Malta 4 september 2020 – OKEx (www.okex.com), en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte, har visat sitt starka engagemang för DeFi-ekonomin genom att notera totalt 21 DeFi-tokens under de senaste 30 dagarna, placera den i spetsen för topputbyte globalt och framhäva dess enastående förmåga att identifiera och veterinärprojekt av hög kvalitet för sin globala användarbas.

Den senaste månaden har varit full av möjligheter för kryptoentusiaster. I början av augusti tog många altcoins ledningen när det gick upp, inklusive Web3-nätverksprotokollet Polkadot (DOT) och PoS blockchain-plattformen Algorand (ALGO), som såg en 80% ökning på bara två dagar, vilket ledde till att många analytiker förklarade -kallad "Alt säsong" officiellt börjat på allvar. Samtidigt visade många IEO-tokens, inklusive OKEx Jumpstart-tokens, också en bländande prestanda.

Det mest iögonfallande utrymmet har emellertid varit den växande DeFi-ekonomin, vilket gjorde explosiva vinster för många investerare. Enligt OKLink data nådde DeFi: s totala börsvärde ett rekord på 17,74 miljarder dollar den 1 september, vilket är en ökning med mer än 250% från 1 augusti, då den uppgick till 6,87 miljarder dollar..

Med ett åtagande att tillhandahålla de mest intressanta kommande projekten för sina användare har OKEx kastat sin vikt bakom DeFi-rörelsen och har nu 35 DeFi-tokens som erbjuds, varav 21 har listats under de senaste 30 dagarna. Börsen är dock snabbt påpekande att investerare bör vara försiktiga med att leta efter snabba vinster och bör försöka förstå det verkliga syftet med projektet och problemet det försöker lösa..

OKEx vd Jay Hao kommenterade: ”Vi är mycket uppmuntrade att så många högkvalitativa och innovativa DeFi-projekt har dykt upp på marknaden och är glada att ge våra användare möjlighet att komma in på grund av deras utveckling. Vi upprätthåller dock mycket höga krav när det gäller att välja produkter som ska listas på vår plattform. Det är först efter en objektiv fördjupad undersökning av projektet att förstå och förutsäga dess utvecklingsriktning som vi bestämmer om vi ska gå vidare."

Han lade till:

"Vi uppmuntrar investerare att upprätthålla samma flitiga standarder och hoppas att alla handlares investeringsbeslut också baseras på projektförståelse och rationell analys.."

Naturligtvis kommer det alltid att finnas spekulanter som försöker rida de vinster som många DeFi-tokens gör. Utöver de imponerande procentuella sprången och den nuvarande febern över avkastningsodling görs verkliga meningsfulla framsteg för att ta itu med DeFi-grundläggande som, som vissa hävdar, inte växer lika snabbt som de skyhöjande protokollens tokenpriser.

Några av de senaste DeFi-projekten för att göra detta inkluderar PowerPool, som försöker lösa problemet med styrning på DeFi-plattformar; UniTrade, som hanterar problem med låg likviditet i samband med handel på decentraliserade plattformar; och UMA, som är utformat för att möjliggöra Universal Market Access genom självförverkande kontrakt som gör det möjligt för två motparter att utforma och skapa egna finansiella kontrakt.

PowerPool (CVP)

PowerPool (CVP) är ett mycket innovativt protokoll som erbjuder en bekväm lösning för att slå samman styrningstoken. Detta gör det möjligt för innehavare av minoritetstoken att samla sina olika DeFi-tokens för att samla styrning och extrahera ytterligare verktyg samtidigt som man löser frågan om väljares apati för många protokoll byggda på Ethereum blockchain. Dess användare kan också låna ut, samla och tjäna incitament på plattformen.

På kort tid efter att ha gått live hade CVP redan uppnått en genomsnittlig daglig överföringshastighet på 5 000 transaktioner och en genomsnittlig daglig ökning med 1 000 innehavsadresser, vilket indikerar hög aktivitet.

UniTrade (TRADE)

UniTrade är en helt decentraliserad handelsplattform som bygger på UniSwap-likviditetspooler och kräver ingen KYC, inga konton och har inga handelsgränser. Unitrade tillhandahåller också en serie funktioner som UniSwap inte erbjuder, inklusive orderböcker i realtid, djupdata i realtid, transaktionshistorik och begränsningsorder, vilket förbättrar användarens handelsupplevelse.

UMA (UMA)

UMA är en plattform för utgivande av syntetiska tillgångar som är tekniskt innovativ jämfört med liknande produkter. Byggt på Ethereum erbjuder UMA: s finansiella infrastruktur huvudsakligen två produkter: dataverifieringsmekanism (DVM) och en decentraliserad orakletjänst och ovärderlig design för finansiella kontrakt, som kan användas för att skapa syntetiska tokens. Enligt toppprojektet i det syntetiska tillgångsutrymmet, enligt OKLink data tar UMA för närvarande andra plats när det gäller marknadsvärde bland alla DeFi-projekt, med ett marknadsvärde på 1,24 miljarder dollar.

Bortsett från de tre lovande projekten ovan listade OKEx också 18 fler framstående DeFi-tokens, inklusive SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), Decentralized Information Asset (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), Proton (XRP), Curve (CRV), Serum (SRM), Kleros (PNK), Mantra DAO (OM), Bandprotokoll (BAND), Just (JST), REN (REN), Reserve Rights (RSR) ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) och YFValue (YFV).

Jay Hao tillade:

”Vi tror fast att DeFi kommer att vara ett långvarigt komplement till traditionella finansiella tjänster, och de nuvarande prestationerna är bara början. Vi ser också fram emot uppkomsten av mer innovativa och praktiska projekt och kommer att göra vårt bästa för att stödja utvecklingen av DeFi. ”

SLUTET

Om OKEx

OKEx är en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte och erbjuder den mest varierande marknaden där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel – inklusive terminer, evig swap och optioner – av större kryptovalutor, vilket ger investerare flexibilitet i att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me