OKEx (www.okex.com), världens största bitcoin-terminsbörs, har meddelat ett strategiskt partnerskap med den ledande peer-to-peer-Bitcoin (BTC) -marknaden Paxful (www.paxful.com). Genom att gå ihop syftar de två branschtitanerna till att ytterligare driva antagandet av kryptovalutor över hela världen.

Paxful Kiosk kommer att integreras direkt i OKEx-plattformen så att nya och befintliga användare kan dra nytta av ett brett utbud av betalningsalternativ och avancerade handelsverktyg.

Paxful kommer att fungera som en viktig fiat-till-kryptovaluta-ramp för OKEx genom mångfalden av sina betalningsmetoder för att köpa Bitcoin, särskilt viktigt i utvecklingsländer. Partnerskapet kommer också att ge OKEx-användare möjlighet att köpa Bitcoin med mer än 160 fiatvalutor, inklusive den turkiska lira, den indiska rupien och den argentinska peson, med hjälp av bekväma lokala betalningsmetoder aktiverade av Paxful-plattformen. Dessa inkluderar banköverföringar, inhemska ledningar, plånböcker online och presentkort, bland andra.

Paxfuls VD och grundare, Ray Youssef, sade i ett uttalande om partnerskapet:

”Hos Paxful är ett av våra mål att hjälpa till att växa kryptosamhället. Vi beundrar OKEx arbete och vet att våra värderingar och strategi är anpassade. Med detta partnerskap hoppas vi kunna fortsätta bygga upp ekosystemet tillsammans och göra krypto mer tillgänglig som en verklig betalningsmetod. ”

Via integrationen kan användare direkt matcha med säljare som uppfyller kriterierna för deras handelsbehov när det gäller valuta och betalningsmetod, antingen via Paxful eller OKEx-plattformen. Sammantaget kommer mer än 100 miljoner användare att dra nytta av denna integration, inte bara när det gäller betalningsalternativ utan också genom exponering för OKEx höga likviditet, kylförvaringsfunktioner och ett stort utbud av handelsprodukter och verktyg..

För första gången kommer Paxful-användare att få tillgång till sofistikerade handelsalternativ, såsom spot-, marginal- och terminshandel på OKEx. De kan också delta i optionshandel genom OKEx DEX, vilket ger dem nya möjligheter på derivatmarknaderna som inte tidigare var tillgängliga för dem.

Jay Hao, VD för OKEx, talade också om vikten av att nå fler människor med en rad rampalternativ och uppgav:

“Vi är mycket entusiastiska över vårt partnerskap med Paxful som en av de mest använda och respekterade BTC-marknadsplatserna. Vi tror starkt på samarbete på OKEx och förstår att vi måste arbeta tillsammans för att få fler människor till kryptovaluta. Ingen ska arbeta som en isolerad ö. Fördelarna med detta partnerskap är enorma både för Paxful- och OKEx-användare. Tillsammans kan vi nå och ge fler alternativ till minst 100 miljoner användare." 

Partnerskapet markerar ett stort steg för OKEx när det gäller dess närvaro i utvecklingsregionerna i världen, inklusive länder som Indien, Indonesien, Nigeria, Turkiet, Ryssland och Argentina, där kryptovalutascenen växer snabbt. Genom att arbeta tillsammans kommer de två företagen att ge enklare tillgång till den globala kryptovalutamarknaden. Detta kommer att vara en vinn-vinn för befintliga Paxful- och OKEx-användare som nu har ett bredare utbud av betalningsmetoder, handelsverktyg och ökad funktionalitet.

För mer information eller för att komma åt Paxful Kiosk på OKEx-användare kan du besöka: https://bit.ly/3hrnuLj

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi erbjuder spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Om Paxful

Paxful är en folkdriven marknadsplats för penningöverföringar med vem som helst, var som helst och när som helst. Deras uppdrag är att ge de glömda fyra miljarder obankrade och underbanker runt om i världen att ha kontroll över sina pengar med peer-to-peer-transaktioner. Företaget, som grundades 2015, har över 3 miljoner kunder världen över som du direkt kan köpa och sälja bitcoin med – med över 300 olika betalningsmetoder.

Som en del av deras uppdrag lanserades också Paxful #BuiltWithBitcoin, ett socialt bra initiativ med målet att bygga 100 skolor som helt finansieras av bitcoin över tillväxtmarknader. Paxful grundades 2015 av Ray Youssef, Chief Executive Officer och Artur Schaback, Chief Operating Officer.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me