BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Stöds av området mellan 9 200 $ och 9 500 $, BTC stabiliserades tillfälligt till 9 500 $. Emellertid var returen på morgonen svag och misslyckades med att effektivt bryta motståndsnivån på 9 700 dollar. OKEx-analytiker Neo tror att sedan BTC-återkallning från 10 500 USD har aktiva utgångar av lönsamma medel fortsatt att öka och långa positioner över 9 500 USD har gradvis stängts. De flesta långa positioner som öppnades under 9 000 dollar fanns redan mellan 9 200 och 9 500 dollar. Därför har de lönsamma fonderna i intervallet 9 500 till 10 500 dollar gradvis lämnat den senaste återuppringningen. Om det inte sker någon nedgång med stor volym i helgen kan det innebära att korrigeringen upphör. Investerare måste dock vara uppmärksamma på att tjurarna fortfarande behöver en tid för att absorbera räknare. Därför är sannolikheten för en daglig rebound på kort sikt låg. Helgtrender kan röra sig i ett snävt intervall på $ 9.500 ~ $, 9850 och märka risken orsakad av svåra fluktuationer.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Detta är 1-dagarsdiagrammet för BTC, som jag har sagt till er under den senaste dagliga strategin, kommer den hausseartade trenden inte att förstöras om inte det kortfristiga glidande genomsnittet bryts, och diagrammet visar att under den första återuppringningsperioden, botten stabiliserades på MA (30), och även om det lägsta priset en gång sjönk under det men det dagliga ljusstaken har fastnat på.

Denna signal innebär att det hausseartade kan fortsätta i framtiden. Investerare bör påminna om att hausseartade kan fortsätta om trenden kan bryta $ 9700 eller till och med $ 9850 i helgen, annars om priset inte håller sig stabilt på MA (30) eller till och med dumpar under det, bör $ 9150 supportnivå övervägas eftersom det är det sista försvaret av detta hausseartade stadium. Dessutom är priset möjligt att bryta ner först och sedan snabbt dra tillbaka på en kort period, så det är viktigt att bedöma den falska brytningen för närvarande, titta mer och göra mindre är det bästa valet.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 9700 Medellång sikt motstånd9850 $

Kortvarigt stöd9550 USD på medellång sikt9150 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, ETH fick starkt stöd nära $ 245, och var också föremål för låg handelsvolym, rebounden var under press vid det hårda motståndet på $ 264, om priset inte kan bryta igenom och stabilisera här inom dagen kommer trenden att fortsätta att konsolideras under helgen. Investerare måste vara uppmärksamma på kortvariga falska breakout-mönster. Vi rekommenderar att du använder viktiga punkter som referens för att vänta på ett bra val.

Försäljningsvolymen indikerar att de aktiva försäljningsfonderna under de senaste två dumpningsperioderna fortfarande var på en hög nivå, och om det blir lägre vid nästa återuppringning är det en signal om att de lönsamma fonderna nästan lämnar marknaden, och en återhämtning kan hända.

Trots att $ 264 kan vara paus under helgen, kan trenden vara möjligt att falla igen om du berör $ 290-nivån, och den nya high kan skapa efter att tjurarna är färdiga för att absorbera tillräckligt med räknare, därför bör den hausseartade volymen noteras på kort sikt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 264 Motstånd på medellång sikt272 $

Kortvarigt stöd$ 254 support på medellång sikt245 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: Från diagrammet kan vi tydligt se att trenden bildar ett topp- och axeltoppmönster för närvarande, och det är inte svårt att bedöma att det har bildats eller inte i framtiden. Om inte supportnivån på $ 0,2670 bryts, eller betyder att det här mönstret inte har bildats eftersom det är en signal av baiss.

Kombinera MACD och prisdiagram, vi kan ta reda på att en kortvarig nedre divergens har bildats, ett annat bevis på björnens svaghet är att försäljningsvolymen blir lägre, så 0,2670 $ kan vara ett mycket starkt stöd för närvarande. Break $ 0.2885 betyder att returen kan fortsätta, eller så kan trenden fortsätta att konsolideras under helgen.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2885 Medellångt motstånd: $ 0,3090

Kortvarigt stöd: $0.2670 Medium-term Support :$0,2450

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me