Vad är ICON (ICX)?

ICON (ICX), en massiv plattform som gör att olika blockkedjor kan interagera med varandra genom smarta kontrakt. Projektet syftar till att ansluta världen och bygga ett av de största decentraliserade nätverken i världen.

Laget har ett par saker i ärmen de närmaste veckorna och har nyligen gjort ett offentligt tillkännagivande om sina planer när det gäller ICX-token och nya förvaringsplånböcker. Teamet planerar också att airdrop tokens till verifierade adresser.

Hur man tar emot ICON (ICX) -token Airdrop

IKON är inställd på att ge gratis ICX-tokens i en Airdrop till ICONex ICX-plånbokanvändare. E-post har skickats till dem som kvalificerar sig för airdrop.

Ett undersökningsföretag användes för att samla in den information som krävs för airdrop och e-post har skickats ut från [e-postskyddad] via research.net ”.

ICX-tokens som ska distribueras i airdrop kommer att vara som huvudsakliga ICX-mynt och inte ERC20-tokens, och kan endast tas emot via ICONex ICX-plånboken. Efter en enkel verifieringsprocess skulle airdrop skickas ut denna månad.

ICON-teamet kommer aldrig att be om privata nycklar innan de kan få sina gratis tokens. Om någon som är kvalificerad för airdrop inte ser e-post bör användaren kontrollera skräppostmappen eller kampanjflikarna. Om det fortfarande inte syns, använd den här länken för att släppa din information till teamet.

ICONex plånbok: Kompatibel plånbok för Airdrop

Den officiella plånboken för ICX-kryptovalutan, den ICONex plånbok släpps officiellt. Plånboken finns som en webbläsarextension för Google Chrome för PC-användare. Android- och iOS-versionerna sägs släppas snart.

Plånboken innehåller funktioner som överföring, lagring och backup av utsäde. Plånboken lagrar dock bara ICX-huvudtoken och inte ERC20-token.

De ICON (ICX) tokens i omlopp är ERC20-tokens och kan överföras till ICONex plånbok genom att skicka tokens till en ETH-plånbokadress.

För att komma åt plånboken, Klicka här. Klicka på “Plånbok”-Knappen högst upp och flytta till Chrome-tilläggssidan. Klick “Lägg till i Chrome”-Knappen längst upp till höger.

Klicka här för att se fullständig guide om hur du ställer in din ICONex-plånbok.

ICON ICX Token Swap

Teamet förbereder för närvarande ERC20 token to ICX myntbyte. Den exakta tiden har inte meddelats, men den planeras att ske någon gång i mars 2018.

När token swap-processen börjar kan ICX ERC20-tokens användas för att göra transaktioner. Efter flera månaders meddelanden om tokenbytet skulle ERC20-tokens brännas och inte längre användas.

Teamet lovar att ge gott om tid för alla att byta ERC20-tokens till ICX-mynt innan det bränns.

Utbyter för att lista ICON-symboler (ICX)

De ICON (ICX) -token har listats på Bithumb Exchange och kommer snart att vara på Upbit Exchange väldigt snart.

Bortsett från luftdroppen vid ICON-team, det kommer att finnas en annan ICON Airdrop Event att säga tack till Bithumb-utbytesmedlemmar.

Det globala kryptovalutautbytet, Bithumb, listade ICX för att fira lanseringen av Bithumb Pro-plattformen.

“Genom överläggning av Bithumb Cryptocurrency Deliberative Committee listar vi ICON (ICX) kallad” Korean Version of ETH “och sticker ut i projektet mellan kedjor.”

Börsen skulle sända ICON-tokens i två separata händelser.

Händelse 1: Handla och få ICON Airdrop

Bithumb-medlemmar som handlar 1 000 000 Won eller mer inom evenemangsperioden kvalificerar sig för denna etapp av airdrop.

Evenemanget är att hålla på Onsdag 21 mars 2018 till söndag 25 mars 2018.

Token-distribution skulle baseras på medlemmarnas registreringsperiod.

  • Registrering över 3 år får en 20 ICX-tokenbelöning.
  • Mellan 1 och 3 år får en 10 ICX-tokenbelöning.
  • 6 månader till 1 år får en 5 ICX-tokenbelöning.
  • Konton mindre än 6 månader får 2 ICX-tokens.

Airdrop är planerad till Fredag ​​6 april 2018.

Händelse 2: Sätt in sedan handla och få 1% av insättningen

Detta är öppet för alla medlemmar.

Evenemanget kommer också att hållas mellan Onsdag 21 mars 2018 och söndag 25 mars 2018.

Det återbetalas 1% på alla ICON-insättningar på börsen under nämnda period.

Allt som behövs är att skapa en adress på börsen, göra en insättning och vänta på din belöning.

Airdrop är planerad till Fredag ​​6 april 2018 också.

Mer information om detta evenemang finns på Bithumb officiella webbplats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me