Bästa Crypto Portfolio Trackers

Kryptovalutainvesterare, handlare och hodlers vill alla veta vad som är de bästa kryptoportföljspårarna att använda? Låt oss granska de 16 bästa krypto-tillgångshanteringsapparna för 2020 för att försöka hålla reda på dina mynt.

De 16 mest populära Cryptocurrency Portfolio Management Apps

Den globala kryptomarknaden har varit ganska volatil under de senaste åren – med den växande sektorn som nått sin högsta nivå 2017 bara för att kollapsa ett år senare. Och medan erfarna handlare vet hur man kan dra nytta av björnmarknader i allmänhet, har de flesta individer inte de färdigheter som krävs för att underlätta lönsamma affärer under så tuffa tider. Det nämns också att antalet kryptovalutor som är tillgängliga för kommersiellt köp under det senaste decenniet har vuxit till över 2300 mark. Inte bara det, kryptosektorn bevittnar för närvarande en daglig handelsvolym på cirka 77 miljarder dollar dygnet runt – vilket fungerar som en anständig indikator på det växande investerarnas intresse som strömmar in i detta utrymme.

Med all denna information där ute bör det förstås att de flesta kryptoentusiaster idag har mer än bara några kryptovalutor i sina finansiella portföljer. Detta beror på att de nu har möjlighet att investera i ett brett utbud av olika, lukrativa digitala tillgångar som är utformade för en mängd olika syften. Samtidigt har all denna utveckling dock resulterat i att investerare har svårt att spåra sina innehav.

Det är här kryptoportföljspårare kommer in i bilden. De är appar eller onlinetjänstplattformar som är utformade för att hjälpa användare att övervaka prestanda för sina digitala tillgångar på ett mycket förenklat, strömlinjeformat sätt. Inte bara det, nyare appar av den här typen kommer till och med fyllda med en mängd sofistikerade funktioner som:

 • Portaler för handelsutförande.
 • Automatiserade strategihanteringsmoduler.
 • Tidsbaserade portföljbedömningsdiskar.

Mest populära kryptovalutaportföljförvaltare

Vad är en Crypto Portfolio Tracker och vad du ska leta efter i den?

I sin mest grundläggande bemärkelse kan en kryptovalutaportföljspårare betraktas som en app, webbplats eller en serviceplattform som gör det möjligt för användare att hålla koll på värdet av sina investeringar. I detta avseende nämner det att de flesta trackers är utformade för att automatiskt länka till sin ägares personliga kryptoplånbok eller byteskonto. Inte bara det, men de är också extremt användbara för stora investerare som aktivt handlar mer än 3 mynt regelbundet.

Som nämnts tidigare har vissa kryptovalutaportföljspårare utformats på ett sådant sätt att de också fungerar som handelsplattformar. Till exempel tilldelar de en person en enskild plånboksnyckel som kan användas för att antingen importera eller hålla kvar sin kryptotillgångar på ett enkelt, enkelt sätt.

Med detta sagt kommer olika portföljspårare med sina egna, unika uppsättningar funktioner – det vill säga att ingen plattform någonsin gör allt perfekt. Vissa tillåter till exempel sina användare att bara handla en viss delmängd av kryptovalutor medan andra har en massiv katalog med altcoins men har inte många spårningsfunktioner.

Det viktigaste att se upp för när du väljer en tracker:

(i) Övergripande säkerhet och integritet: På grund av blockkedjans decentraliserade och genomskinliga karaktär kan det vara extremt svårt för en person att spåra / spåra de tx som är associerade med olika kryptovalutor (som Bitcoin). Inte bara det, men det är också extremt svårt att avgöra vem som äger vilken plånbok. På grund av dessa faktorer måste en individ välja rätt portföljspårare för sig själv – eftersom de flesta av dessa portföljhanteringssystem är direkt kopplade till en persons utbyte eller bankkonto.

En enda fördröjning i enskild datasäkerhet kan göra att personens plånbok är utsatt för hack från tredje part, intrångsförsök. Därför är det av yttersta vikt att portföljspåraren som används av en individ är förbyggd med flera kärnfunktioner som 2-FA (tvåfaktorautentisering) och kryptering i flera lager..

