En översikt över att tjäna kryptovalutor med OKEx Earn

OKEx erbjuder olika sätt för användare att börja tjäna kryptovalutor, oavsett om de använder det gratis Bitcoins-erbjudandet eller genom att använda tjänster som OKEx Pool och OKEx-lån. Eftersom nya aktörer söker passiva intäkter i kryptoutrymmet efter den decentraliserade finansboomen, tjänar OKEx Earn som en enda plats för alla intjäningsalternativ som är tillgängliga på OKEx-plattformen..

OKEx Earn erbjuder för närvarande sex sätt för användare att få passiv inkomst i kryptovalutor:

 • Likviditetsbrytning med DeFi-tokens
 • Besparingar
 • Terminlån
 • Staking
 • C2C-lån
 • Tjäna DAI med MakerDAO

Den här guiden guidar dig genom var och en av dessa produkter och hur du kan börja använda dem.

Contents

Steg 1: Gå till avsnittet Tjäna

Gå till OKEx-hemsidan och navigera till Finansiera i toppmenyn och klicka på Tjäna för att komma till OKEx-tjänsten.

Steg 2: Ange dina digitala tillgångar

Välj OK på sidan OKEx Tjäna på fliken och välj den kryptovaluta du har, följt av det belopp du vill åta dig att tjäna passiv inkomst från.

Ange din kryptotillgång

Du kan också välja Marknadsföra på fliken för att visa stödda tokens och deras avkastning i olika tjänster, till exempel besparingar, insatser och utlåning.

Kryptomarknad

I denna handledning kommer vi först att granska stegen för att få passiv inkomst via likviditetsbrytning i DeFi-protokoll.

Likviditetsbrytning med DeFi-tokens

DeFi-bommen och dess behov av likviditet har gett marknadsaktörerna nya möjligheter att generera passiva inkomster. Användare kan nu förbinda sina digitala tillgångar till olika protokoll och tjäna ränta och / eller bonuspengar.

OKEx har tagit initiativet att lägga till många DeFi-produkter i tjänsten för att underlätta användare och sänka inträdeshindren för dem som söker tjäna möjligheter i denna växande nisch.

Tjäna krypto med Compound

Compound, ett av de ledande decentraliserade utlåningsprotokollen, har vunnit stor popularitet i DeFi-samhället efter utgivningen av dess styrningstoken, COMP. Lanseringen av COMP ledde till massiv likviditetsbrytning i DeFi-rymden, där avkastningsodlare försökte tjäna COMP genom att leverera sin krypto till Compound-protokollet.

För att stödja det sammansatta ekosystemet kan OKEx-användare sätta in följande tokens för att få passiva kryptoinkomster:

 • Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)
 • DAI
 • Ether (ETH)
 • USDC
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

I denna handledning kommer vi att prenumerera på att tjäna USDT och COMP med Compound.

Steg 1: Prenumerera för att tjäna USDT med Compound

Välja USDT som kryptovaluta i "Tjäna" avsnitt för att ta upp insättningsperioden, nettoräntan och beräknad daglig avkastning för att tjäna USDT med Compound. Nettoräntan beräknas med hjälp av teckningsräntan och avkastningen. Klick Prenumerera om du vill fortsätta.

Steg 2: Leverera din USDT till Compound-protokollet

Ange mängden USDT som du vill leverera till Compound-protokollet. Minsta prenumerationsbelopp för USDT är 50. Om du vill prenumerera på Compound med alla tillgängliga saldon kan du klicka Max. Klick Fortsätta att fortsätta.

Bekräfta transaktionsinformation, inklusive beräknad avkastning och uppskattad bonusränta. Du måste erkänna det faktum att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen och att du när som helst har fri tillgång till dina tillgångar. Klick Prenumerera att fortsätta.

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan ta ut din USDT när som helst genom att klicka på dokumentikon under "Handling" och klicka sedan på Lösa in att fortsätta.

Tjäna krypto med Uniswap

Uniswap är ett decentraliserat protokoll för automatiserad likviditetsförsörjning på Ethereum. Nyligen släppte Uniswap sin styrningstoken, UNI.

För att underlätta användardeltagande i Uniswap har vi lanserat en flexibel deponeringsprodukt för projektet på OKEx Earn. Denna produkt kommer att samla in användarmedel för Uniswaps smarta kontrakt och dela gasavgiften mellan alla deltagare.

Användare kan börja tjäna UNI-tokens genom att sätta in något av följande par för handel med digitala tillgångar:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

I denna handledning kommer vi att prenumerera via USDT – ETH för att tjäna UNI-tokens. Detta innebär att vi måste tillhandahålla både USDT och ETH till Uniswap-protokollet för att tjäna UNI. Ingen ränta kommer dock att tjänas på de faktiska levererade digitala valutorna.

