Under juli månad landade 11 nya partners i OKB: s globala ekosystem i ett försök att tillhandahålla högkvalitativa tjänster relaterade till decentraliserad finansiering, onlinebetalningar, säkerhet och laglig valutahandel till alla OKB-innehavare.

Dessutom lanserade OKEx lånetjänsten OKB C2C och den första OKChain Hackathon-kampanjen kom framgångsrikt.

Följande rapport visar OKB-ekosystemets framsteg och resultat under juli 2020.

OKB-marknadsinformation för juli

OKB: s högsta månatliga avkastning var 27%

CoinGecko rapporterade att OKEx webbtrafik hade den högsta ökningen jämfört med andra börser under andra kvartalet 2020 – nådde en vinst på 239%.

Samtidigt hade OKEx-plattformens ursprungliga valuta, OKB, den högsta avkastningen bland de fem bästa vanliga plattformstoken – nådde 90%. 

Elva globala partners gick med i OKB-ekosystemet

För att förbättra OKB: s värde, support och serviceupplevelse lade ekosystemet sammanlagt 11 partners världen över i juli. Tilläggen täcker många viktiga områden – inklusive DeFi-tjänster, onlinebetalningar, rabattpremier, säkerhetstjänster samt vanlig handel.

Den 2 juli förstärkte OKB ett strategiskt samarbete med Saturn Network, en välkänd DeFi-tjänsteleverantör. Användare kan genomföra OKB DEX-derivat när de handlar på Saturn Network-plattformen.

OKB kom också successivt till ett strategiskt samarbete med Aeron och MyWish inom betalningsområdet. Med Aeron kan användare köpa flygprodukter från Aeron med OKB. Samtidigt kan användare använda OKB för att göra betalningar och njuta av den intelligenta kontraktstjänsten som tillhandahålls av MyWish.

Dessutom stödde OKB lanseringen av välkända API-strategiplattformar Haasonline, Cryptohopper och Mudrex. Alla OKB-användare kan få avgiftsrabatter för handel med bots på ovanstående plattformar.

När det gäller utvidgningen av legala token-handelskanaler lanserade OKB Kamoney, en ledande och laglig sydamerikansk valutahandelsplattform, samt Cointopay, en välkänd handelsplattform – som vidareutvecklar det globala ekosystemet.

När det gäller plånböcker har OKB successivt nått en överenskommelse med välkända indiska plånböcker BuyUCoin och den största kryptoplånboken i Ryssland – dvs Trustee. Användare kan dra nytta av alla OKB: s spar- och handelspotential via ovanstående plånböcker.

OKB har för närvarande 76 globala partners och fortsätter att tillhandahålla förstklassiga tjänster till miljoner användare och fans runt om i världen..

OKEx lanserade OKB C2C-lån

Den 17 juli lanserade OKEx officiellt OKB C2C Loan.

För närvarande kan alla låntagare njuta av den lägsta räntan i branschen – på 0,01%

För att förbättra användarupplevelsen är det nu möjligt att välja lånets varaktighet mellan sju- och 90-dagarsperioder. Gränsen för ett enskilt lån är från minst 200 USDT till högst 1 miljon USDT.

OKChains första Hackathon-kampanj avslutades framgångsrikt

OKChains första Hackathon-kampanj drogs framgångsrikt den 31 juli. Resultatet av tävlingen kommer att publiceras i slutet av augusti..

Sedan lanseringen den 4 juni deltog totalt 22 lag och individer i tävlingen – inklusive Beijing ChainsGuard, Bitsong, DappBirds och andra välkända organisationer inom olika områden. Deltagarnas bidrag täckte DEX, plånböcker för digitala tillgångar, API: er, virtuella maskiner, blockchain-webbläsare, blockchain-försäkring, staking, utvecklarverktyg, SDK, kedjelösningar och många andra innovativa applikationer.

Den ursprungliga avsikten med Hackathon-kampanjen var att göra det möjligt för fler institutioner och individer att utvecklas och utvecklas med OKChain. För att uppmuntra deltagarnas entusiasm kommer OKChain att dela ut belöningar värda upp till 5 000 USD i OKB, enligt institutionernas och individuella bidrag.

Ser fram emot en ny månad

För att upprätthålla en nära kommunikation med användarna och lyssna på deras förslag höll OKB dessutom ett antal viktiga samhällsaktiviteter i juli. Användare kan lägga till OKB: s assistent (WeChat ID: OKBNO1) för att få information och fördelar.

Om du har några frågor eller kommentarer till OKB- eller OKChain-teamet, vänligen kontakta kontakterna nedan:

OKB-e-post: [e-postskyddad]

OKKedjans e-post: [e-postskyddad]

OKChain Tech Telegram: https://t.me/okchaintech

OKB Team

Augusti 2020

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me