Eftersom kryptovalutor och deras underliggande teknik blir mer och mer populära kommer behovet av att definiera och förstå de juridiska strukturer som påverkar dem troligen också att öka..

Ett bra advokatbyrå är viktigt oavsett affärsområdets expertis, varför ska blockchain / kryptovalutaprojekt vara annorlunda? När allt kommer omkring kan det vara lite av en utmaning att navigera i den tvetydiga regleringsmiljön runt kryptovalutor.

Det är här de så kallade krypto advokatbyråerna eller kryptoadvokaterna spelar in. Att hitta ett kvalificerat advokatbyrå med tillräcklig erfarenhet inom blockchain-industrin kanske inte är en promenad i parken. Det är därför vi har skapat en lista med några av de bästa krypto advokatbyråerna där ute:

Crypto Lawyers

Grundades 2018, Crypto Lawyers har en imponerande kundlista inom kryptovalutorummet – med många projekt som kommer att vara bekanta för läsarna. Teamet har två erfarna tvister som har skapat företaget för att hjälpa projekt och kryptoägare att navigera i en ny serie juridiska frågor.

Baserat i San Diego, Kalifornien, visar webbplatsen Crypto Lawyers juridiska tjänster som tillhandahålls från tvister till skattestrategi och förberedelse.

MME

MME är ett av de mest populära krypto advokatbyråerna och har ett team av högt kvalificerade rådgivare. Det Schweizbaserade företaget är känt för att hjälpa Tezos att komma igång (den största ICO-insamlingen), liksom stora namn som Ethereum och Bancor. Företagets partners hjälper kunder i alla juridiska frågor och specialiserar sig på lag, skatt och efterlevnad.

Bryan Cave Leighton Paisner

Bryan Cave Leighton Paisner är ett advokatbyrå med omfattande kunskap om alla regulatoriska aspekter av virtuella valutor. För att vara mer exakt fokuserar företaget på hur de befintliga reglerna tillämpas och hur de nya potentiellt kommer att påverka nya företag som vill komma in i digitalvalutaföretaget.

Ett annat starkt fokus för advokatbyrån är förhållandet mellan digitala valutor och SEC, liksom andra amerikanska tillsynsorgan. Företaget är specialiserat på att tillhandahålla reglerad rådgivning för produkt- och systemdesign, statlig och federal licensiering och det strategiska förhållandet med reglerade finansinstitut.

Crypto Lawyers Corporation

Grundades 2017, Crypto Lawyers Corporation är ett Kalifornienbaserat advokatbyrå som specialiserar sig på kryptovalutor, blockchain-teknik och initiala mynterbjudanden. Företaget handlar om att erbjuda relevanta juridiska lösningar för sina kunder, vilket minimerar den juridiska risken i alla kryptovalutarelaterade frågor.

Några av de bästa tjänsterna inkluderar juridisk strategi för ICO: er, företagsstruktur, jurisdiktion och registrering, juridisk granskning av ICO-projekt, regleringsrådgivning, token-försäljningsdokumentation och D-arkivering.

Dentons

Dentons är världens största advokatbyrå och en internationell gigant. Det är det första kanadensiska advokatbyrån som går med i GLBC, Global Legal Blockchain Consortium. Dentos erbjuder en uppsjö av juridiska tjänster i världsklass som stöds av sitt imponerande team av begåvade och kunniga rådgivare.

Några av dess viktigaste tjänster inkluderar ICO- och tokengenerationshändelser, mäklarhandlare och utbytesreglering, KYC- och AML-förfaranden, värdepapper, råvaror och brottsbekämpning, beskattningsanalys och sekretess och datasäkerhet.

dentos

Källa: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie är ett av de första advokatbyråerna som engagerar sig i kryptorummet och ger kunder råd om viktiga juridiska ämnen som användningen av Bitcoin och lagenligheten av tillgångstokenisering. Advokatbyrån har en imponerande lista över kunder som sträcker sig från små nystartade företag till Fortune 50-företag.

Företaget specialiserar sig på penningöverföringslicenser, överensstämmelse med penningtjänster, AML- och cybersäkerhetsprogram, decentraliserad ledteknik, affärsverksamhet, företagsbildning, sekretess och datasäkerhet samt värdepapper och råvaror.

Njord advokatbyrå

Ett nordiskt företag i hjärtat, men verkar på internationell nivå, Njord advokatbyrå är ett av de mest framstående företagen av denna typ i Norden och Östersjöregionerna. Det har kontor i Litauen, Lettland, Estland, Danmark och Tyskland och det erbjuder ett imponerande utbud av juridiska tjänster.

Företaget är specialiserat på blockchain och kryptovaluta juridiska frågor samt inom bank- och finanstjänster. Några av dess nyckeltjänster inkluderar reglering av finansiella tjänster, P2P-skuld, aktiefinansiering, crowdfunding och investering, skatt och momsrådgivning inom krypto- och token-försäljningsdomänerna, kapitalmarknadsregler och skydd av immateriell egendom..

Rimon Law

Rimon Law är en amerikansk och israelisk advokatbyrå som specialiserar sig på bolagsrätt, tvister, finansiella tjänster, privata klienttjänster, immateriell egendom, skatterätt samt krypto- och blockchainfrågor.

Företagets viktigaste tjänster är finansiella regler, immateriella rättigheter, KYC och AML, digitala och mobila betalningssystem, bankcharter, men löser också alla kryptorelaterade juridiska frågor.

rimon

Källa: rimonlaw.com

Royse Law

Royse Law är ett internationellt advokatbyrå med kontor i Silicon Valley, San Francisco, Santa Monica, Orange County och i Peking, Kina. Dess huvudsakliga expertis är att hjälpa till med planering, strukturering och implementering av ICO. Företagets skickliga rådgivare ger också allmänna råd angående skatteverksamhet och andra företagsfrågor, liksom vitbokgranskning och analys, skatteplanering, utländsk rådgivning och KYC / AML.

Ogier Law

Ogier Law är ett prisbelönt advokatbyrå som tillhandahåller juridiska tjänster till olika jurisdiktioner över hela världen. Det har kontor i USA, Europa och Japan, där det tillhandahåller tvingande juridiska tjänster inom områden som bank och finans, företag och kommers, tvistlösning och investeringsfonder.

Även om företaget mestadels är inriktat på företag som använder offshore-struktur, täcker dess tjänster behoven hos kunder som implementerar investeringsstrategier och andra möjligheter som involverar kryptovalutor, blockchain-teknik och digitala tillgångar.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC är medlem i Chamber of Digital Commerce Lawyer’s Committee och har ett specialiserat team bara för blockchain- och kryptokunder. Företagets främsta tjänster är rådgivning om lagstadgad efterlevnad, lagstöd och affärstransaktionsstöd.

frostbrun

Källa: www.frostbrowntodd.com

Slutord

Att välja rätt advokatbyrå är ett viktigt steg för all seriös krypto- eller blockchain-relaterad verksamhet. De företag som listas nedan har väletablerade namn inom området och kan hjälpa dig att få all nödvändig kunskap om skatt, moms, p2p-utlåning och andra regelefterlevnad. De kan också hjälpa dig att starta dina egna ICO och ansöka om licenser för större kryptobörser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me