Aggregatorer för Crypto News

Medan kryptovalutans nyhetswebbplatser är ett dussin ett dussin föredrar vissa investerare och handlare att få sina bitcoin- och blockchain-nyheter från aggregatorer.

För varje dag som går fortsätter kryptovärlden att bevittna en tillströmning av mer och mer teknisk utveckling som, uppriktigt sagt, är omöjlig att följa med. I detta avseende har det globala altcoin-samfundet under de senaste 4-5 åren sett uppväxten av många nyhetsaggregationsverktyg som gör det möjligt för kryptoinvesterare att hålla koll på alla viktiga händelser som äger rum inom digital finansvärlden , strömlinjeformat sätt.

I den här artikeln kommer vi att titta på några av de mest effektiva nyhetsaggregat som altcoin-entusiaster har gillat på grund av deras övergripande nytta, hastighet och pålitlighet. Så utan vidare, låt oss hoppa rakt in i sakens kärna.

CryptoPanic

Cryptopanic är en av de mest kända krypto-nyhetsaggregationsplattformarna som finns på marknaden idag. Den är utformad för att täcka ett brett spektrum av information relaterad till digitala valutor (både stora och små) samt en mängd andra projekt relaterade till denna växande domän. På grund av plattformens övergripande användarvänlighet gör CryptoPanic det extremt enkelt för användare att skumma igenom stora volymer nyheter utan att missa några händelser.

Crypto Pro

En snabb titt på Crypto Pro native UI visar oss att appen erbjuder användare mycket mer än bara nyheter. Till att börja med kommer plattformens mobilapp förbyggd med många specialiserade kryptodatamoduler som hjälper till att sortera realtidsnyheter i specifika kategorier sömlöst. Dessutom är appen extremt enkel att använda och kan navigeras genom med en knapptryckning.

Andra viktiga funktioner relaterade till Crypto Pro som gör den unik inkluderar:

Crypto Trader Support: Plattformen har utformats med tanke på digitala valutahandlare – så att den ger dessa individer en mängd relevanta data som växelkurser i realtid, prisförutsägelser etc..

Anpassningsalternativ: Ett annat verktyg som är unikt för Crypto Pro är dess förmåga att låta användare ställa in pris- och nyhetsvarningar som är skräddarsydda exklusivt för de olika tillgångarna som finns i deras olika plånbokskonton.

Integrationskapacitet: Plattformen har flera enkla integrationsalternativ som gör att appen enkelt kan assimilera sig med API: er för olika kryptobörser. Detta gör att inte bara möjliggör enklare datasynkroniseringsbit gör också portföljspårning mycket mer problemfri.

Slutligen kommer Apple-användare att vara glada att veta att Crypto Pro levereras med en speciell app-modul som har utformats exklusivt för Apple Watch-användare.

CryptoControl

CryptoControl är en intuitiv nyhetsaggregationsplattform som har utformats för professionella kryptohandlare såväl som avslappnade altcoin-entusiaster. Bortsett från dess förmåga att samla nyheter, levereras plattformen också med en social aggregator som möjliggör att ett brett utbud av community-genererat innehåll över Twitter och Reddit kan levereras till sina användare på ett nästan omedelbart sätt. Och även om gränssnittet kanske inte är lika sofistikerat som några av dess andra digitala motsvarigheter, så kompenserar CryptoControl mer än sådana problem genom att erbjuda sina användare en enorm mängd kryptorelaterad information.

Andra viktiga funktioner:

Nyheter Heatmap: CryptoControl levereras med en värmekarta som gör det möjligt för användare att visualisera dagens bästa nyheter enligt deras övergripande betydelse och relevans.

Terminalhandel: Även om funktionen inte är live ännu, handelsterminal Portalen gör det möjligt för användare att slutföra arbitragetransaktioner över en mängd olika altcoin-utbytesplattformar. Den här funktionen är idealisk för de personer som vill utnyttja de prisskillnader som finns tillgängliga på olika digitala valutaväxlingar över hela världen.

CoinSpectator

CoinSpectator ger sina läsare välkurerade nyhetsflöden från olika sociala medieplattformar som Twitter, Reddit. Inte bara det, men plattformen drar också ett brett utbud av information om ICO, som snart kommer att lanseras. Andra detaljer värda att notera:

CoinSpectator kommer med en prisspårare som ger sina användare liveuppdateringar om de 16 bästa kryptovalutatillgångarna på marknaden idag.

