De 29 bästa sätten att tjäna bitcoin online-guide innehåller de bästa tipsen för att börja göra kryptovinster 2019.

Hur man tjänar kryptovaluta: 29 bästa sätten att göra Bitcoin

Så du vill tjäna bitcoin? Lyckligtvis för dig finns det många sätt att tjäna kryptovalutor på Internet idag. Tyvärr, som Roosevelt-citatet säger, “kommer inget som är värt att ha lätt”.

Detta är en meningsfull guide för att beskriva eftersom många är mycket benägna att tänka att det enda sättet att få bitcoin är att köpa det, när det faktum är att du faktiskt kan tjäna det genom en mängd olika metoder som granskas nedan.

Det finns till exempel sätt att tjäna kryptovaluta gratis, som att dra nytta av luftdroppar, kranar eller svara på frågor och slutföra uppgifter – eller det mest populära sättet är att handla tid för pengar och tjäna bitcoin i utbyte mot att utföra ett antal olika tjänster i modern frilans spel-ekonomi.

Det är dags att markera alla de bästa sätten att tjäna krypto snabbt och få betalt i bitcoin online just nu. Innan vi hoppar in i 0- och 1-talet för att lära oss att skaffa mer bitcoin, låt oss snabbt hjälpa alla intresserade att gå ner i kaninhålet för att generera kryptobetalningar och tjäna bitcoin genom att “göra arbete”.

Tjäna Bitcoin vs köpa Fiat: Stapla Satoshis

tjäna-bitcoin-förståelse

En direkt fråga att starta kan skramla buret, men köper du fiat-pengar? Nej, troligen tjänar du eller handlar det.

Det främsta sättet folk associerar med att få bitcoin är att köpa det, när det kan vara att tjäna BTC istället.

Låt oss nu gå ner i kaninhålet kort innan vi utökar möjligheten att tjäna bitcoin och generera kryptovalutavinster. Oavsett om kortsiktiga eller långsiktiga mål är det viktigt för nybörjare att sluta tänka endast i termer av hela bitcoinprissättningen (svävar runt / över fem siffror i USD-växelkursvärde). Denna prispunkt gör att många människor är ute och tänker att de måste köpa 1 BTC direkt (eller till och med mikroköp) jämfört med mikrointäkter. Denna effektfulla förståelse kan vara djupgående för din framgång och dina resultat.

På samma sätt som någon tjänar fiat (USD) vid ett jobb för en veckolön, är det på samma sätt som vi borde tänka på hur vi kan få tag på världens mest värderade kryptovaluta också. Med en subtil vridning av tanken, vände sig frågan kring att analysera ‘tjäna fiat kontra att köpa fiat’ hjälper till att visa att det finns mer än ett alternativ när det gäller att få bitcoin. Ingen kan köpa eller skriva ut pengar, det måste tjänas via betalningar, försäljning eller transaktioner. Genom att tillämpa samma princip för att köpa BTC vs tjäna bitcoin är skiftet värt att göra för alla som ser potentialen i bitcoin är framtiden för finansiering (#hodling).

Det är oerhört viktigt och till och med optimalt att bryta ner bitcoin till sin mest grundläggande räkneenhet, Satoshi.

Enkelt uttryckt, de som är angelägna om att tjäna bitcoin bör förstå den grundläggande byggstenen för bitcoin, en Satoshi.

Det här är vad som faktiskt betalas ut om du skulle göra bitcoin online med någon av metoderna nedan.

I själva verket är det bästa sättet att köpa cryptos + tjäna bitcoin, aka säkra Satoshis.

Ja, hela guiden är på 29 bästa sätt att tjäna pengar i bitcoin och tjäna en snabb satoshi-buck, men först …

Här är ett diagram som säger att en Satoshi är lika med 0,00000001 bitcoin, och det finns 100 miljoner satoshier per bitcoin, varav i BTCs hela historia kommer det bara någonsin att finnas 2 Quadrillion, 100 Trillion Satoshis.

earn-bitcoin-satoshis-value-diagram

Många köpare är bara fixerade på priset på bitcoin (med rätta?) Uppmätt i USD (eller BTC / USD-växelkursvärdet), men sanningen är att det är mycket fördelaktigt att börja beräkna bitcoin i termer av satoshis eller den elementära enheten av konto i BTC blockchain. När den digitala bristen börjar, och inser att det bara finns 21 kvantrillioner Satoshis (två quadrillion hundra biljoner Satoshis) som någonsin skapats i Bitcoins nätverk, är tiden för att stapla satoshis nu när resultatet av att de ökar i värde är en verklig möjlighet (särskilt innan 2020-halveringen bitcoin).

Samtidigt är det värt att notera att inget garanteras att gå ut till Bitcoins fördel, eftersom volatilitet och osäkerhet är inneboende risker. Men på samma sätt, som den ökända Satoshi Nakamoto en gång sa:

”Det kan vara vettigt att bara skaffa lite om det skulle fånga det. Om tillräckligt många människor tänker på samma sätt blir det en självuppfyllande profetia ”~ Satoshi Nakamoto, Bitcoin (Creator)

Poängen med denna synvinkel bakom gardinen att “stapla satoshis”, aka tjäna OCH köpa bitcoin, är att hjälpa till att öka medvetenheten och utbilda användare om varför det är viktigt att börja säkra satoshis idag. Det finns mycket mer ‘kaninhål-territorium’ att avslöja i denna framkant som millibitcoin eller microbitcoin, men att veta att den mest kärnenheten är en smart stegsten som kunniga användare kommer att förstå innan de tjänar kryptos.