Steg 1: Prenumerera för att tjäna UNI med Uniswap

Välja USDT som kryptovaluta i "Tjäna" avsnitt för att få upp insättningsperioden, APY-räntan och beräknad daglig avkastning för att tjäna UNI med Uniswap. Klick Prenumerera om du vill fortsätta.

Steg 2: Läs villkoren för UNI-prenumeration

Handlare som prenumererar på Uniswap behöver förstå och erkänna de risker som är inblandade, och först efter att ha klickat jag förstår kommer det att vara möjligt att tjäna UNI med Uniswap på OKEx, som visas i bilden nedan.

Steg 3: Leverera din USDT och ETH till Uniswap-protokollet

Ange mängden USDT och ETH som du vill tillhandahålla till Uniswap-protokollet. Om du vill prenumerera på Uniswap med allt tillgängligt saldo kan du klicka Max. Läs varningsmeddelandet högst upp och Q&A längst ner för svar på eventuella frågor. Klicka på Fortsätta för att fortsätta när du är redo.

Steg 4: Bekräfta transaktionsinformation

Bekräfta transaktionsinformation, inklusive beräknad retur- och serviceavgift. Du måste erkänna det faktum att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen och att du när som helst har fri tillgång till dina tillgångar. Klick Prenumerera att fortsätta.

Steg 5: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan ta ut din USDT och ETH när som helst genom att klicka på dokumentikon under "Handling" och klicka Avbryt att fortsätta.

Tjäna krypto med Curve

Uppkomsten av automatiserade marknadsförare, som Curve, har väckt stort intresse från DeFi-samhället. Curve är en decentraliserad AMM som är utformad för att underlätta stablecoin-handel med låg glidning. Medan handelsvolymen för Curve ökade efter utfärdandet av dess styrtoken CRV, har den höga gasavgiften för användning av Curve varit ett hinder för dess antagande.

För att underlätta användardeltagande i Curve har vi lanserat en flexibel deponeringsprodukt för projektet på OKEx Earn. Denna produkt kommer att samla in användarmedel för Curves smarta kontrakt och dela gasavgiften mellan alla deltagare.

Användare kan börja tjäna ränta och CRV-tokens genom att placera någon av följande digitala tillgångar som stöds:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • Sann USD (TUSD)

I den här handledningen kommer vi att prenumerera via USDT för att tjäna ränta och CRV-tokens.

Steg 1: Prenumerera för att tjäna CRV med Curve

Välja USDT som kryptovaluta i "Tjäna" avsnitt för att ta upp insättningsperioden, nettoräntan och beräknad daglig avkastning för att tjäna USDT med Curve. Nettoräntevärdet beräknas med hjälp av teckningsräntan och avkastning och är inte statisk. Klick Prenumerera om du vill fortsätta.

Steg 2: Leverera din USDT till Curve-protokollet

Ange mängden USDT som du vill tillhandahålla till Curve-protokollet. Minsta prenumerationsbelopp för USDT är 50. Om du vill prenumerera på Curve med alla tillgängliga saldon kan du klicka Max. Läs Q&A längst ner för svar på eventuella frågor och klicka Fortsätta för att fortsätta när du är redo.

Bekräfta transaktionsinformation, inklusive beräknad retur- och serviceavgift. Du måste erkänna det faktum att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen och att du när som helst har fri tillgång till dina tillgångar. Klick Prenumerera att fortsätta.

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan ta ut din USDT när som helst genom att klicka på dokumentikon under "Handling" och klicka Lösa in att fortsätta.

Tjäna krypto med YFI

Yearn.finance är en decentraliserad utlåningsaggregat som tillåter användare att välja DeFi-utlåningsleverantörer, till exempel Compound och Aave. Protokollets skapare, Andre Cronje, meddelade att den 17 juli släppte sin styrningstecken, YFI.

För att stödja användardeltagande i YFI har vi lanserat en flexibel insättningsprodukt för projektet på OKEx Earn. Produkten fungerar som den Curve-insättning som beskrivs ovan, med stöd för följande tokens:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Tjäna krypto med YFII

Efter hype av likviditetsbrytning som drivs av Compound i juni riktade avkastningsbönderna sin uppmärksamhet på YFII, en gaffel med längtan efter finansiering. YFII är en DeFi-plattform som syftar till att bygga produkter på aggregerad likviditetsförsörjning, leveraged trading, automatiserad marknadsföringstillverkning och mer.

För att stödja användardeltagande i YFII har vi lanserat en flexibel insättningsprodukt för projektet på OKEx Earn. Produkten fungerar som den Curve-insättning som beskrivs ovan, med stöd för följande tokens:

 • USDT
 • DAI

OKEx planerar att fortsätta stödja DeFi

Förutom att introducera nya produkter för Compound, Curve och YFII kommer OKEx att fortsätta att stödja DeFi-rymden och fler produkter kommer att rullas ut i framtiden. OKEx-användare som är intresserade av DeFi-initiativet bör läsa våra tjänstevillkor för Earn DeFi.

