topp kryptovaluta investeringar 2020

Låt oss granska de bästa kryptovalutamynten att investera år 2020 och se varför dessa toppkryptoasseter är bra att köra under nästa kryptomarknadstjurcykel.

Topp 20 Cryptos att köpa för 2020: Bästa mynt att investera i 2020

Under det senaste året har vi sett kryptovalutor bli allt vanligare. Vi såg positiva marknadstecken under 2019, och det kan göra 2020 till ett rekordår för kryptovalutor.

Vilka är de bästa kryptovalutorna att köpa 2020? Vilka mynt erbjuder den bästa investeringsmöjligheten idag? Vilka digitala tokens har sina ljusaste dagar framför sig?

Fortsätt läsa när vi lyfter fram de 20 bästa kryptovalutorna att köpa för 2020.

Bitcoin (BTC)

bitcoin 2020

Bitcoin (BTC) är kryptovärldens kung. Det är världens mest dominerande kryptovaluta och står för 60% av den totala kryptovalutamarknadsandelen. När bitcoin stiger eller faller tenderar resten av marknaden att följa. Oavsett om du går in i krypto för första gången eller en avancerad kryptoanvändare, är det inget fel med att investera i bitcoin. Det är en beprövad, sann och beprövad kryptovaluta med massor av infrastruktur för att stödja den. Optimistiska investerare kommer att peka på prisförutsägelser som kräver att BTC ska nå 100 000 dollar i slutet av 2020.

  • Bitcoin-pris 2019 högt: $ 13 793 BTC / USD-växelkursvärde
  • Bitcoin-pris 2019 lågt: $ 3444 BTC / USD-växelkursvärde
  • Bitcoin-pris All Time High: $ 19 892 BTC / USD

Ethereum (ETH)

eterum 2020

Ethereum (ETH) är världens näst största kryptovaluta efter marknadsvärde. Lanserades 2015, ETH har stigit till att bli en livskraftig konkurrent till bitcoin som kung i kryptovärlden. En av de största anledningarna till optimism med ETH är att den fungerar på ett mycket annat sätt än bitcoin och andra kryptovalutor. ETH används av de decentraliserade apparna byggda på Ethereum blockchain. Dessa decentraliserade appar använder Ethereums killerfunktioner som decentraliserad styrning, smarta kontrakt och mer. Ethereum har en av de mest aktiva utvecklargrupperna i kryptorummet, och det finns ingen anledning att tro att Ethereums fart kommer att sakta ner när som helst snart.

  • Ethereumpris 2019 högt: $ 350 ETH / USD
  • Ethereumpris 2019 Lågt: $ 103,41 ETH / USD
  • Ethereum-pris All Time High: $ 1 396 ETH / USD

Ripple (XRP)

ripple xrp 2020

XRP är en digital token som spelar en avgörande roll i Ripples ekosystem. Ripple, ett privat Schweizbaserat finansiellt tjänsteföretag, har försökt distansera sig från XRP för att undvika att symbolen är märkt som säkerhet. XRPs värde är dock nära kopplat till Ripples produkter och tjänster den här dagen. När Ripple utökar sina banktjänster till institutioner över hela världen har värdet av XRP fortsatt att öka. Specifikt gör Ripple och XRP det möjligt för banker att avveckla gränsöverskridande betalningar i realtid med helhetssyn och lägre kostnader. XRP är också unikt eftersom det inte behöver brytas. XRP rankas för närvarande som världens tredje största kryptovaluta efter marknadsvärde, även om det ibland har stigit förbi ETH för att ta den andra positionen bakom endast bitcoin.