Nu kan vi hoppa in i grunderna för att göra bitcoin gratis och snabbt, och efter de 29 metoderna som listas kommer vi att prata om nackdelarna med att tjäna kryptovalutor, skattekonsekvenser och en video att stänga.

Hur man tjänar Bitcoin gratis

hur man tjänar bitcoin

Från kaninhålet till att säga det uppenbara, för att börja tjäna bitcoin måste du skapa en plånbokadress för att ta emot den genom att öppna en bitcoinplånbok. Börja med en gratis plånbok eller ett alternativ för kylförvaring som Trezor.

Med så många alternativ att förvärva fler bitcoins är det mest direkta sättet att helt enkelt köpa bitcoin på en börs, OTC / P2P-mäklare eller lokal bankomat. Bortsett från att köpa bitcoin direkt till dagens USD-växelkurs, skulle nästa i linje med popularitet vara att bryta det även om de tekniska färdigheterna krävs (såvida inte välja en molntjänstleverantör). Men de mer kreativa sätten är den tredje vägen, det primära fokus för detta hur man får betalt i bitcoin guide, och det är att helt enkelt arbeta för krypto.

Den här listan rankar inte följande bitcoinbaserade möjligheter att tjäna pengar, eftersom var och en har sin egen risk / avkastningsprofil. Det är mer av en hel katalog över nuvarande tillstånd fullspektrum beprövade metoder för mikrointjänande bitcoin genom att göra mikrouppgifter för att bygga ett varumärke.

Målet är att inte spränga någons kryptovaluta-bubbla om att tro att det är enkelt att få “gratis” bitcoin, men det finns fortfarande sätt att tjäna kryptomynt online gratis under 2019. Här är de mest kända sätten att generera bitcoinintäkter genom att byta ut “gratis” “tid för kryptopengar”:

Uppenbarligen varierar dessa metoder från lätt till dumt. Det är enkelt att lägga till en signatur i din profil på ett bitcoinforum och göra anspråk på till exempel. Det är svårare att tjäna pengar genom ett pyramidesystem eller en högavkastningsinvesteringsplan (HYIP) eftersom dessa system är utformade för att misslyckas från början.

Vi diskuterar var och en av dessa metoder i detalj nedan och förklarar exakt hur du kan börja tjäna bitcoin idag.

Airdrops

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg

Airdrops är några av de bästa sätten att tjäna riktig krypto online idag. Ett växande antal företag ger helt enkelt gratis krypto. Ibland distribuerar företag till exempel polletter till alla med mer än $ 100 i en Ethereum-plånbok.

I andra fall distribuerar företag tokens till alla som registrerar sig.

Föreställ dig det så här: företag har genererat miljontals tokens och vill att deras plattform ska lyckas. De distribuerar tokens till människor gratis eftersom de vill att folk ska använda plattformen.

Det finns hundratals luftdroppar tillgängliga i kryptosamhället varje månad. De allra flesta av dessa företag kommer att misslyckas. Ett litet antal kommer dock att lyckas. Allt är gratis pengar, och du kan med fördel tjäna en anständig summa genom att dra nytta av airdrops.

Kontrollera BitcoinTalk.org, Reddit och andra webbplatser för de senaste airdrop-meddelandena och presenten.

Intjäningspotential: Noll till $ 100

Crypto-frilansmarknader

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Medel till hög
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: Obegränsat

Vill du utföra små jobb i utbyte mot bitcoin? Vill du frilansa dig till 1 fullständig BTC? Du kan verkligen göra det online. Faktum är att det finns flera webbplatser som erbjuder bra frilansmöjligheter för kryptoanvändare, inklusive:

Alla dessa platser fungerar på liknande sätt. Du utför jobb i utbyte mot bitcoin. Några av jobben är små. På Earn.com kan du till exempel svara på e-postmeddelanden för att tjäna bitcoin. På Reddits Jobs4Bitcoin marknadsför du dina tjänster i utbyte mot bitcoin.

Intjäningspotentialen för alla dessa webbplatser är i princip obegränsad. Ju mer du arbetar, desto mer tjänar du bitcoin.

Lär dig och tjäna krypto på Coinbase Earn

 • Ansträngning: Medium
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: 20 till 200 dollar

Coinbase lanserade nyligen ett unikt träningsprogram online där du kan lära dig mer om krypto och få betalt.

Besök Coinbase.com/earn för att starta. Du kan ta en kurs om Dai, EOS och andra större kryptovalutor. I slutet av sessionen tar du ett test. Om du slutför testet får du betalt.

Coinbase ger inte heller några öre: de betalar för närvarande $ 20 för DAI-kursen, $ 50 för EOS-kursen och $ 50 för XLM-kursen, bland andra belöningar.

Kurserna är snabba, enkla och engagerande. Du tittar på videor, slutför en enda frågesport som testar dig om vad du lärde dig och får sedan krypto i din Coinbase-plånbok. Det är legitimt gratis pengar tillgängliga online idag.

Micro-Earnings, Pay to Clicks och Small Service Jobs

 • Ansträngning: Hög
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg

Dessa är billiga, enkla och lågriskiga sätt att göra bitcoin online. Den enda fångsten? Det är tråkigt och tidskrävande, och du kommer inte att tjäna mycket pengar. Det är dock fortfarande mycket möjligt att göra bitcoin genom att utföra små “mikrouppgifter” online.

Du kan till exempel hitta webbplatser för att klicka (PTC). Vanligtvis kräver dessa webbplatser att du besöker, klickar på en annons eller knapp och sedan får några öre i utbyte. Webbplatsen tjänar pengar genom annonsförsäljning och du får en liten nedskärning.

Andra webbplatser kan kräva att du fyller i enkäter eller utför andra små uppgifter i utbyte mot en liten summa pengar.

