BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

Detta är ett 4-timmars diagram över BTC, det visar oss att efter att ha sjunkit till $ 8500, återhämtade sig priset strax under $ 9000 och mötte motstånd, kombinera med den låga nivån på köpvolymen, det är inte lätt att stå tillbaka till $ 9100 på kort sikt.

Även om $ 8500 blev det effektiva stödet för närvarande kan trenden falla under det eftersom det starkaste är runt $ 8250. Flytta vår syn tillbaka till december 2019, BTC bildade ett stort bottenmönster från $ 6500, och den första botten av återuppringningen var ungefär $ 8250, det här är bottenhalsen, som alltid har en hård stödstyrka till priset.

Det är också lätt att föreställa sig att om denna supportnivå också bryts är det möjligt för priset att komma tillbaka till 7K. Investerare bör lägga märke till att om försäljningsvolymen inte har en reducerande signal i helgen, blir den fallande risken högre, $ 8250 kommer att testas i det ögonblicket.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Igår lyckades BTC inte få tillräckligt med support nära den kritiska botten på 9 100 $ och föll till 8 500 $ på bara några timmar – nu tillfälligt in i en konsolideringstrend. OKEx-analytiker Neo tror att nedgången på 9 000 dollar innebär att den aktuella rundan av hausseartade har avslutats till en viss grad, men den långa nedre skuggan som bildades efter stängningen igår återspeglar också att tjurarna fortfarande har en viss förmåga att genomföra över 8 500 dollar. Mot bakgrund av det faktum att brytningen av den avgörande punkten har en stor negativ inverkan på det hausseartade sentimentet, har stödstyrkan för denna position ännu inte testats. Ur perspektivet för timtrenden kan en viss återhämtning inträffa nästa vecka om priset kan stabiliseras på 8 500 $ i helgen. Den nuvarande marknaden är dock inte villig att återhämta sig, och den kommer sannolikt att sjunka under på kort sikt och fick starkt stöd runt 8 250 $ (Den nedre halsen i slutet av förra året). Eftersom denna position var utgångspunkten för den tidigare hausseartade, kan priset återgå till 7 000 dollar om det inte kan sluta sjunka.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd8850 $ Motstånd på medellång sikt9100 $

Kortvarigt stöd8500 $ support på medellång sikt8200 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-baissär

Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, ETH ryckte starkare än BTC igår. Efter att ha brutit upp MA (30) på en timmes nivå undertrycks nu priset av MA (60). När konsolideringsutrymmet gradvis minskar kan genombrott inträffa när som helst. Investerare kan fortsätta att uppmärksamma supporteffektiviteten på $ 215, det kommer att bilda ett kortvarigt rebound-mönster på kort sikt om det är effektivt i helgen. Annars har det en viss sannolikhet att testa $ 200.

Bearish-volymen blir lägre efter att ha nått den högsta punkten, det betyder förmodligen att den har en tillfällig vilosignal.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 230 Medellång sikt motstånd245 dollar

Kortvarigt stöd215 $ support på medellång sikt200 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-baissär

OKEx XRP evigt kontrakt: XRP föll under MA (60) och MA (30) igen efter att ha brutit båda båda kort, detta är en svaghet i tjurarnas rebound, inte tillräckligt med medelflöde för att rebound inte kan hålla längre.

De goda nyheterna för tjurar är att försäljningsvolymnivån i det senaste fallande steget är lägre än den tidigare när den faller uppifrån, om volymen inte kan förlängas har XRP en chans att bilda den andra botten runt $ 0.2240, det betyder att returen kan kom in nästa vecka. Men om försäljningsvolymen ökar på kort sikt kommer inte $ 0.2240 att vara effektiva och $ 0.2130 bör vara nästa supportnivå eftersom det är botten av återuppringningen i januari.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2470 Medellångt motstånd: $ 0,2670

Kortvarigt stöd: $0.2240 Medium-term Support :$0,2130

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me