Säkerhetstoken ger investerare ett säkrare sätt att delta i kryptomarknaden. I sitt nuvarande tillstånd saknar kryptorummet regler. Medan många kryptoinvesterare ser denna brist på reglering som befriande, behöver stora investerare en säkrare grund för att vara på plats innan de gör sina investeringar. Dessa krav är den exakta nisch som säkerhetsmynt fyller.

Säkerhetsmynt undanröjer framtida regler genom att införliva dagens finansiella systemkrav i sin plattform. Dessa krav inkluderar Know Your Customer (KYC) och protokoll mot penningtvätt. Denna juridiska strategi ger investerare större förtroende. Det gör också kryptomarknaden till en mer attraktiv investering för stora företag. Låt oss ta en stund att svara på frågan – Var kan jag köpa säkerhetstoken?

Öppen ekonomi

Open Finance gick in på marknaden 2014, vilket gjorde plattform en pionjär inom tokeniseringssektorn. Plattformen tagit fram tack vare utbytesteknologernas, värdepappersadvokaters och erfarenhet av kryptohandlare. Målet med plattformen är att ge mer transparens och interoperabilitet i kryptomarknaden.

Open Finance samarbetar med Harbor för att öka båda företags räckvidd inom sektorn. Open Finance erbjuder ett strömlinjeformat efterlevnadssystem. Dessutom samarbetade företaget med flera finansinstitut. Dessa strategiska partnerskap hjälper Open Finance att tillhandahålla direkt integration i deras plattform.

Open Finance är live men accepterar för närvarande endast amerikanska investerare. Det intressanta är att Open Finance drivs av:

0x

0x protokoll förser kryptoanvändare med ett integrerat utbytessystem som är specifikt utformat för Ethereum-baserade tokens. Ethereum leder kryptomarknaden när det gäller att skapa ny token med både deras ERC-20 och ERC-721-protokoll som ser växande antagande globalt. Protokollet 0x möjliggör överföring av säkerhetstoken samtidigt som det förblir helt kompatibelt.

0x är det överlägset mest populära säkerhetstokenprotokollet som används idag. Plattformen använder en kombination av funktioner inklusive ett integrerat API-protokoll som gör det möjligt för användare att aggregera likviditetspooler för sina digitala tillgångar.

I framtiden kommer fler utbyten att lanseras med detta protokoll.

noll

tZERO är en av de första säkerhetskoderna utbyten tillgänglig för allmänheten. Konceptet bakom tZERO-plattformen är enkelt. Utvecklarna ville ge investerare ett blockchainbaserat alternativ till de nuvarande ekonomiska processerna som finns på Wall Street och andra institutionella strukturer.

tZero via hemsidan

tZero via hemsidan

tZERO innehåller en 15c3-5 programvara för riskhantering som möjliggör för användare genom att förse dem med en blandning av egenutvecklad teknik som syftar till att förbättra deras handelsmöjligheter. Dessutom innehåller plattformen DLR-programvara för att säkerställa att alla deltagare är SEC-kompatibla.

tZERO är för närvarande den mest populära börsen för handel med säkerhetstoken.

Medan ovanstående företag erbjuder börser för att köpa säkerhetstoken finns det flera marknadsledare som fokuserar på att hjälpa företag med att lansera dessa tokens. Dessa företag är:

Polymath

Polymath plattform hanterar dessa problem genom att införa ett kompatibelt protokoll i deras tokenutveckling. Polymath använder ST-20-protokollet. ST-20 bor på Ethereum blockchain. Protokollet innehåller inbyggda KYC / AML-kontroller.

Polymath Investors fördelar via hemsidan

Polymath Investors fördelar via hemsidan

Polymath blev populär som ett smart alternativ för tokeniserade fastigheter som fastigheter. Överföringen av fast egendom via token-försäljning kräver överensstämmelse med gällande lagstadgade regler för varan som säljs. Du behöver en reglerad token för att överföra för att överföra reglerade tillgångar.

hamn

Den San Francisco-baserade tokeniseringsplattformen, hamn delar likheter med Polymath genom att den också mest används för tokenisering av verkliga tillgångar. Dessa tillgångar kan inkludera fastigheter, privata värdepapper, investeringsfonder, företagskapital, konst, och listan fortsätter. Plattformen kräver KYC- och AML-efterlevnad för alla deltagare över hela den globala ekonomin.

Hamnplattformen skiljer sig från Polymath på protokollnivå. Harbor använder det populära ERC-20-protokollet. Harbor använder R-token för att utföra dessa uppgifter. R-tokens är öppen källkod och regler som överensstämmer från emission till sekundära affärer.

Ett säkrare sätt att göra affärer

Säkerhetstoken fortsätter att bli populär när kryptomarknaden expanderar. Digitaliseringen av ekonomin drev dessa tokens till vanlig användning. Nu har kryptoanvändare ett alternativ till branschens oreglerade natur. Du borde förvänta dig en ökad utveckling inom denna sektor när fler regler om efterlevnad kommer till spel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me