Plattformen erbjuder sina användare gratis e-postuppdateringar om alla de betydande förändringar som sker regelbundet i den globala kryptovalutasektorn.

CryptoGoat

CryptoGoat anses av många digitalvalutaentusiaster vara en utmärkt källa för en mängd olika kryptorelaterade nyheter. Och även om plattformens övergripande gränssnitt är ganska intetsägande och oinspirerande, gör det stora antalet nyhetsrelaterade funktioner som appen erbjuder det extremt tilltalande.

En annan viktig aspekt av CryptoGoat är att den filtrerar bort “falska nyheter” med hög effektivitet och inte visar några inlägg som har taggats som sponsrat innehåll. I själva verket samlar plattformen bara nyheter från pålitliga media som Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Coindesk, etc.

CryptoCoin.Pro

CryptoCoin.Pro fokuserar på att få skräddarsydda kryptonyheter till sina användare genom att rensa bort repetitivt innehåll med en mängd unika filter. I detta avseende nämner det också att plattformen täcker mycket data relaterade till den globala ICO-marknaden – vilket gör att entusiaster kan hålla sig uppdaterad med olika kommande projekt som är relevanta för detta område. Andra kärnaspekter av CryptoCoin.Pro inkluderar:

Appen erbjuder sina användare ett fantastiskt urval av e-böcker som är avsedda för blockchain / crypto tech.

Webbplatsen kommer också med ett avsnitt som heter ‘Visste du’ som innehåller olika unika fakta relaterade till olika kryptovalutor.

CoinLive

CoinLive är en annan källa för nyhetsaggregat som har blivit extremt populär det senaste året eller så. Webbplatsen erbjuder sina läsare en mycket detaljerad lista över alla kryptonyheter som äger rum över hela världen samt en översikt över den globala digitala tillgångsmarknaden på ett sätt som inte bara är lätt att förstå utan också helt enkelt. Utöver detta kommer Coinlive också fylld med en mängd videoinnehåll som är designat exklusivt för nyare kryptoentusiaster som kanske inte är särskilt kunniga om olika ämnen relaterade till kryptomarknaden. Andra viktiga aspekter av plattformen inkluderar:

Marknadsanalys: Plattformen har mycket analytisk data som kan göra det möjligt för användare att fatta mer välgrundade beslut när de handlar med sina tillgångar.

Attraktivt gränssnitt: Coinlive använder ett estetiskt tilltalande gränssnitt som är lätt att navigera och styra.

Slutligen nämner det också att systemet har utformats för att införliva ett stort urval av kryptovaluta och blockchain-baserade pedagogiska verktyg som är helt gratis att använda.

Coinlib

Coinlib är en annan nyhetskälla som är perfekt för användare som vill skaffa ett brett utbud av kurerat kryptoinnehåll. Plattformen är dock mer än bara en nyhetsportal eftersom den också är laddad med ett antal andra digitala moduler. Dessa inkluderar:

 • Alternativ för prisvarning
 • Specialiserad kryptoanalys och andra tillhörande diagram
 • Enskilda myntdata
 • Portföljspårning

Alla ovan nämnda funktioner presenteras för plattformens användare på ett mycket förenklat sätt och i realtid. Dessutom har Coinlib också ett verktyg som kallas “bästa prisutforskaren”, som som namnet antyder tillåter handlare att dra nytta av olika arbitrage-möjligheter som kan vara tillgängliga för dem när som helst på dagen eller natten.

BitColumnist

BitColumnist använder sig av en okomplicerad, okomplicerad strategi för nyhetsaggregering. Plattformens gränssnitt är extremt enkelt men ger användarna all den information de eventuellt kan behöva för att hålla sig uppdaterad med det senaste inom kryptofinansieringsvärlden. Dessutom nämns det att ungefär som andra premiumnyhetskällor som CryptoGoat, BitColumnist också samlar in data från respekterade publikationer som BitcoinExchangeGuide, CoinTelegraph och CoinDesk.

CCowl

CCowl är den perfekta samlaren för dem som vill hålla sig uppdaterad om alla förändringar som sker inom den globala kryptonyhetscykeln. Webbplatsen levereras med ett inbyggt filter som rensar bort alla nyheter som inte är verifierade eller saknar tillräckliga citat för att bevisa att de är riktiga. Dessutom innehåller CCowl bara nyheter från källor som CoinDesk, Cointelegraph och BitcoinExchangeGuide. Andra funktioner som är värda att notera inkluderar:

Marknadsindex: Plattformen kommer med sitt personliga index för den inre marknaden som kan användas för att spåra marknadsvärdet för mer än 50 digitala valutor.

