Remy Jacobson lanserade nyligen en crowdfunding-plattform som heter RealT som gör det möjligt för kryptovalutainvesterare att investera i fastighetstillgångar, med början med hyresbostäder i Detroit, Michigan. Företaget expanderar bredvid Cleveland, New Orleans och South Florida.

I södra Florida leder Jacobson det Aventura-baserade utvecklingsföretaget J Cube Development. I november sålde han en utvecklingssida i Wynwood till Quadrum Global för 8,55 miljoner dollar.

Antoine: RealT planerar att tokenisera fastigheter i staden Detroit, Michigan. Varför valde du Detroit kontra konkurrerande städer med starkare fastighetsmarknader?

Remy: Detroit är den bästa platsen för RealT att komma igång. Fastigheter i Detroit är redan mycket efterfrågade bland internationella investerare på grund av deras låga prislappar och höga hyrespriser. Som RealToken-ägare är hyresintäkterna den påtagliga källan till tillfredsställelse de får. Att ha billiga fastigheter med höga hyrespriser är ett utmärkt sätt att ge värde för våra tidiga personer.

 

Antoine: Kommer du att fokusera på reavinster eller hyresavkastning?

Remy: Vi kommer att titta på båda områdena. Hyresavkastningen kommer att betalas till investeraren via Ethereum-plånboken fortlöpande, och eftersom fastighetens värde och hyrespriset ökar, kommer deras hyresintäkter att öka. Investerare har också möjlighet att sälja på sina tokens, efter att due diligence har genomförts, för att ge kapitalvinster också.

 

Antoine: Vad blir den genomsnittliga innehavsperioden?

Remy: RealTokens som säljs utomlands kommer fritt att överföras till utländska personer som har kvalificerat sig efter AML / KYC-granskningar, men för att följa gällande värdepapperslagar i USA kanske dessa ReatTokens inte flyter tillbaka till USA under en period av 12 månader. RealTokens som säljs till ackrediterade investerare i USA kan överföras till andra godkända investerare efter 90 dagar och kan fritt överföras till någon efter 12 månader.

Som en praktisk fråga är det för tidigt att säga hur länge köpare vill ha sina RealTokens.

 

Antoine: Vad fick dig att bestämma dig för tokeniseringsmodellen?

Remy: Vi ville göra investeringar i amerikanska fastigheter mer tillgängliga, särskilt för utländska investerare. Genom att tokenisera fastigheter kan vi erbjuda investeringar till tillgängliga priser för ett större antal människor. Det är också viktigt att blockchain är den teknik som stöder tokenisering eftersom detta säkerställer effektiviteten och spårbarheten för fastighetsinvesteringar som den traditionella fastighetssektorn helt klart saknar. Vår tokeniseringsmodell erbjuder fördelen med en vanlig fastighetstransaktion utöver blockchain-transparens. RealT är en bro mellan den fysiska och den digitala världen: alla handlingar, driftsavtal och andra juridiska dokument kan ses på blockchain, samtidigt som de förblir förtroende för ett advokatbyrå.

 

Antoine: Hur planerar du att locka till dig investerare som kanske inte känner till säkerhetstoken eller kryptovaluta i allmänhet?

Remy: RealT har sänkt inträdesbarriären till fastigheter till ett tillgängligt och överkomligt belopp. RealT kan tillhandahålla en integrerad del av en modern investerares portfölj, och nu kan den hållas inne på Ethereums plånbok. Vi strävar efter att vara Coinbase för fastighetstillgångar. Ett av våra huvudsyfte är att göra konceptet och processen med att investera i fastigheter så enkelt som möjligt. Det är viktigt för oss att människor som annars aldrig skulle ha funderat på att investera i fastigheter genom blockchain förstår att de inte behöver fastna i byråkrati och jargong för att delta. Vår marknadsplats och köpprocess är intuitiv och kör köpare genom smältbara steg innan du köper tokens.

 

Antoine: Kan du dela med oss ​​de fördelar som investerare kommer att erbjudas?

Remy: Investerare kan njuta av passiva hyresintäkter som kommer att betalas kontinuerligt i sin Ethereum-plånbok när de har investerat i en fastighet. Denna inkomst kommer att betalas i stabila mynt som är knutna till den amerikanska dollarn så att investerare inte behöver oroa sig över volatiliteten hos en viss kryptovaluta vid en viss tidpunkt. Som symbolägare kan investerare också bidra till de viktiga beslut som krävs för underhåll och underhåll av den fastighet de investerat i. Detta görs genom en enkel omröstningsprocess.

 

Antoine: Kommer investerare att kunna välja den investering de vill vara med i? Eller fungerar säkerhetstoken som en fond som har flera fastigheter?

Remy: Med RealT kan du välja specifika egenskaper och bli ägare i fastigheten. Som investerare får du äga fastigheten. RealTokens är viktiga byggstenar i Ethereums ekosystem. Genom att gå hela vägen ner till grunden för fastigheter, till de enskilda fastigheterna själva, gör RealT det möjligt för alla att skapa en fastighetsportfölj med RealTokens. Det är en viktig skillnad; framtidens fastighetsfonder kan mycket väl ha RealTokens som tillgång. Det är därför RealT-investerare har full synlighet på vår marknadsplats och kan välja exakt den fastighet de vill investera i och hur många tokens de vill köpa för den fastigheten. Hyran de sedan ger kommer direkt från den fastighet som de har investerat i.

 

Antoine: Är detta erbjudande exklusivt för amerikanska ackrediterade investerare? Kommer du att acceptera internationella investerare?

Remy: Erbjudandet riktar sig främst till internationella investerare. Traditionellt har den amerikanska fastighetsmarknaden varit relativt otillgänglig för dem som bor utanför USA. Vi vill ändra detta och öppna möjligheten för alla i världen att investera i amerikanska fastigheter och dra nytta av passiva hyresintäkter. Vi accepterar naturligtvis ackrediterade investerare.

Erbjudandet görs i USA endast till ackrediterade investerare i enlighet med förordning D enligt Securities Act från 1933 och utomlands till icke-amerikanska personer i enlighet med Regel S enligt Securities Act..

 

Antoine: Hur planerar du att skilja dig från konkurrenter som BlockEstate, Realecoin, Slice RE, etc.

Remy: Den viktigaste skillnaden är att RealT är uppe och lever. Så vitt vi vet är vi den första plattformen som officiellt lanserar och erbjuder möjligheten att köpa in tokeniserad fastighet. Dessutom tecknar RealT fastigheter själva istället för att erbjuda en investeringsfond som är specialiserad på fastigheter. Detta returnerar individen till autonomi och gör det möjligt för dem att välja de fastigheter de vill ha, till den investeringsstorlek de väljer. Vi har ett mycket starkt team bakom RealT, med både blockchain- och kryptovalutakompetens samt omfattande fastighetskunskap. Många projekt inom tokeniserad fastighet drivs antingen av kryptoentusiaster eller fastighetsproffs, men på RealT kombinerar vi dessa kompetensområden för att erbjuda en omfattande, helt kompatibel tjänst.

 

Antoine: Finns det något annat som du vill dela med oss ​​om RealT?

Remy: RealT fortsätter att lägga till nya fastighetstyper, från olika städer, för att fortsätta att prova vad våra kunder vill se tillgängliga för köp. RealT har planer på att tokenisera fastigheter i alla större amerikanska städer, och vi ser fram emot att se vilka städer som genererar mest efterfrågan. Och skapa likviditet.

För att lära dig mer besök RealT-webbplats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me