BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, efter att ha skapat en ny höjd på $ 8460, har priset sjunkit under $ 8000 just nu.

Från diagrammet kan vi se att en timmes rörande trend tar form av en huvud- och axeltoppform. Den här formen betyder alltid att en steguppgång eller pump går till slutet. Som jag markerade på diagrammet är returen för återuppringning (axel 2) lägre än den första (axel 1). Detta innebär att nästa rebound blir svagare än den andra. Efter att priset sjönk under MA (60) kommer detta glidande medelvärde att bli ett motstånd när rebound inträffar.

Investerare borde inte vara för optimistiska om nästa rebound, eftersom köpvolymen inte är lika stark som tidigare. Många lönsamma positioner började sälja där diskar gradvis. Investerare bör ägna större uppmärksamhet åt den fallande risken.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Från det dagliga diagrammet kan vi se att BTC har återuppringning för nästan 70% av returen, och detta är i viss utsträckning att denna dagliga reboundstyrka blir svag, och goda nyheter för tjurar är att MA (90) kan vara en effektiv stöd på kort sikt, om priset stabiliseras på det till helgen. Trend har fortfarande chansen att starta nästa rebound men det övre utrymmet kommer att vara begränsat runt $ 8500 ~ $ 8600.

Påminn investerare om att marknaden efter denna rebound behöver tid för att konsolidera rebound och callback. Därför är det inte ett bra val att gå in om trenden kommer att konsolideras. Vänta på en botten eller topp kan vara en bra idé att komma in.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd8020 $ Motstånd på medellång sikt8130 $

Kortvarigt stöd7850 $ support på medellång sikt7750 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, priset kunde inte stabiliseras på MA (30) och gick sönder under dagen. Nu är $ 138 tillfälligt vara ett effektivt stöd. Trenden kommer till slutet av returen som vi kan se från köpvolymen, före detta rebound-steg var ETH i en svag trend och efter att köppengarna är begränsade och vinstfonder lämnar marknaden, kommer $ 138 inte att vara en starkt stöd just nu. Det finns en stor möjlighet att ETH hittar glidande medelvärden för att söka stöd som inkluderar MA (60), MA (90) och till och med MA (180).

Investerare bör komma ihåg att om den övre trendlinjen inte kan brytas, kommer ETH att ha chansen att bryta $ 138 ~ $ 140 igen och testa $ 150. På kort sikt, om priset stabiliseras på $ 138, kan priset testa $ 145 först.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd141,6 $ Motstånd på medellång sikt145,3 $

Kortvarigt stöd138 $ support på medellång sikt$ 135

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: På 4-timmarsnivån har XRP sjunkit under $ 0,2105 supportområde, vilket är den nedre kanten av den tidigare motintensiva zonen. Detta innebär att försäljningsvolymen blir starkare och volymindikatorn visar att, och nu har MA (30) också gått sönder utan stöd, bör investerare vara uppmärksamma på mellan- och långsiktiga cykler av glidande medelvärden. Bland dem kommer MA (180) att vara det första effektiva stödet, eftersom den senaste övre kanten av chockzonen också är nära här, kommer området mellan $ 0,1975 ~ $ 0,2000 att vara det starkaste stödområdet nyligen.

Investerare bör lägga märke till att om priset kan stabiliseras nära $ 0,2000 kan det ha en god chans att tjäna en rebound-vinst men det övre utrymmet kommer att vara runt $ 0.2100, var inte så girig för tillfället, konsoliderande trend kommer möjligen att visas efter att tung volym är över.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2075 Medellångt motstånd: $0,2107

Kortvarigt stöd: $0,1990 Medium-term Support :$0,1974

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me