3commas recension

3Commas är en smart kryptohandelsplattform som använder automatiserade bots för att generera affärer. Du kan skapa din egen personliga handelsstrategi eller kopiera andra användares handelsaktivitet på flera börser.

När den växande kryptovalutamarknaden och investeringsvärlden utvecklas, från handelsdiagramanalys till det bästa bitcoin trading bot-systemet, garanteras ingenting att fungera och kommer med verkliga risker. Låt oss granska 3commas SmartTrading-terminalen för att se om de automatiserade handelsbotfunktionerna faktiskt kan realiseras till vinster genom att utföra mottoet “köp lågt och sälj högt” genom att öppna och stänga affärer automatiskt.

Vad är 3Commas?

vad är 3commas trading bot

3Commas, som finns online på 3Commas.io, är en kryptohandelsplattform som gör det enkelt att skapa och implementera automatiserade handelsstrategier.

Med 3Commas kan du kopiera andra handlare. Eller så kan du skapa dina handelsstrategier baserat på flera mått.

3Commas tar inte ut någon provision. Men handlare betalar $ 22 till $ 75 per månad för att få tillgång till 3Commas. 3Commas introducerade också nyligen en gratis version av sin plattform: om du skapar ett Binance-konto på 3Commas kan du handla gratis. 3Commas erbjuder också en gratis 3-dagars provperiod.

Sammantaget är 3Commas en kryptovalutahandelsplattform. Du kan använda plattformen hur du vill. Vissa människor kopierar helt enkelt handelsaktiviteten för plattformens mest framgångsrika näringsidkare. Andra kommer att anpassa olika strategier baserat på deras exponering för risk och önskad avkastning.

Från och med november 2019 har 3Commas över 120 000 registrerade användare, 60 miljoner dollar i daglig handelsvolym och 23 börser som stöds.

3commas bitcoin trading bot recension

3commas bitcoin trading bot recension

3kommans vy av sammanfattande saldon och historik

3kommasvy av sammanfattande saldon och historik

3Commas-funktioner

3komma-handelsfördelar

3Commas erbjuder alla följande kärnfunktioner:

3commas portfölj för användardashboard

3commas portfölj för användardashboard

Automatiserad handel dygnet runt: Kärnfunktionen i 3Commas är att du automatiskt kan göra affärer 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

23 utbyten som stöds: 3Commas stöder 23 stora kryptovalutabörser, inklusive Binance, Bittrex, Coinbase Pro, BitMEX, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bybit, Cex, Kraken, KuCoin, OKex, Huobi, Exmo, Gate.io, HitBTC och YoBit (även Binance DEX, Binance Jersey, Binance US).

Samtidig vinst och stopp förlust: Anpassa affärer genom att ta vinst- eller stoppförlustkommandon, vilket hjälper dig att låsa in vinster eller minimera förluster.

Efterföljande Ta vinst och stoppa förlust: Anpassa stoppförlust och ta vinstkommandon ännu längre med efterföljande vinst och stoppförlust, så att gränserna automatiskt ökar om ett mynt stiger i pris.

Sälj efter flera mål: Sälj dina mynt med flera mål. Sälj till exempel hälften av dina mynt för 10 000 dollar, sälj sedan 25% för 11 000 dollar och resten för 11 500 dollar. 3Commas låter dig ställa in dessa alternativ automatiskt.

TradingView-signaler och diagram: Med 3Commas kan du visa samtidiga valutakursdiagram och TradingView-signaler i ett enda fönster.

3commas-smarttrade-guide

Pappershandel: 3Commas har en pappershandelsfunktion som låter dig testa plattformens handelsfunktioner helt innan du köper den. När du aktiverar pappershandel med den kostnadsfria 3-dagars prenumerationen får du full tillgång till plattformen under hela testperioden.

Smart omslag: Uppnå extra vinst med oväntade marknadsflyttningar med funktionen 3Commas Smart Cover, som låter dig sälja och köpa tillbaka mynt.

Enkla och sammansatta bots: 3Commas erbjuder enkla bots (låter dig köra ett handelspar) och sammansatta bots (så att du kan köra flera handelspar)

Långa algoritmer: 3Commas kan använda långa eller korta algoritmer. Med långa algoritmer köper botten ett mynt med inställningar du bygger och listar sedan order till försäljning till ett högre pris. Bot kan till exempel köpa till $ 10 och sälja till $ 11.

