KaratGold Coin (KBC), ett spelbytande kryptovaluta som representerar kryptoniserat guld som kan överföras kostnadseffektivt, säkert och i realtid över gränserna, listas nu i HitBTC. En satsning från KaratBars International, KaratGold Coin har nyligen slutfört en mycket framgångsrik ICO som säkerställde investeringar värda över hundra miljoner USD.

24 juni 2018

KaratBars International är glada att meddela att deras guldbaserade kryptovaluta KaratGold Coin (KBC) nyligen har anlitats i HitBTC, ett av de ledande kryptovalutabörserna. KaratGold Coin är den första kryptovalutan någonsin som har kopplat sitt värde till priset på guld, och har nyligen avslutat en av de mest framgångsrika ICO-kampanjerna någonsin med en samling på över hundra miljoner amerikanska dollar..

Guld har fungerat som internationell betalning såväl som investeringsmedel i mer än fyra tusen år. Även om de moderna lagliga valutorna inte längre stöds av guld, använder många centralbanker runt om i världen fortfarande guld som valutareserv. Kärnidén i KaratGold Coin (KBC) kretsar kring att tillhandahålla en effektiv lösning på kryptovalutans volatilitet och oförutsägbarhet genom att använda guldets stabilitet och tillförlitlighet.

Arkitekturen i KaratGold Coin (KBC) ekosystem bygger på det säkra, kostnadseffektiva och snabba Ethereum blockchain-protokollet och beprövade finansiella säkringsstrategier. Till skillnad från många andra verktygsmärken har detta mynt utformats för att vara en kryptotillgång som stöds av en viss materiell mängd guld. Som ett resultat säkerställs myntets långsiktiga stabilitet genom dess guldsäkerhet.

KaratGold Coin är tanken på Harald Seiz, en tysk entreprenör och veteran i den finansiella industrin. Grunden för KaratGold Coin (KBC) byggdes av Haralds första produkt CashGold. Detta är ett användarvänligt betalningssystem där små guldfält representeras på en specifik papperstyp som liknar en sedel. Ekosystemet består också av KaratPay och KaratGold Wallet. Den förstnämnda är en onlineplattform som underlättar elektronisk registrering av CashGold. Å andra sidan tillåter KaratGold Wallet användare att köpa, sälja, hålla och hantera olika kryptovalutor tillsammans med kryptoniserade tillgångar.

Några av de viktigaste fördelarna med KaratGold Coin är

  • Relaterat till 24 karat guld
  • Lämpliga mängder KaratGold-mynt kan bytas ut till CashGold när som helst
  • Underlätta realtidsbetalningar var som helst och när som helst
  • Kostnadseffektiv
  • Bitcoin och andra kryptovalutor kan användas för köp av KaratGold Coin
  • Gratis och gränslös överföring
  • Ökar betydande antal godkännandepunkter
  • Låga avgifter som köpare betalar för användningen av KaratGold Coin och KaratGold Ecosystem

”Det globala godkännandet och erkännandet av guld som en säker och säker hamn kommer att göra Coin och CashGold till ett av de ledande betalningsalternativen över hela världen,” förklarar Harald Seiz. “Därför kommer innehavare av Coin inte bara att ha skydd mot inflation och vaga regeringar och ekonomier, utan också ha möjlighet att delta i den värdeökning som kommer att uppnås i framtiden.”

Tre av Asiens största guldhandelsföretag har redan samarbetat med KaratBars International för att utföra flera miljoner guldtransaktioner dagligen. Dessutom har en hög andel av företagets 480 000 CashGold-produktägare köpt KaratGold Coin för att äga små mängder 24 karat guld. KaratBars International håller också på att öppna en av världens tidigast fullt licensierade kryptokurrencybanker i Miami och erbjuder ett utsökt utbud av tjänster för handlare, investerare, värdepappersföretag och enskilda konsumenter..

Anställning i HitBTC är ett viktigt steg framåt i detta projekt och KaratGold Coin (KBC) förväntas snart ta sig till andra populära börser, inklusive Poloniex, Bithumb, Bitfinex, Bittrex och många andra. Mynten handlas för närvarande med en cent, och detta värde är precis på väg att gå upp med stormsteg eftersom det är helt immunt från de normala valutafluktuationerna och marknadssvängningarna.

För mer information om KaratGold Coin, besök https://karatgold.io/

Om KaratGold Coin: KaratGold Coin är en blockchain-baserad kryptovaluta som är kopplad till fysiskt deponerat guld i form av den så kallade CashGold. Ett visst antal KaratGold-mynt kan när som helst bytas ut mot lämplig mängd CashGold. Det är utformat för att användas som ett allmänt accepterat elektroniskt betalningsmedel för alla som betraktar guld som ett traditionellt, sant, säkert och värdestabilt medium.

Hemsida: https://karatgold.io/

E-post: [e-postskyddad]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me