Bitski Wallet Guide: Hur privat nyckel Crypto Storage fungerar

Bitski är en digital plånbok byggd för att användas i ett obegränsat antal Ethereum dApps. Ta reda på allt du behöver veta om Bitski, en unik, lättanvänd hårdvarusäker lagringslösning för privata nycklar som erbjuder en enkel inloggningsfunktion (SSO) och hur det fungerar idag i vår recension.

Funktioner

 • Få åtkomst till alla Ethereum-tokens från en praktisk plånbok och instrumentpanel
 • Logga in på flera Ethereum dApps med ett enda Bitski-konto
 • Utveckla appar som stöder Bitski med SDK: er för iOS, Unity, Truffle, Node.js och JavaScript
 • Över 300 olika decentraliserade blockchain-appar skapade på Bitski-plattformen

Insättningsmetoder

 • Ej tillämpligt

Fördelar

 • Undvik behovet av flera inloggningar över Ethereum-appar
 • Icke-depåplånbokslösning lagrad på Hardware Security Module (HSM)
 • Förvara alla typer av Ethereum-tillgångar i en säker plånbok
 • Sandbox, Clementine, SportX och Props är kunder

Nackdelar

 • För närvarande i beta

Introduktion

Bitski beskriver sig själv som ”den första digitala plånboken byggd för mainstream-adoption”. Det är en plånbok byggd för Ethereums ekosystem. Istället för att använda en klumpig webbläsartillägg, hårdvaruplånböcker och dApp-webbläsare kan du helt enkelt använda Bitski, en säkerhetsplånbok i bankklass där dina privata nycklar aldrig lämnar sin säkra hårdvara. Allt du behöver är ett mejl och lösenord för att komma igång.

vad-är-bitski

Bitski låter dig komma åt dina digitala tokens var som helst. Du loggar in på Bitski via en vanlig webbläsare eller mobil enhet och visar sedan alla tokens i din plånbok. Bitski visar också alla samlarobjekt du kan ha tjänat i alla spel. Plånboken låter dig också skicka tokens, och du kan se en lista med tidigare transaktioner du har gjort.

Den stora fördelen med Bitski är att du inte längre behöver jonglera flera plånböcker över flera dApps. Du behöver inte ständigt överföra tokens mellan spel. Istället kan alla dApp som stöder Bitski låta dig bära tokens mellan dina spel. Det är en enkel inloggning som låter dig tjäna något i ett spel och sälja dessa tokens i ett annat spel.

bitski-plånbok-fördelar

Bitski samarbetar för närvarande med apputvecklare. Apputvecklare kan besöka docs.bitski.com för att komma igång. En utvecklare kan använda Bitski för att skapa användarvänliga, plattformsoberoende Ethereum-appar. Som den officiella webbplatsen förklarar:

“Med Bitski kan du bygga en decentraliserad app eller ett spel som känns lika lätt att använda som en standardapp.”

På tekniksidan av saker ger Bitski utvecklare tillgång till Ethereum-nätverket genom Bitskis värdnoder och ger sedan åtkomst till användarens plånbok med OAuth.

Utvecklaren kan använda Bitskis SDK för att begära åtkomst till en användares Bitski-konto. Om tillstånd beviljas kan appen sedan använda standardverktyg som web3.js för att interagera med Ethereum-nätverket.

bitski-bitcoin-lagring

Bitski har också SDK för enkel integration med olika plattformar, inklusive SDK för JavaScript, Node.js, iOS, Truffle och Unity.

I slutändan ger Bitski viktiga fördelar för både utvecklare och användare av Ethereum-appar.

bitski-app-plånbok

Ethereum-utvecklare kan:

 • Anslut till Ethereum-nätverket via Bitskis värdnoder
 • Begär åtkomst till en användares adress
 • Skicka transaktioner för godkännande för en användares räkning
 • Skapa och hantera en plånbok för en app
 • Distribuera kontrakt via en appplånbok

Användare kan under tiden ha följande fördelar:

 • Använd Ethereum-appar utan att installera någon programvara
 • Förvara Ethereum-tillgångar i Bitskis säkra plånbok
 • Få åtkomst till plånboken från vilken enhet som helst
 • Hantera åtkomst till alla appar som användaren ansluter
 • Återställ ett konto när som helst

Sammantaget erbjuder Bitski en lösning för Ethereum som erbjuder mycket enklare ombordstigning eftersom användare inte behöver installera någon extra programvara för att använda en app. Med Bitski är det lika enkelt att använda en Ethereum-app som att använda en vanlig app: installera bara appen och gå.

Bitski är för närvarande i betaversion. Projektet byggs av Out There Labs, Inc., ett mjukvaruföretag som grundades 2016 av VD Donnie Dinch (och grundare Julian Tescher och Steve Jang) som är baserat i San Francisco, Kalifornien. Utvecklaren samlade nyligen in en $ 1,8 miljoner dollar från investerare som Galaxy Digital, Winklevoss Capital och Coinbase. Detta är ett tillägg till att de samlar in 1,5 miljoner dollar i fängelse för utsäde från andra bidragsgivare som; Founders Fund, Signia, Village Global, Social Capital och Steve Jangs Kindred Ventures. Bitski är företagets flaggskeppsprodukt, även om företaget så småningom planerar att släppa fler blockchain-utvecklarverktyg i framtiden.