Korta algoritmer: 3Commas låter dig implementera korta algoritmer. Bot kommer att sälja ett mynt när du har skapat inställningar och sedan ange en köporder till ett lägre pris. Bot kommer att sälja till $ 10 och köpa till exempel för $ 9.

Deal Close Signals: Med funktionen 3Commas för nära signaler handlar bots enligt TradingView-signaler, inklusive RSI-7, ULT-7-14-29, TA presenterar, CQS-skalning och anpassade TradingView-signaler.

Analysera och kopiera bots: 3Commas-bots kan analysera prestanda och sedan visa och kopiera andra bot-inställningar via 3Commas.

Skapa och anpassa portföljer: Med 3Commas kan du skapa portföljer med valfritt mynt. Du kan skapa en portfölj som bara handlar med 0,1 BTC, till exempel medan ditt huvud 1 BTC-konto är inställt för att kopiera den mest framgångsrika näringsidkaren. Du kan balansera din portfölj med vissa myntkvoter, se inkomst av din portfölj över tiden och kopiera och redigera myntförhållanden i din portfölj.

3commas-user-settings-strategi

Meddelanden: 3Commas skickar dig för att skicka meddelanden i din webbläsare, via en mobilapp, via Telegram eller via e-post.

Signals Marketplace: 3Commas låter dig köpa premiumhandelssignaler från Cartelsignals och Crypto Quality Signals Premium bland andra leverantörer från sin marknadsplats

Mobilappar: 3Commas har mobilappar för iOS och Android. Med apparna kan du handla och följa erbjudanden via din smartphone eller surfplatta.

Hänvisningsprogram: 3Commas ger belöningar till användare som hänvisar andra användare till plattformen. Du kommer att ha krypto insatt direkt på ditt konto baserat på den summa pengar alla personer du hänvisar till sätter in på 3Commas. Det är ett referenssystem med tre nivåer som kan betala upp till 50% (25% på den första nivån, 15% på den andra nivån och 10% på den tredje nivån).

Engelska och ryska: 3Commas finns på engelska och ryska.

24/7 kundsupport: 3Commas har ett 24/7 kundsupportteam som är villigt att hantera alla problem. Du kan kontakta teamet via 3Commas hjälpcenter eller via Twitter, Telegram-gruppen och Facebook.

API-åtkomst: Installera och använd API-funktionalitet för att hjälpa 3Commas att integreras med din befintliga installation.

3commas-bot-trading-funktioner

Hur fungerar 3Commas?

en titt på 3commas krypto trading bot-inställningar och prestationsspårning

en titt på 3commas krypto trading bot-inställningar och prestationsspårning

3Commas är utformad för att vara lätt för nybörjare och avancerade handlare att använda. Nybörjare med kryptovaluta kan starta ett konto, ansluta en utbyte och helt enkelt delta i exempelvis handel med kopior. Mer avancerade användare kan anpassa sina automatiserade handelsstrategier på flera sätt.

När du ställer in ditt konto för första gången anpassar du inställningarna baserat på prisavvikelsen för säkerhetstransaktioner, önskad vinst (den punkt då boten kommer att sälja) och villkoren för en handel. Du kan välja mellan enkla bots (med ett handelspar som BTC / USD) eller sammansatta bots (med flera handelspar).

Hur fungerar 3Commas

När en bot har konfigurerats kan användare börja utföra långa och korta transaktioner. För korta transaktioner kommer en prisökning i den valda valutan att orsaka försäljningen av den underliggande kryptovalutan när 3Commas upptäcker önskad vinstnivå. Om en prisomvandling inträffar kan säkerhetsorder göras för att säkerställa att bot också gör inköp med en given procentuell ökning.

För långa affärer öppnar bot en ny handel enligt ett av de villkor du valt. När dessa villkor har upptäckts lägger botten omedelbart ett mynt till salu. Om priset stiger och ordern fylls uppnås vinstmålet. Om priset faller lägger botten säkerhetsorder under inköpspriset baserat på önskad säkerhetsprocent.

3kommainställningar

3Commas är känt för sin smarta handel, som använder stop loss och tar vinstkommandon för att begränsa förluster och skapa ett skyddsnät för din portfölj. Du kan anpassa dessa Smart Trading-funktioner med kommandon för att köpa eller sälja till en specifik prispunkt.

