BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

OKEx-analytiker Neo tror att från 1-timmarsnivån har BTC börjat stiga från cirka 6 850 dollar i början av året tills den har konsoliderat cirka 9 200 dollar till 9 600 dollar. Trend har slutfört den 5: e vågen av standard 5-stigande vågor, och den nuvarande positionen kan betraktas som att den befinner sig i det första tillbakavågningsområdet efter hausse. Efter priset steg till cirka 9 650 dollar och föll snabbt tillbaka på morgonen, vilket bara exponerade den övre gränsen som de nuvarande tjurarna kan nå på kort sikt. Sannolikheten för den stora nivån i framtiden är fortfarande hög. Trenden är dock alltid fast över 9 200 $ just nu, vilket återspeglar till en viss grad att aktivt sälja pengar fortfarande är i liten volym, vilket innebär att det fortfarande finns ett stort antal lönsamma fonder som inte har lämnat marknaden, en gång flera breakouts misslyckas kan denna del av fonderna välja att lämna frivilligt.

Vid den tiden måste investerare uppmärksamma supporteffektiviteten i intervallet mellan 8 950 $ och 9 100 $. Om priset faller under detta intervall kan det hitta nästa support nära $ 8 750, och nästa hausseartade trend kan förmodligen börja på den här positionen.

Nivåkaraktär1D – hausseartad

Detta är det dagliga nivådiagrammet för BTC, och trenden kommer inte fortsätta att konsolideras mellan $ 9200 och $ 9600 för alltid, från det senaste tillståndet stiger priset under förra månaden men utan en större köpvolym eftersom diagrammet visar, tvärtom är volymen bli mindre under förra veckan, kombinera med det hårda motståndet runt 9600 $, det finns ett behov av tillbakadragande just nu och om det händer kommer 9200 $ supportområde att vara lätt att bryta och investerare märker bättre support 2 direkt, vilket är cirka 8950 $. Priset kan ha en chans att bryta det senaste starka motståndsområdet och testa $ 9900 eftersom det här är botten av det tidigare dumpningsområdet för 2019.

Påminn investerare om att bryta $ 9900 betyder att den riktiga hausseartade marknaden kommer att starta och bryta stödet på $ 8750 kan innebära att en längre återbetalning kommer och $ 8300 är möjligt att testas.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9600 $ Motstånd på medellång sikt$ 9900

Kortvarigt stöd9200 USD på medellång sikt8950 $

ETH evig kontrakt

Nivåkaraktär 4H-hausse

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, eftersom vi kan se att området runt $ 195 existerar ett absolut svårt motstånd mot priset. MACD visar att från den sista toppen som är på $ 178 till den senaste toppen som är nära $ 190, stiger priset men toppen av MACD blir lägre, detta är en klassisk toppdivergenssignal. Om den här signalen inte kan vara ett tydligt bevis, låt oss kombinera volymen tillsammans, det är inte svårt att se att den hausseartade volymen exakt blir mindre, det betyder svagheten i köpstyrkan. Således krävs efterfrågan för tillfället just nu, och jag måste säga att området nära $ 188 inte kan vara ett effektivt stöd eftersom det inte har testats för mycket tid i historien. Första effektiva supportområdet är mellan $ 178 ~ $ 183, om priset kan stabiliseras här, betyder tjurar fortfarande har tillräcklig styrka för att skapa en ny höjdpunkt i framtiden. Annars är det också möjligt att dra tillbaka till området nära $ 160.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd195 $ Motstånd på medellång sikt205 dollar

Kortvarigt stöd183 $ support på medellång sikt178 $

XRP evig kontrakt

Nivåkaraktär4H-hausse

OKEx XRP evigt kontrakt: 4-timmarsnivå i diagrammet visar att efter att ha brutit igenom $ 0,2500 kommer denna position att bli ett effektivt stödområde eftersom denna position en gång är ett mycket hårt motstånd i historien, och trenden ger det faktum att tillbakadragande har stabiliserats här och detta betyder att efter en period av konsolidering här kan priset ha möjlighet att testa den tidigare toppen. Det senaste motståndsområdet är cirka 0,2630 dollar till 0,2640 dollar. Den lägre hausseartade volymen och divergensen hos MACD ger en signal om att konsolideringen kan vara längre. Investerare bör lägga märke till att om $ 0.2500 inte kan stödja längre på kort sikt kan priset testa support 2 först och sedan stödja 3.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2630 Medellångt motstånd: $0,2640

Kortvarigt stöd: $0.2500 Medium-term Support :$0,2425

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me