Vågor (WAVES) är en rysk, decentraliserad och bredbandsutbytesplattform som är byggd ovanpå Scorex-ramverket. Plattformen ger sina användare enkla medel för att skapa, utfärda och överföra tillgångar och anpassade tokens.

Ett av plattformens huvudmål är att erbjuda sina användare en stabil blockchain-miljö, så att de kan överföra fiat-valuta över blockchain utan några instabilitetsproblem..

Detta gör det särskilt tilltalande för investerare som vill ha crowdfund-projekt eller för dem som vill ha ett effektivt sätt att skapa sina egna digitala valutor och valutasystem i appen.

arbete

Börjar med Waves

Din egen token kan skapas på bara några minuter; Observera dock att när du registrerar din konto, du kommer att bli ombedd att spara din hemliga fras (SEED) och skydda ditt konto med ett lösenord.

Hur fungerar Waves-plattformen

Waves syftar till att förbättra det typiska blockchain-protokollet, där en nätverksklientprogramvara måste uppdateras med varje ny transaktionstyp, vanligtvis känd som hårda gafflar. Kort sagt implementeras nya transaktionstyper via plugin-program som tillägg ovanpå kärnprogramvaran.

Plattformen fungerar också med smarta kontrakt, men de har inte mycket gemensamt med andra typer av kontrakt, som de från Ethereum. De smarta kontrakten skrivs av inbyggda plug-ins, vilket förenklar hela processen.

Custom Application Tokens (CAT), decentralised exchange (DEX) och olika anonymitetsfunktioner är bara några elementtyper som ingår i kärnprogramvaran.

Anpassade applikationstoken – CAT

Som nämnts tidigare är ett av plattformens huvudmål att enkelt skapa och enkelt överföra anpassade tokens. Tokens kan skapas med din mobila enhet via Android och iOS appar, eller via webbklient. Alternativt kan det göras genom att installera WavesLiteApp-tillägg i datorns Chrome-webbläsare.

Det finns också en skrivbordsplånbok tillgängliga. Tänk dock på att det är mycket experimentellt.

Plattformen låter dig anpassa dessa tokens i en sådan utsträckning att de kan representera nästan vad som helst. Observera att det kostar 1 WAVE att skapa en token.

app

Decentraliserat utbyte – DEX

Det gör det möjligt för kunder att byta ut sina BTC, ETH eller andra kryptovalutor mot Waves. Alternativt kan de bytas ut mot andra symboliska problem på Waves-plattformen.

Den främsta fördelen med att använda Waves decentraliserade börs är förbättrad säkerhet och det faktum att du har full kontroll över dina pengar och konton. Eftersom det är decentraliserat betyder det också att det inte finns några tredje parter inblandade.

Plattformens decentraliserade växlingssystem använder en automatisk matcher för att para ihop köp / säljorder och att byta ut tokens. Som förväntat är de mest populära transaktionerna på DEX mellan Waves och Bitcoin.

En fullständig lista över handelspar finns på CoinMarketCap.

dex

Waves Token

Token är ansvariga för alla transaktioner på plattformen. Waves-tokens kommer att säkra nätverket och alla tillgångar på den specifika plattformen. Till exempel när du vill överföra tillgångar eller när du vill ta ut olika tillgångar i form av valuta till din plånbok kommer samma tokens att användas.

Waves använder också en tvåskiktsarkitektur, främst för att förhindra skalningsproblem. Denna typ av arkitektur använder både lätta och fulla noder för att upprätthålla nätverket, vilket är radikalt annorlunda än vad de flesta kryptovalutor för närvarande använder.

De lätta noderna är mycket beroende av hela noder för transaktionsbekräftelser, eftersom de aldrig laddar ner blockchain. Deras anslutning möjliggörs med hjälp av Scorex-plattformen. För att uttrycka det enkelt använder de lätta noderna det aktuella nätverksläget, i motsats till att ladda ner hela transaktionshistoriken. Nätverkets tillstånd används för att fastställa detaljerna bakom betalningsverifieringsprocessen.

För närvarande finns det cirka 1 miljon Waves-tokens i omlopp som hålls på plats av en Proof-of-Stake-konsensusalgoritm. Detta Leased Proof-of-Stake-system låter dig spela dina tokens genom att tillfälligt tilldela dem till hela noder.

För att köra ett fullständigt insättningsläge behöver du 10.000 VÅGOR. Deltagande i staking kan fortfarande uppnås även om du inte har den erforderliga mängden tokens genom att hyra dina WAVES till en av de flera offentliga gruvpoolerna.

Laget

Teamet bakom projektet har ett stort mål i åtanke, och det är att förbättra allt som finns för att förbättra blockchain-tokens, och även om Waves-tokens verkligen är enkla, är de också extremt enkla att använda.

De flesta av teammedlemmarna har varit inblandade i NXT under en lång tid. Men en olycklig ICO, kontroversiella utvecklingsbeslut och roterande utvecklingsteam har alla lett till beslutet att lämna och starta sitt eget projekt istället.

Teamet har startat Waves-projektet från punkt noll; Därför skiljer sig Waves till sin natur från NXT, med en starkare tonvikt på fiat-integration. Ett annat anmärkningsvärt faktum är att företaget nyligen har samarbetat med Deloitte och Ryska National Settlement Depot.

Team

Hur man köper WAVES

När det gäller att köpa WAVES får du mer än ett alternativ, inklusive några av de mest populära utbyten där ute som Tidex, Binance, BCEX, Exmo, Bittrex, och Livecoin, men också plattformens interna decentraliserade börs, DEX.

Om du väljer externa börser som Binance och Bittrex, måste du först köpa Bitcoin eller Ethereum och först efter att ha bytt dem mot WAVES.

Pris förutsägelse

Kryptovalutan började mycket positivt, det kunde öka sitt pris mycket jämfört med BTC och den amerikanska dollarn. Senare höll den mycket stabil, vilket är ett bra tecken. Naturligtvis hade det upp- och nedgångar men alltid inom ett tydligt intervall – mellan $ 2,5 och $ 5,5.

När alla virtuella valutor och Bitcoin (BTC) expanderade i slutet av december 2017 och i början av 2018 nådde Waves 16 dollar. För närvarande handlas cirka 4 dollar.

I framtiden kan vi fortfarande se liknande beteenden. Prismönstret upprepar sig hela tiden under tiden. Vi kan lätt se att det rör sig över $ 8 i nästa uppåtgående rörelse, det verkar som att det precis började. På lång sikt verkar priset också öka.

Naturligtvis måste vi ta hänsyn till att virtuella valutor är mycket volatila tillgångar. Om det finns en viktig händelse som får priserna att sjunka, skulle Waves följa trenden.

Slutsats

Waves (WAVES) är ett lovande kryptoprojekt som lyckades uppnå ett anmärkningsvärt marknadsvärde på mycket kort tid. Plattformen ger dig ett enkelt sätt att skapa dina egna tokens med alla intilliggande blockchain-relaterade fördelar. Waves fungerar också som ett decentraliserat utbyte, och det faktum att det har en fast tillgång på 100 miljoner kommer också att göra det ännu mer populärt under följande period.

Teamet bakom projektet verkar angeläget om att ta projektet till nya stora höjder och meningsfulla partnerskap med den ryska regeringen kommer säkert att hjälpa produktens image med framtida investerare.

Waves-kontakter och ytterligare information:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me