  • XRP-pris 2019 högt: $ 0,48 XRP / USD
  • XRP-pris 2019 lågt: $ 0,25 XRP / USD
  • XRP-pris All Time High: $ 3,05 XRP / USD

DigiByte (DGB)

DigiByte (DGB) 2020

DigiByte (DGB) är en digital token som grundades 2014 av huvudutvecklaren Jared Tate. DigiBytes mål är att öka transaktionshastigheten och säkerheten medan de arbetar i en decentraliserad miljö. I enlighet med sina mål presterar DigiBytes teknik bättre än de flesta andra kryptovalutor. Det är 40 gånger snabbare än bitcoin, till exempel eftersom det har 15 sekunders block gånger, vilket gör DGB till den snabbaste token på UTXO blockchain. DigiByte gjorde också rubriker för att bli världens första blockchain för att implementera Segregated Witness (SegWit), vilket innebär att transaktionsbekräftelser hålls åtskilda från information lagrad i blocket, vilket hjälper DigiByte att uppnå snabbare transaktioner utan att kompromissa med säkerheten. Det yttersta målet för DigiByte är att skapa ett globalt betalningssystem tillgängligt för människor runt om i världen.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) 2020

Litecoin (LTC) lanserades 2011 som ett snabbare, lättare alternativ till bitcoin. Litecoin tog bitcoins kärnkod och ändrade vissa mätvärden för att påskynda saker. Idag fortsätter LTC att erbjuda 4 gånger snabbare blocktider än bitcoin (2,5 minuter istället för 10 minuter) och 4 gånger så många tokens (84 miljoner totala tillgångar istället för 21 miljoner). LTC-skaparen Charlie Lee sålde ökänt alla sina LTC-innehav på höjden av marknaden redan 2018, och vissa trodde att det skulle vara LTC: s död. Litecoin fortsätter dock att bli starkt, och adopteringen av handlare växer för den populära kryptovalutan.

Maker (MKR)

Maker (MKR) 2020

Maker (MKR) är den egna token för Maker digitala ekosystem. En av de mest unika sakerna med MKR är dess låga totala utbud: det finns totalt 1 miljon MKR-tokens. Maker nådde sitt högsta pris någonsin den 20 januari 2018 till $ 1 687,86. På väg mot 2020 kostar MKR cirka 550 dollar. Många andra tokens har förlorat 90% eller mer av sitt värde från sina högsta tider tillbaka 2018, vilket gör att MKR ser imponerande ut i jämförelse. Framöver kommer Maker att fortsätta vara en smart kontraktsplattform på Ethereum blockchain som stöder och stabiliserar värdet på stablecoin DAI genom ett system med säkerställda skuldpositioner (CDP), autonoma återkopplingsmekanismer och incitament externa aktörer. MKR-tokens används för att betala transaktionsavgifter i Maker-ekosystemet, och MKR-tokeninnehavare har rösträtt inom det ekosystemet. Om du tror på DAI-stablecoin och dess unika decentraliserade balanseringsmekanism kan MKR vara det rätta valet för dig.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) 2020

Binance Coin (BNB) är utan tvekan det mest framgångsrika kryptobörsmyntet i världen idag. In mot 2020 är BNB värt cirka $ 15, en nedgång från 38,82 USD i juni 2019. Så länge Binance förblir ett populärt börs och så länge BNB-tokens kan användas för att betala transaktionsavgifter på Binance kommer BNB att fortsätta att ha betydande värde. Vissa människor köper BNB eftersom de regelbundet handlar stora volymer på Binance och vill spara pengar. Andra köper BNB som en investering och tror att Binance-börsen kommer att fortsätta att vara populär framåt.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) 2020

Cardano (ADA) skapades i september 2017 av Charles Hoskinson, en av grundarna av Ethereum. Vid första anblicken verkar ADA som att det erbjuder många av samma fördelar som Ethereum: Cardano låter till exempel utvecklare bygga decentraliserade appar och smarta kontrakt. Framåt syftar Cardano och ADA-token till att lösa några av de största frågorna för kryptokurvor runt om i världen: interoperabilitet och skalbarhet. Cardanos utvecklare fokuserar specifikt på att ta itu med det internationella betalningsutrymmet och minska tiden och kostnaden för internationella penningöverföringar. Med ADA kan banker minska internationella betalningstider från flera dagar till bara några sekunder.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) 2020