Kompatibilitet: CCowl har utformats på ett sådant sätt att det kan skaffa realtidsdata från ett antal ansedda kryptohandelsplattformar som Kraken, Binance, Bittrex och Bitfinex.

FAWS

FAWS som en aggregeringsplattform som ger sina användare inte bara fantastiskt kryptonyhetsinnehåll utan också laddade med andra användbara funktioner som:

 • Personliga prisvarningar
 • Portföljspårare
 • Altcoin priskontroll

Nyhetsackumulator som samlar information från världens 37 bästa kryptomedier.

På grund av användbarheten av de ovannämnda operativa modulerna fungerar FAWS som en idealisk informationsväg för handlare som vill dra största möjliga nytta av ständigt fluktuerande kryptovalutamarknader runt om i världen.

Cryptopys

Cryptopys är ett utmärkt aggregeringsverktyg som samlar relevanta kryptonyheter från över 100 ansedda branschkällor i realtid. Vad som verkligen gör att denna plattform sticker ut är dess inbyggda stöd för 18 olika språk samt dess ständigt växande resurspool som baseras på ett brett utbud av community-rekommendationer. Slutligen, när det gäller dess övergripande design, använder Cryptopys ett enkelt men intuitivt gränssnitt som låter användare spåra sina kryptotillgångar med en knapptryckning.

Annan relevant information:

Plattformen har tagits fram av Krypton Capital och Deco.agency – två kryptoföretag som har fått mycket dragkraft de senaste åren.

Långvariga Cryptopys-communitymedlemmar har makten att märka nyheter FUD, hausseartad eller baisseartad – därigenom låter kryptoentusiaster söka igenom relevanta data på ett mer strömlinjeformat, problemfritt sätt.

Bitlovin.com

Även om det inte är så populärt som många andra nyhetsaggregat som finns tillgängliga på marknaden idag, gör Bitlovin mer än ett anständigt jobb med att samla nyhetsrubriker från verifierade mediekällor baserade över hela världen. Men kärnfunktionen som skiljer Bitlovin från resten av konkurrensen är dess dynamiska nyhetstidslinje som ger läsare nyheter dygnet runt (säkerställer att kryptoinvesterare håller sig à jour med de senaste händelserna från kryptovärlden).

Hedge Maven

Även om HedgeMaven inte enbart är en kryptorienterad nyhetsplattform, erbjuder den sina läsare en mängd andra data relaterade till hedgefondindustrin som kan vara av intresse för kryptoentusiaster. Några viktiga data som HedgeMaven levererar rutinmässigt inkluderar:

 • Informationsinformation om Hedge Fund (detta inkluderar detaljer relaterade till Private Fund – Form ADV
 • Hedge Fund och andra tillhörande kryptonyheter
 • Hedgefondens genomsnittliga index
 • En detaljerad lista över proffs som arbetar inom detta område

Finrazor

Finrazor kan ses som en kryptovalutanavigator / nyhetsaggregat som täcker ett brett utbud av nyheter relaterade till nästan någonsin kryptovaluta som finns på marknaden idag. Inte bara det, men webbplatsen innehåller också en stor mängd information relaterad till andra associerade domäner som:

 • ICO (initiala mynterbjudanden)
 • Blockchain
 • Altcoin-teknik

Slutligen nämner det också att Finrazor tillsammans med ICORating.com ger sina läsare en mängd nya data som inte många andra webbplatser gör för närvarande.

WickedZine

WickedZine.com ett dynamiskt nyhetsflöde som täcker en galen mängd information relaterad till olika kryptovalutor i realtid. Webbplatsens målsida är snyggt uppdelad i flera sektioner som innehåller berättelser relaterade till Bitcoin, Ethereum och blockchain-teknik. Inte bara det, men WickedZine erbjuder också sina läsare med flera lukrativa erbjudanden (till exempel Airdrops, token-rabatter) på en nära dag till dag.

Intocryptonews

Som namnet tycks antyda är IntoCryptoNews en enkel, bekväm nyhetsaggregat som ger digitalvalutaentusiaster ett 24-timmars nyhetsflöde relaterat till de bästa kryptotillgångarna som finns på marknaden idag. Webbplatsens design är ganska enkel och innehåller inget för snyggt. Men plattformen levererar när det gäller att förse användare med gediget utbildningsinnehåll.