Tillbaka när Bitski först tillkännagavs och debuterade tillbaka i november 2018 hade VD detta att säga om fördelarna med Bitski-plånboken:

“En av de stora utmaningarna för protokollteam och produktföretag i krypto idag är den dåliga UX i dApps, speciellt ombord, transaktioner och återställning av inloggning / lösenord,” […] “Vi intervjuade massor av dApp-utvecklare. I samma ögonblick de använde en plånbok fanns det ett enormt drop-off av folk. Bitskis vision är att lösa användarintegrering och användbarhet för plånböcker för utvecklare, så att de i sin tur kan fokusera på att skapa unika och användbara dapps. “

Nyckelfunktioner

bitski-single-sign-on-wallet

Nyckelfunktioner i värd Bitski-plånbok som kan genomföra programmatiska transaktioner inkluderar:

bitski-plånbok-app-valv

Enklare ombordstigning: I stället för att behöva installera extra programvara för att använda en Ethereum-app kan individer använda Ethereum-appar lika enkelt som att använda en vanlig app. Allt de behöver göra är att ladda ner Bitski-stödjande app, och det är det.

Ett konto för flera appar: Ditt Bitski-konto är anslutet över ett obegränsat antal appar. Istället för att ha olika inloggningar och plånböcker för varje app och sedan överföra tokens mellan varje app har du en enda plånbok och instrumentpanel för att hantera Bitski.

Tvärplattform: Bitskis plånböcker hanteras i molnet istället för att knytas till en specifik enhet, vilket innebär att du kan komma åt dem var som helst utan att kompromissa med säkerheten.

Säker med hårdvara: De flesta plånböcker lagras lokalt på datorn eller telefonen. Bitskis plånböcker lagras dock i manipuleringssäkra hårdvarusäkerhetsmoduler. Nycklarna lämnar aldrig hårdvaran. Bitski hävdar att “detta är mycket säkrare än många av de nuvarande lösningarna som lagrar dina nycklar lokalt på din enhet och läser dem i minnet.”

Fullständigt återvinningsbara konton: Om du någonsin glömmer lösenordet, tappar telefonen eller skaffar en ny dator kan du återställa ditt Bitski-konto. Din plånbok är knuten till ditt Bitski-användarkonto.

Fördelar för utvecklare: Bitski gör livet lättare för utvecklare. För att utvecklare inte enkelt ska kunna ansluta till Ethereum-nätverket via Bitskis värdnoder, begära åtkomst till en användares adress, skicka transaktioner för godkännande på uppdrag av en användare, skapa och hantera plånböcker för en app och distribuera kontrakt genom en appplånbok, bland andra fördelar.

Fördelar för användare: Bitski är också en bekväm lösning för användare. Användare kan använda Ethereum-appar utan att installera någon programvara, lagra Ethereum-tillgångar i Bitskis säkra plånbok, komma åt plånboken från vilken enhet som helst, hantera åtkomst till alla appar de ansluter och återställa ett konto när som helst. Användare behöver aldrig oroa sig för att förlora sina digitala saker igen.

“Logga in med Bitski” -knappen: Många Android-appar låter dig logga in med Google för att hoppa över skapandet av kontot. Bitskis utvecklare föreställer sig en liknande process med sin “Logga in med Bitski” -knappen. Alla Ethereum-appar som stöder Bitski kommer att ha den här knappen och användare kommer lätt att kunna komma åt sitt Bitski-konto via vilken app som helst.

Flera tillgängliga SDK: er: Bitski har flera SDK: er tillgängliga för att hjälpa utvecklare att bygga med Bitski. Det finns SDK: er för JavaScript, Node.js, Truffle, iOS och Unity.

Ytterligare utvecklingssupport: In Förutom SDK: erna har Out There Labs en blogg för utvecklare, dokument, en FAQ-sida, en utvecklingsportal och en öppen GitHub-sida.

Flera kontaktalternativ: Bitski uppmuntrar användare och utvecklare att kontakta företaget via Discord, Twitter eller e-post.

Överlägsen att byta plånböcker: Bitski är överlägsen att byta plånböcker eftersom den är inbäddad i vilken app som helst och stöder alla ERC20-token och NFT. Det är också en självskyddad lösning som inte kräver förtroende för ett utbyte.

Superior till webbläsartilläggsplånböcker: Bitski är bättre än webbläsartilläggsplånböcker eftersom användare kan logga in med e-post och lösenord och användare inte kan tappa sina nycklar. Plus, Bitski är en värdlösning.

