Kedjebord

Prime Trust och Vertalo har byggt upp ett förhållande som först bildades 2018 meddelat ny tillväxt i detta partnerskap.

Denna utveckling kommer att se till att Prime Trust använder och drar nytta av tjänster som tillhandahålls av Vertalo, inklusive hantering av cap-table.

För att ett företag ska lyckas är det av stor vikt att ha en grundlig kunskap om dess aktiefördelning – inklusive värden, utspädning, ägande etc. Denna tråkiga process görs enkelt genom tjänster som tillhandahålls av företag som Vertalo.

Delat ansvar

I sitt tillkännagivande noterar denna paring av företag olika områden där de kommer att samarbeta. Följande punkter gavs i deras pressmeddelande, som beskriver hur de kommer att arbeta tillsammans.

  • Skapande och support av kedjebord för tusentals utgivare av crowdfunding från Prime Trust genom Vertalo Registry, en tjänst som är direkt kopplad till Prime Trust Custody, KYC / AML, escrow och ombordstjänster
  • Förmånlig prissättning för Prime Trust-kunder som väljer att använda Vertalos B2B SaaS-bordsplattform och enkel borttagning för dem som vill använda ett kalkylark eller annan plattform för att hantera sin investerarfil
  • Möjligheten för deltagande emittenter (Prime Trust-kunder) att tokenisera sina cap-tabeller från deras märkta Vertalo-gränssnitt när som helst i framtiden, med hjälp av valfri utgivningsplattform eller smart kontrakt som stöds av en börs och samarbetar med Vertalo

Kommentar

Representanter från varje företag tog sig tid att utarbeta detta partnerskap och vad det innebär att gå framåt. Följande är vad var och en hade att säga i frågan.

Kevin Lehtiniitty, CPO för Prime Trust, konstaterar,

”Vertalo har kommit till insikten att massanslutning av tillgångstokenisering kräver att blockkedjespecifika koncept som plånböcker och adresser är svart rutan från den typiska detaljhandelsanvändaren. Vi på Prime Trust delar tron ​​med Vertalo-teamet att det att korsa klyftan kräver abstraktion och enkelhet, vilket gör oss glada att tillkännage detta partnerskap. Med Vertalos mycket intuitiva verktyg kan alla emittenter från vår crowdfunding-verksamhet hantera och tokenisera sina värdepapper samt ge sina investerare UI-tillgång för att se sin investering. Vi är mycket glada över att fortsätta arbeta med teamet på Vertalo för att utöka vårt partnerskap och erbjuda denna potential för tokenisering till alla våra emittenter. Det finns mycket mer att komma med Vertalo som vi kommer att dela med världen när tiden är rätt. “

Dave Hendricks, VD för Vertalo, säger,

”Vertalos partnerskap med Prime Trust kommer att förse deras tusentals kunder med Vertalos gränsöverskridande gränssnitt, emittent och investerargränssnitt, vilket gör det möjligt för Prime Trust kunder att direkt ansluta sig till sina investerare för att förbättra investerarrelationerna och ägarupplevelsen. Prime Trust-klienter som konverterar till Vertalo kommer också att få en ” valfri tokenisering ” av extremt låg kostnad av deras cap-tabell om de vill konvertera sina pappersaktier till digitala tillgångar för handel med Vertalo-partners som OpenFinance. Denna djupa integration mellan Prime Trust och Vertalo bygger på mer än ett års samutvecklingsinsats som har försökt förenkla köp, hantering och försäljning av digitala tillgångar för både emittenter och investerare. Vi är stolta över att arbeta med teamet på Prime Trust och ser fram emot att snart presentera fler användbara innovationer. ”

Prime Trust

Prime Trust grundades 2016 och startade från Las Vegas. Prime Trust-teamet har utvecklat en mängd olika erbjudanden för den digitala värdepapperssektorn. Detta inkluderar vårdnad, deponering, efterlevnad och mer.

VD Scott Purcell övervakar för närvarande företagets verksamhet.

Vertalo

Vertalo, som verkade från Texas, lanserades första gången 2017. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster som är skräddarsydda för blockchain-industrin – allt från hantering av takbord till en utgivningsplattform och mer. Hittills förblir de ett av de mest aktiva företagen inom sektorn för digitala värdepapper.

I vår pågående intervju-serie har vi haft nöjet att intervjua VD Dave Hendricks. Besök den här intervjun nedan för att lära dig mer om Vertalo och deras framtidsplaner.

Intervju-serien – Dave Hendricks, VD för Vertalo

I andra nyheter

Var och en av de företag som diskuteras här idag har fångat vår uppmärksamhet vid flera tillfällen under det senaste året. Följande artiklar utarbetar några av de utvecklingar som var och en har gjort under denna tid.

Prime Trust förstärker säkerhetsåtgärderna med hjälp av Fireblocks

Vertalo släpper V-Token-programvara för användning under Tokenization

Vertalo och tZERO Se Influx of Talent som flera anställningar görs

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me