Coinna

Coinna är en nyhetsaggregat som samlar curated crypto-innehåll från flera etablerade mediekällor som BitcoinExchangeGuide, Cointelegraph, Bitsonline, CoinCodex, etc. Plattformen har olika relevanta filter som gör det möjligt för läsare att sömlöst bläddra mellan ett brett spektrum av ämnen (som Bitcoin blockchain, crypto mining, etc) med en knapptryckning. Om det inte räckte, kommer Coinna också förbyggt med en sektion som endast är avsedd för handel.

Crypto News

Crypto News är en aggregeringsportal som fokuserar mer på saker som kryptogruva, initiala mynterbjudanden, blockchain-teknik och specialiserade kryptovalutanyheter. Plattformen är för närvarande endast tillgänglig för Android- och iOS-användare – med apparna som kan laddas ner gratis. Några av de andra viktiga funktionerna i Crypto News inkluderar:

Plattformen samlar alla sina nyheter från etablerade medier som Forklog, CoinDesk och CoinTelegraph.

Det ger läsarna en mängd analysdata i realtid samt expertförutsägelser och åsikter.

På grund av dess integrerade API-förmågor tillåter Crypto News sina användare att förvärva olika växelkurser som erbjuds av ett antal kryptovalutor i realtid.

Plattformen täcker också andra relevanta kryptorelaterade aspekter som experthandelsperspektiv, globala gruvaktiviteter, kommande initiala mynterbjudanden etc..

Algori

Trots att Algory inte är lika känd som några av sina andra digitala motsvarigheter, erbjuder den sina användare en rad sofistikerade funktioner som kan konkurrera med nästan alla andra nyhetsaggregatplattformar som finns tillgängliga på marknaden idag. Några av de viktigaste funktionerna i Algory grundades 2018 och inkluderar:

Plattformen kommer laddad med en social media-modul som samlar in kryptodata från olika webbplatser som Twitter, Reddit, Facebook, etc..

Enligt företagets webbplats samlar Algory för närvarande nyheter från över 1000 källor i realtid.

Förutom att samla relevanta rubriker från pålitliga källor över internet har Algory också förmågan att skaffa andra relaterade data från företag som erbjuder krypto / blockchain-relaterade produkter eller tjänster.

Slutligen tillåter plattformen sina användare att skapa dedikerade arbetsytor såväl som anpassade nyheter om luftdroppar och inlåsning / uttag med en knapptryckning.

CoinBlick

CoinBlick är en AI-driven nyhetsaggregat som gör det möjligt för användare att få en stor mängd personliga digitala valutadata sömlöst. Enligt flera tillgängliga källor online samlar webbplatsen nyheter relaterade till mer än 2500 kryptovalutor från många webbplatser inklusive Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Twitter och Reddit.

Berminal

Berminal är ett populärt verktyg för nyhetsaggregering som tillåter användare att skaffa en mängd relevant kryptorelaterad information från ett stort antal pålitliga medier i realtid. Enligt tillgängliga data online har företaget för närvarande ett heltidsgrupp av professionella reportrar som har fått i uppdrag att skapa och samordna specialiserat nyhetsinnehåll som kan vara av intresse för såväl casual som seriösa kryptoentusiaster.

Några av Berminals huvudfunktioner inkluderar:

(i) Live-prisdata: Appen ger användarna levande priser och tekniska handelsindikatorer associerade med en mängd digitala valutor (inklusive Bitcoin (BTC), Ether (ETH) osv.).

(ii) Native Governance Framework: Berminal använder sig av sitt eget styrprotokoll och en digital utility token (BERM) – som kan förvärvas av intresserade användare genom att slutföra vissa uppgifter och aktiviteter som:

 • Ladda ner appen
 • Röstning
 • Spela appens inbyggda BTC-prisförutsägningsspel (kallat Crypto Psychic)

(iii) Fake News Filter: Berminal levereras förbyggt med ett inbyggt filtreringsverktyg som hjälper till att eliminera innehåll som försöker sprida falsk information till kryptoentusiaster över hela världen.

Slutsats

När vi avslutar detta stycke vill vi påminna våra läsare om att dessa dagar är marknaden fylld med ett antal fantastiska kryptonyhetsaggregat som gör att deras läsare kan göra smartare investeringar (samt identifiera / analysera kryptovalutamarknaden på ett mycket mer strömlinjeformat sätt). Således är vårt hopp att denna lista på något sätt hjälper dig att fatta klokare affärsbeslut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me