OKB juni rapportbild

I juni slog OKB ett antal anmärkningsvärda milstolpar. För det första fortsatte OKB-handelsvolymen på en dag att överstiga 300 miljoner dollar. OKB Ecosystem deltog också i sex nya globala partners, som täcker många för närvarande populära applikationsområden som plånböcker för digital valuta och big data. Dessutom öppnade OKB-teamet successivt två välkända kanaler på Spot Trading och Buy Crypto.

OKB-handelsvolymen når 301 miljoner dollar

Viktiga mått för OKB-antagande för juni 2020. Källa: OKEx

OKB Ecosystem har kontinuerligt tillhandahållit tjänster av hög kvalitet till anhängare från 154 länder och regioner i världen. Bland dem kom de mest aktiva innehavarna denna månad från Europa och Sydostasien. Dessutom, den senaste månaden, var OKB: s handelspar med de bästa handelsvolymerna med större kryptovalutor, som Bitcoin (BTC) och stabila mynt USD Coin (USDC) och Tether (USDT).

OKB Markets i juni

Nedan följer en översikt över OKB: s pris – inklusive höga, låga och vinster – under juni månad.

OKB marknadsför i juni 2020. Källa: OKEx

 

Marknadskommentarer 

Enligt kryptodataaggregat Coincodex rankades OKB först bland de tre stora tokens som marknaden bör fokusera på i juni. Coincodex uppgav att värdet på OKB kommer att förbättras ytterligare med implementeringen av viktiga ekologiska konstruktioner som återköp och brännskador..

Sex nya partners ansluter sig till OKB-ekosystemet

Att kontinuerligt skapa värde för användarna är ett av de viktigaste målen för OKB Ecosystems konstruktion. Vi väljer kontinuerligt de mest värdefulla applikationsscenarierna och de mest praktiska handelskanalerna till fördel för OKB-innehavare.

I juni välkomnade OKB: s globala ekosystem totalt sex nya partners ombord. De nya partnerna täcker många kärnområden som kryptoplånböcker, blockchain-spel, big data och API-transaktioner.

OKB-ekosystempartnerskap i juni 2020

  •  Den 3 juni inledde OKB ett partnerskap med den stora kryptoplånboken Coinomi, som har miljoner användare och 168 fiat-handelskanaler, vilket kraftigt utvidgar tillgångslagring och handelsalternativ för globala OKB-användare.
  • Den 10 juni blev OKEx det första kryptovalutautbytet som integrerade Flipside Cryptos FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) i sin plattform. Mätvärdet utvärderar den allmänna hälsan och prestandan för kryptovalutor baserat på användaraktivitet, utvecklarbeteende och marknadsmognad och gör det möjligt för handlare att fatta bättre informerade beslut direkt från OKEx-plattformen. OKEx verktygstoken OKB har också listats på FCAS, vilket ger tokeninnehavare fullständig transparens.
  • Den 15 juni anslöt sig blockchain-speljätten Enjin officiellt till OKB Global Ecosystem. OKB-användare kan nu utbyta och lagra stödda speltillgångar via Enjin.
  • Den 20 juni nådde OKB ett strategiskt samarbetsförhållande med Guarda, en välkänd europeisk kryptoplånbokutvecklare. Genom Guarda-plånböcker kan OKB-användare lagra och transakera mellan tillgångar på ett bekvämare sätt.

Hittills har OKB totalt 65 globala partners och fortsätter att tillhandahålla förstklassiga tjänster till miljoner användare runt om i världen. Våra betrodda partners tjänster täcker dussintals branschområden inklusive betalningar, handel, plånböcker, lån och ekonomisk förvaltning, teknisk säkerhet, turism, livstjänster, underhållning, sociala nätverk, elektroniska kontrakt och mer.