Här är de dåliga nyheterna: du kommer inte att tjäna mycket pengar med någon av dessa metoder. Det är mycket möjligt att bara tjäna 0,25 dollar per timme, vilket knappast kommer att betala för din dators el- och internetanvändning. Det är dock tekniskt möjligt att göra bitcoin online via dessa metoder.

Intjäningspotential: $ 0,05 till $ 2 per timme

Kranar

 • Ansträngning: Låg till medium
 • Inkomst: Låg till medium
 • Risk: Låg

Bitcoin-kranar var en gång populära i bitcoins tidiga dagar. De distribuerade dussintals bitcoins var 30: e minut till alla som besökte en webbplats (på allvar).

Idag finns det inte längre bitcoin-kranar på grund av det höga värdet av bitcoin, men du kan fortfarande hitta kranar för mindre, mindre värdefulla kryptovalutor.

Kranar fungerar på ett enkelt sätt: du besöker webbplatsen. Webbplatsen distribuerar en viss mängd krypto för varje viss tidsperiod.

Du kommer inte att tjäna mycket pengar på en kryptokran idag. Vi rekommenderar dock att du arbetar smartare – inte svårare. Skapa din egen bitcoin-kran. Skapa en webbplats fylld med annonser. Pressa trafiken till webbplatsen och ge besökarna några öre från bitcoin-kranen för varje besök. Du genererar reklamintäkter, dina webbplatsbesökare får betalt och du gör bitcoin online med minimal ansträngning.

Intjäningspotential: $ 1 per timme till $ 1000 per månad

Signaturkampanjer och bounties

 • Ansträngning: Låg till medium
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: 0,01 till 500 dollar

Signaturkampanjer och bounties var vanligare under ICO-glansdagarna 2017. Idag är de mindre vanliga men fortfarande tillgängliga.

I huvudsak kommer nya kryptoföretag att betala dig för att annonsera online. Om du till exempel har ett BitcoinTalk.org-forumkonto kan du lägga till ett företags namn eller bild i din signatur i utbyte mot en liten mängd krypto.

Andra bounties finns också för att hitta buggar i en startkod, översätta företagsinformation till olika språk och utföra andra värdefulla uppgifter. Du kan få mynt som bara är värda några öre idag, men om kryptostarten är framgångsrik kan dessa mynt vara värda ett betydande belopp i framtiden.

Handla krypto

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Obegränsat

Naturligtvis är ett av de mest uppenbara sätten att tjäna krypto online att handla för det. Du kan handla fiatvalutor (som USD eller EUR) i utbyte mot bitcoin vid vilken större börs som helst.

Vissa människor handlar dagligen till kryptoförmögenheter. Andra investerar långsiktigt.

Alternativt kan du handla varor eller tjänster för krypto. Ett växande antal online-återförsäljare accepterar nu krypto i utbyte mot produkter.

Att acceptera krypto för varor och tjänster är riskabelt. Du har antagligen räkningar du måste betala i fiatvaluta. När du accepterar krypto erkänner du att priserna kan fluktuera vilt. Oavsett om du handlar krypto eller säljer varor och tjänster för krypto är det ett högriskspel där du behöver veta vad du gör.

Om du emellertid kan köpa lågt och sälja högt konsekvent kommer du oundvikligen att tjäna pengar genom kryptohandel.

Bitcoin Affiliate-program

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg till medium
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: $ 5 till $ 1000

Många börser erbjuder affiliate-program. Du delar en länk med dina vänner. Då får du betalt när någon registrerar sig via den länken och gör en handel.

På vissa kryptobörser kan du tjäna hundratals – till och med tusentals dollar per månad genom enbart anslutna provisioner. Om du hänvisar tillräckligt många personer till börsen och dessa människor gör flera stora affärer per månad kan du tjäna en betydande sidoinkomst.

Även om din länk bara används av en handfull små handlare tjänar du fortfarande pengar online. Vissa byter utbetalning i fiatvalutor, medan andra betalar ut i krypto.

Du kan tjäna medlemsintäkter från mer än bara kryptobörser. Onlinehandlare erbjuder till exempel anslutna program som kan betala i bitcoin.

Spelande

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Noll till obegränsad

Du kan alltid spela för att tjäna bitcoin online. Det är möjligt att du fördubblar dina bitcoininnehav. Det är också möjligt att du får ingenting. Det är det roliga med att spela!

Hitta ett bevisligt rättvist bitcoin-kasino online och gör sedan en insättning. De flesta bitcoin-kasinon har en liten huskant (51%) för att tjäna pengar, vilket är en bättre fördel än vad du hittar på något vanligt kasino. Spelalgoritmerna är också bevisligen rättvisa, vilket innebär att vem som helst kan kontrollera att algoritmerna fungerar som annonserade.

Vissa bitcoin kasinospel är löjligt grundläggande. Du satsar på om algoritmen kommer att producera ett tal från 0-100 som är över eller under ditt valda nummer. Att satsa 50 ger dig ungefär 50% chans att vara över eller under medan du satsar 80 eller 90 kommer med högre risk och högre belöningar.

Skriv om Bitcoin

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Medium
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: $ 5 till $ 60 per timme

Det finns dussintals stora kryptovalutabloggar och nyhetswebbplatser på internet. Om du kan bitcoin och kan skriva bra kan du verkligen tjäna pengar genom att skriva om bitcoin online.

Faktum är att vissa krypto-startups anställer nu bra bitcoin-författare. De behöver kompetenta individer för att skriva bitcoin-blogginlägg, bitcoin-relaterade sociala medier, bitcoin-relaterade pressmeddelanden och annat bitcoin-innehåll.