(ii) Användarvänlighet: Det grundläggande syftet med användningen av en portföljspårare är att ha alla enskildes kryptotillgångar på en enda plats. I detta avseende är en effektiv portföljförvaltare en som visar det totala värdet på en individs tillgångar på ett ställe (också på det enklaste sättet). När man väljer en tracker är det därför ytterst viktigt att plattformen i fråga är enkel att använda – så mycket att det inte borde vara en kamp för en person att hålla koll på sina mynt och token.

Inte bara det, trackern bör vara laddad med en ren layout som inte innehåller för mycket teknisk jargong. Detta hjälper inte bara en person att spara mycket tid och ansträngning utan gör processen att hantera sina tillgångar stressfri.

(iii) Kompatibilitet + tillgänglighet av mynt: En annan extremt viktig sak att tänka på när man väljer en portföljspårare är om plattformen i fråga är kompatibel med önskade kryptovalutabörser. I detta avseende är det ganska användbart att välja ett hanteringsverktyg som tillåter användare att handla alla digitala valutor som de kanske vill byta antingen nu eller inom kort. Detta eliminerar behovet av användare att använda sig av flera handelsplattformar, liksom att memorera otaliga lösenord.

Crypto Trackers värt att kolla in

1. Gem

pärla kryptoasset tracker

Gem är ett av de mest använda portföljhanteringssystemen på marknaden idag. Det erbjuder inte bara användarna en smidig driftupplevelse utan har också en estetiskt tilltalande design som är tilltalande för ögat. Några av de andra kärnfunktionerna i Gem som gör att den sticker ut inkluderar:

(i) Synkroniseringskompatibilitet: En av Gem: s kärnfunktioner är dess ‘utbytessynkroniseringsalternativ’ som gör att appen automatiskt kan mata in alla affärer som har utförts av användaren tidigare. Detta gör porting av portföljen extremt enkel och problemfri.

(ii) Gratis: Spåraren är gratis att använda och det finns inga villkor för appen.

(iii) Enkel återhämtning: En hel mängd kryptospårare har inte möjlighet att importera / behålla sin portföljinformation om personen förlorar sin handhållna enhet. Gem tillåter dock användare att importera sina innehav med en knapptryckning. Detta beror på att en gång en användare skapar sin portfölj på Gem, blir deras finanskonton automatiskt länkade till gränssnittet, vilket gör återhämtningen extremt problemfri.

(iv) Valutastöd: Vid presstid stöder Gem de flesta krypto / fiat-tillgångar som är i omlopp idag. Om det inte räckte är applikationen också kompatibel med totalt 25 bästa kryptobörser. För att länka Gems inbyggda gränssnitt med en handelsplattform som stöds behöver du bara ansluta sina relaterade API-nycklar till appen. Detta gör det möjligt för alla användarens handelshistorik (på tillhörande börs) att synkroniseras automatiskt.

(v) Discovery Portal: För investerare som kanske vill ha en bredare översikt över marknaden kan de använda Gems ‘upptäcktsalternativ’ som gör det möjligt för användare att spåra priserna på olika mindre kända altcoins samt förse dem med en mängd forskningsinformation relaterade till denna växande Plats. Portalen tillåter till exempel användare att läsa vitböcker, kolla in marknadens främsta vinnare och förlorare samt andra nischdata med ett klick på en knapp.

(vi) Pålitlig: Gem har funnits på marknaden under ganska lång tid nu, med den första iterationen av appen som kommer igång någon gång runt november 2013. Dessutom har projektet också kunnat samla totalt 20 miljoner USD från investerare över hela världen. Några stora namnspelare som har investerat i Gem inkluderar Fenbushi Capital och Blockchain Capital.

När man avslutar detta segment nämner det att Gem jämfört med sina samtida inte bara är den mest visuellt attraktiva portföljspåraren utan också laddad med flera unika funktioner som inte vanligt förekommer i sådana plattformar.

2. Delta

delta kryptovalutaportföljspårningsapp

Delta är en av de mest populära kryptospårarna som finns på marknaden idag. Även om det huvudsakligen är en mobilbaserad app, har Delta även stationära klienter som är kompatibla med en mängd populära operativsystem som Windows, Mac och Linux. Det bör dock påpekas att de ovan nämnda stationära klienterna är tillägg till Delta-mobilappen.

Några viktiga funktioner som är värda att belysa:

(i) Minimalistisk + elegant design: Deltas inbyggda gränssnitt är extremt snyggt. Till exempel använder appen ett djupblått färgschema som är elegant och ger plattformen ett övergripande sofistikerat utseende.