Överlägsen till hårdvaruplånböcker: Bitski är överlägsen hårdvaruplånböcker eftersom användare kan logga in och få tillgång till medel med ett e-postmeddelande och lösenord, det är inbäddat i alla appar, användare kan inte förlora sina nycklar och det är en värdlösning.

Superior till dApp-webbläsare: Bitski ser sig själv som ett bättre alternativ än dApp-webbläsare eftersom användare kan logga in med e-post och lösenord, det är inbäddat i vilken app som helst, användare kan inte förlora sina nycklar och det är en värdlösning.

För närvarande i Beta: Från och med slutet av 2019 är Bitski i betaversion.

Finansierad av några av Cryptos bäst kända investerare: I november 2019 meddelade Bitski att det hade fått 1,8 miljoner dollar i såddfinansiering från Galaxy Digital, Winklevoss Capital och Coinbase.

Bitski-valutor och par

Bitski stöder alla Ethereum-tokens, inklusive ERC-20-tokens, ERC-721 samlarobjekt och NFT.

Bitski-stödda insättnings- och uttagsmetoder

Ej tillämpligt

Bitski registrering och inloggningsprocess

Bitski kräver ett användarnamn och lösenord för att registrera en plånbok. För att logga in på ditt Bitski-konto installerar du bara en Bitski-stödjande app och trycker på alternativet ”Logga in med Bitski”.

Bitski-handel

Ej tillämpligt

Bitski-avgifter

Bitski erbjuder tre prenumerationsalternativ, inklusive:

Individuell ($ 0)

 • Konsumentplånbok SDK
 • 1 lagmedlem
 • 1 appplånbok med 100 transaktioner per månad
 • Discord och community support

Team ($ 999 per månad)

 • Konsumentplånbok SDK
 • 3 lagmedlemmar
 • 1 appplånbok med 1 000 transaktioner per månad
 • 24 timmars svarstid

Företag (2499 $ per månad)

 • 10 lagmedlemmar
 • Premium användarplånböcker
 • 10 appplånböcker med 25 000 transaktioner per månad
 • 4 timmars svarstid
 • Onboarding-rådgivning

Bitski debiterar användarna inga avgifter förutom normala Ethereum-nätavgifter (gas).

Anpassad prissättning är också tillgänglig för företag som inte passar in i en av de tre prenumerationsplanerna som anges ovan.

bitski-pris-kostnader

Bitski säkerhetsfrågor och stilleståndstid

Ej tillämpligt

Bitski användarvänlighet

Bitski är lätt för utvecklare att använda. Det finns SDK: er tillgängliga för JavaScript, Node.js, Truffle, iOS och Unity. Bitski är också lätt för användare att använda: som användare är allt du behöver göra att installera en Bitski-stödjande app och sedan trycka på alternativet ”Logga in med Bitski”. Det krävs inga ytterligare steg.

Bitski förtroende och integritet

Bitski är transparent om alla aspekter av sin utveckling och företaget publicerar sina dokument online. Du kan visa Bitskis GitHub-sida här.

Bitski kundtjänst

Bitski uppmuntrar användare och utvecklare att kontakta företaget via Discord, Twitter eller e-post.

Bitski Användarhandbok: Så här ställer du in och använder Bitski

För användare

Som användare använder du Bitski när du installerar en Ethereum-app som stöder Bitski. Om du redan har ett Bitski-konto kan du helt enkelt klicka på ‘Logga in med Bitski’ för att ansluta ditt Bitski-konto till den appen. När du har gjort det kommer din Bitski Ethereum-plånbok att anslutas till appen så att du kan komma åt dina Ethereum-tokens direkt från den appen.

bitski-guide

För utvecklare

Out There Labs har släppt flera SDK med ytterligare information om hur man integrerar Bitski i olika inställningar. Det finns SDK: er för:

bitski-plånbok-utveckling

Dessutom har Bitski lanserat en Dev Portal, blogg, dokumentsida och GitHub för utvecklare.

bitski-user-wallet-review

Sista ordet

Bitski kan ändra hur världen kommer åt Ethereum-appar. Det är en spelförändrad Ethereum-plånbok som länkar alla dina Ethereum-appar tillsammans med en enkel plånbok. Som användare kan du undvika att överföra tokens mellan Ethereum-plånböcker eller ställa in olika inloggningar för olika appar. Istället är det enkelt att använda en Ethereum-app som att använda en standardapp: installera bara appen och gå.

Utvecklare kan under tiden använda Bitski för att ansluta till Ethereum-nätverket via Bitskis värdnoder och begära åtkomst till en användares adress.

hur-bitski-fungerar

Medan populära hårdvaruplånböcker som Trezor och Ledger dominerar i rymden är Bitski för närvarande i beta, även om företaget just samlade in 1,8 miljoner dollar från tre av de mest kända investerarna i kryptovalutautrymmet (Coinbase, Winklevoss Capital och Mike Novogratz’s Galaxy Digital ). Bitski kan legitimt ändra sättet vi hanterar Ethereum-appar och Ethereum-tokens i framtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me