Patrick har arbetat med kunder i flera branscher runt om i världen som strategisk konsult och som advokat med tre internationella advokatbyråer, vilket gav honom djup transaktions- och projektupplevelse – samt praktisk förståelse för start och tillväxt stadier av företagsutveckling.

AT: För våra läsare som inte känner till Securrency, kan du berätta för oss vad det är ditt företag gör?

 

PC: Securrency utvecklar och säljer egna mjukvaruprodukter och infrastruktur som stöder utfärdande och handel med digitala värdepapper i form av säkerhetstoken. Vår programvara är vanligtvis licensierad till auktoriserade personer, såsom mäklare-återförsäljare, och gör det möjligt för dem att tillhandahålla end-to-end livscykelhantering av säkerhetstoken. Dessutom möjliggör våra grundläggande interoperabilitetsprotokoll handelsplattformar runt om i världen för handel med säkerhetstoken över ett globalt sammankopplat nätverk av centraliserade börser. Securrency-tekniken möjliggör atombyten av olika token-typer, vilket möjliggör handel med icke-fungibla tokens (NFT) över en global decentraliserad börs.

 

AT: I oktober lanserade du protokollen CAT-20 och CAT-721, kan du gå in på några detaljer om skillnaderna och fördelarna med dessa protokoll?

 

PC: Compliance Aware Token (CAT) -protokollen tillåter utgivare att trycka på säkerhetstoken (CAT-20) och icke-fungibla tokens (CAT-721) som innehåller de regler och transaktionsregler som gäller för den aktuella säkerheten. Följaktligen kommer token att styra sig själv och inte gå dit det är förbjudet. CAT-protokollen är också helt kompatibla med flera blockkedjor och äldre system, vilket gör det möjligt för tokens som myntas med CAT-protokollet att handla på olika marknader utan att tappa deras efterlevnadskaraktäristik.

 

AT: Du samarbetade nyligen med QuantmRE för att hjälpa till med att bygga din fastighetshandelsplattform, kan vi få detaljer om vad detta partnerskap innebär?

 

PC: Securrency tillhandahåller investeringstabell- och symbolmyntningstjänster för QuantmREs fastighetsfondserbjudande genom att tillhandahålla sin teknik via API till Quantms plattform. Eftersom kapital investeras i Quantm-fonden kommer Securrency att skapa EQRE-säkerhetstoken som kommer att distribueras till Quantms investerare och förse Quantm med automatiserad efterlevnadsfunktion, inklusive fond-LP-kommunikation och utdelningsutdelning.

 

AT: I juli 2018 tillkännagav du ett partnerskap med SharesPost. Vilken fördel kommer detta att erbjuda dina kunder?

 

PC: SharesPost tillhandahåller en specialbyggd handelsplattform för säkerhetstoken, så detta partnerskap underlättar handeln med tokens som myntas med Securrency-teknik på SharesPost-börsen.

 

AT: En av dina produkter är RegTex-motorn, vad är detta exakt??

 

PC: RegTex är vår uppsättning verktyg som levereras antingen som en nyckelutgivningsportal eller via API: er till befintliga utgivningsportaler och alternativa handelssystem (ATS). Den här datorn: möjliggör inbyggnad av investerare (helt KYC / KYC / KYB / AML) och kompatibel registrering, prenumeration, tokenisering och utfärdande av säkerhetstoken.

 

AT: Du har en stor internationell närvaro. Finns det vissa regioner som du riktar dig mot att tokenisera först?

 

PC: Vi har inrättat ett första fotavtryck i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten, där vi har blivit antagna till Regulatory Laboratory of the Abu Dhabi Global Market – ett internationellt finanscentrum från 2000-talet. Från denna plattform har vi för avsikt att stödja auktoriserade personer och emittenter i hela Mellanöstern och Nordafrika (MENA) -regionen och därefter. Vi håller också på att etablera en närvaro i Asien och i Europa.

 

AT: Finns det några kommande STO i pipeline som du kan avslöja för våra läsare?

 

PC: Vi har många transaktioner på gång, men en som för närvarande finns på marknaden är Frontier Spirits. Det här är ett riktigt intressant, Texas-baserat spritföretag med en marknadsrekord när det gäller att sälja Pura Vida Tequila, ett nytt whiskymärke och ett destilleri som snart kommer att lanseras. Detta är en traditionell aktiehöjning som genomförs genom försäljning av säkerhetspengar, vilket är en utmärkt uppvisning av korsningen mellan de äldre kapitalmarknaderna och den nya säkerhetspolitiska ekonomin.

 

AT: Du är pci dss-certifierad, vilka fördelar erbjuder detta STO: er och investerare?

 

PC: PCI-DSS är inte en industristandard för säkerhetstoken, eftersom det är en mycket hög certifiering med stränga krav som utvecklats av och för kreditkortsindustrin för att skydda ekonomiskt värde inom deras nätverk. Securrency frivilliga inlämnande till denna certifieringsprocess visar vårt engagemang för nätverkssäkerhet och skydd av investerarnas värde.

 

AT: Securrency är agnostiker, det finns ändå blockkedjor som du föredrar att arbeta med?

 

PC: Vi gillar inte att välja favoriter, eftersom varje storbok har vissa styrkor och svagheter. Vi föredrar att låta emittenter välja sina favoriter och vi stöder i sin tur emittenterna.

 

AT: Du arbetar med utfärdande av korsbok, vilka är fördelarna med detta ramverk?

 

PC: Detta stöder återigen utgivarens val. Till exempel kan en emittent föredra vissa aspekter av Stellar-huvudboken medan de fortfarande vill marknadsföra till Ethereum-samhället, så att emittera samtidigt på båda huvudböckerna är ett tilltalande alternativ.

 

AT: Finns det något annat som du vill dela om Securrency?

 

PC: Till skillnad från många av våra konkurrerande plattformar som byggdes för att stödja ICO: er med en faner av överensstämmelse vid första emissionen, byggdes Securrency från kärnan för att stödja och utöka de stora befintliga kapitalmarknaderna genom den otroliga funktionaliteten hos välgjorda och kompatibla säkerhetstecken . Som ett resultat adresserar vår egen heltäckande svit av teknik de många smärtsamma punkterna för kapitalbildning och handel på sekundärmarknaden.

 

AT: Tack för den informativa intervjun.

 

Alla som vill lära sig mer bör besöka Säkerhet webbplats eller bör följa Securrency Twitter konto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me