OKEx, ett Malta-baserat världsledande utbyte av digitala tillgångar, välkomnar första årsdagen av OKB, det globala verktygstoken som antagits av OKEx. OKB lanserades officiellt den 22 mars 2018 av OK Blockchain Foundation och har anpassats av OKEx och tillämpats på OKEx globala ekosystem, som inkluderar Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors och Designated Merchants . Under tiden meddelade OKEx också att starta OKDEX, den första decentraliserade börsen på OKChain, och öppna supernodervalet för blockchain.

"Vi vill uppriktigt tacka alla 1 miljoner OKB-innehavare som bidrog till den enorma 15,6 miljarder OKB-handelsvolymen under det senaste året. Detta markerar en viktig milstolpe som OKB börjar blomstra efter att ha satt upp en konkret grund," sa Andy Cheung, chef för OKEx. "Det är enkelt i OKEx, vi strävar efter att vara en trendsättare och förbinder oss att bygga ett robust blockchain-ekosystem med handlare. Med ett sådant resultat känner vi oss starkare för att fortsätta driva utvecklingen inom blockchain och digitala tillgångar."

1. När kommer OKB att läggas på blockchain?

Anledningen till att OKB inte har varit i kedjan var att vårt Operations Team i hemlighet utvecklade en egen blockchain – OKChain. För närvarande är OKChain i det sista utvecklingsstadiet och vi förväntar oss att lansera det på ett testnät i juni 2019. På grund av ett stort antal användare som kräver att OKB ska läggas på blockchain, efter överväganden, har vårt team beslutat att lägga det på ERC-20 blockchain först i slutet av april. När OKChain blir stabil kommer OKB att migreras från ERC-20-nätverket till OKChain-mainnet. Då kommer OKB att vara den ursprungliga token för OKChain-nätverket, som kan användas för att reglera transaktionsavgifter, eller användas i Dapps som utvecklats på OKChain.

2. Vad är nyttan av OKChain?

Vi startar OKEx första decentraliserade börs (DEX) på OKChain och öppnar supernodervalet för blockchain. Med OKB kan man rösta på sin favoritkandidat för supernoden och reglera transaktionsavgifter på OKDEx. OKB kommer också att användas för tokenförförsäljning och projektteam kommer att behöva betala supernoder OKB som serviceavgift i framtiden.

3. Det totala utbudet av OKB är 1 miljard. Nu när 300 miljoner redan är i omlopp, när kommer de återstående 700 miljoner att släppas?

För närvarande finns det 700 miljoner OKB som är låsta. 300 miljoner av det kommer att ges till OKEx-användare genom vårt lojalitetsprogram, medan de återstående 400 miljoner tillhör OK Blockchain Foundation och driftsteamet. För att bygga OKB-ekosystemet mer effektivt kommer emellertid frisättningen av 700 miljoner OKB att försenas från 2020 till 2022. Vi kommer att meddela ytterligare 6 månader i förväg för att informera allmänheten om vi kommer att förlänga låsningstiden eller släpp ut tokens i satser.

4. Kommer den lyckliga fredagen att fortsätta?

Sedan den första Happy Friday den 20 april 2018 har vi redan distribuerat 32954.12BTC till över 1 miljon OKB-innehavare. Men från och med den 22 mars 2019 kommer vi att optimera distributionsregeln. Ögonblicksbilden och fördelningsförhållandet förblir oförändrat. Distributionsbeloppet för BTC kommer dock först att användas för att köpa tillbaka OKB, och sedan fördelas OKB-beloppet till OKB-innehavare enligt befintliga ögonblicksbilder och distributionsregler.

5. Kommer OKB att tillämpas på OKEx nya plattform – OK Jumpstart?

Som en ny plattform för försäljning av verktygs-token kommer OKB att vara den enda token som accepteras på OK Jumpstart. För högkvalitativa projekt och tidiga företagare tror man att IEO-modellen är en idealisk metod för dem att starta. Alla projekt som lanseras på OK Jumpstart kommer att listas på vår spotmarknad, och de med enastående prestanda har till och med en chans att noteras på våra C2C- och derivatmarknader. OK Jumpstart är dedikerat till att hjälpa potentiella startups. Vi värdesätter kvalitet framför kvantitet. Vi är redan engagerade i samtal med projektteam runt om i världen. Snart kommer vi att tillkännage det allra första jumpstart-projektet och öppna försäljningen till OKEx-användare som uppfyller våra KYC-krav och håller OKB.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me