Med några av dessa jobb betalas du i USD. Många webbplatser låter dig dock nu välja att få betalt i kryptovaluta.

Sälj kryptorelaterade produkter eller tjänster

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Medium
 • Intjäningspotential: $ 0 till obegränsat

Om du tillhandahåller en användbar tjänst till medlemmar i kryptosamhället kan du få betalt i krypto. Att sälja varor och tjänster till kryptoanvändare är ett utmärkt sätt att tjäna krypto online.

Några av de potentiella möjligheterna inkluderar:

 • Bygga och sälja kryptomjukvara
 • Erbjuder marknadsföringstjänster till kryptoföretag
 • Fungerar som en escrow-agent för bitcoin-transaktioner

Tänk på vilka typer av varor och tjänster som bitcoinanvändare behöver, och sedan erbjuda den varan eller tjänsten.

Gruva Bitcoin

 • Ansträngning: Hög
 • Inkomst: Låg till medium
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: $ 0 till obegränsat

Förr i tiden kunde vem som helst med en anständig spel-GPU tjäna pengar genom att bryta bitcoin och andra kryptovalutor.

Idag har saker förändrats, och det är inte längre möjligt för hobbygruvarbetare att tjäna inkomstgrupp bitcoin. Det har till och med blivit svårt att lönsamt utvinna kryptovalutor med mindre värde.

Om du vill tjäna pengar på att bryta bitcoin och andra kryptovalutor måste du bygga en gruvgård. Du behöver flera avancerade gruvarbetare. Du behöver en billig elkälla (helst mindre än 0,05 dollar per kWh). Om du har alla dessa saker kan du få vinst – eller så går du i konkurs och tvingas sälja all din gruvutrustning.

I slutändan är gruvdrift ett spel med hög risk och låg belöning som passar bäst för stora spelare. Men om du har tillgång till billig el och kan köpa gruvriggar billigt i bulk, kan stordriftsfördelarna fungera till din fördel för att generera vinst genom gruvdrift.

Bitcoin-utlåning

 • Ansträngning: Medium
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: 15% per år

Vissa människor tjänar pengar genom att låna ut bitcoin. Du kan till exempel låna bitcoin till vänner eller familj och ta ut ränta.

Men det är nu lättare än någonsin att tjäna pengar genom att låna bitcoin online. Du kan till exempel delta i P2P-utlåningsmarknader online. Vissa börser tillåter dig även att låna ut pengar för att hjälpa andra handlare att utnyttja sina affärer.

Naturligtvis kommer utlåningen med sin egen riskandel. Lågriskutlåningsmöjligheter kommer med låga räntor, medan högriskutlåningsmöjligheter kommer med höga räntor och höga misslyckanden.

Var försiktig när du lånar ut pengar online. Om du planerar att tjäna pengar genom att låna ut måste du se till att du har god säkerhet. Annars har låntagaren lite incitament att betala tillbaka.

HYIP, Pyramid Scheman och Coin Doublers

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Noll till obegränsad

Högavkastningsinvesteringsprogram (HYIP), pyramidscheman och myntdubblare finns alla online. De var särskilt populära under kryptobommen 2017, men de finns fortfarande kvar idag.

Alla dessa system har ett liknande löfte: de lovar att göra dig rik snabbt. Allt du behöver göra är att sätta in pengar och sedan hoppas på det bästa.

Liksom alla pyramidesystem är HYIP och myntdubblare dömda att misslyckas. Syftet är inte att tjäna pengar på lång sikt: Syftet är att tjäna pengar från de sista människorna som går med i systemet.

Oundvikligen kommer systemet att misslyckas, pyramidens nedre rader kommer att förlora pengar och de högre raderna i pyramiden tjänar vinst. Om du är högst upp klarade du dig bra. Om du är som 95% av pyramiden förlorade du pengar.

Bitcoin Forks och andra Crypto Forks

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg till medium
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Varierar med ny myntframgång

När medlemmar i en kryptomiljö inte kan komma överens om regeländringar kan kryptovalutan dela sig i två olika versioner.

Vi såg gafflar hända med Ethereum (med ETH och ETC), bitcoin (med BTC och BCH) och med Bitcoin Cash (BCHABC och BCHSV).

Hur får du gratis krypto? Tja, när gaffeln uppstår äger du tekniskt båda versionerna av kryptovalutan. Om du hade 10 bitcoin i juli 2017 skulle du ha ägt 10 BCH och 10 BTC efter den 1 augusti 2017 gaffel. Du kan inte spendera båda mynt samtidigt, men du skapade tekniskt sett krypto ur luften.

Crypto-gafflar kan också vara ett bra tillfälle av andra skäl. När BCH lanserades den 1 augusti fluktuerade priset vilt och hoppade från $ 100 vid lanseringen till nästan $ 1000 under de första timmarna. Du kunde ha köpt och sålt den gafflade versionen för enorm vinst under denna period.

Handelsbots

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg till medium
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: 0% till 100%

För varje legitim handelsbot som finns idag finns det 99 bedrägeributiker. Du kan hitta massor av snuskiga handelsbots som lovar enkla pengar och garanterade dagliga vinster. Ingen av dem fungerar som annonserad. Vi granskade bitcoin tradingbots men även de som det hänvisas till är inte säkra på vad som är löften eller potentialen.

Vissa handelsbots fungerar dock i allmänhet som annonserat. De använder algoritmer för att göra affärer baserat på aktuell marknadsaktivitet.

Bra handelsbotutvecklare har skapat bots baserat på historisk kryptohandelsdata. Dessa robotar läser marknadsvillkoren för att avgöra när de ska köpa eller sälja. Du godkänner bots att göra affärer för dina räkning.

