Bitcoin är den största och bara den mest kända digitala valutan. Faktum är att det tar kontroll över den nuvarande kryptovalutamarknaden. Du kommer inte ha fel när du säger att kryptovalutan förr tar över de finansiella transaktionerna runt om i världen. De frågor som ställs är dock två; “som accepterar Bitcoins?” eller bara “var kan man använda bitcoins?”Den här artikeln är en lista över de 10 bästa företagen som accepterar Bitcoin. Lär dig var du kan spendera dina dyrbara Bitcoins och vad kan du få med dem.

Företag som accepterar Bitcoin

Det finns fel uppfattning bland många av oss att vi ser bitcoin som en vara trots att det är en valuta. Den främsta anledningen till det är att det inte finns mycket kunskap om de olika företag och företag som accepterar bitcoin som betalningsmetod.

företag som accepterar bitcoin

Svaret på denna uppfattning är fel eftersom många företag accepterar kryptovalutan som sin legitima form av medel.

Därför, om du är en av dem som frågar “vem eller var” -frågan om bitcoin, är jag ganska säker på att det här är det inlägg du har letat efter.

Nedan visas de bästa företagen över hela världen som accepterar Bitcoin som betalningsmetod:

1. Overstock.com

Överlager är en återförsäljare och ett av de stora onlineföretagen som accepterar bitcoin sedan januari 2014 som betalningsmetod. Kunder får använda bitcoins för att göra inköp av olika föremål från hemprodukter, kläder, babyartiklar, möbler och många andra.

Företaget säljer också stora biljettartiklar till lägre priser på grund av överlager. Med tiden har Overstock utvecklats och accepterar för närvarande, och tillsammans med Bitcoin, andra viktiga valutor som inkluderar Litecoin, Moreno, bitcoin cash och Ethereum.

För att använda en valuta på överlager väljer du helt enkelt din bäst lämpade krypto för att slutföra köpet. Systemet konverterar sedan din valuta till bitcoins som slutför köpet.

2. EGifter

EGifter är en av världens berömda presentkortwebbplats-mobilapp som låter användarna göra köp av presentkort till olika platser som Sephora, Amazon, Kohl och Home Depot.

Därefter arbetar EGifter tillsammans med Coinbase som en Bitcoin-partner. Det bästa här är att användare kan använda bitcoins för att köpa presentkort till de platser som inte accepterar bitcoins direkt.

3. Newegg

Här är goda nyheter för gadgetfreakarna! Newegg är bland de vanligaste gadgethandlarna över hela världen som accepterar bitcoin som betalningsmetod.

Newegg arbetar med Bitpay som en betalningshanteringspartner för den digitala valutan. För att köpa något från Newegg med Bitcoin behöver du bara välja Bitcoin under betalningsmetoderna och slutföra stegen framåt. Webbplatsen accepterar bitcoin för inköp som förbeställning av prenumerationsbeställningar, samtalsorder och marknadsplatsartiklar.

4. Microsoft

I slutet av december 2014 blev Microsoft ett av de företag som accepterar bitcoin som en av deras accepterade betalningsmetod. Du kan sätta in medel med bitcoin i en Microsoft konto som bara kan användas för att köpa filmer, spel och appar i Xbox-butiker och Windows – ingenting från Microsofts webbutik.

Observera att alla Microsoft bitcoin-insättningar återbetalas inte.

5. Expedia

Expedia.com gick ihop med Coinbase för att lägga till kryptobetalningsmetoden till världens största resebokningsbyrå online. Som ett resultat har användare sedan juni 2014 använt bitcoins för att boka sitt hotell.

Observera dock att bitcoinbetalning endast accepteras för hotellbokningar just nu – företaget strävar fortfarande efter att utöka det för andra betalningar som aktiviteter, flyg och många fler.

6. PayPal

PayPal, som du kanske vet, tillhandahåller en säker onlineplattform för e-handelstransaktioner. PayPal accepterar bitcoin som en av sina betalningsmetoder och körs genom betalningsprocessorer som Coinbase, GoCoin och BitPay för BTC.

Deras senaste partnerskap med Braintree har gjort det möjligt för miljontals användare att köpa, sälja och överföra sina medel med bitcoin. Betalningsjätten för e-handel planerar också att lägga till Ethereum och andra kryptovalutor i framtiden.

7. Shopify

Genom Shopify, du kan helt enkelt skapa en personlig onlinebutik mycket mer som du kan lika bra via andra plattformar som Etsy och eBay.

I början av 2013 gick Shopify ut som ett av de populära företagen för att acceptera bitcoin. I likhet med Paypals kryptoplaner kan de i framtiden tillåta andra valutor för betalning också.

8. Virgin Galactic

Virgin Galactic är ett kommersiellt flygbolag som ägs av Sir Richard Branson – en entreprenör som är huvudhjärnan bakom flera företag som Virgin Airline och Virgin Mobile – alla företag accepterar bitcoin.

Virgin Galactic accepterar bitcoin som betalningsmetod och du kan därför köpa din biljett till rymdresor via Bitcoin.

9. Maträtt

Dish Network är en internettjänst och satellit-tv-leverantör som gjorde sin första betalning av bitcoin redan i augusti 2014.

Dish-nätverket är bland de största välkända företagen som har antagit bitcoin och är också den första prenumerationsbaserade leverantören som accepterar bitcoin.

Alternativ för kunder att göra betalningar finns helt enkelt antingen på mydish.com för en engångsbetalning eller online med ett bankkort, kreditkort eller ett bankkonto.

10. Wikipedia

Wikipedia, som vi alla vet är ett online-källkodsuppslagsverk. Men vad de flesta inte vet är att det också accepterar bitcoin som en betalningsmetod – tack vare deras partnerskap med CoinJolt.

Sammanfattningsvis är det uppenbart att många toppföretag världen över accepterar denna förändring – med bitcoin som betalningsmetod, med många fler redo att införliva metoden. Förr eller senare kommer varje enskilt onlineföretag att ha bitcoin som betalningsmedel, vem vet?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me