BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för BTC, efter att ha sjunkit under den avgörande positionen över $ 8000, hade det nästan ingen bildad rebound under de närmaste timmarna, detta ger oss en signal om att tjurarnas styrka blir svagare. På grund av den optimistiska känslan försvinner gradvis när prisdumpar under $ 8000, fler och fler långa positioner valde att sälja och lämna, denna åtgärd ger mycket tryck på rebound of bulls.

Priset har sjunkit under MA (30) och det går till supportområdet mellan $ 7600 ~ $ 7700. Investerare bör påminna om att om denna position inte kan vara effektiv i helgen kan det innebära att övre kanten av tidigare intensivt handelsområde inte är tillgängligt, priset kommer att testa $ 7450 ~ $ 7550 under nästa period.

Även om priset kan stabiliseras på $ 7700 tillfälligt, kan investerare inte vara så optimistiska för returen, $ 7750 ~ $ 7800 kommer att vara det första motståndet.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

OKEx-analytiker Neo tror att gårdagens explosiva försäljning från 00:00 till 01:00 återspeglade utmattningen av tjurarnas styrka och pessimistiska förväntningar på utrymmet ovan. Med tanke på att denna återhämtning har stigit kraftigt till 8 460 $ utan konsolideringsutvecklingen efter att ha brutit igenom 7 700 $, har stora mängder långa positioner över 6 800 $ ännu inte tjänat och stängt positionen under denna period, detta gjorde en illusion att det kan fortsätta skapa en ny höjdpunkt efter konsolideringen. När det väl var en signal om att volympriset inte hade stigit samtidigt, började paniken växa, pessimistiska förväntningar fick ett litet antal tjurar att välja att stänga sina positioner, och en kedjereaktion orsakad av minskande ledde till att ett stort antal lämnade marknaden, vilket ytterligare undertrycker priset.

Investerare måste märka att huruvida priset kan sluta falla i $ 7,650 ~ $ 7,700-område i helgen. Om så är fallet har det fortfarande utrymme för en liten återhämtning i framtiden, tvärtom kommer det att direkt testa stödstyrkan på $ 7450 ~ 7550.

Kortvarigt motstånd7750 $ Motstånd på medellång sikt7850 $

Kortvarigt stöd7700 $ support på medellång sikt7650 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, priset har brutits 138 dollar vilket förväntas. Från diagrammet kan vi se att ljusstakarna lämnade mycket stora övre och nedre skuggor i går kväll, detta betyder tjurar och bärstyrka en gång för att vara i balansnivå men björnar vann slutligen. Nu stöds ETH av MA (60) eftersom det har testats tre gånger. Trend kan chocka över detta glidande medel ett tag för att testa MA (90) och MA (180). Dessa två glidande medelvärden går i en sammanfallande trend, deras kombination kommer att ge ett starkt stöd till priset, och det kommer förmodligen att få en rebound för att testa $ 138 igen.

Investerare märker bara $ 138-motståndet och stödstyrkan för glidande medelvärden.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd138 $ Motstånd på medellång sikt139,5 USD

Kortvarigt stöd138 $ support på medellång sikt$ 135

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: På 4-timmarsnivån sjönk XRP under MA (30) och fortsätter att sjunka just nu, eftersom priset går mot MA (180) blir stödstyrkan starkare. Vi pratade om denna supportnivå igår att stödet kommer att omfatta MA (180), MA (90) och den övre kanten av bottenområdet. XRP kommer troligen att komma tillbaka runt detta område om marknaden kan stabiliseras under helgen. Rebound-målet kommer först att ligga på cirka $ 0,2050, genombrott kan det testa 0,21 $.

Investerare bör lägga märke till att om $ 0,197 ~ $ 0,200 går sönder kan trenden flytta till den nedre kanten av botten som är nära $ 0,1840.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2075 Medellångt motstånd: $0,2107

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me