Tisdag 28 april: bland de bästa kryptovalutorna har Ripples XRP sett mest volatilitet under det senaste dygnet. Den tredje största krypton är över 5 procent på dagen och handlar över $ 0,20 vid presstiden.

Bitcoin (BTC) fortsätter att handla runt 7 700 dollar och möter motstånd på 7 850 dollar.

Ethereum (ETH) ser också nästan ingen nettoförändring på dagen och handlar runt $ 197 vid presstid.

BTC: s MA (30), MA (60) kort bruten

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Igår, den 27 april, stöddes BTC efter en tillbakadragning över 7 600 USD. Det misslyckades dock igen att testa motståndet på 7 800 dollar i morse och går nu nära 7 700 dollar.

OKEx-analytiker noterar att toppen av den andra returen är lägre än gårdagens, som var runt 7 818 dollar, och volymerna har minskat särskilt. Om returen inte alltid åtföljs av tung volym senare är sannolikheten att tjurarna effektivt kan bryta igenom extremt låg.

Enligt analysen av indikatorn för en timmes glidande medelindikator slog priset kort igenom det 30-dagars glidande genomsnittet (MA (30)) och har oftast inte sjunkit under det 60-dagars glidande genomsnittet (MA (60)) . Med hänsyn till de senaste trenderna kan man konstatera att trenden sjönk under MA (60) en gång, men har alltid fått stöd av det 90-dagars glidande genomsnittet (MA (90)).

Detta indikerar effektiviteten av MA (90) -stöd, som kan användas som en garanti för fortsättningen av returen. Att bryta under detta glidande genomsnitt kan innebära att ytterligare en tillbakadragning införs, och trenden kan direkt testa möjligheten till $ 7,400 support.

Investerare bör notera att även om trenden kan fortsätta att stabilisera sig över MA (90), med den nuvarande volymnedgången, är det inte lämpligt att överskatta sannolikheten för en effektiv breakout på kort sikt.

BTC-volymnivåer krymper

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins 1-dagarsdiagram visar att trenden närmar sig motståndet för MA (90) och MA (180). Det verkar som att trendens hausseartade styrka visar en försvagningssignal för närvarande, och motståndsområdet kan vara mellan 7 850 $ och 7 900 $.

Volymnivåerna visar fortfarande inte en växande trend – de minskar faktiskt. Det är farligt att öppna en lång position i det nuvarande området, eftersom breakout-möjligheten gradvis blir mindre på kort sikt.

Två viktiga positioner bör noteras om en tillbakadragning inträffar: den övre kanten av det föregående konsolideringsområdet runt $ 7 400 och det andra starka supportområdet runt $ 7 000. Att stabilisera sig till 7 400 dollar innebär att tjurarnas åtagande styrka är stark och vi kan förvänta oss ytterligare återhämtning. Att sjunka tillbaka till 7 000 dollar kan innebära en djup återgång.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7 800
 • Motstånd på medellång sikt: 7 900 $
 • Korttidsstöd: 7 600 USD
 • Medellångsiktig support: 7500 $

ETHs MA (90) ger stöd

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

ETH sjönk under 190 dollar en gång igår. Efter en snabb rebound jämfört med de två föregående dagarna har styrkan gradvis försvagats. Högsta punkten har gradvis minskat från $ 200 till $ 199 till $ 197. Näringsidkare måste vara vaksamma med tanke på sannolikheten för ett effektivt fall under $ 190.

Som 1-timmarsdiagrammet ovan visar, har ETHs MA (90) framgångsrikt stött priset nyligen. Investerare bör dock notera att trenden har sjunkit under den innan en rebound – detta faktum är en signal om att detta glidande genomsnitt kanske inte kan ge ett effektivt stöd om baisseartade volymer ökar.

Nu är det möjligt för ETH att bilda huvudet på ett huvud- och axelmönster, om trenden konsolideras till $ 190. Det är också möjligt att efter en period av konsolidering kommer tunga hausseartade volymer att dyka upp och pressa priset direkt upp till $ 200 eller till och med $ 205.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 200
 • Motstånd på medellång sikt: $ 206
 • Korttidsstöd: $ 191
 • Medellångsiktig support: 186 $

XRP ser hausseartad volymökning

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

XRP-handel såg stora hausseartade volymer under de senaste timmarna och trenden bröt snabbt över konvergens triangelmönstret.

XRP tenderar att röra sig annorlunda än andra altcoins i en konsolideringstrend. Trenden med XRP kommer snabbt att pumpas eller dumpas när andra mynt är stabila. Men när de andra altcoinsna börjar pumpa kan XRP komma in i ett konsolideringsområde eller till och med falla tillbaka.

Dagens breakout är möjligen rationell så länge volymen förblir stark. För att bekräfta detta måste vi dock vänta med att se om återbetalningen kommer att falla under 0,2 USD eller inte. Om priset stabiliseras på 0,2 dollar eller till och med 0,25 dollar kan vi förvänta oss en ytterligare pump. Annars kan den här kortvariga pumpen bara behandlas som en verkan av valar som lockar långa positioner, och priset faller snabbt tillbaka till $ 0,19..

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,2070
 • Motstånd på medellång sikt: 0,2100 USD
 • Kortvarigt stöd: $ 0,2050
 • Medellångsiktig support: $ 0,2010

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me