Med en bra handelsbot kan du enkelt tjäna pengar med begränsat personligt engagemang. Ge bara botten $ 1000 och se hur den går till jobbet. Det finns en chans att du inte får någonting. Det finns också en chans att du konsekvent växer dina pengar över tiden.

Handel med binära optioner

 • Ansträngning: Medium
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Noll till obegränsad

Handel med binära optioner har fått ett dåligt rykte genom åren – och med goda skäl. Det finns gott om scammy binära optioner handelsplattformar tillgängliga idag.

De kallas binära alternativ eftersom det bara finns två alternativ: du kan vinna eller förlora. För en bitcoin-handel med binära optioner kan du köpa ett alternativ för något som: “Kommer bitcoinpriset att vara över 5 640 dollar under de närmaste fem minuterna?” Om du svarar rätt på den frågan vinner du.

Precis som med tradingbots är handelsplattformar för binära optioner oftast bedrägerier. Branschen är så ökänd för bedrägerier det Kanada förbjudet kortvarig handel med binära optioner helt.

Sammantaget är handel med binära optioner mer som spel än att investera. Om du letar efter ett högrisk sätt att skapa krypto och bitcoin är binära optioner verkligen en möjlig metod.

Futures Trading

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: Obegränsat

Den första reglerade bitcoin-marknaden för futureshandel lanserades i december 2017. Priset på bitcoin steg till sin högsta tid på 20 000 $ kort därefter.

Idag är bitcoin-terminshandel fortfarande ett alternativ för alla typer av investerare. Du tar en lång eller kort position på ett terminskontrakt. Partiet i den långa positionen går med på att köpa den underliggande tillgången i framtiden till ett specifikt pris, medan parten i den korta positionen går med på att sälja till ett specifikt pris.

Om du konsekvent kan förutsäga priset på bitcoin (lycka till) kan du tjäna pengar genom bitcoin-terminshandel. Många handlare uppskattar också att handel med bitcoin-terminer är tillgänglig på marknader som regleras av CFTC, vilket ger dem ett extra lager legitimitet. Lär dig mer om Bakkt om bitcoin-terminshandel.

Be om donationer eller bli kreativ med din QR-kod

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: Låg

Varje gång slår en kreativ person det lyckligt. De skriver ut sin bitcoin-plånboks QR-kod på ett skylt och presenteras vid ett offentligt rally eller sportspel. Någon ser din QR-kod, bestämmer sig för att skicka några dollar till dig och donationerna börjar strömma in.

Att be om donationer kan vara ett effektivt sätt att tjäna bitcoin online. Vissa webbplatser ber om donationer, till exempel istället för att visa annonser.

Andra webbplatser eller tjänsteleverantörer ber om ett tips. Om informationen på sidan till exempel var bra, kan du tipsa några öre. Det låter inte så mycket – tills miljontals människor besöker din sida.

Oavsett om du startar en crowdfunding-kampanj eller gör ett dumt QR-kodskylt för college-fotbollssäsongen finns det verkligen sätt att göra bitcoin online genom att be om donationer eller visa din QR-kod.

Kryptoränteintäkter

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Medium
 • Intjäningspotential: 1% till 6%

Vi har nått en punkt där vi nu har kryptosparekonton som kan tjäna ränta. De fungerar på samma sätt som fiat valutasparekonton: du sätter in pengar och tjänar sedan ränta på ditt konto över tiden.

Normalt erbjuds dessa konton av plånbokstjänstleverantörer. Du låser in dina pengar på kontot och tjänar sedan allt från 1% till 5% per år. Intresset kan till och med förstärkas, vilket maximerar din avkastning ytterligare.

BlockFi är en av de mest ansedda leverantörerna i detta utrymme och erbjuder räntesatser så höga som 86% per år för BTC- och ETH-sparkonton. (Gå med här.)

Vid denna tidpunkt är dessa sparkonton riskabla, och det finns få garantier för att dina pengar är 100% säkra. Naturligtvis kommer kritiker att hävda att detsamma kan sägas för banker (naturligtvis är ditt bankkonto skyddat av FDIC-försäkring).

Få cashback med anslutna återförsäljare

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg
 • Intjäningspotential: 0,5% till 9% per köp

Vissa återförsäljare och shoppingtjänster ger nu cashback i krypto. Rakuten (tidigare känt som Ebates), till exempel, är ett populärt Google Chrome-tillägg som erbjuder cashback för kunder när de köper från tusentals webbplatser. Tillägget fungerar för Groupon, Best Buy, Nike och andra större återförsäljare.

En liknande tjänst som heter Lolli är tillgänglig för kryptoanvändare. Lolli låter dig göra inköp på större detaljhandelswebbplatser som CVS, Macy’s eller Sephora och sedan få cashback i bitcoin. Vissa butiker ger cashback-incitament så höga som 9% när de betalar i bitcoin. Andra ger dig en platt belöning i bitcoin.

Pei är en annan liknande plattform som låter dig låsa upp cashback i BTC, USD eller presentkort. Varje gång du handlar hos Pei-handlare får du cashback direkt på ditt Pei-konto. Partneråterförsäljare inkluderar bland annat Chipotle, 7-Eleven och Target.

Genom att dra nytta av dessa cashback-tjänster kan du tjäna bitcoin bara för att handla hos dina vanliga återförsäljare online.

Spela spel för att tjäna Bitcoin

tjäna-bitcoin-spela-videospel

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg

Att spela spel är utan tvekan det roligaste sättet att tjäna bitcoin. Ja, du kan lagligt spela spel online och få betalt i bitcoin.

