Om du inte har läst del I i den här guiden föreslår vi att du tittar på den här.

I den här guiden presenterar vi dig för nästa fem Proof-of-Stake-mynt som vi tror gör en lista.

Som tidigare analyserat, till skillnad från beviset på arbetssystem som gruvarbetare belönas genom att lösa matematiska problem i syfte att validera transaktioner, är Proof-of-Stake helt annorlunda. Personen som skapar ett nytt block bestäms på ett visst sätt, och detta beror på hans antal tokens som hålls, vilket annars kallas insats.

Oavsett vilket mynt du vill satsa är det viktigt att du får kärnplånboken för den kryptovalutan. Länkar i den här artikeln pekar på rätt källa.

Slösa inte mer tid, vi går direkt till nästa topp Proof-of-Stake-mynt vi rekommenderar.

PIVX (PIVX)

PIVX – Private Instant Verified Transaction (X) är integritetsdriven decentraliserad kryptovaluta med öppen källkod. Tidigare kallat Darknet (DNET) lanserades projektet den 31 januari 2016 av två DASH-communitymedlemmar. Proof-of-Stake-kryptovalutan är en gaffel av DASH (Digital Cash).

Teamet syftar till att bygga en virtuell valuta som lätt kan bytas ut / spenderas säkert i vår vardag. Till skillnad från andra kryptovalutor har PIVX ingen total leveransuppsättning, vilket gör att den liknar fiatvalutan. Det kommer att finnas 2,6 miljoner PIVX-token som bryts varje år så länge nätverket körs.

Hur man sätter in PIVX-kryptovalutor

Innan du kan spela dina PIVX-kryptovalutor måste du ladda ner den officiella plånboken från PIVX-teamet. Klicka här för att ladda ner plånboken.

Nu när du har laddat ner och installerat väntar du på att plånboken ska synkroniseras med det senaste blocket.

Skicka in några PIVX-kryptovalutor, ju fler polletter du har, desto mer belöning.

För att aktivera satsning, klicka på inställningsmenyn och lås upp plånboksalternativet. Ange din plånbokslösenfras och markera rutan framför ”Endast för anonymisering och staking.” Klicka på ok-knappen, vänta några minuter så ser du en pil lysa grönt längst ner i plånboksfönstret.

Om du tar PIVX-tokens måste du stänga av din PC permanent.

PIVX, precis som andra PoS-mynt, belönar dig för att du har kryptovalutan på lång sikt. Investerare får cirka 4,8% avkastning på investeringen årligen för innehav av PIVX. De PIVX-insatsräknare hjälper dig att veta hur mycket du får för din budget.

Bean Cash (BITB)

Bean Cash är en ny kryptovaluta som utvecklats för att erbjuda användare blixthastighetstransaktioner och en mycket skalbar plattform. Det är PoS-algoritmen som liknar PoW-algoritmen. Kryptovalutan sägs vara den första som implementerar 20 MB-blocket som ursprungligen föreslogs för att lösa Bitcoins skalbarhetsutmaningar.

Hur man sätter in Bean Cash (BITB) -valutor

Först måste du ladda ner Bean Cash-plånboken här, installera och låt den synkronisera med blockchain. Nästa steg skulle vara att kryptera din plånbok, för att göra detta, klicka på “Inställningar” och sedan “Kryptera valv”. Du bör uppmanas att välja en lösenfras. Fönstret stängs när det är klart.

Öppna plånboken igen, gå till “Inställningar” och klicka på alternativet “Lås upp valv” den här gången. Ange din lösenfras, se till att “Endast för insats” är markerat och klicka på “OK” -knappen.

Du kan nu fortsätta att finansiera din plånbok genom att skicka från börsen du köpte dessa BITB-mynt. Observera att det tar sex timmar för dina finansierade tokens att mogna, inte förrän då kommer du att börja få insatsbelöningar.

Bean Cash-grodning är en av de mest lönsamma investeringarna att göra. För att effektivt göra någonting värt rekommenderas att du investerar minst 100 000 BEAN. Du får en 4000 BEAN månadsbelöning som för närvarande är värd 22,15 USD. Det betyder inte att du inte kan investera något mindre, för att veta vad du får baserat på din investering, använd Spirande kalkylator.

