Bästa användare:

OKExChain fortsätter att göra betydande framsteg i världen av offentlig kedjeteknik, produktdesign och ekosystemkonstruktion.

För närvarande har OKExChain testnet uppdaterats till v0.10.9. OpenDEX-Desktop och UI har blivit öppen källkod. Spot Leverage Trading har nu nått 100% slutförande och OKExChainSWAPs modelldesign har också slutförts. Dessutom slutförde OKExChain-wasm testnät med en nod distributionen av ett nätverk med en enda sida tillsammans med utvecklingen av det kosmwasm-enkla verktyget.

Dessutom deltog 23 lag i den första Hackathon-kampanjen och 16 bidrag har tagits emot från lag.

Fortsätt läsa för mer information om OKExChain Månadsrapport.

Tekniska framsteg

Uppdatering av utvecklingsversion

OKExChain uppgraderat till v0.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK uppgraderat till v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK uppgraderat till v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Ny öppen källkod

okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-desktop:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Stabilitetstest för OKExChain v0.10

OKExChain v0.10 har bedömts vara stabilt. Den aktuella blockhöjden är 7 410 206 och den har behandlat 10 974 688 transaktioner. Varje block innehåller 10–20 transaktioner.

OpenDEX-Desktop

OpenDEX-Desktop, OKExChains första skrivbordsprogram, är öppen källkod och har släppt version 0.0.1.

Förutom de transaktions- och plånboksfunktioner som tillhandahålls av den ursprungliga WEB: n för OKEx kan användare snabbt utfärda sina tokens och transaktionspar på testnätet genom programmet.

Produkten är fortfarande i kontinuerlig iteration, och stödet för lokala och anpassade noder och tokenhantering öppnas senare.

OKExChainSWAP

OKExChainSWAP-modellen har slutförts. OKExChain-poolbytesmodulen har också implementerats baserat på OIP-3: TOKEN SWAP. Koden har slagits samman i Github OKExChain-master och kommer snart att testas.

Handel med spothävstång

Utvecklingsframsteg har nått 100% slutförande. UT-täckningsgraden är 95% eller högre. En demoversion är nu tillgänglig.

Wasm Smart Contract

OKExChain-wasm testnät med en nod har slutfört spegelkompilering, distribution och test av ett enda nodnätverk – medan cosmwasm-go poc är 85% komplett

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

Utvecklingen av kosmwasm-simuleringsverktyget har slutförts och har laddats upp till kosmwasm-communityn.

OKExChain-projektinformation har också lagts till på Cosmos-communityns hemsida.

Isomorf utveckling över flera kedjor

OKExChain-teamet gick med i GoZ – en Cosmos cross-chain testtävling – och vann Liveness Reward i den första fasen av tävlingen.

För att lära dig mer, kolla in följande länk:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-living-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Ekosystemuppdateringar

OKExChain TestNet Supernode-uppdateringar

För närvarande har 59 lag framgångsrikt ansökt om en supernod på OKExChains testnät. De inkluderar:

 • HelloPool
 • ipfsforce
 • kedjevakt
 • BitSong
 • Kr
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Newpool

Projekt som blir supernoder i testnätfasen kommer att få reservationer i den första fasen av OKExChains huvudtestnät. Kontrollera den aktuella supernodlistan via länken nedan:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

OKExChain Hackathon-kampanj

Den 30 juni har 23 lag och två oberoende utvecklare deltagit i den första OKExChain Hackathon-kampanjen – och 16 bidrag har tagits emot. Deltagarna kommer från:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Kr
 • BitSong
 • OneChain
 • ChainsGuard
 • BTSPP
 • Press
 • AITEX
 • Bi23 Labs
 • DappBirds
 • Tokenview
 • FO plånbok
 • Kosmostation

NewDex är ett decentraliserat utbyte som lanserades på EOS och har stöttat EOS sidokedjor som BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX och LYNX. Det har blivit det största EOS-baserade decentraliserade börsen.

NetCloth är ett nästa generations högpresterande offentliga kedjanätverk med konsensus av BPoS. NetCloth APP, listad i NetCloth-kedjan, tillhandahåller tjänster till användare – inklusive skydd av personuppgifter och plånböcker för flera tillgångar.

Kr är den första Node-as-a-Service-plattformen för distribution av blockchain-noder.

BitSong, baserat på Cosmos-SDK / Tendermint, är en blockchain med öppen källkod med uppdraget att förenkla musikbyråkratin.

OneChain är en social nätverkskedja som utvecklats och drivs av OneChain Foundation. OneChain integrerar blockchain-baserade sociala applikationer, plånböcker och handelstillämpningar.

Peking ChainsGuard Network Technology Co. Ltd fokuserar på blockchain-säkerhet – inklusive, men inte begränsat till, säkerhetstjänster för växlar, plånböcker, kedjanoder och gruvpooler.

De BTSPP teamet utvecklade BitShares mobilplånbok (BTS ++) btspp.io för BitShares-communityn – integrering av transaktioner, inteckningar, överföringar, privata transaktioner, förslag med flera signaturer, omröstning i samhället etc..

Press är en allt-i-ett-lösning skapad med huvudmålet att få åtkomst till blockchains som en tjänst och göra jobbet enklare för globala utvecklare att bygga och distribuera dApps på olika blockchains.

AITEX teammedlemmar är alla från Beihang University som har vunnit MCM / ICM topppriser och har publicerat akademiska artiklar relaterade till blockchain-industrin.

Bi23 Labs fungerar som PoS-infrastrukturtjänstleverantör och validerare – och är den aktiva valideraren i mer än 10 blockchain-projekt.

DappBirds är en allt-i-ett-dApp-plattform som erbjuder tjänster från dApp-dataanalys till blockchain-design, modifiering, emission, drift, kedjelösningar och transaktioner. För närvarande har mer än 5 000 dApps och 10 000 smarta kontrakt listats på plattformen.

Tokenview, som en leverantör av blockchain-utforskare erbjuder blockchain-datafrågor till cirka 100 offentliga kedjeanvändare.

FO plånbok är en av FIBOS-ekosystempartnerna som utvecklar och driver en plånboksprodukt.

Kosmostation är en valideringsnod på företagsnivå, infrastrukturleverantör och applikationsutvecklare för slutanvändare.

När OKExChain Hackathon-kampanjen är slut mindre än två veckor bort kan utvecklare delta genom att skicka in förslag om OKExChains tekniska utveckling, produktdesign och ekologiska planering.

För att skicka ett förslag, gör det på den här adressen: https://github.com/okex/OIPs. Alternativt kan du bygga utvecklarverktyg, utveckla SDK-språk, skapa webbläsare och plånböcker och tillhandahålla stakingsprodukttjänster baserat på OKExChain-testnätet för att delta i kampanjen.

Kampanjinformation:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Kontakta oss här om du har några råd eller förslag:

Om OKExChain :

OKExChains tekniska community: https://t.me/okexchaintech

OKExChain officiella webb: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Hävdar TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

OKExChain-community

7 juli 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me