BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är en timmes diagram över BTC, även om handelsaktiviteten inte är positiv under dessa dagar, blir toppen av varje rebound lägre, detta är en signal om en längre återuppringning. Trend som används för att testa supportområdet mellan $ 9150 och $ 9500 för mer än 3 gånger nyligen, rebound händer alltid efter att ha kommit in i detta område, det betyder att det fortfarande finns ett stort antal långa positioner här. De låter inte priset lätt sjunka under det, därför är det inte möjligt att falla under detta område på kort sikt, kombinerat med den aktuella försäljningsvolymen.

Investerare påminns om att även om priset kan få support runt $ 9500, kan rebound bara fortsätta om det först kan bryta MA (30). Om MA (30) blir det hårda motståndet inom dagen kan trenden dumpa längre än för närvarande.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Igår sjönk BTC under 9 700 dollar snabbt efter att ha misslyckats med att bryta 10 000 dollar och fick tillfälligt stöd av den övre kanten av det tidigare intensiva handelsområdet på 9 150 $ 9 500 $. OKEx-analytiker Neo anser att den senaste BTC-marknadsaktiviteten inte är positiv och att huvudfonderna befinner sig i stadiet för kontinuerlig absorptionsräknare. Förutom ett litet antal högfrekventa handlare som fortfarande är aktiva på marknaden väntar ett stort antal konservativa handlare på lanseringen av huvudstyrkan. Därför är det svårt att skapa en storskalig trend innan huvudfonderna inte har startat. Även om BTC för närvarande stöds nära $ 9 500, har priset nyligen gått under denna punkt flera gånger och återhämtat sig. Därför bör 9 150 till 9 500 dollar behandlas som ett stödområde. Stabiliseringen av vilken position som helst i detta område tillhör ett effektivt stöd, $ 9 500 är bara den övre kanten av supportområdet. Även om det går sönder representerar det inte en trendförändring. Investerare bör bry sig om risken för falsk brytning igen på kort sikt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 9700 Medellång sikt motstånd9850 $

Kortvarigt stöd9500 $ support på medellång sikt9400 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering

Det här är 1-timmarsdiagrammet för ETH, det går in i en svag trend efter att ha brutit $ 262 ~ $ 264 supportområde. Under de senaste timmarna fick priset support runt $ 255 och denna position användes för att testa som ett effektivt stöd i historien, diagrammet visar att två bottnar har bildats där och började sedan komma tillbaka. Men om returen inte kan följa med en växande hausseartad volym, kanske priset inte är lätt att stå tillbaka på $ 264, och investerare bör märka att MA (30) håller på att förändras till ett hårt motstånd just nu, bara bryta MA (30) för det första då kan ha möjlighet att testa $ 280 igen.

Att sälja volymnivån är uppenbarligen större än att köpa volymnivå för närvarande, investerare bör vänta på att gå in men inte nu.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 264 Motstånd på medellång sikt270 dollar

Kortvarigt stöd$ 255 support på medellång sikt245 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: Diagrammet visar oss att halsen på det senaste huvud- och axelmönstret har brutits och priset stöddes av 0,2615 $, vilket är den tidigare lågpunkten. Från den låga nivån på försäljningsvolymen kunde vi lätt bedöma att det nedåtgående utrymmet är litet trots att det avgörande stödet var ineffektivitet.

Nu bör investerare vara uppmärksamma på motståndsstyrkan på $ s0.2670 när den förändrades till motstånd från stöd för några timmar sedan. Om priset inte går sönder under de närmaste timmarna betyder det att MA (30) också är omöjligt att testa. Stabilisering på MA (30) är en signal om längre återhämtning i framtiden, eller trenden kan minska mer för att testa $ 0,2465.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: 0,2670 dollar Medellångt motstånd: 0,2885 dollar

Kortvarigt stöd:  $0.2615 Medium-term Support :$0,2465

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me