(ii) Övervakningslista: Delta levereras förbyggt med ett alternativ för “övervakningslista” som gör det möjligt för användare att spåra alla mynt som de kanske vill köpa inom en snar framtid.

(iii) Synkroniseringsalternativ: Med hjälp av deras API-nycklar kan användare ansluta Delta till en mängd kryptovalutautbyten. Detta gör det extremt enkelt för människor att få sina handelsdata samt konsolidera sina innehav på ett ställe.

(iv) Sömlös återhämtning: Delta ger sina användare ett alternativ för “Account Recovery” som genererar en dynamisk återställningskod som kan användas om en person tappar sin handdator eller smartphone. Hela processen är extremt enkel och kan slutföras på några minuter.

(v) Gratis + betalda planer tillgängliga: Delta erbjuder användare med ett stort antal gratis och betalda planer. Till exempel är Delta PRO för närvarande prissatt till $ 7 för iOS-användare och $ 8,5 för Android-användare. Dessutom finns det många årliga prenumerationspaket att köpa också.

(vi) Delta Pro: Detta är en betald version av Delta-appen som är fylld med flera avancerade portföljanalysverktyg. Inte bara det, men det tillåter också användare att ansluta så många växlingskonton / kryptoplånböcker till appen (som de kanske gillar).

(v) Aktiv digital gemenskap: Deltas online-community är ganska aktiv på många sociala medieplattformar som Telegram och Slack.

(vi) Valuta- och utbytesstöd: Som nu ser ut är Delta kompatibilitet med hela 3000 kryptovalutor. Inte bara det, men appen stöder också mer än 200 kryptohandelsplattformar samtidigt som det ger användarna möjlighet att lägga till anpassade mynt för ICO som ännu inte är listade.

Delta är ett extremt omfattande kryptospårningsverktyg som passar bäst för handlare med låg till medelhög nivå eftersom det är fullt av flera funktioner som är automatiserade och enkla att använda. Det är också den enda spåraren som kommer med sin separata skrivbordsklient. Den enda nackdelen med appen är att dess kartläggningsmöjligheter är lite begränsade och att dess API-synkroniseringsstödfunktioner är begränsade till ett relativt lågt antal kryptovalutautbyten.

3. Blockfolie

Blockföljgranskning

Tillsammans med Delta är Blockfolio förmodligen en av de mest populära kryptohanteringsportalerna på marknaden idag. Appens design är extremt intuitiv men har ingen webbklient som kan nås med en stationär eller bärbar dator. Dessutom ger Blockfolio användarna möjlighet att spåra flera portföljer och är helt gratis att använda. Den enda nackdelen med appen är dock att den inte har ett alternativ för utbytessynkronisering – vilket innebär att alla enskilda affärer måste läggas till manuellt i appens gränssnitt.

Viktiga funktioner som är värda att belysa:

(i) Investeringsklassificering: En av Blockfoles viktigaste funktioner är dess förmåga att lägga till flera portföljer i sitt befintliga system. Som ett resultat av detta blir det extremt enkelt för användare att klassificera sina investeringar i olika kategorier.

(ii) Problemfri återhämtning: Blockfolio tillåter användare att sömlöst importera sin portfölj (er) i händelse av att deras handhållna enheter blir stulna eller förlorade

(iii) Blockföljssignal: Detta är en av appens viktigaste funktioner som gör det möjligt för tredjepartsprojekt att vidarebefordra meddelanden och varningar (relaterade till nya partnerskap, nyheter) direkt till systemet.

(iv) Perifera alternativ: Förutom alla sina kärnfasetter kommer Blockfolio också med flera andra alternativ. Till exempel har den ett ”utforska avsnitt” som listar ett brett utbud av senaste krypto nyheter som kan hjälpa människor att hålla sig uppdaterad med alla aktuella händelser relaterade till världen av digitala valutor. Dessutom har appen en inbyggd “Night Mode” -funktion samt ett PIN-inmatningsprotokoll som kan hindra människor från att få obehörig åtkomst till data.

(v) Bra kompatibilitet: Blockfolio är kompatibel med mer än 6000 kryptovalutor och kan användas tillsammans med 250+ börser.

Avsluta detta avsnitt bör det påpekas att Blockfolio hittills har kunnat samla sammanlagt 15 miljoner USD från erfarna investerare över hela världen. Några stora spelare som har investerat i projektet inkluderar Refactor Capital, Huobi och BitMEX.

