Blockchain-tekniken är en revolutionerande infrastruktur på internet och har nått sin oöverträffade höjd. I blockchain-eran experimenterar centralbanker världen över med tekniken, och många innovationer som Vågen växer fram. Sådan decentraliserad peer-to-peer-teknik är inte bara ett tekniskt framsteg utan det kommer att omforma den globala ekonomin som Internet gjorde.

På OKEx tror vi att blockchain-teknik kommer att bli en grundläggande infrastruktur och katalysator för nästa mänskliga genombrott. Utnyttja den globala decentraliseringsutvecklingen försöker vi driva gränserna för vad som definierar ett kryptobörs och vad det kan ge till marknaden. I april 2019 meddelade vi att vi utvecklade vår egen blockchain – OKExChain, för att bidra till samhället med våra decentraliserade applikationer.

OKExChain-visionen

OKExChain är en decentraliserad blockchain designad för att vara en grund för storskaliga blockkedjedrivna kommersiella applikationer. Vi vill bygga en decentraliserad och öppen offentlig kedja som ger alla deltagande noder, så att användare fritt kan släppa och driva decentraliserade applikationer, utfärda sina egna kryptovalutor, skapa handelspar och handla fritt. Den kedjekedjeteknik som är inblandad är nyckeln till att uppnå sitt uppdrag.

Genom sina tvärkedjiga moduler kan användare dela värdet och applikationsscenarier för blockchain-teknik, användare och användningsfall kopplas samman för att uppnå enkel och snabb uppbyggnad av ekosystem och mervärde.

Tekniska fördelar med OKExChain

OKExChain syftar till att ge en ny nivå av frihet för handlare och användare som vill skapa sitt eget decentraliserade börs. OKExChain har utvecklats med interna och externa OKExChain-ledda ekosystempartners flerkedjig parallell utveckling som kan påskynda utvecklingsprocessen avsevärt och stödja lanseringen av storskaliga applikationer. Även om en enda applikation kan utvecklas av flera parter samtidigt, kan den främja en god intern konkurrens om produkter för att genomföra regelbundna uppdateringar, vilket förbättrar användarupplevelsen som ett resultat.

On-chain data expansion är en annan unik egenskap hos OKExChain. Data om kedjan är uppdelad i tre lager: blockera data, operationsdata och off-chain data; och de behåller fördelarna med blockchain-teknik – irreversibel och manipulerad. Genom speciella kedjeberäkningsalgoritmer sparas endast driftsdata för att sänka mängden data som överförs när en stor mängd data behöver nå enighet. Detta kan effektivt förbättra den offentliga kedjans driftseffektivitet och samtidigt minska kostnaderna för datadockning utanför kedjan.

Den pålitliga och genomskinliga OKEx DEX

Förutom OKExChain lanserade vi OKEx DEX, ett öppet, inkluderande och säkert decentraliserat utbyte som gör det möjligt för användare att ha bättre kontroll över sina egna tillgångar och hantera dem fritt.

Som den första DeFi-applikationen på OKExChain syftar OKEx DEX till att skapa en egenförvaring och gränslös ekonomisk decentraliserad handelsmiljö för att säkerställa tillgångssäkerhet, så att olika branschaktörer kan delta i kryptohandel med full insyn i kedjan.

Genom att utnyttja detta fantastiska verktyg för att bygga sin egen DEX på OKExChain, kommer användarna att ha fullständig kontroll över sina tillgångar och kan anpassa vilka tillgångar och handelspar de vill lista; realtidsavräkning av vinster dagligen för att säkerställa en bättre handelsupplevelse och likviditet; och tillgång till transparenta handelsposter på OKExChain också.

OKExChain-OKB-OKT-triangeln

Som den ursprungliga symbolen för OKEx-ekosystemet har OKB sett stor framgång sedan dess födelse och nådde sin högsta nivå på 5,9 USD i februari 2020. Efter lanseringen av vår egen blockchain kommer vi att migrera OKB till OKExChain-mainnet i närområdet. framtid för att utöka de ekologiska tillämpningarna av token, och vi kommer att förbränna totalt 700 miljoner oemitterade OKB via återköp och brännskema. Med minskad cirkulation tror vi att OKB kommer att fortsätta skyhöga varje dag.

Som en av de inbyggda token på OKExChain kommer OKB att vara öppet för handel på OKEx DEX och dra nytta av den öppna och pålitliga miljön i kedjan för att ansluta till de decentraliserade börserna och handelsparanvändarna som är byggda på plattformen. OKT, en annan inbyggd token utfärdad på genesblocket och nodblocket för OKExChain, kommer att mappas 100% till OKB-innehavare enligt deras innehav. OKT och OKB är oskiljaktiga på OKExChain, de kommer att vara sammankopplade för att främja den ekologiska utvecklingen av OKExChain.

OKExChain Testnet

Väntetiden är över – idag meddelar vi gärna att OKExChain är live!

För att optimera prestanda för OKExChain-testnätet som den grundläggande infrastrukturen i det decentraliserade fältet uppmanas alla användare att uppleva kraften i OKExChain. Deltagande användare kan också få gratis OKT testnet-mynt!

Så här installerar du OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT testnät: https://www.okex.com/dex-test

DEX-adress & guide: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Gör anspråk på din gratis OKT: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Följ OKEx på:

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me