Besparingar

Savings-produkten gör det möjligt för OKEx-användare att tjäna ränta genom att sätta in sina digitala tillgångar på plattformen. De deponerade tillgångarna lånas ut som marginallån till handlare och OKEx samlar in och fördelar ränteintäkterna till användarna.

Ränteintäkterna ackumuleras dagligen från och med den andra dagen för insättningen och det finns inget minimibelopp eller period för insättningen. Användare kan följa stegen nedan för att komma igång med besparingar.

Steg 1: Prenumerera på besparingar

I det här exemplet sätter vi in ​​5 USDT på vårt sparkonto. För att börja måste du navigera till OKEx-tjänsten (som nämnts ovan) och klicka på Tjäna flik.

Nu ser du de olika alternativen som är tillgängliga för dig, och en av dem är "Besparingar."

Beroende på din valda digitala tillgång och det belopp du vill göra kommer du att se siffror för ränta (APY) och beräknad avkastning per dag. Klick Prenumerera om du vill fortsätta.

Steg 2: Ange och bekräfta transaktionsuppgifterna

Nu måste du bekräfta ditt prenumerationsbelopp och din insättningsperiod. Klick Fortsätta efter att du har angett detaljerna.

Du kommer nu att se ett avtal om besparingsanvändare, läs det och, om du godkänner det, klicka Fortsätta att fortsätta.

Granska transaktionsinformationen igen och klicka Prenumerera att bekräfta.

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan när som helst ta ut tillgångarna på ditt sparkonto. Om du vill göra det kan du klicka på dokumentikon under "Handling." Klicka nu Överföra pengar och ange uttagsbeloppet för att fortsätta.

Terminsdeposition

Terminsättning gör det möjligt för användare att sätta in kryptovalutor som de tjänar avkastning med till en överenskommen ränta. Jämfört med besparingar måste användarna välja varaktigheten för en deposition och kan inte ta ut kryptovalutor under den perioden utan att betala en avgift.

I det här exemplet gör vi en deposition på 10 EOS i 30 dagar.

Steg 1: Prenumerera på terminsdeposition

Välj först EOS som kryptovaluta under "Tjäna" avsnittet och gå till "Terminsättning" rutan och öppna rullgardinsmenyn genom att klicka på Full lista för att visa alla tillgängliga perioder för insättningen med respektive avkastning. Klick Prenumerera att fortsätta.

Prenumerera på deposition

Steg 2: Ange och bekräfta information om depositionen

Ange önskat belopp och välj en period för insättning för abonnemang. För EOS är det lägsta abonnemangsbeloppet 10 EOS.

Om du vill prenumerera på terminsdepositionen med alla tillgängliga saldon kan du klicka på Max. Klick Fortsätta att fortsätta.

Bekräfta transaktionsuppgifterna igen, inklusive insättningsperioden, och bekräfta att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen. Klick Prenumerera att fortsätta.

Bekräftad terminsättning - EOS

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Om du vill ta ut kryptovalutorna under terminsinsättningsperioden kan du klicka på dokumentikon under "Handling" och klicka Avsluta att fortsätta. Observera dock att en avgift påförs för tidig uppsägning av en deposition.

Staking

Staking är ett populärt sätt att tjäna passiva inkomster i kryptovalutautrymmet. Genom att placera dina kryptovalutor kan användare delta i blockvalidering – liknande det som gruvarbetare gör för Bitcoin – på en bevis på insats blockchain och tjäna en viss procentsats som belöning.

Användare kan tjäna kryptovalutor via staking med OKEx Earn eller OKEx Pool. I den här självstudien går vi igenom processen med att satsa i OKEx Earn.

Steg 1: Prenumerera på insats

Vi kommer att använda v.systems för staking i detta exempel. Välja VSYS som kryptovaluta i "Tjäna" avsnittet och gå till "Staking" för att visa tillgängliga alternativ för VSYS. Klick Prenumerera att fortsätta.

Steg 2: Ange och bekräfta detaljerna för insättning

Ange mängden VSYS som ska spelas. För VSYS är det minsta prenumerationsbeloppet 100 VSYS. Om du vill prenumerera med alla tillgängliga saldon kan du klicka på Max. Klick Fortsätta att fortsätta.

Bekräfta transaktionsuppgifterna, t.ex. det belopp som används för insättning, och bekräfta att du har läst avtalet om stakinganvändare och att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen. Klick Prenumerera att fortsätta.

VSYS - Bekräfta satsning

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan ta ut dina insatta kryptovalutor när som helst genom att klicka på dokumentikon under "Handling" och sedan klicka på Lösa in. Observera att det tar upp till en dag att behandla överföringen av insatt krypto eller intjänad ränta.