Låt oss säga att du använder funktionen efterföljande vinst för att uppnå de största vinsterna. Du köper multiplar av BTC till 10 000 USD och ställer sedan in en standardupptagningsorder på 11 000 USD. Du tjänar 1000 USD per ETH. Men om ETH-priset fortsätter att stiga över $ 11 000, så kan du med den efterföljande ta vinst-funktionen sälja i den högsta delen av en trend genom att sälja till en procentandel av det högsta värdet. Om du ställer in en efterföljande vinstorder på 10%, till exempel, och BTC träffar 12 000 dollar innan de faller, aktiveras försäljningsordern när priset sjunker med 10% eller under 10 800 dollar.

Trailing stop loss fungerar på samma sätt, men för att begränsa dina förluster. Det är också procentbaserat och anpassas automatiskt till prisfluktuationer. Du kan ställa in stop-loss-order för att till exempel begränsa dina förluster till 5% eller 15%, i vilket fall bot kommer automatiskt att sälja din kryptovaluta när förluster sjunker under det beloppet. Med den efterföljande stoppförlusten ser naturligtvis botten på de justerade priserna, vilket gör det annorlunda än en standard stoppförlustorder.

3commas bitcoin trading bot

En annan trevlig egenskap hos 3Commas är att du kan anpassa din portfölj baserat på myntförhållanden. Om du till exempel vill att din portfölj ska ha de 9 bästa kryptovalutorna jämnt, till exempel, kan du göra det. Om du vill att din portfölj ska hålla de 100 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde, kan du också göra det.

prova 3commas kryptobot

Sammantaget är 3Commas-gränssnittet enkelt för nybörjare och avancerade användare, vilket är en anledning till att 3Commas är så populärt.

hur 3commas bot fungerar

3Kommas prissättning

Med 3Commas kan du prova plattformen gratis i tre dagar. Företaget har också samarbetat med Binance för att skapa ett gratis prenumerationsalternativ. Det finns fyra prisnivåer för 3Commas totalt, inklusive:

Binance Trader ($ 0)

 • Skapa ett Binance-konto på 3Commas och byt sedan gratis
 • Tillgång till handelsterminalen
 • Samtidigt ta vinst och stoppa förlust
 • TradingView anpassade signaler
 • Enkla bots
 • Korta och långa algoritmer
 • Visa och kopiera bots
 • Sammansatta robotar
 • Betala 0,1% avgift per fylld köp- eller säljorder (ingen extra avgift till Binance; 0,1% är allt du betalar)

Förrätt ($ 22 per månad som betalas årligen)

 • $ 24 per månad (betalas var sjätte månad) eller $ 29 per månad (betalas varje månad)
 • Tillgång till handelsterminalen
 • Samtidigt ta vinst och stoppa förlust

Avancerad ($ 37 per månad som betalas årligen)

 • 41 $ per månad (betalas var 6: e månad) eller 49 $ per månad (betalas varje månad)
 • Tillgång till handelsterminalen
 • Samtidigt ta vinst och stoppa förlust
 • TradingView anpassade signaler
 • Enkla bots
 • Korta och långa algoritmer
 • Visa och kopiera bots

Pro (75 $ per månad som betalas årligen)

 • 84 $ per månad (betalas var 6: e månad) eller 99 $ per månad (betalas varje månad)
 • Tillgång till handelsterminalen
 • Samtidigt ta vinst och stoppa förlust
 • TradingView anpassade signaler
 • Enkla bots
 • Korta och långa algoritmer
 • Visa och kopiera bots
 • Sammansatta robotar
 • BitMEX och ByBit-bots

3-priser-pris-kostnader

Om du registrerar dig för en gratis 3-dagars provperiod får du tillgång till en Pro-prenumeration (den högsta nivån, $ 74 per månadsprenumeration).

Hur man använder 3Commas

Att skapa ett 3Commas-konto är enkelt. Här är den grundläggande processen för att registrera och ställa in ditt handelskonto för första gången:

Steg 1) Skapa ett konto

Besök 3Commas.io och ange din e-postadress och lösenord och klicka sedan på Registrera.

3komma kontokostnader

Klicka på länken du fick i ditt e-postmeddelande för att få tillgång till 3Commas instrumentpanel.

komma igång 3kommor

Steg 2) Anslut en Exchange

Om du använder 3Commas gratis kan du bara ansluta till Binance. Betalda abonnenter kan dock ansluta ett av de 23 börserna som stöds.

3commas utbyten

Se till att ditt konto är anslutet via API-åtkomst (du måste logga in på ditt växlingskonto för att ställa in API-åtkomst). Om du använder Binance måste du också se till att ditt konto innehåller BNB och att funktionen för betalning av BNB-avgift är aktiverad.

