Eftersom Bitcoin uppnådde vanlig uppmärksamhet fokuserade många företagare på att öppna ett företag i kryptovalutaindustrin, så kallad fintech. Ethereum var förmodligen det mest framgångsrika altcoinet genom att introducera termen smarta kontrakt . Med Ethereums smarta kontrakt föddes många nya altcoins – var och en baserad på samma princip, inriktad på en speciell nisch.

En av de mest lovande är Xinfin. Xinfin vill skapa en institutionell marknadsplats över ethereum blockchain i syfte att lösa verkliga världsproblem inom finansbranschen. Dessutom vill de göra detta genom att integrera användningen av smart-kontrakt mellan köpare, säljare och finansiärer, erbjuda omedelbara betalningar och avvecklingar med hjälp av dess ursprungliga token – XDC.

XinFin-teamet har listat fyra specifika fördelar som de gör dem olika:

  • Deras marknadsplats är utformad för att lösa alla gränsöverskridande bosättningar direkt med hjälp av deras mekanism med hjälp av den inbyggda XDC-token.
  • Alla verkliga världskontrakt kommer att kartläggas av smarta kontrakt.
  • Deras XDC-token kommer att användas för att stimulera finansiärer att finansiera projekt
  • De vill bygga en börs över XDC, särskilt för projekt som vill skaffa kapital.

Vad som fick min uppmärksamhet mer exakt var löptiden för finansiärer. Upp till 25% av deras blockchains mynt kommer att belönas till finansiärer som en bounty / cashback för finansiering av vissa infrastrukturprojekt. På detta sätt kommer en investerare att motiveras att investera i ett visst projekt och också få en anständig vinst över tiden. Mer om denna konsert kan du läsa i deras Sammanfattning

Jag pratade med Alex Mathbeck från xinfin.org angående några av mina frågor angående detta projekt:

1) Vad är XinFins uppdrag? 

            Xinfins uppdrag är att leverera blockchain i företagskvalitet som löser verkliga problem med verkliga lösningar och verkliga transaktioner. En stor bit av Xinfin XDC-tokens tilldelas för finansiering av offentliga infrastrukturprojekt som är utformade för att ha molnanslutning för betalningar och avvecklingar.

2) Är XinFin brytbar?

XinFin är inte offentligt brytbart. XinFin använder bevis för stake mining och för att vara en huvudnod i Xinfin finns det en utvärderingsprocess. Master-noder fungerar på antalet XDC som deponeras på Xinfin.org blockchain. 90% av de i förväg minade XDC-tokens hålls i spärr och är låsta tills resultaten levereras.

3) Håller XinFin-organisationen upp någon mängd mynt eller distribueras alla mynt till samhället?

            20% av polletterna distribueras till Xinfin.org-stiftelsen som representerar Xinfin-communityn. Exchange Infinite, som är en affärsfokuserad organisation, innehar 17% av de tokens som kommer att säljas regelbundet för att möta organisationens utgiftskrav. 5% erbjuds i Pre-ICO, 5% kommer att erbjudas i ICO och ytterligare 7% för att möta alla framtida utgifter för den dagliga driften av organisationen. 90% av de i förväg utvalda XDC-tokens hålls i spärr och är låsta tills resultaten levereras.

4) Finns det något relaterat mellan XinFins XDC och Xedoscoin (XDC) från 2014?

            Xinfin XDC är en ny Crypto-token. XedosCoin är ett nedlagt / dött mynt och Xinfin.org har ingen relation med det myntet. Vi vi kommunicerar för närvarande med börserna för att allokera XDC som en tillgångskod för Xinfin.org XDC. XDC står för eXchange infinite Development Contract, Xinfin XDC eller helt enkelt XDC.

Du undrar förmodligen varför skulle XDC köra på sitt eget privata distribuerade nätverk. I grund och botten vill de minska latenstiden för offentliga blochains som Bitcoin, Ethereum och de andra genom att köra sin XDC på ett privat distribuerat nätverk som har en arkitektur som gör det möjligt att slutföra en transaktion på högst 5 sekunder [].

Om du är intresserad av XDC och du tror på dem, jag tror att det just nu är en bra tid att investera i det, eftersom de har 5% av det totala utbudet som ett pre-ICO-erbjudande till privata investerare. Även om du inte har en stor summa pengar har en XDC ett värde på $ 0,0003 vilket gör det perfekt för en lång investering. Om Bitcoin gick från några cent till $ 2800 och Ethereum från $ 1 till $ 200 på mindre än ett år, är jag säker på att XDC kan nå ett år efter lanseringen till minst $ 0,03, vilket ger dig en anständig avkastning. Om du emellertid investerar, kom ihåg att detta bara är mina egna åsikter om det och inte en finansiell rådgivning, så invester med försiktighet. Men om du är opatient kan du hitta deras plånbok här, så att du kan köpa XDC med Bitcoin / Ethereum.

Xinfins koncept är bra, men det finns en lång väg från konceptet till implementeringen. Jag hoppas att de kommer att kunna skapa en vitbok och omsätta sin idé i praktiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me