BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för BTC, vi kan se att priset rör sig i en konvergerande triangel och nyligen till slutet av det. Brott kommer att inträffa när som helst men det rörliga intervallet blir inte stort eftersom $ 7700 ~ $ 7800 kommer att vara effektiva och MA (60), MA (90) kommer också att vara stödet om priset faller.

Nyligen går priset på MA (30) men kortvarigt glidande medel kommer alltid att brytas lätt. Investerare kan direkt fokusera på MA (60) inom dagen. Anledningen till att jag tror att den fallande risken är högre men inte pumpningen är volymen, från början av returen från $ 6400 till den sista till $ 8460, köpvolymen blir gradvis mindre, det är slutet på reboundsignalen. Även om priset kommer att bryta igenom den övre kanten av triangeln fortsätter trenden inte om $ 8460 inte kan bryta.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Detta är 1-DAG-diagrammet för BTC, OKEx-analytiker Neo tror att triangelmönstret bildas av den kontinuerliga höjdpunkten i returen och den gradvisa uppåtgående rörelsen av botten, vilket i huvudsak betyder att de långa och korta krafterna i denna period är små och handeln är inte aktiv. Även om mönstret bryts kan motståndet över 8 200 $ 8 500 $ och stödstyrkan mellan 7 600 $ 7 900 $ fortfarande bibehålla den kortsiktiga trenden i ett smalt utrymme. Eftersom det aktuella priset ligger nära den övre kanten av den dagliga nedåtgående kanalen visar den historiska trenden tydligt det starka motståndet vid denna position. Innan halveringseffekten kan återspeglas på marknaden är det en mycket osannolik händelse att bryta överkanten.

Investerare bör ägna mer uppmärksamhet åt supportområdet mellan $ 7600 ~ $ 7900, uppdelningstrenden kommer tillbaka till nedåt och kan testa $ 7000 igen.

Kortvarigt motstånd8200 $ Motstånd på medellång sikt8400 $

Kortvarigt stöd7950 $ support på medellång sikt7850 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, priset har slutat dumpa under förra helgen eftersom MA (60) ger ett effektivt stöd. Vi kan också se att toppen av denna rebound inte var högre än den sista som är nära $ 150, det betyder att motståndet här är starkare än tjurar förväntade sig. Rebounden inom dagen nådde också bara $ 147 och föll sedan tillbaka. Volymindikatorn visar oss också att tjurarnas styrka blir svag under denna reboundperiod. Det är svårt att skapa en ny höjd enligt villkoren nu. Även om MA (30) tillfälligt stöder priset är det fortfarande lätt att gå sönder.

Investerare måste märka stödet runt MA (60) eftersom detta glidande medelvärde en gång har varit effektivt. Genombrott kan testa MA (90).

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd145 $ medellångt motstånd$ 147

Kortvarigt stöd142 $ support på medellång sikt139 USD

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: På 4-timmarsnivån har XRP stöds av MA (180) som förväntat på förra fredagen, vilket innebär att den övre kanten av den sista bottenrutan är relativt stark just nu och plus stödet från glidande medelvärden kommer priset inte att vara lätt att bryta under 0,2 dollar.

Från diagrammet kan vi se att den senaste rebounden är på $ 0.2198, vilket är lägre än den tidigare toppen på $ 0.2255, och XRP slog till och med inte $ 0.2150 inom dagen. Priset stabiliseras nu vid den nedre kanten av den handelsintensiva rutan i slutet av förra året. Om priset kan stabiliseras den här veckan har det chansen att skapa den nya höga men övre utrymmet är begränsat eftersom $ 0,2325 kommer att vara det starkaste motståndet nyligen. Om $ 0,2110 går sönder testas $ 0,2 supportområde igen om björnstyrkan är stark.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2170 Medellångt motstånd: $0,2200

Kortvarigt stöd: $0.2110 Medium-term Support :$0,2000

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me