Några av dessa spel fungerar på liknande sätt som kranar, vilket ger en siffra pengar till alla som spelar spelet. Dessa spel var vanligare (och bättre betalade) under de tidiga dagarna av bitcoin, även om du fortfarande kan hitta vissa kranstilspel idag (särskilt i den digitala kasinovärlden). Många av dessa spel kommer att betala dig en summa pengar så länge du fortsätter att spela.

Andra spel låter dig tjäna krypto utan någon typ av kran system. Du går till exempel för sällsynta byten eller samlarobjekt och säljer sedan den på marknaden för krypto. Vissa samlingsbara ERC-721-tokens kan till exempel vara extremt värdefulla.

Andra spel fungerar som traditionella MMORPG: er, där du tjänar digital valuta genom att utföra olika uppgifter i spelet. Den valutan i spelet har verkligt värde på olika marknadsplatser.

Några av de mest populära krypto-intjänande spelen inkluderar Huntercoin (där du tjänar Huntercoin eller HUC-tokens för att döda monster), Steem Monsters (ett samlarkortspel med turneringsvinster betalade i Steem) och Storm Play (en mikrotaskplattform där du får betalt i Storm).

Att spela spel för att tjäna krypto är kul, men förvänta dig inte att tjäna mycket pengar. FYI, bli inte förvirrad med hur man tjänar CryptoKeys som hanterar Call of Duty Black Ops 3.

Starta en Crypto YouTube-kanal eller podcast

earn-crypto-on-youtube-channel

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Obegränsat
 • Risk: Låg

Att skapa kryptomedia – som en YouTube-kanal eller podcast – är ett av de bästa sätten att tjäna krypto online. Om du kan bygga en dedikerad följd av människor kan du tjäna några allvarliga kryptoinkomster.

YouTube låter inte innehållsskapare få betalt i krypto. Det finns dock tusentals YouTube-kanaler dedikerade till att diskutera olika aspekter av kryptovärlden. Många av dessa kanaler tjänar reklamintäkter från YouTube, men de tjänar också kryptoinkomster på andra sätt, inklusive:

Hänvisningar: Crypto YouTubers kan hänvisa dig till utbyten med hjälp av en hänvisningskod. YouTuber får betalt varje gång någon sätter in pengar i börsen genom sin hänvisningskod.

Affiliateförsäljning: Du har tusentals följare som är intresserade av kryptovaluta. Skicka dina anhängare en anslutningslänk för en kryptoplånbok, en e-bok, en Amazon-produkt eller något annat de kan vara intresserade av. Handlare betalar dig en nedskärning av varje försäljning från 5% till 50%.

QR-koddonationer: Kryptogemenskapen kan vara generös, särskilt om du har rykte om att ofta ge ut användbar information via din YouTube-kanal eller podcast. Visa din QR-kod eller dela din offentliga plånbokadress med din community. Donationer kan strömma in.

Reklamintäkter: YouTube visar sina egna annonser och betalar sedan innehållsskapare baserat på antalet visningar. Dock kan kryptoföretag också kontakta dig och be om att visas på din kanal eller podcast. Du kanske kan förhandla om reklamplatser för krypto.

När ditt kryptomediaimperium tar fart kommer möjligheterna att tjäna krypto att skjuta i höjden. Under kryptobomens höjdpunkt gjorde vissa YouTubers sex siffror per månad i reklamintäkter.

Bygg en webbplats och sälj reklamutrymme

tjäna-bitcoin-skapa-webbplats-nyheter

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Obegränsat
 • Risk: Låg

Bygg en kryptofokuserad webbplats och sälj sedan annonsutrymme till kryptoföretag. En kryptostart som förbereder sig för sin ICO kan till exempel erbjuda dig 1000 av sina nya tokens i utbyte mot en veckas reklamplats. Ett kryptoplånboksföretag kan betala dig i bitcoin för att ha en bannerannons på din sida.

När du startar en kryptofokuserad webbplats är dina annonseringsmöjligheter inte bara begränsade till Google AdSense. Du kan gå med i andra annonsnätverk eller sälja direkt till kryptoföretag. När du väl har byggt en webbplats med en betydande följd kommer kryptoföretag att börja kontakta dig med reklamerbjudanden.

Det finns tusentals kryptowebbplatser där ute, men det finns fortfarande gott om nischer som förblir ofyllda i kryptoutrymmet. Starta en webbplats med fokus på regionala kryptodiskussioner – som att hålla koll på de senaste uppdateringarna om bitcoin i Etiopien. Skriv produktrecensioner, analysera kryptoinvesteringar eller skriv teknisk analys online. Det finns gott om möjligheter.

Bli en Crypto Influencer

make-bitcoin-being-crypto-influencer

 • Ansträngning: Medium
 • Inkomst: Medel till hög
 • Risk: Låg

En enda tweet eller Instagram-inlägg från ett konto med hundratusentals följare kan vara extremt värdefullt för ett kryptostartsföretag.

Crypto influencers liknar influencers i något annat utrymme. Om du kan locka en betydande följd online, kommer folk att betala dig för att skicka information till dina följare.

Börja bygga följande på Instagram, Twitter eller någon annanstans. Du kanske startar ett konto tillägnad kryptomemor. Kanske flexar du din expertis med världen. Om du kan bygga upp en följd av personer som är intresserade av krypto, kan du utnyttja följande till din fördel.

Arbeta för mynt eller projekt inom marknadsföring / PR-roller

 • Ansträngning: Medel till hög
 • Inkomst: Lågt till högt
 • Risk: Medium

Crypto-startups behöver marknadsförings- och PR-personer. De kan betala dig i fiatvaluta, men många startups kommer att betala i kryptovaluta.

Det är som i början av Google och Apple där du hör om att människor får betalt i aktieoptioner istället för kontanter. Om du får betalt en betydande summa av en ny token och sedan exploderar den token med tillväxt, då kan du bli väldigt rik.