Chainlink (LINK) är en Ethereum-token som driver det Chainlink-decentraliserade orakelnätverket. Med det nätverket kan Ethereums smarta kontrakt säkert anslutas till externa datakällor, API: er och betalningssystem. Ett smartavtal för sportbetting kan till exempel använda Chainlink för att ansluta till tredjeparts fotbollsresultat och sedan använda dessa poäng för att genomföra kontraktet. Den unika säljfunktionen i Chainlink är att utvecklingsteamet räknat ut hur man får information in och ut ur en blockchain på ett sätt som fortfarande var säkert, pålitligt och decentraliserat. LINK är också en av de få tokens som har vunnit betydligt de senaste månaderna: eftersom BTC, ETH, XRP och LTC har fallit mot slutet av 2019 har LINK mer än fördubblats. Går in i 2020, LINK sitter till ett pris på cirka $ 2 per styck, en nedgång från den högsta tiden på 3,90 $ som nåddes i juli 2019.

Crypterium (CRPT)

Crypterium (CRPT) 2020

Crypterium (CRPT) är prissatt till cirka 0,40 dollar när vi går in i 2020, vilket är betydligt lägre än dess högsta nivå på 3 dollar. Idag har CRPT ett marknadsvärde på cirka 37 miljoner dollar. CRPT är inte det mest kända namnet på den här listan. Så varför valde vi det som en av de 20 bästa kryptovalutorna för investerare 2020? Tja, CRPT-ledare har skäl för optimism i framtiden. CRPT är en Ethereum-baserad token som fungerar som “bränsle” för alla krypto-fiat-transaktioner som finns tillgängliga inom Crypterium Wallet. Under loppet av 2019 lade Crypteriums utvecklare till stöd för utbetalningar, Crypterium Card-topp-ups och kryptovalutaköp. En av de mest unika delarna om Crypterium är dock att transaktionsavgiften på 0,5% används för att bränna CRPT-tokens. Varje gång någon gör en transaktion inom Crypterium minskar det cirkulerande utbudet av CRPT-tokens. Det kan ge stora utdelningar för investerare i framtiden.

0x (ZRX)

0x (ZRX) 2020

0x (ZRX) är ett tillståndsfritt protokoll som tillhandahåller infrastrukturen för att underlätta skapandet av decentraliserade börser på Ethereum blockchain. 0x använder transaktionsreläer utanför kedjan och smarta Ethereum-kontrakt för att tillhandahålla en öppen orderbok och decentraliserat utbyte. ZRX-token fungerar under tiden som betalning till reläer av användare av protokollet. Det är också en styrningstoken för protokolluppgraderingar. In mot 2020 kostar ZRX cirka 0,25 dollar, vilket är betydligt lägre än det högsta priset på 2,53 dollar i januari 2018. ZRX-tokeninnehavare kan ha anledning till optimism framåt, även om kritiker kommer att peka på det faktum att ZRX möter hård konkurrens från konkurrenter som Binance DEX och andra decentraliserade utbytesplattformar.

EOS (EOS)

EOS (EOS) 2020

EOS är en av de nyaste digitala valutorna på vår lista. EOS lanserades i juni 2018 av kryptovalutapionjären Dan Larimer och gjorde rubriker först med sin 4 miljarder dollar ICO, som var en av de längsta och mest lönsamma ICO: erna i historien. Unika säljfunktioner med EOS inkluderar dess delegerade bevis på insatsmekanism, som uppnår enighet på ett annat sätt än de flesta större kryptovalutor. EOS har inte heller någon gruvmekanism; istället genererar blockproducenter block och belönas i EOS-tokens baserat på deras produktionshastigheter. EOS: s styrningssystem bygger på en komplex uppsättning regler. Även om EOS upplevde växtsmärtor med sin styrningsstruktur vid lanseringen 2018, fortsätter den att samla fart fram till 2020. EOS är för närvarande prissatt till cirka 2,70 dollar, en nedgång från 23% i augusti 2018..

