OKEx (www.okex.com), världens största kryptovalutaplats och derivatutbyte, reste till Turkiet för att delta i Blockchain Economy, det mest efterlängtade blockchain-toppmötet i MENA och Eurasien förra veckan i Istanbul. Medan OKEx har genomfört en hel del samtal över den lokala kryptoscenen levererade Lennix Lai, finansmarknadschef för OKEx, sin tanke om passiv inkomst uteslutande på kryptomarknaden vid evenemanget förra fredagen (21 februari 2020).

”Blockchain och digitala tillgångar förändrar gradvis hur vi tjänar ränta. Huvudströmmen definierar det sociala kapitalet för hur räntan fördelar och tar banker som kärninformation och kreditförmedlare, säger Lennix Lai, finansmarknadschef för OKEx. ”Framåt, baserat på PoS och DPoS, liksom DeFi-utlåning, kommer det potentiellt att härleda nya produkter som ger intressen regelbundet. Detta kan vara ömsesidigt fördelaktigt för det traditionella finansiella systemet och därmed ge miljarder användare fördelen att få passiv inkomst. ”

Lennix Lai, finansmarknadsdirektör för OKEx, höll ett huvudtal den 21 februari 2020. Lennix Lai, finansmarknadschef för OKEx, blev inbjuden till mediaintervju på plats.

Unbankedness har blivit en global utmaning

Traditionella finansiella system har erkänt utmaningar. Höga driftskostnader för att starta bankkontor och tillhandahålla tjänster i utvecklingsländer eller underutvecklade länder har blivit ett hinder. Era av låga räntor har medfört flera oönskade biverkningar för den verkliga ekonomin, särskilt en skada för banker som betalar extra för att lagra överdrivna reserver men inte kan överföra negativa räntor till insättare.

Passiv inkomst i krypto

Betydelsen av blockchain, liksom kryptovaluta, kan fungera som en alternativ lösning för att lösa en sådan utmaning, där smarta kontrakt som finns på blockchain resulterar i smartare ändringar i handelsfinansiering till reducerad kostnad.

Tillståndslösa finansiella instrument kan driva ner 99% av barriären för att skapa och utfärda skräddarsydda handeln för alla att säkra, handla och tjäna. OKEx Pool stöder nu satsar av 8 vanliga token inklusive EOS, ATOM, DAI och VSYS etc. med en räntesats på så höga som 15%.

DeFi-vision i OKEx – friktionsfri ekonomi

Automatiserad smart kontraktsdriven handel kan uppnå omedelbar avveckling med noll motpartsrisker, vilket minimerar behovet av säkerheter med 99% och balansräkningen i en handelscykel. När det gäller DeFi tjänar kryptomarknaden en alternativ fördel för den traditionella penningmarknaden. Traditionell penningmarknad kan vara begränsad till lokal reglering, institutionella och kapitalkrav när det gäller tillgänglighet, DeFi-utlåning ger en global upplevelse utan tillstånd med kontinuerlig övervakning och efterlevnad. Bortsett från det är motpartsrisken med DeFi-utlåning mycket lägre än traditionell peer-to-peer-utlåning. Dessutom snabbar det smarta kontrakten betydligt snabbare med bearbetningstiden och förbättrar användarvänligheten genom att ta bort tungt pappersarbete för mellanhänder.

OKChain – OKEx-ägda kommersiella offentliga blockchain

En milstolpe i utvecklingen av sitt DeFi-ekosystem, OKEx lanserade nyligen OKChain, den kommersiella offentliga blockchain som stöder skapandet och lanseringen av DeFi-applikationer. Användare kan bygga sina egna DeFi-applikationer baserat på blockchain-teknik på OKChain. Samtidigt rullade OKEx också ut OKEx DEX, börsens decentraliserade börs den första applikationen på OKChain. För att ge en bättre handelsupplevelse och likviditet stöder OKEx DEX realtidsavveckling i en tillförlitlig miljö.

För evenemangshöjdpunkter, besök OKEx.

Händelsefoton:

OKEx-monter på Blockchain Economy 2020 med engagerande souvenirer och information var ikoniskt vid toppmötet.

Lennix Lai, finansmarknadsdirektör för OKEx, engagerade sig i massor av media, gäster och affärspartners under hela det två dagar långa toppmötet.

Lennix Lai, finansmarknadschef för OKEx, presenterade en nyckel på Blockchain Economy 2020 och undersökte ämnet kring passiv inkomst exklusiv i krypto. OKEx-teamet var på plats för att träffa och hälsa varje besökare vid evenemanget.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi erbjuder spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me