Du behöver inte ha betydande marknadsförings- eller PR-erfarenhet för att ge ett företag värde. Du kan till exempel börja med att översätta en vitbok till ditt modersmål. Kanske har du sociala medier.

Marknadsföring och PR-roller kan sträcka sig från gruntuppgifter till chefs- och ledningsroller. Ansök hos flera kryptoföretag och flex sedan dina färdigheter när det är möjligt.

Tjäna intresse med Crypto Savings Accounts

bitcoin-vinst-på-kryptoränte-konton

 • Ansträngning: Låg
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Medium

Krypto sparande konton är nu officiellt en sak. Du kan sätta in krypto på ett sparkonto och sedan titta på att pengarna tjänar ränta medan du lutar dig tillbaka och kopplar av.

Två av de största och mest populära kryptosparekontona som finns tillgängliga inkluderar BlockFi och Nexo, även om BlockFi är den enda plattformen som låter dig låsa krypto och tjäna ränta (de betalar för närvarande 7 till 8% ränta per år på kryptoinnehav).

Under det senaste decenniet har räntorna varit låga i den traditionella finansvärlden. De flesta sparkonton betalar 2% ränta per år eller mindre. I kryptovärlden finns dock fortfarande betydande möjligheter för dig att tjäna ränta.

Övning för att tjäna krypto

make-crypto-vinst-motion-fitness

 • Ansträngning: Lågt till högt
 • Inkomst: Låg
 • Risk: Låg

Ja, du kan legitimt träna för att tjäna riktig kryptovaluta. En mobilapp för iOS och Android ringde Sweatcoin kommer att konvertera dina steg till kryptovaluta.

Skulle du träna mer om du fick betalt för att göra det? Det är tanken bakom Sweatcoin. Du installerar mobilappen och appen spårar dina steg. För varje 1000 steg du tar tjänar du ungefär ett Sweatcoin (SWC).

Sweatcoins är inte tillgängliga för handel på några börser. Poletterna har dock värde inom Sweatcoin-ekosystemet. Du kan till exempel spendera Sweatcoins på videostreamingprenumerationer, flygbolagets miles, e-böcker och till och med iPhones.

OPM: Tjäna Bitcoin med andras pengar

tjäna-bitcoin-andra-folk-pengar

 • Ansträngning: Medium
 • Inkomst: Hög
 • Risk: Hög
 • Intjäningspotential: $ 500 – $ 10.000+

Att använda andras pengar för att tjäna kryptovaluta är mer en port till de ”vägar” som anges ovan. I många månar har människor använt andras pengar för att bli rika genom att skaffa medel för att öppna ett företag, göra en investering eller valfritt antal alternativ när du får pengar från andra. Det finns också remissaffärsmodeller som fokuserar på OPM Wealth genom att hjälpa andra att fixa sin kredit och få provision i kryptovalutor. Detta är ett mer diskret sätt att tjäna bitcoinvinster men ett som kan staplas upp mycket snabbt på grund av karaktären av att hjälpa individer att få pengar.

Nackdelarna med att få betalt i Crypto

tjäna-bitcoin-risker

Att få betalt i krypto kan låta som en bra idé. Det finns dock vissa nackdelar med att få betalt i kryptovaluta, inklusive alla följande:

Flyktighet: Volatilitet är det största problemet med att få betalt i krypto. Det belopp som du får betalt idag kan vara värt betydligt mer eller mindre en månad från och med nu. Om dina räkningar också finns i krypto är det inte ett problem. De flesta människors hyres-, intecknings- och försäkringsräkningar är naturligtvis i fiatvaluta – inte krypto.

Spel med hög risk och hög belöning: När du får betalt i krypto spelar du. Det är ett spel med hög risk och hög belöning. Det är möjligt att pengarna du tjänar idag kommer att vara värda 10 gånger det beloppet i framtiden. Det är också möjligt att pengar blir värdelösa.

Regleringsförändringar kan påverka dig allvarligt: Regeringar världen över försöker fortfarande ta reda på hur man beskattar och reglerar kryptovalutor. Vissa regeringar har förbjudit krypto helt. Om du får betalt i krypto inför din regering strikta regler mot krypto, då blir det plötsligt mindre attraktivt att få betalt i krypto.

Ändra skattekrav: De flesta regeringar kräver att du rapporterar alla pengar du tjänar. Annars undviker du skatt. De flesta regeringar behandlar kryptoinkomster som fastighetsintäkter. Du måste rapportera eventuella reavinster som du har gjort med krypto. Naturligtvis förändras skattestatusen för krypto regelbundet. Om du tjänar betydande kryptoinkomst kan du hantera skattehuvudvärk i flera år.

Crypto accepteras inte allmänt: Du kanske tjänar det mesta av dina pengar i krypto, men det spelar ingen roll om dina räkningar inte finns i krypto. Livsmedelsbutiker, hyresvärdar och banker kanske inte accepterar kryptobetalningar, till exempel. Att få betalt i krypto kan vara bra – tills du behöver betala dina räkningar i fiatvaluta.

Baserat på dessa nackdelar kanske du kanske inte vill få betalt i krypto.

Skattebehandling för att tjäna kryptovalutor: Hur fungerar skatter med kryptointäkter?

Guide till Cryptocurrency Accounting, Hur beräknar jag mina kryptovinster, beräknar mina kryptovinster, beräknar kryptovinster, kryptovinster

Först och viktigast rekommenderar vi att du pratar med en revisor om du tjänar betydande kryptoinkomster. Att undvika inkomstskatt idag kan leda till enorma böter och fängelsestraff i framtiden. Att anställa en bra revisor kan vara den bästa investeringen du någonsin gjort.