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) 2020

Stellar (XLM) lanserades 2014 för att tillhandahålla ultrasnabba betalningar i digital valuta. Det gjorde också en handfull tidiga investerare mycket rika: vid lanseringen 2014 handlade XLM händer för mindre än ett öre. I januari 2018 nådde XLM en rekordhög nivå på 0,94 dollar. In mot 2020 kostar XLM cirka 0,06 dollar. Det snabba betalningssystemet och det solida utvecklingsteamet kan fortsätta att bygga fart för XLM framåt, även om XLM fortsätter att möta konkurrens från alla andra digitala valutor som betonar snabba transaktioner.

Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)

Basic Attention Token (BAT) 2020

Basic Attention Token (BAT) är en av de mest unika kryptovalutorna på denna lista. Det är en Ethereum-symbol som driver den modiga webbläsarens blockchainbaserade digitala reklamplattform. Brave-webbläsaren fortsätter att växa för mobil- och stationära användare. Det är den enda webbläsaren i världen som betalar dig för att använda internet: Brave belönar internetanvändare med en del av annonsintäkterna baserat på annonser de har sett. Allt drivs av blockchain-teknik och Basic Attention Token. Du kommer inte att bli rik med webbläsaren Brave, även om BAT legitimt kan störa hela det digitala ekosystemet som vi känner det. På väg mot 2020 kostar BAT cirka 0,20 dollar, vilket är en högre nivå än 0,98 dollar i januari 2018..

Kyber Network Crystal (KNC)

Kyber Network Crystal (KNC) 2020

Kyber Network Crystal (KNC) är en digital token som erbjuder sömlösa token swaps var som helst. Det är en decentraliserad, peer-to-peer-kryptotillgångsutbyte byggd på Ethereum. Med Kyber Network möjliggör en dynamisk reservpool nätverket att bibehålla sin likviditet samtidigt som swap-börsen hålls så billiga och snabba som möjligt. KNC nådde sin allra högsta nivå på 5,32 dollar i januari 2018. När vi går in i 2020 prissätts KNC till cirka 0,18 dollar. KNC är en deflationsmässig ERC20-token som används av Reserve Managers i Kyber-nätverket för att betala utbytesavgifter för on-chain-utbyten. Den ”deflationära” delen av KNC är viktig: en del av KNC blir bränd i varje transaktion. Den största anledningen till optimism med KNC är att den löser ett avgörande likviditetsproblem som många centraliserade börser står inför.

Crypto.com (MCO)

Crypto.com (MCO) 2020

MCO är en digital token som används för att komma åt en rad produkter och tjänster. Idag omfattar nätverkets viktigaste funktioner MCO Visa-kort, MCO-plånboken och portföljbyggnadstjänster. Ekosystemet drivs av Crypto.com, som ursprungligen startade projektet under varumärket Monaco. Framåt planerar Crypto.com att fortsätta med sitt uppdrag att driva “världens övergång till kryptokurrency”. På den mest grundläggande nivån gör Crypto.com och dess MCO-token krypto mer tillgänglig och användbar med verktyg som förbetalda visakort och mobila plånböcker. Crypto.com/MCO Visa-korten har också unika fördelar, inklusive 10% cashback på Airbnb och Expedia och en rabatt på 100% för standardprenumerationer på Spotify och Netflix. Det förbetalda kortet stöder för närvarande Singapore Dollar (SGD), så att du kan spendera ditt bitcoin-saldo varhelst SGD accepteras.

Ripio Credit Network (RCN)

Ripio Credit Network (RCN) 2020

Ripio Credit Network (RCN) -token är långt ner i kryptolistan. När vi går in i 2020 sitter RCN-tokens utanför de 120 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde. Så varför tror vissa att RCN-tokens är en av de bästa investeringarna för 2020? Tja, Ripio Credit Network är ett öppet globalt kreditnätverk som ansluter långivare, låntagare och låneproducenter på blockchain för att skapa friktionslösa, transparenta och gränslösa skuldmarknader. Det är ett snyggt sätt att säga att Ripio Credit Network gör det lättare för alla, var som helst i världen, att få ett lån eller låna ut pengar för att tjäna ränta. Om det lyckas kan projektet förändra den globala banksektorn – och allt drivs av RCN-token.

