Ändra transportkursen med Elio MotorsÄndra transportkursen med Elio Motors

Titta på den här videon på YouTube

Vem är Elio Motors??

Elio Motors är en fordonstillverkare baserad i USA. De är ett företag som vill återinfusera den nordamerikanska bilindustrin med nivåer av uppfinningsrikedom som inte har setts i åldrar.

Företaget har väckt uppmärksamhet hos bilentusiaster de senaste åren genom att reta sin efterlängtade flaggskeppsprodukt. Med framgångar från företaget som resulterat i att Elio Motors hittills fått betydande finansiering, vill företaget nu vara värd för en STO och samla in de senast nödvändiga medlen för att driva sin produkt i produktion.

Vad är problemet?

Den genomsnittliga arbetaren i Nordamerika lever en hektisk livsstil. Det innebär att arbeta långa timmar och tyvärr längre perioder i fordon som går till och från jobbet. Under det senaste decenniet har restiderna för pendlare ökat till historiskt långa varaktigheter. Dessa långa pendlingar leder till betydande mängder extra bränsle som varje pendlare spenderar.

Dessa långa pendeltider är hemska inte bara för de individer som tvingas uthärda dem utan också för miljön. Vi har sett regeringar anta saker som HOV-körfält (High Occupancy Vehicle) i ett försök att minska trafikstockningar och föroreningar. Dessa räcker dock inte för att mildra de aktuella problemen.

En stor källa till problemet är de typer av fordon som tillverkare för närvarande erbjuder. Det finns en fullständig brist på prisvärda produkter riktade mot den genomsnittliga pendlaren. Oavsett om en pendlare väljer att använda en liten bil, motorcykel etc. tvingas de ständigt göra uppoffringar. Dessa offer kommer i form av säkerhet, inköpspris, bränsleeffektivitet och mer. Folket i Nordamerika behöver ett fordon som är säkert, prisvärt, effektivt och anpassningsbart, allt på samma gång.

Hur kommer de att lösa det?

Elio Motors har känt igenom dessa problem, och 2012 satte de igång att åtgärda problemet. Sedan dess har företaget tillverkat ett polerat prototypfordon som är klart för produktion. Elio motorer har kallats “The Ultimate Commuter Vehicle” och har betecknat denna flaggskeppsprodukt “E1C”.

Elio Motors omfamnar vad det känns saknas i dagens pendlare och träffar varumärket för var och en med sitt erbjudande.

 • Bränsleeffektivitet
 • E1C kommer att ha 49mpg City / 84mpg Hwy
 • Säkerhet
  • Fullt utrustad med dagens standardutrustning som krockkuddar, ABS, krosszoner etc..
  • Tillverkad i USA
   • Eftersom detta är ett fordon riktat mot en amerikansk marknad har företaget säkerställt att 90% av fordonet kommer från USA. Produktionen av detta fordon förväntas resultera i över 1500 amerikanska jobb.
   • Prisvärdhet
    • Genomsnittskonsumenten har inte råd att köpa ett dyrt fordon bara för pendling. Detta är anledningen till att E1C bara kostar 7 450 USD, vilket gör den tillgänglig för en bred marknad.
    • Medan företaget har samlat in pengar tidigare så vill de göra det igen. Den här gången kommer Elio Motors att vara värd för en kommande STO. Försäljningen övervakas av JonesTrading. Efter en obligatorisk låsningstid har företaget angett att handel på sekundära marknader kommer att finnas tillgänglig på tZero-plattformen. Detta är inte förvånande eftersom företaget har fått investeringar och tZero-grundarens, Patrick Byrne, fullständiga stöd.

     Under denna försäljning kommer ackrediterade investerare i USA att kunna köpa säkerhetstoken som kallas ElioCoin. Dessa tokens representerade en direkt andel i själva företaget. Fullständig information om tokens inre arbete har ännu inte släppts. Denna information kommer att göras tillgänglig för dem som är intresserade när deras nuvarande privata försäljning avslutas.

     Team?

     Nedan följer några av de ansvariga på Elio Motors. Dessa personer hoppas att E1C lämnar produktionslinjen till 2019.

     Paul Elio – VD

     Tim Andrews – VP för marknadsföring

     Michael Bolas – chef för teknik

     Spencer Lott – Corporate Controller

     Vad kommer härnäst?

     Med ett intresse och ett högsta behov av en produkt som E1C är nästa viktiga steg för företaget det slutliga genomförandet. Elio Motors har genomfört flera finansieringsrundor tidigare och har gjort dem så långt som de är idag. När deras kommande STO har slutförts bör företaget vara i stånd att låta dem äntligen uppfylla sina mer än 65 000 förbeställningar för produkt.

     Som med alla säkerhetstecken står ElioCoin för att dra nytta av fördelarna med blockchain. Detta innebär att potentiella investerare får oöverträffad likviditet och öppenhet i sina innehav. Med dessa fördelar borde företaget kunna nå sitt mål att höja $ 25.000.000 via en STO med relativt lätthet.

     För att lära dig mer om projektet, se vår Elio Motors Token Listing-sida.

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me