OKB har genomfört den åttonde återköpet och bränningen, där 3 509 874,52 OKB till ett värde av 19 miljoner amerikanska dollar skickades till svarthålsadressen och brändes.

Dessutom har två nya partners landat i OKB-ekosystemet och en serie kampanjer lanserades för att ytterligare höja privilegierna för OKB-innehavare inklusive att köpa OKB och få ytterligare USDT- och BTC-bonus.

Som en av de viktigaste applikationsscenarierna har OKChain och dess testnät åstadkommit ett visst antal meningsfulla uppgraderingar inklusive att sätta upp reglerna för röstning och supernodekandidater, samt lanseringen av den första OKChain Hachathon-kampanjen.

1. Den högsta ökningen i maj är 17.4% och en engångs handelsvolym har överträffat 310 miljoner amerikanska dollar.

OKB Markets i maj:

OKB-pris i början av maj: 5,09 USDT

OKB-pris i slutet av maj: 5,26 USDT

OKB högsta pris i maj: 5,67 USDT

Högsta ökning i maj: 17,4%

Handelsvolymen 24 timmar översteg 310 miljoner dollar den 29 maj, vilket motsvarar den högsta i maj. De huvudsakligen handelsparen mot OKB är USDT, ETH, BTC och USDK, där handelsvolymen för OKB / USDT-handelspar tog 56,60%.

2. OKB genomförde den åttonde återköpet och förbränningen motsvarande 19 miljoner amerikanska dollar.

I maj har den åttonde återköpet och förbränningen av OKB genomförts, vars inblandade period är från den 1 mars 2020 till den 31 maj 2020. Den här gången är antalet återköpta och brända OKB 3 509 874,52, vilket motsvarar 19 miljoner Amerikanska dollar baserat på marknadspriset då, 9,3% högre än den sjunde omgången.

Den ursprungliga emissionen av OKB är 300 miljoner och efter att ha slutfört den åttonde återköps- och förbränningsrundan är den ackumulerade återköpta och brända OKB 20 671 583,58, vilket tar 7% av den ursprungliga emissionen. Det nuvarande utbudet på sekundärmarknaden är 279 328 416,42 OKB.

Den framtida återköpet och bränningen av OKB kommer att gå mot sekundärmarknaden. Med utgångspunkten att ingen ytterligare utfärdande av OKB kommer att göras i framtiden, kommer alla övriga OKB att migrera till OKChains nät och dess smarta utfärdandekontrakt kommer att tas bort.

Vi tror att med OKB-teamets fulla hjärta och uppriktiga ledning är OKB: s deflationsmodell ledande på marknaden och kommer att ge tillbaka till alla supportrar med sin högkvalitativa prestanda.

3. Betydande uppgraderingar av OKChain Testnet

Som ett av de viktigaste applikationsscenarierna för OKB har OKChain åstadkommit lanseringen av testnet 0.10. OKT är det exklusiva inbyggda tokenet till OKChains ekosystem och i framtiden kommer 100% av OKT-genblocken att mappas till OKB-innehavare.

Den 4 juni lanserades den första OKChain Hackathon-kampanjen för alla utvecklare, och deltagare kan vinna OKB-belöningar upp till värd 5.000 dollar

4. OKB-applikationsscenarier fortsätter att expandera

Den 20 maj har OKB nått ett partnerskap med betalningsplattformen Linka, med stöd som OKB-innehavare kan använda OKB för att köpa dagliga förnödenheter i Korea.

Den 28 maj har OKB nått ett strategiskt partnerskap med Changelly, en av de mest kända kryptoutbytesplattformarna. Sedan dess kan användare använda Visa, MasterCard, Apple Pay och andra betaltjänster för att köpa OKB.

Den 10 maj, en av de betydande interna rättigheterna för OKB-innehavare, har försäljningen av den 13: e OKEx Jumpstart – NDN Link slutförts framgångsrikt. Den exklusiva prenumerationsrundan för OKBelievers nådde 8,482,996,335 NDN och den för OKTraders är 6,523,456,534. NDN såg en prisökning på 200% i sin debuthandel jämfört med förbeställningspriset.

Hittills har antalet landningsscenarier med stöd från OKB: s globala partner nått 45, som täcker mer än tio viktiga områden inklusive betalning, transaktion, marknadsmjukvara, plånbok, utlåning och lån, tekniksäkerhet, resor, levande tjänster, underhållning, social , elkontrakt och O2O.

Samtidigt har OKB-innehavare också 14 interna privilegier inklusive handelsavgiftsrabatt, OKB-besparingar, OKB-hävstångshandel, Small Balance Conversion, OKEx Jumpstart-prenumeration, OKB-återköp & bränna, delegerade köpmän och andra privilegier.

5. Airdrop-kampanjer lanserades för OKB-följare

I maj lanserade vi en airdrop-kampanj för alla OKEx-användare: användare som köper OKB till ett värde av 100 US-dollar får en airdrop på 10 US-dollar i USDT. Även om du bjuder in din vän att registrera dig på OKEx och köpa OKB till ett värde av 100 amerikanska dollar, får både du och din vän en airdrop på 10 amerikanska dollar i Bitcoin.

Den 14 maj höll vi en AMA för våra globala fans med CoinCryptoProfit-gruppen och rapporterade de nuvarande ekosystemkonstruktionerna för OKB.

Dessutom höll vi också en AMA i SatoshiClub-gruppen för att svara på de frågor om OKB som gruppen tog upp.

I framtiden kommer OKB-teamet att sträva efter att erbjuda bästa möjliga service till fler användare och hjälpa till att bygga upp enighet mot blockchain-industrin och OKB.

Om du har några frågor eller råd, kontakta nedanstående e-postadress.

OKB E-post: [email protected]

OKKedjans e-post: [email protected]

OKKedja https://t.me/okchaintech

OKB Team

Juni 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me