Tierion (TNT)

Tierion (TNT) 2020

Tierion (TNT) är en Ethereum-baserad token som används som en del av Tierion-plattformen för dataverifiering. Tierion förvandlar blockchain till en global plattform för verifiering av data, filer eller företag. TNT tillåter blockchain-användare att lagra, dela och verifiera stora mängder data i en enda, snabb transaktion. När vi går in i 2020 arbetar Tierion med över 500 appar för att verifiera kedjedata. Eftersom antalet appar som stöder Tierion fortsätter att växa kan vi rimligen förvänta oss att TNT: s värde kommer att öka.

Decred (DCR)

Decred (DCR) 2020

Decred (DCR) är en bitcoin-gaffel med öppen källkod som betonar utvecklingsfinansiering, kedjestyrning och konsensusmekanismer. DCR grundades 2016 och vill lösa bitcoins ineffektivitet samtidigt som de skapar en verkligt autonom digital valuta. Med DCR gör intressenter reglerna med hjälp av en innovativ omröstningsmodell för konsensus. Slutresultatet är en digital valuta som kontrolleras av de människor som innehar den, fri från tredje part och andra påverkare. Inför 2020 syftar Decred-utvecklingsteamet till att skapa ett innovativt hybrid proof of work (PoW) och proof of stake (PoS) konsensusröstningssystem, ett censurresistent blockchain-förankrat offentligt förslagsplattform och smarta kontrakt, bland andra funktioner..

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) 2020

Bitcoin Cash (BCH) lanserades den 1 augusti 2017, efter en klyfta inom bitcoin-utvecklingsteamet. BCH: s utvecklare ville ta bort blockstorleksgränser för att förbättra bitcoinens skalbarhet. Idag fortsätter BCH-utvecklare att betona bitcoins värde som en daglig betalningsmekanism, medan BTC-utvecklare tenderar att fokusera på bitcoins värde som en långsiktig form av förmögenhetslagring. Trots till synes oändliga kontroverser och attacker från bitcoin-maximalister fortsätter BCH att vara en av världens bästa kryptovalutor efter marknadsvärde. BCH överlevde också den hårda gaffeln i november 2018 som skapade två versioner av BCH, som idag kallas Bitcoin Cash (BCH) och Bitcoin Satoshis Vision (BSV). Om du tror på bitcoin-värdet som ett dagligt betalningsalternativ kan BCH vara en smart investering.

Ärade omnämnanden och sovande kandidater

bästa kryptoassetmynt att investera 2020

TRON (TRX): Tronix (TRX) är den digitala valutan för TRON blockchain. Målet med TRON är att skapa en decentraliserad version av internet. Idag är TRON redan ett av de största blockchain-baserade operativsystemen i världen som erbjuder hög skalbarhet, genomströmning och tillgänglighet. När TRON-användningen fortsätter att växa fram till 2020 kan TRX-värdet förväntas öka.

Tezos (XTZ): Tezos är en öppen källkodsplattform för tillgångar och applikationer som stöds av en global grupp av validerare, forskare och byggare. Plattformen erbjuder säkra smarta kontrakt av institutionell kvalitet, löser viktiga blockchain-teknikbarriärer som smart kontraktssäkerhet, långsiktig uppgradering och öppet deltagande. Alla Tezos token (XTZ) -innehavare kan delta i nätverksuppgraderingar genom att utvärdera, föreslå eller godkänna ändringar. Tokeninnehavare kan också hjälpa till att säkra nätverket genom att baka eller delegera tokens.

DigixDAO (DGD): DGD är den inhemska Ethereum-baserade token som styr Digix-nätverket. Den decentraliserade autonoma organisationen stöder polletter knutna till fysiska tillgångar. Digix Gold (DGX) är till exempel bunden till guldpriset. I framtiden planerar plattformen att stödja andra DG-tokens som representerar silver, platina och andra ädla metaller. DGD nådde sin högsta nivå på $ 600 i februari 2018. DGD flyttar till 2020 och ligger på bara $ 17.

