VeChain grundades först 2015, vilket gör det till ett av de äldsta företagen i blockchain-industrin. Denna Singapore-baserade decentraliserade smarta kontraktsplattform är inriktad på att förbättra hanteringsprocessen för leveranskedjor. För att göra detta utformar teamet affärsapplikationer som kan implementeras i inventeringsproblem.

Projektet fick nyligen stor uppmärksamhet från stora investerare, med olika erbjudanden av lovande partnerskap. Men redan före VeChains senaste samarbeten användes deras blockchain-app redan av flera företag inom branscher som jordbruk, vinframställning och lyxvaror.

Dessutom kommer VeChain också att omprövas snart, en som kommer att resultera i att dess namn ändras från VeChain till VeChain Thor VET. Denna uppgradering gör att VeChain blockchain har funktioner som liknar Ethereum-plattformens.

Teknikerna bakom VeChain

Plattformen

VeChain erbjuder en decentraliserad plattform där företag enkelt kan interagera och handla med varandra utan att någon tredje part behöver vara inblandad. VeChain-företaget syftar till att skapa en operativ plattform dedikerad till affärslösningar som kan säkerställa upp till 10 000 transaktioner per sekund.

vechain-plattform

Deras mål är att ändra sättet att hantera leverantörskedjan för närvarande genom att integrera det i deras blockchain-plattform. Företaget planerar också att tillåta dApps och ICOs på ekosystemet, liksom IoT (Internet of Things) -projekt. Alla dessa förändringar tyder på att VeChain strävar efter att utvecklas till en omfattande blockchain-plattform dedikerad till företagslösningar.

Plattformens säkerhet upprätthålls genom anställning av nätverksnoder. Dessa nätverksnoder kan hanteras av företag och organisationer som direkt bidrar till ekosystemet. Nätverksnoderna erbjuder tjänster som inkluderar kvalitetskontroll och plånbokstjänster. De kan till och med fungera som en privat nyckelhanteringstjänstleverantör.

Använd fall

Genom att använda en kombination av blockchain-teknik och deras egna smarta chips som RFID och sensorer gör VeChain det möjligt för tillverkare att spåra produkter med unika egenskaper under livscykeln.

Genom att integrera blockchain-teknik i IoT-enheter hjälper plattformen därför att förbättra kvalitetskontroll och logistikmetoder genom att förenkla produktspårningsprocessen.

VeChain ger en effektiv lösning på den verkliga frågan om att autentisera och identifiera förfalskade produkter genom deras utvecklade teknik, vilket hjälper både producenten och konsumenten att få varorna verifierade genom digitalisering av tillgångar.

Laget

Sunny Lu är VD för VeChain Foundation och har redan blivit en viktig figur i blockchain-rymden. Innan han grundade VeChain, grundade han den kinesiska Internet-startningen som utvecklade Qtum, en mycket viktig digital tillgång i kryptorummet. Han var tidigare CIO och COO i Louis Vuitton China.

Teamet bakom VeChain består av över 90+ anställda, varav de flesta är utvecklare. Chief Technology Officer, Gu Jianliang, har över 18 års erfarenhet inom områden som mobila enheter och IoT-fältet och har skapat över 100 patent inom flera tekniska områden.

Kevin Feng fungerar som Chief Operations Officer för VeChain Foundation. Feng har varit aktivt involverad i många teknikprojekt under sina tolv år som han arbetat för VeChains partner, PWC, som konsult och assuransrådgivare. Slutligen finns deras CFO Jie Zhang, som har stor IT-expertis och erfarenhet inom ett stort antal tekniska domäner.

Om VeChain Thor

Vechain tillkännagav en uppdatering av sitt projekt känt som “VeChain Apotheosis Part II: THOR Power Forged.” Uppdateringen kommer att äga rum under andra kvartalet 2018. Denna ommärkning från VeChain till VeChain Thor kommer att leda företaget från att vara ett projekt för hantering av försörjningskedjan till att vara ett fullvärdigt företag dApp-lösningar.

Nätverket använder två inbyggda tokens för sina interna operationer:

 1. VeChain Token (VET) (För närvarande känd som VEN) – en kryptovaluta som kommer att användas som betalning i VeChain blockchain-ekosystemet.
 2. Thor Power (THOR) – en token som kommer att användas för att utföra smarta kontrakt och köra appar på THOR blockchain.

VeChain Foundation

VeChain Foundation ansvarar för att bygga nätverket tillsammans med hantering av teknisk forskning och utveckling. Stiftelsen uppmuntrar och säkerhetskopierar partnerskap med företag och företag som vill använda blockchain-teknik som en tjänst.

VeChain är för närvarande involverat i partnerskap med följande företag och företag:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • China Unicorn
 • Riktade importerade varor
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co..
 • Fanghuwang
 • Healthcare Co Ltd.
 • Hyperledger
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd.
 • Kuehne & Nagel
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Singapore och Kina)
 • Renault
 • Xiamen Innov Information Technology Co Ltd.
 • China State Tobacco Monopol Administration
 • China National Tobacco Corporation

Om VeChain-token

Plattformen använder sin egen inbyggda token som kallas VeChain tokens (VET). Dessa tokens kommer att användas som GAS, som krävs för att utföra smarta kontrakt. Utöver detta kommer yrkesutbildningar också att användas för att stimulera användare, eftersom tokens kommer att ges till nätverksnoder som hjälper ekosystemet genom deras drift.

vechain token

Vechain-priset nådde rekordhöga i januari 2018 och överträffade värdet på $ 9, med en ökning på över 4000% sedan det först noterades på en börs. På ICO var VEN-värdet bara 0,24 dollar. Vechain-priset började växa i december och det handlas nu till ett värde av 3,32 $. Vechain-priset förväntas öka i värde efter andra kvartalet 2018.

VET plånböcker

För närvarande finns det ingen plånbok som endast är avsedd för VET / VEN-lagring. Företaget meddelade att en plånbok kommer att släppas under andra kvartalet 2018. Fram till dess, eftersom VEN är en ERC-20-token, kan du lagra den i valfri Ethereum-kompatibel plånbok, som MyEtherWallet, Mist och MetaMask.

Var kan du köpa yrkesutbildning?

Medan VeChain (VEN) har övergått till (VET) efter Thor-uppdateringen, har många börser fortfarande att uppdatera sin notering. VeChain (VEN / VET) finns att köpa på LBank, Binance, Bithumb, Huobi och många fler som du hittar på CoinMarketCap (CMC).

Token kan handlas för BTC, BCH, ETH, BNB, INR, USD, USDT, KRW, LA och TRY. VEN är för närvarande prissatt till $ 3,80 USD, med ett börsvärde på $ 1,996,527,284 USD och har en cirkulerande tillgång på 526047,017 VEN av en total tillgång på 873,378,637 VEN.

Dom

VeChain erbjuder företag från olika branscher blockchain-baserade lösningar för sina operativa problem. Med en växande lista över högt profilerade partners är VeChain på väg att bli en mycket eftertraktad tjänst som används för bearbetning och produktkontroll.

Ytterligare kontakt och information:

VeChains webbplats: www.vechain.com

VeChain officiella twitter: https://twitter.com/vechainofficial

VeChain weibo: @ 唯 链 基金会 _VeChainFoundation

VeChain officiella wechat-konto: 唯 链 VeChainFoundation

VeChain Reddit: https://www.reddit.com/r/Vechain/

VeChain Github: https://github.com/vechain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me