Onsdag 22 april: De bästa kryptomarknaderna registrerar milda vinster under det senaste dygnet.

Bitcoin (BTC) handlas fortfarande strax under 7 000 dollar och ser en 2-procents rebound på dagen.

Ethereum (ETH) ökar nästan 3 procent och håller sig inom intervallet med en övre gräns på 176 $.

Ripples XRP har vuxit cirka 1,5 procent under det senaste dygnet och handlades till 0,1856 USD.

Kommer BTC att bryta MA (60) och $ 6 950?

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Igår stabiliserades BTC tillfälligt efter att ha fallit till 6750 $. Trenden fortsatte att fluktuera i intervallet 6 750 – 6 950 dollar de närmaste timmarna. Övre motstånd är tydligt och det småskaliga rörelseområdet är nu mindre än $ 100. 

OKEx-marknadsanalysteamet tror att den rebound med den tunga hausseartade volymen som ägde rum kl. 01.00 HKT idag kan användas som grund för att bedöma tjurarnas kortsiktiga styrka.

Handelsvolymen under den timmen var den högsta nivån på nästan 10 timmar, men priset testade bara kort $ 6 950 och föll snabbt tillbaka. Till en viss grad kan det fastställas att det kortvariga hårda motståndet fortfarande är runt 6 950 dollar.

Med tanke på att $ 6 750 kan behandlas som ett kortsiktigt stöd, när trenden bryter igenom någon av ovanstående två punkter, kan den användas för att tillfälligt förutsäga rörelseriktningen.

Investerare bör vara medvetna om att det är bättre att vänta i mer än fyra timmar för att se om trenden kommer att bryta MA (60) och $ 6 950 samtidigt. Det är viktigt att bekräfta att brottet är rationellt och att motståndet uppåt fortfarande är runt 7 200 $ – 7 300 $.

BTC 4H-diagram visar att MA (60) är effektivt motstånd

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins 4-timmarsdiagram visar också att trenden undertrycks av MA (60) just nu. Det är tydligt att på denna diagramnivå se att MA (60) tidigare gav priset tillräckligt med stöd och motstånd, därför kan det behandlas som ett effektivt motstånd för närvarande.

Men vad är chansen att trenden kan bryta igenom detta glidande medelvärde? Beroende på den hausseartade volymnivån under de närmaste timmarna är det möjligt att bryta effektivt om volymen indikerar en tendens att öka. Annars bör investerare se ut från en falsk brytning.

Att identifiera ljusstaken kan också bedöma effekten av breakout. Om varje timme ljusstake stängs med en lång övre skugglinje under de närmaste timmarna, betyder det att det finns mycket försäljningspress runt det området och chanserna för en rationell breakout är begränsade.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 950 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 200 $
 • Korttidsstöd: 6 750 USD
 • Medellångsiktig support: 6550 $

ETH har korttidsstöd till $ 166

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

$ 166 har verifierats som en stark stödnivå för ETH inom en snar framtid, men motståndet över $ 175 är fortfarande svårt att bryta på kort sikt. Nyligen har denna nivå två gånger visat sig vara ett giltigt motstånd.

Från volympunkten, de senaste två gånger som 175 dollar testades, kunde den hausseartade volymen till och med hålla sig på en hög nivå, men försöken misslyckades fortfarande. Med de nuvarande volymnivåerna är det nästan omöjligt att göra en giltig breakout om inga fler hausseartade fonder kommer in på marknaden.

Därför kommer trenden sannolikt att ligga mellan $ 166- $ 176 och som nämnts igår är den chockerande processen en höger axel. Trenden väljer alltid en riktning efter att mönstret har bildats.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 175
 • Motstånd på medellång sikt: 189 $
 • Kortvarigt stöd: $ 166
 • Medellångsiktig support: $ 155

0,1865 $ är hård motståndsnivå för XRP

4H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Som 4-timmarsdiagrammet visar, även om XRP tillfälligt stöddes av $ 0,1820, kunde tjurarna knappt ens pressa priset över motståndet på $ 0,1865. Om trenden alltid undertrycks av denna position är det troligt att priset faller tillbaka till $ 0,1780 igen.

De röda cirklarna på diagrammet visar att motståndsnivån nära $ 0,1865 är hård. Även om brottet kommer att ske på kort tid med hausseartade volymer, är det lätt för priset att falla tillbaka snabbt utan en ökad mängd volym.

Investerare bör notera att tillbakagångsbotten igår inte fortsatte den senaste högre nedre regeln. Detta kan innebära att risken för att priset faller blir större. Att fokusera på giltigheten av $ 0,1780 på kort sikt är nödvändigt.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1865
 • Motstånd på medellång sikt: $ 0,1885
 • Korttidsstöd: $ 0,1820    
 • Medellångsiktig support: $ 0,1780

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me