4. CoinTracking

CoinTracking kryptoportföljapp

Som namnet antyder är CoinTracking en portföljhanteringsapp som är fylld med ett stort antal avancerade funktioner. I detta avseende bör det påpekas att den appen är bäst lämpad för heltidshandlare som vill få djupare insikter i sina investeringar (både på kort och lång sikt). När denna artikel skrivs är CoinTracking tillgängligt på både Android och iOS-enheter. För att kunna använda appen måste en webbregistrering slutföras först.

Nyckelfunktioner:

(i) Enkelt gränssnitt: Medan CoinTrackings inbyggda användargränssnitt kanske inte är lika elegant och snyggt som några av dess digitala samtida, gör appen sitt jobb bra och är laddad med alla funktioner som en bra portföljspårare bör ha.

(ii) Importmöjligheter: CoinTracking tillåter användare att importera alla sina affärer – som har bearbetats över olika handelsplattformar – med en knapptryckning.

(iii) Kompatibilitet för utbyte och plånbok: CoinTracking tillåter användare att interagera med flera etablerade kryptovalutautbyten med hjälp av deras API-nycklar (vilket gör det möjligt för dem att importera sin portfölj och handelsdata sömlöst.) Inte bara det, men systemet är också kompatibelt med en mängd hårda och mjuka plånböcker (t.ex. Trezor och Exodus.)

(iv) Kostnadsfria och betalda tjänster: Medan CoinTrackings grundläggande gränssnitt kan laddas ner gratis kan dess mer avancerade funktioner endast användas om folk prenumererar på appens betalda tjänster. Till exempel tillåter det kostnadsfria kontot användare att göra totalt 200 affärer och tillåter inte dataintegration från tredje parts blockchain-plånböcker.

De avancerade versionerna av CoinTracking kostar mellan $ 70 och $ 1000 – beroende på vilken plan som väljs.

(v) Historiska data: En viktig aspekt av CoinTracking är att det låter användare hålla en noggrann flik över de historiska prisdata som är associerade med olika kryptovalutor. Dessutom har appen ett Bitcoin-analysverktyg som använder olika statistiska moduler som kan användas för att förutsäga priset på BTC.

(vi) Skatteberäkningsverktyg: En av CoinTrackings mest utmärkande funktioner är dess skatteberäkningsverktyg som kan användas för ett antal olika ändamål, till exempel:

 • Skapa en kryptoskattrapport
 • Generera resultaträkningar etc..
 • Bestämma vilka kryptovalutor som kan säljas skattefritt.

(vii) Gratis självstudier: Appen kompletteras med ett stort antal omfattande Youtube-videor och guider som gör det möjligt för användare att bättre förstå systemets olika grundläggande / avancerade funktioner.

När detta avsnitt avslutas bör det göras klart att CoinTracking är bäst lämpad för de individer som är starkt intresserade av kryptodagshandel. Den gratis versionen av appen begränsar också användarna till totalt cirka 200 transaktioner – vilket kan vara ganska irriterande minst sagt.

5. Cryptocompare

CryptoCompare portföljspårningshanterare

Cryptocompare är ett annat populärt kryptospårningssystem som är lämpligt för både avslappnade och erfarna handlare. Appen levereras med ett brett utbud av funktioner och är tillgänglig för användning på stationära datorer, smartphones samt andra mindre enheter. Några av de viktigaste funktionerna i Cryptocompare inkluderar:

(i) Stöd för flera portföljer och kryptovalutor: Cryptocompare tillåter användare att skapa ett antal portföljer om ens specifika behov och krav. Inte bara det, appen är också utformad för att vara helt kompatibel med ett brett utbud av digitala valutor som finns tillgängliga på marknaden idag.

(ii) Visuellt slående: Diagrammen och graferna som presenteras av Cryptocompare är ganska visuellt tilltalande och lätta att förstå – eftersom de inte använder någon teknisk jargong.

(iii) Massor av små perifera funktioner: Cryptocompare tillåter inte bara användare att lägga till små anteckningar i sina portföljer utan låter dem också sortera sina kryptovalutor på vilket sätt de tycker passar.

