Månens nyår har precis gått. Vi önskar er alla ett hälsosamt och framgångsrikt råttår! I januari fokuserade OKB på att utöka sitt lagringsstöd och vi har bildat partnerskap med tre företag för att möjliggöra säker lagring av OKB. Vi har också utvidgat OKB: s handelskanaler och lagt till en ny EURO-insättningskanal. För att möta behoven hos våra miljontals OKB-innehavare över hela världen, var vi värd för 5 community-möten förra månaden för att lyssna på deras värdefulla förslag och feedback.

Från och med idag har OKB bildat ekologiska partnerskap med 32 företag globalt och har öppnat deponeringskanaler för dussintals större länder och områden, inklusive USD, EURO, Sydkoreanska Won, Vietnamese Dong och Indonesian Rupee. Vi har också listat OKB-handelspar på många större börser tack vare vårt teams gemensamma insatser. Vad som är mer spännande är att OKB spelade in enastående prestanda i januari! 2020 fortsätter vi att göra OKB-ekosystemet perfekt för att driva OKB till nya höjder.

1. OKB noterade 3,42 USDT i januari med 25% ökning av mamman

OKB har uppnått stora resultat på marknaden i januari och fått globalt stöd från användare.

I januari steg OKB från 2,61 USDT till 3,26 USDT och registrerade en ökning med 24,9%. Den högsta i januari var 3,42 USDT.

2. OKB-lagringsstöd och cirkulation

Fler företag och börser har kommit in på kryptomarknaden under det senaste året för att ta del av denna stigande bransch, det gör också bedrägerier och bedrägerier. skydd av tillgångar har därför blivit ett stort problem för användarna. OKB har letat efter sätt att tillgodose OKB-användarnas behov av säker lagring och cirkulation, och detta kommer att vara en viktig grund för att OKB ska kunna realisera värdestyrka 2020.

I januari fokuserade vi på att odla partnerskap med kända företag inom kryptoindustrin och utöka OKB-lagringsstöd för hårdvaruplånböcker, kontraktsplånböcker och molnlagring, så att användare kan hålla sina tillgångar på ett säkert sätt.

Den 7 januari 2020 samarbetade vi med Portto, ett taiwanesiskt kontraktplånboksföretag för att stödja lagring av OKB i deras plånbok, Blocto.

Blocto är en av de enklaste att använda blockchain-lagringstjänster. Genom Blocto kan OKB-innehavare lagra sina tillgångar säkert och samtidigt njuta av en fantastisk användarupplevelse från företaget.

Den 9 januari 2020 samarbetade vi med Cool Wallet, ett globalt företag för plånbok för hårdvara för att stödja lagring av OKB.

För att öka användarnas medvetenhet om tillgångssäkerhet och tacka deras fortsatta stöd har vi också anordnat en gratis OKB-hårdvaruplånbokskampanj med Cool Wallet som ger ut de bärbara OKB-plånbokskorten som accepteras i olika butiker till de lyckliga vinnarna.

Den 10 januari 2020 slog vi oss ihop med Hoo, ett offentligt kedjebolagsutbyte för att stödja lagring av OKB i Hoos plånbok.

Bedrägerier och nätfiskeattacker har alltid varit det största hotet för kryptohandlare. Med nya kryptoanvändare som kommer in på marknaden och köper OKB varje dag gör vi våra bästa åtgärder för att skydda OKB-användarnas tillgångar.

Från och med idag har OKB bildat partnerskap med 9 branschledande plånböcker, inklusive Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket och Cobo.

3. Fler OKB-handelskanaler

Vi har arbetat för att förbättra OKB: s likviditet och konkurrenskraft på marknaden. I januari har vi ytterligare tacklat barriärerna för värdeutbyte för OKB: s handelskanaler.

Den 9 januari 2020 är OKB officiellt noterat på Bitlocus, den europeiska C2C-börsen. Användare kan nu handla OKB med EUR direkt.

OKB stöder en rad vanliga handelsmetoder i Europa, såsom SEPA, SWIFT och VISA. Att vara världens tredje största kryptomarknad har lansering av OKB-handel i EURO-zonen en djupgående inverkan på OKBs ekologiska konstruktion. Vi kommer att fortsätta att odla den europeiska marknaden i framtiden.

Den 16 januari 2020 har OKB samarbetat med CoinBene för att lista OKB-handelspar.

Från och med idag har vi samarbetat med åtta stora C2C-börser, inklusive Bitfinex, ALINIEX, Probit och Indodax för att stödja köp av OKB med USD, EUR, vietnamesisk Dong, Sydkoreanska Won och Indonesiska rupier etc. När det gäller spot OKB är nu noterat på ett dussin vanliga börser, såsom Bitmax, Bitfinex och BiKi, med över 40 stora tillgångshandelspar tillgängliga.

4. Utöka OKB-communityn

Community är ett viktigt band mellan OKB-användare och OKEx. Nyligen fick vi en hel del hjärtvärmande hälsningsvideor från våra globala användare på engelska, koreanska, japanska, arabiska, kantonesiska, malaysiska, indiska, tamilska och andra modersmål..

Den 6 och 10 januari 2020 organiserade vi kampanjer för att ge våra gratis OKB- och OKB-plånbokskort för att samla in värdefulla förslag från användare angående lanseringen av OKB-bilbokning och hårdvaruplånbokstjänster.

Vi förstår att OKB-ekosystemet är oskiljaktigt från samhället, därför vill vi bygga en användarcentrerad gemenskap där vi alltid kan lyssna på kommentarer och förslag direkt från användarna, så att vi kan fortsätta att förbättra våra tjänster.

Tack för allt ditt stöd de senaste åren, låt oss veta dina förslag och feedback så att vi kan göra OKB-ekosystemet perfekt för dig!

Berätta vad du tycker på [email protected]!

Följ OKEx på:

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me