3commas kryptobörser

Steg 3) Välj din bottyp

3Commas erbjuder fyra bottyper, inklusive korta, enkla, sammansatta och sammansatta kortbots. De enkla botsna använder endast ett handelspar, medan de sammansatta botsna använder flera handelspar. Det finns dussintals robotar tillgängliga via 3Commas instrumentpanel. Dessa är bara fyra av de mest populära robotarna i skrivande stund:

3 typer av bottyper

Steg 4) Välj ditt handelspar och ställ in bashandelsstorleken

Välj det handelspar du vill att din bot ska handla från rullgardinsmenyn. Ställ sedan in bashandelsstorleken och berätta för plattformen hur mycket av din föredragna valuta du vill använda under din första handel.

3commas kryptohandelspar

Steg 5) Ställ in säkerhetshandlar

Du kanske vill implementera 3Commas säkerhetshandelsfunktion, som låter dig göra inköp efter ett dopp på ett kontrollerat sätt. Om du till exempel handlar med BTC / USD och priset på BTC sjunker efter att du har köpt BTC, kan säkerhetstransaktioner göra att du kan köpa mer BTC med den mängd USD som anges i säkerhetshandelsstorleken.

Steg 6) Ställ in målvinst

3Commas låter dig ställa in den vinst du vill tjäna. Detta berättar för bot när han ska sälja. Det är baserat på procent: om din målvinst är inställd på 3% så säljer handelsboten automatiskt dina pengar när det beloppet uppnås.

Steg 7) Välj Ta vinsttyp

3Commas har två optioner med vinst, inklusive en procentandel från bashandel eller en procentandel från den totala volymen.

Steg 8) Ställ in max säkerhetstrader

Tel handelsbotten hur många säkerhetshandeln det kan göra innan du slutar. Detta är det maximala antalet säkerhetstransaktioner som bot kan utföra vid varje given tidpunkt.

Steg 9) Ställ in prisavvikelse för säkerhetsaffärer

Att ställa in prisavvikelsen berättar för botten när den kan börja utföra säkerhetsaffärer. Det är inställt i procent. Om det till exempel är inställt på 3, kommer bot att börja köpa när priset sjunker under 3% av det ursprungliga handelspriset.

Steg 10) Ställ in handelsstartvillkor

Tala om för botten när den första handeln ska göras genom att ställa in villkor för handelsstart. Du kan välja mellan TradingView Signal Buy eller Strong Buy, till exempel TradingView Signal Strong Buy (manuellt), eller Open New Trade ASAP. Baserat på dina anpassningsalternativ kommer handelsbotten att konfigureras för att starta en ny handel.

3komma bot-inställningar

Om 3Commas

Utvecklingen av 3Commas startade 2017. Teamet var motiverat att lansera 3Commas eftersom de flesta andra handelsplattformar var manuella – inte automatiserade. De ville skapa ett system som potentiellt skulle kunna skapa vinst hela dagen för användarna.

3Commas har sitt huvudkontor i Vancouver, Kanada. Företaget har också ett kontor i Tallinn, Estland. Viktiga medlemmar i teamet är Yuriy Sorokin (VD), Mike Goryunov (CMO) och Egor Razumovsky (CTO).

Sista ordet

De flesta handelsbots är svåra att använda. 3Commas har dock skapat en handelsbot som är lätt att installera, lätt att anpassa och lätt att använda. Det fungerar också tillförlitligt jämfört med konkurrenter av lägre kvalitet och är en av de mest populära kryptohandelsrobotarna som CryptoHopper.

3Commas anses vara den mest ansedda handelsbot som finns idag trots att det finns några bitcoinbaserade bottsystem som innoverar i rymden. Företaget är helt transparent om sin verksamhet och till exempel, och vi vet exakt vem som driver företaget. Vi uppskattar också 3Commas kundtjänst, som är tillgänglig dygnet runt via flera kontaktmetoder.

Som vi nämnde ovan finns det inneboende risker vid handel med kryptotillgångar, men som många förväntar sig att bitcoinpriset ska öka på grund av halveringen bland andra drivande faktorer (se BTC-förutsägelser) de närmaste åren kan det vara smart att börja med en beprövad handelssystem som 3commas för att se om du kan tjäna mer bitcoin och se värdet gå upp i framtiden.

Tack vare funktioner som portföljskapande och spårning, botanpassning, allt bästa kryptovalutaväxlingskompatibilitet och mer är 3Commas en av de bästa handelsbotplattformarna som finns idag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me