Horizon Globex är en nästa generations tokenisering plattform som fortsätter att göra rubriker för sin fördelaktiga strategi på marknaden. Plattformen fungerar som en “one-stop shop” för företag som är intresserade av att erbjuda säkerhetstoken. För närvarande har företaget strategiska relationer med tillsynsmyndigheter i USA, EU och Asien. Nu är Horizon Globex inställd på att utöka sitt ekosystem för tokenisering till nya höjder efter att ha säkrat flera flera högnivåpartnerskap.

Vad erbjuder Horizon Globex

Horizon Globex-plattformen erbjuder kunderna möjlighet att tokenisera nästan alla tillgångar. Företaget har fyra huvudprodukter just nu. Var och en erbjuder en unik fördel för företag och investerare som vill komma in på marknaden för säkerhetstoken. Genom att förenkla STO-processen gör Horizon Globex crowdfunding mer tillgängligt för massorna.

Tokenetics

En av Horizon Globex huvudprodukter är Tokenetics. Tokenetics-systemet fungerar runt tre huvudfunktioner. För det första kan företag skaffa investeringskapital utan IT-infrastruktur via plattformen. Denna strategi sänker ingångsfältet för företag som är intresserade av en blockchain-baserad crowdfunding-strategi.

För närvarande kräver STO-processen att företag skaffar sig bakgrundsinformation från ett tredjepartsverifieringssystem och juridisk vägledning. Båda dessa krav ökar kostnaden avsevärt när du är värd för en STO. Det är viktigt att eliminera dessa kostnader kan öka deltagandet på marknaden.

Horizon Globex via Twitter

Horizon Globex via Twitter

Överensstämmelse

För det andra innehåller Tokenetics en kombination av mäklarhandlare och transferagenter. Denna strategi skyddar investerare och säkerställer att alla tokens förblir kompatibla. I det förflutna plågade oro överensstämmelse med marknaden. Speciellt när man diskuterar handel med säkerhetstoken på sekundära handelsplattformar.

Handel

Den tredje pelaren till Tokenetics är dess dollariserade handelsplattform. Detta interna säkerhetstokenutbyte är specialiserat på handel efter emissionen. I synnerhet fortsätter likviditet att vara det viktigaste problemet i säkerhetstoken. Följaktligen vill investerare veta att säkerhetstoken de investerar i kan handla på ett kompatibelt sätt. Detta utbyte ger investerare den försäkringen utan att behöva lämna Globex tokenization-ekosystemet.

CustodyWare

Bortsett från Horizon Globex tekniska strategi, bedrev företaget ett antal partnerskap för att främja sina ambitioner. I januari 2019, företaget signerad ett licensavtal med V Stock Transfer LLC (Vstock). Avtalet gav Vstock tillgång till Horizon Globex egenutvecklade programvara som kallas CustodyWare.

Som en del av avtalet blev Vstock en licensierad och registrerad värdepappersöverföringsagent. CustodyWare stöder alla ERC-20-registrerade och registerundantagna erbjudanden. Programvaran har integrerade KYC-kontrollmekanismer. Dessa mekanismer följer SEC Regel 506 © om post-STO token vårdnad.

KYCware från Globex går live

Även denna vecka släppte Horizon Globex sin senaste tokenisering programvara tillägg. Systemet kallas KYCware och den potential det medför på marknaden är obestridlig. Det nya systemet gör det möjligt för tokeniserade säkerhetsinvesterare och emittenter att effektivisera verifieringsprocessen. Digitala värdepapper, precis som traditionella värdepapper, kräver KYC (Know Your Customer) och AML (Anti-Money Laundering) efterlevnad. Tidigare försenade dessa krav investerares förmåga att delta i STO. För att uttrycka det enkelt handlar KYC om hindrade företags förmåga att acceptera investerare.

KYCWare eliminerar dessa problem genom en kombination av funktioner. Token-emittenter får en vitmärkt inbyggnadsapp som är anpassad för att passa kundernas specifika värdepappersbehov. Appen anpassar sig automatiskt till jurisdiktion och lagstadgade krav i regionen. Användare matar in sina data i det avancerade verifieringssystemet för ID, dokument och identifikation.

Integritet

Imponerande har appen fullständig kundidentifieringsprogrammering i enlighet med US Patriot Act avsnitt 326. Alla poster är säkrade offline, såväl som lagrade i ett automatiskt utgående cache. I synnerhet uttalade Horizon Globex att den aldrig kommer att lägga ut denna information till tredje part. Utöver dessa funktioner är hela proceduren tidsstämplad till blockchain med en digital signatur som levereras komplett med en anti-manipulationsgaranti.

Genom att diskutera KYCWares inverkan på marknaden beskrev Globex VD, Brian Collins, hur plattformen gör det möjligt för tokenemittenter att verifiera sina investerare utan användning av tredje part. Denna strategi är viktig när man tänker på att tillsynsorgan som SEC håller token-emittenten ansvarig för dessa uppgifter. KYCWare-appen är nu tillgänglig för både Apple- och Android-operativsystem.

Globex samarbetar med STOcheck

Globex höjde igen ögonbrynen över kryptokommunen den här veckan efter att ha meddelat ett strategiskt partnerskap med den enormt populära STO-listningssidan STOCheck. STOCheck är en av de största STO-listningssidorna på marknaden. Investerare kan gå till denna plattform för att få upp till minut information om aktuella STO. Denna information inkluderar en fördjupad företagsprofil som företagsplats, chefer och intäkter.

Det är viktigt att partnerskapet placerar Globex i en stark position inom sektorn för att erbjuda sina produkter och tjänster till massorna. I teorin är alla STO: er som listas på STOCheck potentiella kunder för Globex. Här får företaget tillgång till de senaste STO: erna före marknaden. Med tanke på flexibiliteten hos Globex plattform bör du förvänta dig att den kommer att fånga en betydande mängd kunder från denna strategi.

Horizon Globex – Företagsprofil

Horizon Globex huvudkontor ligger i Schweiz berömda Crypto Valley. Företaget gick ut på marknaden 2010 som en privatägd tokeniseringsplattform som specialiserat sig på ERC-20-säkerhetstokenprogramvara. För närvarande listar företaget färre än femtio anställda. I januari i år utsåg Globex Mark Elenowitz som det nya företagets VD.

I februari gjorde Globex igen rubriker för sina personalval efter företaget meddelat att den tidigare VD för Overstock, Mitch Edwards, skulle gå med i laget. Som du förväntar dig är Edwards inte en främling för blockchain-sektorn. Edward’s var avgörande under Overstocks senaste blockchain-expansion som heter tZERO. Förutom sin tid på Overstock var han också CFO för Chia Network Inc..

En ny horisont

Horizon Globex verkar ha hittat sin nisch på marknaden. I takt med att tokeniserade värdepapper expanderar kommer fler företag att söka efter Globex mjukvarulösningar för att förenkla sina crowdfunding-kampanjer. Detta företag har erfarenheten och teamet att bli en av de ledande aktörerna inom säkerhetstoken-sektorn under de kommande månaderna. Du kan förvänta dig att Horizon Globex fortsätter att göra rubriker för sina smarta affärsstrategier och dess unika programvarulösningar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me