Linda (LINDA)

Linda, en unik anonym fokuserad kryptovaluta som erbjuder 70% på PoS-belöningar med andra fantastiska intjäningspotentialer. Implementerar masternoder, Linda ser till att transaktionerna är supersnabba och säkrade. Det erbjuder också flera plånböcker, krypterade meddelanden och smygadresser för total anonymitet.

Hur man satsar Linda (LINDA) -valutor

Precis som alla andra mynt, få Linda officiella plånbok här och installera den.

Låt det synkronisera, skicka några Linda (LINDA) mynt i plånboken.

Det går igenom ett mognadsstadium, och när det väl är klart börjar det att sätta dina mynt automatiskt med jämna mellanrum efter att dina myntbelöningar har betalats ut.

Om några timmar börjar du få dina belöningar. Så enkelt är det.

Med Linda Coin fördubblar du nästan din investering varje år. Du får en avkastning på 99% på Linda-tokens som hålls i din plånbok, det betyder att du får ytterligare 99 Linda-mynt för varje 100-token du håller.

Decred (DCR)

Detta mynt sägs likna Bitcoin, med mer fokus på en öppen regering, samhällsbidrag och hållbar finansiering och utveckling. Den kombinerar PoW- och PoS-algoritmerna, så att en grupp inte kan dominera eller göra ändringar på Decred utan inmatning från andra medlemmar i samhället.

Hur man sätter in decred (DCR) -valutor

Om du sätter in dina Decred-mynt måste du ladda ner Decredition- eller Paymetheus Decred-plånboken här, beroende på ditt operativsystem. Installera plånboken och skapa en adress för dig själv medan du väntar på att blockchain ska synkroniseras med sitt senaste block. Du kan fortsätta att finansiera din Decred-plånbok vid denna tidpunkt.

Nu måste du hitta en Stakepool för att gå med, här är en lista att välja mellan. Registrera dig på någon av poolerna och kopiera din API-nyckel.

Nu när allt är klart går du till din plånbok och växlar till “Köp biljetter”. Välj poolen du registrerade och klistra in din kopierade API där. Du borde se a biljettpris visas vid denna punkt.

I avsnittet om köpsbiljett väljer du antalet biljetter du vill köpa och klickar på köp. Och det är allt som behöver göras.

Med Decred köper investerare biljetter och priset för varje biljett justeras efter några block. Att veta hur mycket det kostar att köpa en biljett och hur mycket avkastning på varje biljett, Klicka här.

Neblio (NEBL)

Neblio, en open-source blockchain-plattformslösning för företag. Utvecklare utvecklar applikationer på blockchain-plattformen med RESTful API-sviten.

Neblio (NEBL) tokens, infödda till Neblio-plattformen är mediet för att göra gränsöverskridande transaktioner precis som ETH är till Ethereum-nätverket och GAS till NEO-plattformen.

Hur man sätter in Neblio (NEBL) -valutor

För att fortsätta, välj någon av skrivbordsplånböckerna från den officiella webbplatsen genom att klicka den här länken. Kör och installera plånboken du laddade ner.

Nu när du har laddat ner är det första steget att kryptera din plånbok. Du kan göra det genom att hitta menyn “Inställningar” och “Kryptera plånbok”.

Nästa process kräver att du låser upp din krypterade plånbok. Ange din lösenfras, se att alternativet ”Endast för insats” är markerat och klicka sedan på OK-knappen.

Du kan fortsätta att finansiera din plånbok med några Neblio-tokens från börsen eller var du än har dem.

Du får drygt 10% NEBL-tokens på dina investeringar, årligen. Det betyder att om du hade investerat 1000 NEBL-tokens i början av året, skulle du ha samlat 1105,17 NEBL-tokens vid slutet av en 365-dagarsperiod. Här är NEBL-kalkylator vilket ger dig en exakt avkastning på din faktiska investering.

Observera att insättning kanske inte börjar de närmaste 24 timmarna, så du måste ha tålamod. Du bör börja få dina belöningar så snart alla är inställda.

Slutsats

Det är viktigt att du får rätt plånbok från rätt källa. Du vill inte installera en phishing-app, vilket ger viktig information om det är tillämpligt för dig.

Med Proof-of-Stake blir du en del av de som delar vinster på transaktioner som bekräftas på blockchain utan att behöva bryta vilket kan ta en hel del kraft och sofistikerade hårdvaruenheter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me