(iv) Avancerade alternativ: Appen levereras med ett riskanalysverktyg som gör det möjligt för användare att bestämma den framtida värderingen av sina innehav på ett vetenskapligt sätt. Inte bara det, men Cryptocompare kommer också fylld med ett antal avancerade kartanalysalternativ som är idealiska för jämförande studier.

(v) Gratis att använda: Portföljspåraren är helt gratis att använda och kan användas på ett mycket enkelt och problemfritt sätt.

(vi) Molnlagring: En annan kärnfasett i appen är hur lätt den kan återställas om en användare tappar sin smartphone-enhet. Detta beror på att portföljdata lagras i molnet under ett specifikt registrerat konto som kan återställas ganska mycket vid varje given tidpunkt (med en knapptryckning)

(vii) Delningsalternativ: Genom att använda Cryptocompare kan investerare välja att göra detaljerna i sina portföljer offentliga eller privata – samt dela den med andra om de kanske vill göra det.

Förutom all information som presenterats ovan bör det också påpekas att Cryptocompares inbyggda gränssnitt är lite svårt att förstå först. Således kan det vara användbart för läsare att ta en snabb titt på några av de tillhörande guiderna och handledningsvideorna som finns tillgängliga online för att bättre förstå hur systemet fungerar.

6. CoinStats

CoinStats användarhandbok

CoinStats är ett ganska grundläggande kryptovalutahanteringssystem jämfört med sina digitala motsvarigheter. Men det gör sitt jobb bra och tillåter användare att spåra värdet på över 3000 kryptovalutor också på cirka 300 udda kryptobörser. I detta avseende inkluderar några av de andra viktiga funktionerna i CoinStats:

(i) Användarvänlighet: CoinStats-appen är tillgänglig för användning på stationära datorer såväl som på smarttelefonenheter.

(ii) Anslutning: Appen kan skapa en direktlänk till en användares inbyggda plånbok och byteskonto. Detta möjliggör att dataimportrelaterade aktiviteter blir mycket enkla och problemfria.

(iii) Varningar och meddelanden: Coinstats levereras förbyggt med en prisvarningsräknare som meddelar användarna om eventuella prisförändringar som kan äga rum om deras tillgångar i realtid. Inte bara det, utan appen meddelar också användare om viktiga uppdateringar och nyheter som kan vara av intresse för dem.

När detta avsnitt avslutas bör det understrykas att CoinStats inte erbjuder användare med banbrytande funktioner och inte heller är gränssnittet i nivå med några av sina närmaste konkurrenter. Eftersom appen tillåter användare att ansluta till över 20 etablerade kryptobörser och plånböcker via sina API-nycklar, uppfyller den dock mer än sitt grundläggande syfte.

7. AltPocket

AltPocket digital valutaportföljspårare

Även om det inte är så funktionsintensivt som några av dess samtida, är AltPocket utan tvekan en av de snyggaste kryptospårarna på marknaden idag. Appen är inte bara gratis att använda, men den tillåter också användare att mata in sina API-nycklar i systemet så att deras affärer kan uppdateras på ett automatiserat sätt. Men om användare vill göra det kan de mata in sina handelsdata manuellt.

(i) Integrationsalternativ: AltPocket tillåter användare att mata in sina prissättning-API till flera olika plattformar som CoinMarketCap, Poloniex eller Bittrex.

(ii) Delbarhet: Appen är extremt enkel att använda och låter användare dela sin portfölj och prestandadata med andra med en knapptryckning.

(iii) Attraktiv datapresentation: Som nämnts tidigare, när det gäller dess datapresentation och visuella utlägg, är Altpocket en av de bästa kryptospårningslösningarna på marknaden idag.

När vi avslutar det här avsnittet måste vi göra det klart att det finns många andra kryptohanteringssystem som är lika bra (om inte bättre) än AltPocket på marknaden idag. Således, när man gör ett val, bör man sikta igenom så många alternativ som möjligt innan man bestämmer sig för en viss app.

8. CoinFinance

CoinFinance kryptoapp

CoinFinance är en annan app som har fått en hel del vanliga dragkraft de senaste åren – med många media som till och med hänvisar till den som Google Finance för kryptovalutavärlden.

Nyckelfunktioner:

(i) Utmärkt gränssnitt: CoinFinances inbyggda gränssnitt är extremt visuellt tilltalande och användarvänligt. Den har inget tekniskt jargong och kan användas av både erfarna och nybörjare.