C2C-lån

OKEx C2C-lån är en öppen marknadsplats för låntagare och investerare att ge eller ta lån, med flexibilitet när det gäller att välja investeringsbelopp, inlösendatum, belastningstider etc. Jämfört med en terminsdeposition ger C2C-lån användarna fler alternativ.

Med OKEx Earn är USDT den enda kryptovaluta som finns tillgänglig för C2C-lån.

Steg 1: Prenumerera på C2C-lån

Välja USDT som kryptovaluta i "Tjäna" avsnittet och gå till "C2C-lån" för att klicka på Full lista för att visa alla tillgängliga perioder med respektive avkastning. Klick Prenumerera att fortsätta.

C2C-lån

Steg 2: Välj ett lånerbjudande att investera i

Du kan se alla tillgängliga lånerbjudanden med olika avkastning, låneperioder, lägsta och maximala investeringar etc. I vårt exempel väljer vi lånerbjudandet för 50 USDT, med en avkastning på 8,03% APY under en period av 90 dagar. Klick Investera att fortsätta.

Steg 3: Ange prenumerationsbeloppet

För USDT C2C-lånet i vårt exempel är det lägsta beloppet för prenumeration 50 USDT och det högsta beloppet är 500 USDT. Under "Prenumerationsbelopp" på fliken kan du ange beloppet för prenumerationen i multiplar om 50 (t.ex. 100 USDT, 150 USDT, etc.).

Steg 4: Läs avsnittet om riskkontroll

Innan du fortsätter att initiera C2C-lånet rekommenderas det att du läser informationen under Riskkontroll flik. Det finns tre viktiga uppgifter i detta avsnitt, nämligen pantsatta tillgångar, belåningsvärde och sena räntor.

"Pantsatta tillgångar" hänvisa till säkerheter som en långivare innehar i utbyte mot utlåning av medel. Säkerhetsvärde avser den mängd tillgångar som ackumulerats för att säkra lånet. När säkerhetsvärdet sjunker under varningsnivån får låntagaren en påminnelse om att höja säkerhetsbeloppet. Om säkerhetsvärdet sjunker under likvidationsnivån och låntagaren inte återställer säkerhetsbeloppet kommer lånepositionen att stängas för att återbetala kapital, ränta och försenad dröjsmålsränta till investeraren. Som sådan kommer investerarna att kunna hämta sin ränta även i händelse av en likvidation.

"Lån till värde" är förhållandet mellan ett lån och värdet på en tillgång som köpts – en hög LTV-kvot innebär att lånet är riskabelt att ta. Den initiala nivån avser den procentandel av lånebeloppet som måste täckas av dina egna pengar. Marginalanropsnivån här avser det minsta belopp USDT som måste bibehållas i ditt marginalkonto. Om LTV når likvidationsnivån stängs lånepositionen.

"Sen ränta" avser straffräntan för sena räntebetalningar.

När du har erkänt riskerna med C2C-lån klickar du på Fortsätta att fortsätta.

Bekräfta detaljerna för ditt C2C-lån igen och klicka Prenumerera att fortsätta.

Steg 5: Granska lånesaldot

Gå till för att granska ditt lånesaldo Mina tillgångar med rullgardinsmenyn "Tillgångar" menyn från det övre navigeringsfältet. Välj nu Tillgångar fliken och gå till Lån för att granska ditt lånesaldo i USDT.

Du kan se att USDT-lånebeloppet visas i "Investering" kolumn.

Tjäna DAI med MakerDAO

OKEx Earn tillåter användare att sätta sin DAI i MakerDAO för att tjäna ränta. Minsta belopp för insättning är 1 DAI.

Steg 1: Prenumerera för att tjäna extra DAI

Välja DAI Stablecoin som kryptovaluta i "Tjäna" avsnitt för att ta fram insättningsperioden, avkastningstakten (APY) och den beräknade dagliga avkastningen. Klick Prenumerera om du vill fortsätta.

Steg 2: Ange och bekräfta transaktionsuppgifterna

Ange hur mycket DAI som ska spelas. Om du vill prenumerera med alla tillgängliga saldon kan du klicka på Max. Klick Fortsätta att fortsätta.

Bekräfta transaktionsuppgifterna, till exempel det belopp som används för insättning, och bekräfta att den uppskattade avkastningen inte representerar den faktiska avkastningen. Klick Prenumerera att fortsätta.

Steg 3: Granska din transaktion

Granska den genomförda transaktionen under "Mina tillgångar" längst ner i avsnittet OKEx-tjänar.

Du kan när som helst dra tillbaka din satsade DAI genom att klicka på dokumentikon under "Handling" och klicka sedan på Lösa in att fortsätta.

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me