Social handel är ett extremt populärt och bekvämt sätt för nya eller erfarna handlare att engagera sig i handel med valutamarknaden, kryptovalutor, CFD: er på ett stort utbud av tillgångar och mycket mer. Förutom att bara handla dessa tillgångar erbjuder social handel en ny nivå av engagemang mellan dig och andra handlare med en mäklare. Denna sociala interaktion är en viktig grund för social handel och en som du kan använda för att fortsätta lära dig om branschen medan du handlar och blir en del av samhället.

Här har vi fem av de bästa sociala handelsmäklarna vi har hittat. De ger tillgång till handel via de bästa handelsplattformarna och med ett omfattande utbud av verktyg och funktioner som kan göra social handel lätt för dig.

Bästa sociala handelsmäklare

XM är ett känt namn i branschen som har funnits sedan 2009. De har utvecklat sitt erbjudande till att nu vara ett av de mest omfattande. Detta täcker både handelsfunktioner, kontotyper och tillgångar som kan handlas med mer än 1 200 att välja mellan.

På XM hittar du inga direkt inbyggda sociala handelsmöjligheter men mäklaren välkomnar fortfarande social handel i ett antal andra former. Det mest populära av dessa är att ta strategier och signaler från det bredare handelssamfundet och implementera dem via MT4-handelsplattformen och dess EA-funktion. Detta välkomnas av mäklaren.

Förutom infrastrukturen tillhandahåller XM också en bra miljö för att komma igång med social handel. Du kan börja med en minsta insättning från endast $ 5 och se fram emot att handla med en mäklare som är väl reglerad över hela världen av CySEC och ASIC.

För mer information, kolla gärna vår fullständiga XM-recension för att se allt som denna toppvalutamäklare har att erbjuda eller besöka XM.

Bästa sociala handelsmäklare

AvaTrade är en annan toppmäklare som har funnits i mer än ett decennium sedan starten 2006. De erbjuder en väl respekterad och reglerad handelsmiljö med mer än 200 tillgångar att välja mellan i ett antal kategorier och är en av få mäklare att göra handel med fast spread tillgänglig för alla.

Denna handel med fasta spreadar är också utmärkt värde med spreadar från 1,3 punkter på större marknader. Det inkluderar om du handlar socialt med Avatrade. De sociala handelsfunktionerna med mäklaren möjliggörs genom den kända och pålitliga Zulutrade-plattformen som du enkelt kan ansluta till ditt Avatrade-konto.

Med Avatrade kommer du också att kunna engagera EA: s funktion på MT4-handelsplattformen för att implementera strategier och signaler från andra i branschen som en form av kopiahandel om du vill.

Om du behöver mer fördjupad information om allt som denna erfarna och betrodda mäklare har att erbjuda kan du läsa alla detaljer i vår kompletta Avatrade-recension eller besöka AvaTrade.

Bästa sociala handelsmäklare

eToro har länge ansetts vara en av de bästa i branschen när det gäller mäklare för social handel. De har funnits i många år och är nu en hörnsten i sektorn inom både social handel och bortom.

Du kan förvänta dig ett mycket omfattande utbud av tillgångar och en mängd andra funktioner vid social handel med eToro. Dessa inkluderar ett brett utbud av sociala medier som funktioner som gör att du kan kommunicera och interagera med andra handlare på plattformen. Denna egenutvecklade handelsplattform är också känd som en av de mest användarvänliga och intuitiva i branschen.

Genom detta utbud av funktioner kan du välja dina favorithandlare att följa och kopiera på plattformen för att komma igång med en minsta insättning på bara $ 200 och i en mycket låg avgiftsmiljö. Det finns många bra anledningar till att miljontals handlare väljer eToro och särskilt för social handel. De är mycket erfarna och ger den perfekta infrastrukturen för både nya och erfarna handlare.

För en fullständig nedladdning av hur du kommer igång har vi sammanställt en detaljerad eToro-recension för att du ska kunna titta på och få mer information eller besöka eToro.

Var medveten om att all handel innebär risk. 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för utbildningsändamål och är inte investeringsrådgivning.

Bästa sociala handelsmäklare

FXTM har länge ansetts vara en av de bästa valutamäklarna du kan välja. De har etablerat sig som en toppmäklare sedan de kom på scenen för nästan ett decennium sedan. De kan nu skryta med att vara reglerade runt om i världen av många högkvalitativa tillsynsorgan och ha ett stort utbud av omsättbara tillgångar tillgängliga i många kategorier.

Med social handel på FXTM har du återigen möjlighet att engagera EAs-funktionen på din MT4-handelsplattform. Detta ger dig flexibiliteten att använda handelsstrategier från andra handlare i MQL5-communityn och över hela branschen. FXTM stöder fullt ut denna form av social handel och tillhandahåller också en dedikerad plattform för kopiahandel genom FXTM invest.

Som med kopiahandel kan du välja mellan mer än 250 tillgångar tillgängliga när det gäller social handel och till ett bra värde också. Spridningen här är extremt konkurrenskraftig från bara 0,1 punkter och en lägsta insättning som är mycket låg för industrin också på endast $ 100.

Om du är intresserad av att lära dig mer om denna topprankade mäklare, se till att kolla in vår fullständiga FXTM-recension eller besök FXTM.

Bästa sociala handelsmäklare

Pepperstone gör listan över bästa mäklare för kopieringshandel tack vare mer än 10 år i branschen som prioriterar handlare genom sina transparenta mäklartjänster med bra värde. Välreglerad av ASIC i Australien, FCA i Storbritannien och andra runt om i världen, har mäklaren blivit ett populärt val för många typer av handlare.

Genom sin egenutvecklade och lättanvända handelsplattform som också finns på mobilen kan du delta i handel med CFD: er, Spread Betting och mer på alla tillgångar de har att erbjuda. Som en social handlare men de drivs av Zulutrade så att du kan dra full nytta av att kopiera andra handlare.

Du kan också alltid titta på vår Pepperstone-recension för en fördjupad genomgång av allt detta bästa valutamäklare har att erbjuda eller besöka Pepperstone.

Varning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. Mellan 74-89% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för informations- och utbildningsändamål och bör inte betraktas som investeringsråd eller investeringsrekommendation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me