(ii) Användarvänlighet: Som tidigare nämnts är CoinFinance lätt att använda och använder sig av olika mindre appar som kan köras på iOS såväl som Android-enheter.

(iii) Avancerade funktioner: Appen är förbyggd med några få avancerade analysverktyg som är perfekta för erfarna handlare.

9. Räkor

Räkor kryptovaluta spårning app

Även om namnet Shrimpy kan tyckas lite avskräckande för vissa, är det en utmärkt portföljhanteringsweb-app som är fylld med ett stort antal önskvärda funktioner. Till att börja med är appens användargränssnitt extremt enkelt och lätt att använda. Inte bara det, men det tillåter också användare att länka alla sina utbytes- / plånbokskonton med sig själva med en knapptryckning.

(i) Attraktiv design: Shrimpys gränssnitt är ganska visuellt tilltalande och ger användarna all information de kan behöva på ett extremt välsorterat, funktionellt sätt.

(ii) Avancerade verktyg: Som med många av sina andra spårningsmotsvariga erbjuder Shrimpy också användare en mycket detaljerad uppsättning avancerade analys- och beräkningsverktyg som kan hjälpa investerare att maximera sin avkastning.

(iii) Automatiserade handelsstrategier: Appen tillåter användare att formulera sina personliga handels- och HODLing-strategier som kan köras vid ett senare tillfälle på ett helt automatiserat sätt.

(iv) Endast webbgränssnitt: Det nämns att Shrimpy är tillgängligt som ett webbgränssnitt som inte har en tillhörande mobilapp att följa med. Systemet kan för närvarande endast nås via företagets officiella webbplats, så det finns en chans att vissa människor kan bli offer för bluffiga projekt som kan försöka efterlikna plattformens allmänna utseende.

10. LiveCoinWatch

LiveCoinWatch kryptomyntapp

Som namnet antyder är LiveCoinWatch en webbapp för prisspårning som kan användas som ett alternativ till CMC (CoinMarketCap). När det gäller plattformens övergripande funktionalitet tillåter LiveCoinWatch användare att hålla koll på en mängd nischdata som:

Prisrörelser i realtid för olika kryptovalutor

Marknadspositionen för olika kryptovalutapar

Live-action associerad med olika kryptovalutautbyten

Volym, likviditet, olika myntas marknadsdominans

Nyckelfunktioner:

(i) Sömlös hantering: Med hjälp av LiveCoinWatch kan användare enkelt hantera och spåra resultatet för sina olika digitala valutainnehav.

(ii) Endast webbgränssnitt: LiveCoinWatch är tillgängligt för användning som en webbapp. Detta kan vara lite avstängning för vissa användare men totalt sett möjliggör denna funktion ökad säkerhet och integritet.

(iii) Minimalistisk design: Till skillnad från många av dess samtida som är laddade med en mängd onödiga funktioner, är LiveCoinWatchs design ganska minimalistisk och okomplicerad.

(iv) Manuell datainmatning: För att uppdatera sin portföljdata måste användare manuellt ange informationen om alla tokens / mynt som de kanske har köpt och sålt tidigare..

När du avslutar det här avsnittet är det viktigt att komma ihåg att appen är ganska grundläggande i sin övergripande funktionalitet och inte har några avancerade funktioner (som statistiska diagram, analytikerverktyg, varningsalternativ etc). Det gör dock ett anständigt jobb när det gäller att bildvis visa upp prestandan för ens kryptoportfölj.

11. Coinmanager

Coinmanager kryptospårare

Coinmanager är en annan app som verkar få stor dragkraft på senare tid. Till att börja med fungerar appen inte bara som en utmärkt portföljspårare utan den kommer också med en arbitrage-funktion som gör det möjligt för användare att spåra prisskillnaden mellan olika handelsplattformar..

Viktiga funktioner inkluderar:

(i) Exchange-integration: CoinManager kan enkelt kopplas till en hel rad kryptovalutor som Binance, Bittrex, Bithumb och Coinone med hjälp av API: s nycklar. Detta gör handel mycket mer strömlinjeformad och problemfri för användarna.

(ii) Funktion laddad: Appen, i sin nuvarande iteration, är tillgänglig på både iOS och Android-enheter. När det gäller dess funktioner kommer CoinManager förbyggt med en mycket användbar kartmodul som drivs av TradingView. Inte bara det, som nämnts tidigare, kommer appen också med en arbitrage-funktion som gör det möjligt för investerare att dra nytta av de prisskillnader (i förhållande till olika kryptotillgångar) som finns mellan olika kryptohandelsplattformar vid en viss tidpunkt.