Många nybörjare antar att den amerikanska regeringen ignorerar skatter på kryptointäkter. Det är inte sant alls. USA: s regering har haft officiell bitcoin-relaterad skattepolitik sedan 2014.

Om skattemyndigheten tror att du har tjänat betydande pengar genom att köpa eller sälja krypto, kommer de att följa dig. På samma sätt, om IRS tror att du underrapporterar inkomstskatter (säg genom att få betalt hälften i krypto och hälften i fiat), kommer de också att följa dig. Skatteflykt är olagligt och du kan få påföljder för orapporterad inkomst de senaste sex åren (eller mer, i vissa situationer).

I skattesyfte har IRS alltid behandlat kryptovaluta som egendom. Det betyder att du måste betala kapitalvinstskatt på eventuella kryptovinster. Det betyder också att du kan dra av inkomst med eventuella förluster du har gjort genom att köpa högt och sälja lågt.

Hur mycket är du skyldig regeringen baserat på dina kryptobestånd? Här är två steg att ta när det gäller kryptovaluta och skatter.

Steg 1) Beräkna vinster eller förluster med köpdatum och säljdatum

Ta reda på hur mycket du tjänade på att sälja kryptovaluta. Köpte du ett mynt lågt och sålde det högt med vinst?

För att svara på denna fråga multiplicerar du försäljningspriset för din kryptovaluta med mängden mynt du sålde. Sedan subtraherar du hur mycket du ursprungligen betalade för den krypton. Du kan också dra av alla avgifter du var tvungna att betala för att sälja den krypton.

Siffran du hamnar med är din realiserade vinst eller vinst. Om du köpte högt och sålde lågt, kommer detta antal att vara negativt, och detta är din realiserade förlust.

Steg 2) Separata kortsiktiga och långsiktiga vinster

Därefter måste du avgöra om din vinst var kort- eller långsiktig. Identifiera datumet du köpte din krypto och notera sedan det datum du sålde den. Perioden mellan de två datumen kallas din innehavsperiod. Om du höll din krypto i ett år eller mindre, anses det vara en kortsiktig vinst. Om du hade det i mer än ett år anses det vara en långsiktig vinst.

IRS debiterar långsiktiga och kortsiktiga vinster på olika sätt.

Kortfristiga vinster behandlas till exempel som vanlig inkomst och de läggs till hur mycket pengar du tjänade för det året, vilket innebär att din krypto beskattas med din marginalskattesats.

Långsiktiga vinster beräknas under tiden som kapitalvinster, vilket innebär att du betalar kapitalvinstskatt – inte inkomstskatt – på dina kryptovinster. Långsiktig kapitalvinstskatt är i allmänhet lägre än din inkomstskatt. Din långsiktiga kapitalvinstskatt i USA är 0%, 15% eller 20%, baserat på din skattepliktiga inkomst och ansökningsstatus.

När du har gått igenom stegen ovan kan du lägga till informationen i din inkomstskattrapport och sedan betala dina skatter.

Sista ordet

Den samlade listan över de bästa sätten att tjäna bitcoin borde belysa de bästa metoderna för att skapa kryptovalutavinster för alla som vill delta i blockchain-revolutionen..

Medan det är rent spekulativt kan kapitalisering av den nuvarande kryptovalutatrenden betala enorma utdelningar längs linjen när priset på Bitcoin kan öka i värde. Så allt arbete och tid som läggs på att tjäna bitcoin idag kan vara ett mångfaldigt värde om du skulle hålla ut. Även om du betalar in pengar eller spenderar bitcoin för varor och tjänster i realtid för att betala räkningarna är det ett kvalitetsdrag att bygga ditt nätverk genom att ansluta till branschledare som erbjuder jobb som betalar i kryptovalutor med tanke på den lovande framtiden bitcoin har.

Från 6000 f.Kr. till 21.000.000 BTC, från att ha bytts ut snäckskal till att ge ut sedlar och värdera marknader för ädelmetaller; hur samhället hanterar pengarnas värde och syfte har alltid haft sina kärnkoncept från början av civilisationen. Och nu, sedan början av Bitcoin för ett decennium sedan, har #DeFi-världen börjat ompröva pengarnas principer och ursprung.

I ett nötskal erbjuder Bitcoin sig själv som en måttenhet, ett bytesmedel och en butik med förmögenhetsvärde. Bitcoin är oändligt delbart, så oavsett hur många som går förlorade eller blir oanvändbara, oavsett vilket belopp som är i omlopp har potential att användas som framtidens programmerbara pengar under lång tid framöver. Detta ‘crypto meme’ sammanfattar bitcoin-matrisen:

tjäna-kryptovaluta-guide

Det finns fler sätt att tjäna krypto online idag än någonsin tidigare. Visst, det finns inte längre några bitcoin-kranar som skickar ut gratis bitcoin. Men det finns nu tusentals företag som är villiga att betala dig i bitcoin för att utföra en tjänst. Du kan hitta kryptosparekonton, spelplattformar och cashback-tjänster bland alla metoderna som granskats ovan. Här är ett klipp från kryptoinfluencer Andreas Antonopoulos om att tjäna bitcoin vs köpa bitcoin 2019:

Så vad väntar du på? Följ metoderna ovan för att börja generera bitcoinvinster snabbt online idag.

Det är dags för alla att gå med i kryptopartiet och börja ta med din egen Bitcoin till firandet genom att tjäna det online. Fortsätt stapla satoshis och få betalt i bitcoin snabbt innan BTC-prisökningarna ökar, vilket gör att ditt arbete och ditt samhällsbidrag ökar i värde också.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me