OKChains Hackathon-kampanj och utökade OKB-användares rättigheter

Att kontinuerligt optimera och berika de interna rättigheterna för alla OKB-användare var fortfarande en av våra viktigaste uppgifter i juni. För närvarande har vi gjort flera viktiga steg i användarnas rättigheter, särskilt relaterade till decentraliserad blockchain OKChain och kryptoinsamlingsplattform OKEx Jumpstart. OKB-innehavare kommer att få OKT – den ursprungliga token till OKChain – som en airdrop. 

OKChains Hackathon-kampanj

Sedan OKChain-testnätverket uppgraderades till version 0.10 har gemenskapen slutfört OKChain-stabilitetstestet och lagt till två huvudfunktioner: godkännandestämmor för supernoder och oberoende konstruktion av en decentraliserad växel. In Cosmos ‘ Game of Zones tävling över flera kedjor, OKChain fick utmärkta och tillfredsställande resultat.

För att ytterligare öka OKChains ekologiska bemyndigande och användarrättigheter beslutade samhället att hålla en Hackathon-kampanj för alla användare före den 20 juli och tilldela utmärkta team och utvecklare upp till 5000 USD i OKB.

Hackathon-kampanjen inkluderar, men är inte begränsad till, innovativa applikationer som utvecklarverktyg, tillförlitliga nodtjänster, plugin-program för marknadsberäkning, SDK och staking.

OKEx Jumpstart

För att ytterligare förstora OKEx Jumpstart-användares rättigheter samarbetade OKB med WaykiChain för försäljning av sin styrningstoken, WGRT, på Jumpstart-plattformen.

Hittills har OKB skapat totalt 14 interna rättigheter för användare, inklusive transaktionsavgiftsrabatter, OKB-leveraged trading, omvandling av små tillgångar, OKB-besparingar, OKEx Jumpstart och mer. Vårt mål är att fortsätta att expandera och skapa fler rättigheter och fördelar för OKB-användare.

Fler kampanjkampanjer för att ge fördelar

Kampanjer för samhällsförmåner

Från 1-5 juni öppnade OKB exklusiva aktiviteter för att fira den internationella barndagen.

Under samma period sände OKB tillsammans med det välkända blockchain-projektet Metaverse 1 miljon av Metaverses Dualchain Network Architecture (DNA) till OKB-användare. Deltagarna behövde bara köpa 10 OKB för att få 1000 DNA. Nya användare kan också få ytterligare 500 DNA luftdroppat. 

Dessutom fortsatte OKB att driva kampanjen "Köp OKB för att få USDT" för användare runt om i världen. Kvalificerade användare får en belöning på 10 USDT för att köpa OKB till ett värde av 100 USDT.

Gemenskapsinteraktioner

Från 11-30 juni organiserade OKB tillsammans sju live-sändningsaktiviteter med många välkända blockchain-projekt, organisationer och grupper, inklusive BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda och SatoshiClub, och nådde hundratusentals aktiva blockchain-användare.

OKEx Summer Super Rewards säsongskalender

Den 26 juni höll OKB: s officiella Telegram-community en direktsändning med titeln “Present and Future of OKB” för att rapportera om OKB: s konstruktion och framtida strategiska planering och layout..

Ser fram emot en ny månad

Sammantaget har vi sett en gradvis ökning av antalet utvecklande OKB-applikationer under de senaste månaderna. Tillsammans med vårt utvecklingsteam och stöd från OKB-innehavare förväntar vi oss att OKB kommer att fortsätta att utöka tillämpningsområdet under de kommande månaderna och åren.

I framtiden kommer OKB-teamet att sträva efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till fler användare och hjälpa till att bygga konsensus i OKB-ekosystemet och blockchain-industrin i stort..

Om du har några frågor eller kommentarer till OKB- eller OKChain-teamet, vänligen kontakta kontakterna nedan:

OKB E-post: [email protected]

OKKedjans e-post: [email protected]

OKKedja https://t.me/okchaintech

OKB Team

Juli 2020

Följ OKEx på

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me