BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC. BTC gick in på en återuppringningsmarknad förra helgen, och priset sjönk snabbt till under 10 000 dollar och håller för närvarande över 9 700 dollar. OKEx-analytiker Neo tror att handelsvolymen har fortsatt att krympa efter att ha gått igenom 10 000 dollar nyligen, och ökningen har också avtagit jämfört med tidigare. Med det starka motståndsområdet nära $ 10 000 kommer risken för omvändning alltid att finnas, därför är återuppringningsfasen efter att ha misslyckats med det kontinuerliga testet på 10 500 $ i linje med förväntningarna. För närvarande bildar timnivån mönstret på huvudet och axlarna. Halsen längst ner på axlarna är nära $ 9700. Det är mycket troligt att priset slutar falla i denna position. Emellertid är returen under de senaste timmarna svag och flera långa övre skuggor av ljusstakarna fortsätter att bildas. Möjligheten att stå tillbaka över $ 10 000 på kort sikt är liten, och tjurarna behöver fortfarande tid för att ackumulera energi. Påminn investerare om att den senaste trenden sannolikt kommer att bryta 9700 dollar i framtiden och fortsätta att testa området över 9 500 dollar.

Nivåkaraktär1D – hausse

Detta är det dagliga diagrammet för BTC, det är tydligt att se att det finns en blå linje som jag lade till i diagrammet, och detta är det 30-dagars glidande genomsnittet som kan bedömas eftersom den hausseartade trenden har brutit eller inte.

I allmänhet bör återuppringningen efter varje hausseartad fas vara stöd av MA (30) om den stora nivån av hausse kan fortsätta. Därför kan investerare ägna mer uppmärksamhet runt området nära $ 9500 som om $ 9700 är sönder, om priset kan få stöd kan det innebära att eftermarknaden eventuellt kommer att komma tillbaka, men om bryta igenom MA (30) kan en längre återuppringning som ligger till ca $ 9000 hända i det tillståndet.

Bullish kan hålla längre om energin är tillräckligt stark eftersom den nuvarande 5: e vågen borde vara en förlängning, annars kan det innebära att det aktuella dagliga 5 hausse vågstadiet är över, trenden behöver mer återuppringning.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9850 $ motstånd på medellång sikt$ 10050

Kortvarigt stöd9700 $ support på medellång sikt9550 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, enligt min mening är rebound möjligt att hända över $ 235 i nuvarande skick, som diagrammet visar, faktiskt har återuppringningen under förra helgen nästan smält mängden räknare som runt $ 260 ~ $ 275 absorberas tidigare.

Diagrammet visar också att trenden i framtiden behöver smälta pumpen mellan $ 235 ~ $ 260, därför kan området nära $ 235 vara en hård botten och en annan hausseartad kan eventuellt börja.

Påminn investerare om att den nuvarande trenden fortfarande är i en konsolidering, MA (30) blir hårt motstånd när de är i nedgång, om återhämtningen inte kan bryta igenom den, bry dig mer om den fallande risken är nödvändig.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd252 $ Motstånd på medellång sikt260 dollar

Kortvarigt stöd245 $ support på medellång sikt235 $

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx eviga kontrakt: XRP dumpade mycket under förra helgen, det tar nästan de flesta stigningar för förra hela veckan, och det nuvarande tillståndet för XRP ligger i min beräkning eftersom det är ett mynt som kan pumpa mer när marknaden är stabil och dumpa mer när marknaden är faller.

På grund av det hårda stödet runt $ 0,2670 kan trenden sluta sjunka men det är svårt att återhämta sig mer på kort sikt eftersom köpvolymen är dålig i rebound, 0,2884 $ och MA (30) blir effektiva motstånd samtidigt. Trend behöver mer tid för att konsolidera och ta bort fler räknare för att förbereda sig för brott, därför kan ett höger axelmönster kunna bildas om det kan stabiliseras på $ 0,2670.

Investerare bör påminna om att bryta igenom MA (30) bara kan innebära att priset inte kommer att sjunka mer på kort sikt men betyder inte att ytterligare en hausse kommer, jag kallar det en rebound innan de bryter den pebious toppen.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: 0,2840 dollar Medellångtidsmotstånd: 0,2884

Kortvarigt stöd: $0.2770 Medium-term Support Support$0,2670

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me