BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, som diagrammet visar, blev $ 9700 den effektiva supportnivån och priset slutade återuppringningen där och började sedan nästa hausseartade etapp.

Inom dagen steg BTC nästan till $ 10500 och föll sedan, nu rör det sig fortfarande i chockområdet mellan $ 10200 och $ 10500.

Faktum är att det finns nästan två förutsättningar för framtiden, som jag markerade på bilden, riktning 1 och 2. Riktning 1 betyder att den hausseartade styrkan och marknadens känslor kommer att hålla sig på en hög nivå och efter en kortvarig konsolidering kan priset gå sönder $ 10500 till nästa motstånd runt $ 10930. Riktning 2 betyder att pumpen i går kväll och idag är tjurens sista styrka, den kan komma tillbaka till återuppringning omedelbart i framtiden. Investerare bör vara uppmärksamma supportnivån på $ 10200 och motståndet på $ 10500. Kom ihåg även om avbrott på $ 10500 betyder inte att det är ett giltigt avbrott, vänta på att återuppringningen kan stabiliseras på $ 10500 och sedan kan komma in.

Nivåkaraktär4H – hausseartad

Från 4-H-diagrammet kan vi se att det är möjligt att trenden når fram till slutet av den 5: e vågen till detta hausseartade stadium, eftersom den hausseartade känslan och styrkan är stark, denna ledning den 5: e vågen blev en förlängningsvåg. Därför delade jag denna våg i 5 subvågor, nu kommer den sista av subvågorna till slutet, det betyder att återuppringningsmöjligheten är stor än tidigare.

Men om priset fortfarande stabiliseras på $ 10200 betyder det att marknadens känslor är riktigt höga och kanske inte kommer att få en återuppringning om den hausseartade volymen är på en bra nivå.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 10050 Motstånd på medellång sikt10930 $

Kortvarigt stöd$ 10200 support på medellång sikt$ 9700

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1D-hausse

Detta är 1-DAGS-diagrammet för ETH, från den senaste trenden, ETH är ett av de starkaste mynten under dessa dagar, skiljer sig från BTC, den hausseartade volymen i detta stigande skede är fortfarande på en relativt bra nivå, denna typ av hausse kan bee ses som en hälsosam hausseartad trend.

Den starka hausseartade energin innebär att plötsligt fallande eller stor återuppringningsnivå är svår att hända under det senaste ögonblicket, så investerare kan märka supportnivån på $ 230 på kort sikt eftersom den är den första effektiva. Det övre motståndet är runt $ 260 ~ $ 265 eftersom det är halsen på huvudet och axelmönstret under mitten av 2019. Jag tror att priset inte kommer att bryta direkt på kort sikt, eftersom marknaden alltid kommer att återgå till rationell och mönster kommer att korrigera just nu.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd260 $ medellång sikt motstånd265 dollar

Kortvarigt stöd$ 230 på medellång sikt225 $

BSV kvartalsavtal

Nivåkaraktär4H-hausse

OKEx BSV kvartalsavtal: Även om BSV bröt $ 400 från i går kväll, föll sedan från toppen omedelbart inom dagen, och nu undertrycks priset med $ 395 igen.

Jag tror att utan marknadspumpen igår kväll har BSV nästan ingen chans att bryta $ 395 eftersom den hausseartade volymen går till en lägsta nivå, och ett faktum för att bevisa min åsikt är att pumpområdet för BSV är nästan det värsta bland altcoins , och endast BSV sjönk under den genomträngliga motståndsnivån, detta indikerar tjurarnas svaghet.

Men i känslan av den irrationella marknaden kan de flesta mynt fortsätta att stiga men bara skillnaden i styrka. När marknaden går tillbaka för att konsolidera kan BSV börja falla och gå in i en återkallningstrend på medellång sikt, investerare kan bättre fokusera på $ 350 vara ett effektivt stöd eller inte i det tillståndet.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 395 Medellångt motstånd: $406

Kortvarigt stöd: $375 Medium-term Support :$360

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me