(iii) Handel i appar: CoinManager tillåter användare att underlätta realtidsaffärer inom själva appen.

Medan appen i sig inte har några skarpa brister kopplade till den, kan dess allmänna gränssnitt vara lite komplicerat att bemästra.

12. Cryptonaut

Cryptonaut-kryptoportföljhantering

Cryptonaut är ett utmärkt portföljhanteringssystem som använder ett attraktivt användargränssnitt som är extremt lätt att navigera. Dessutom är appen perfekt för människor som har ett brett utbud av digitala valutor – eftersom Cryptonaut är kompatibel med ett brett utbud av digitala valutor..

Nyckelfunktioner:

(i) Varningar: Appen tillåter användare att få snabba push-aviseringar / varningar om de olika kryptovalutorna som kan vara av intresse för dem.

(ii) Valutakompatibilitet: Användare kan visa sina portföljer i ett antal olika fiat-tillgångar (inklusive Bitcoin, dollar, euro och mer.)

(iii) Användarvänlighet: Cryptonaut använder en extremt enkel design som kan användas av både nybörjare och avancerade användare.

Slutligen nämner det att Cryptonaut kommer fylld med ett antal operativa verktyg som är ganska användbara för heltidshandlare såväl som seriösa kryptovalutainvesterare. Med det sagt finns det för närvarande en hel del andra kryptohanteringssystem idag som är lika (om inte bättre) än Cryptonaut.

13. Kryptographe

Kryptographe översikt

KryptoGraphe är en gratis portföljförvaltare som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare. När det gäller dess övergripande funktionalitet är appen utformad på ett sådant sätt att den automatiskt kan integrera sig med ett brett utbud av kryptovalutor och plånböcker. Inte bara det, plattformen är extremt säker, snabb, effektiv och använder en estetiskt tilltalande design som är ganska användarvänlig.

Appen ger användarna en mängd resultatinsikter med hjälp av indikatorer som:

 • Tillväxt nr
 • Percentil nr

Slutligen finns Kryptographe tillgängligt på 13 språk och ger sina användare ett brett utbud av belöningar med hjälp av sitt ursprungliga hänvisningssystem – där användare kan uppgradera till premiumfunktioner genom att helt enkelt hänvisa sin familj och sina vänner för att använda sig av appen.

14. BitSnapp

spåra kryptor med BitSnapp

Bitsnapp är en relativt ny app som endast finns på Android-marknaden just nu. Med avseende på dess funktioner tillåter appen användare att synkronisera sina portföljer via multi-Exchange API: er och plånböcker på ett helt automatiserat sätt. Dessutom inkluderar några av de andra kärnfunktionerna i BitSnapp:

 • Det ger användarna detaljerade diagram som kan hjälpa dem att spåra sina tillgångar.
 • Plattformen är för närvarande kompatibel med totalt 1300+ kryptomynt och token.
 • Automatisk plånbok adresserar spårning.
 • Levereras förbyggt med ett personligt nyhetsflöde.

15. UnSpent

UnSpent crypto asset tracking app

Unspent är ett spårningssystem som har stannat under radaren under en längre tid nu. En snabb titt på plattformens övergripande funktioner visar oss dock att den levereras förbyggd med alla egenskaper som man kan förvänta sig av en sådan produkt.

Nyckelfunktioner:

UnSpent använder sig av olika avancerade spårningsfunktioner som passar bäst för erfarna investerare.

Förutom att visa upp en användares portföljvärde, avgränsar appen också tydligt alla vinster som har uppnåtts av en individ (det också i realtid).

Appen tillåter användare att analysera prestanda och volatilitet för sina personliga kryptotillgångar samt eventuella korrelationer som kan finnas mellan deras innehav.

16. Mintfort

Mintfort-myntportföljförvaltningsapp

Mintfort är ett skrivbordsbaserat portföljhanteringsverktyg som för närvarande endast är tillgängligt för användning på Windows- och Macbook-baserade enheter. Det är en API-baserad plattform som innebär att den kan användas tillsammans med ett antal populära handelsplattformar som Binance, Bitfinex, Huobi, Kucoin, Bittrex och Kraken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me