Komodo (KMD): Komodo är en öppen, komponerbar smart kedjeplattform. Det unika med Komodo är att det stöder transparenta, anonyma, privata och fungibla transaktioner. Komodo slutar 2020 rankad bland de 60 bästa kryptokurvorna efter börsvärde med ett nuvärde på cirka 0,65 dollar, vilket är en lägre topp än 10 dollar i december 2017. Komodo planerar att fokusera på affärsvänliga blockchain-lösningar som är säker, interoperabel, skalbar och anpassningsbar.

Monero (XMR): Den ultrasäkra, integritetsfokuserade kryptovalutan är spårbar och spårbar valuta kommer alltid att ha värde på internet. Oavsett om du använder XMR för svarta marknadsaktiviteter eller bara vill att dina pengarrörelser ska vara privata, är Monero ett utmärkt alternativ.

Zcash (ZEC): ZEC är en decentraliserad kryptovaluta med öppen källkod som lanserades 2016. Om du tänker på bitcoin som HTTP är ZEC HTTPS. Det är en säkrare kryptovaluta som fortfarande publicerar och registrerar alla transaktioner i en blockchain, men med information om avsändare, mottagare och belopp förblir privat. I en värld där integritet blir allt sällsynta kommer kryptovalutor som XMR och ZEC att fortsätta att ha värde.

Siacoin (SC): Siacoin (SC) använder blockchain-teknik och kryptokurrency för att driva en billig molnlagringslösning. Även om utvecklingen har gått långsamt kan SC legitimt störa miljontals molnlagringsindustrin någon gång i framtiden. Kärnfunktionen i SC är att den låter dig använda ditt underutnyttjade hårddiskutrymme för att tjäna pengar. Alla som behöver lagringsutrymme kan spendera SC för att komma åt det lagringsutrymmet. Filer krypteras och distribueras över det Sia-decentraliserade molnet.

Enjin Coin (ENJ): Enjin grundades först som en spelplattform som heter Enjin Network redan 2009. Under 2017 beslutade Enjin att bryta sig in i kryptorummet med en ICO som enligt uppgift samlade in 18,9 miljoner dollar. Idag inkluderar Enjin-ekosystemet Enjin-plattformen, Explorer, Wallet och Beam, som alla ger spelare äganderätt till digitala tillgångar samtidigt som spelutvecklare också kan tjäna intäkter.

Enigma (ENG): Enigma strävar efter att säkra den decentraliserade webben med hjälp av dess decentraliserade open source-protokoll. Enigma-protokollet låter vem som helst utföra beräkningar på krypterad data, vilket ger integritet för smarta kontrakt och offentliga blockkedjor.

Lös (LÖS): Solve syftar till att använda blockchain för att störa sjukvårdsadministrationsutrymmet. Den Ethereum-baserade SOLVE-token krävs för att delta i plattformen och göra transaktioner. Eftersom användningen av Solve-plattformen fortsätter att växa bland vårdgivare världen över kan värdet av SOLVE-token förväntas öka.

Bästa lista över Crypto-valutor 2020: Bästa Cryptoasset-investeringar för att köpa Disclaimer

Handel och investering i kryptovalutor (även känd som digitala eller virtuella valutor, kryptoassets, altcoins, tokens etc.) är riskabelt. Vi är inte registrerade mäklare, analytiker, investeringsrådgivare eller något av den typen. Informationen ovan tillhandahålls enbart för vägledning, information och utbildning. Vi rekommenderar att du själv verifierar och bekräftar all information som finns på denna sida. Vi tar inget ansvar för någon förlust eller skada som orsakas av vår information. Kryptovalutor är inte lämpliga för alla investerare, och alla kryptovalutainvesteringar görs på egen risk och eget gottfinnande.

kryptohändelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me