Kryptovalutamarknaden behövde ett säkert sätt att skydda sina virtuella valutor. Det är här som Ledger Nano X träder i spel. Ledger, ett av de mest erkända kryptoföretagen i branschen, skapade Ledger Nano X. Detta är den mest avancerade och säkra hårdvaruplånboken som användare kan behöva hålla sina kryptovalutor. 

Det finns många risker med handel, investering och innehav av virtuella valutor. Det här är varför Huvudbok beslutade att lösa dessa frågor. Även om pappersplånböcker var säkra saknade de det nödvändiga användargränssnittet för att ge ett bekvämt sätt att använda dem regelbundet. 

Vad är hårdvaruplånböcker?

Hårdvaruplånböcker är de enheter som gör att vi kan hålla kryptovalutor på ett säkert sätt. Detta är en egenförvaringsprodukt som skulle hjälpa oss att hantera och hålla digitala tillgångar. Dina medel kommer aldrig att vara i kontakt med internet. Detta är en av de mest populära metoderna för “lagring” för att hålla virtuella valutor. 

Det finns ingen hackare eller individ som skulle kunna få tillgång till din hårdvaruplånbok. Om du avslöjar eller ger din fröfras eller privata nyckel kan andra användare få tillgång till dina pengar. Det är därför det är definitivt viktigt att du lagrar din återställningsfras (fröfras) och privata nycklar korrekt. 

Kom ihåg den populära frasen: “Inte dina nycklar, inte din krypto.” 

Det är här Ledger Nano X kommer att erbjuda användarna en av de bästa upplevelserna någonsin. Fortsätt läsa om du vill veta vad som är Ledger Nano X och hur det fungerar. 

Vad är Ledger Nano X?

När det gäller hårdvaruplånböcker är Ledger Nano X är en av de bästa lösningarna på marknaden. Denna hårdvaruplånbok som utvecklats av Ledger är redo att erbjuda användarna möjlighet att skydda sina medel utan att vara orolig för användbarhet.

Vi vet att det inte är bekvämt att hålla våra virtuella valutor i en hårdvaruplånbok. Detta är verkligen sant för dem som använder digitala tillgångar regelbundet. Men med Ledger Nano X löses dessa problem. 

Medan säkerhet och bärbarhet är två av huvudfunktionerna i Ledger Nano X, det är också lätt att använda. Det betyder att du inte har några problem att spendera dina virtuella valutor om du vill köpa en kaffe i en butik och betala med BTC eller om du vill använda Metamask för att byta Decentralized Finance (DeFi) tokens. 

Den bästa säkerheten

Att hålla dina pengar i ett kryptobörs är inte precis det säkraste sättet att hålla dina pengar. Kryptoplattformar och till och med heta plånböcker kan attackeras och hackas. Detta kan definitivt ha en negativ inverkan på din portfölj om börsen eller plattformen går ur drift. 

Med Ledger Nano X, du kan vara säker på att du kommer att skyddas hela tiden. Ledger har de högsta säkerhetsstandarderna. Alla deras produkter integrerar ett certifierat säkert chip och även ett anpassat operativsystem för att säkerställa maximal säkerhet. 

Med Ledger Nano X, du kommer att kunna välja ett stort antal virtuella valutor att lagra. Samtidigt kommer du med Ledger Live-applikationen att kunna hantera dina pengar på ett mycket enkelt sätt. 

Tänk på att Ledger är den första och enda certifierade hårdvaruplånboken på marknaden för sin säkerhet. Den franska cybersäkerhetsbyrån (ANSSI) har certifierade Ledger-produkter. Utöver det är Ledger-plånböcker de enda hårdvaruplånböckerna som har sitt eget anpassade operativsystem (BOLOS) för att skydda enheter mot skadliga attacker. 

Utöver det kan du utföra en äkta kontroll som skulle säkerställa att din Ledger-enhet är original. Dessutom kan du se till att den inte har manipulerats eller äventyrats av en tredje part. 

Var du än går

Som vi nämnde tidigare, Ledger Nano X kommer att vara rätt val för dig om du vill ha en sömlös upplevelse. Genom att använda den kan du installera upp till 100 applikationer i en lista med mer än 1500 tokens. 

Du kan ansluta din Ledger Nano X till din smartphone och dator med Ledger Live. Detta hjälper dig att hantera dina tillgångar var du än är. Detta är en av de viktigaste skillnaderna med Ledger Nano S som krävde att en kabel skulle anslutas till datorn. 

Samtidigt har Ledger Nano X ger dig möjlighet att installera upp till 100 kryptoprogram samtidigt. Du kommer att kunna hantera alla dessa tokens och mynt på bara några få handlag. 

Ledger Nano X-funktioner

De Ledger Nano X kommer att innehålla flera funktioner som gör att du kan skydda dina kryptofonder. Låt oss gå till de tekniska specifikationerna för denna produkt:

Den har en storlek på 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm och en vikt på 34 g. Detta gör den väldigt bärbar och snabb att använda när som helst. När det gäller material kommer hårdvaruplånboken att vara gjord av borstat rostfritt stål och plast. Det kommer också att innehålla ett 100mAh batteri. 

Du ansluter plånboken till din dator via en USB Type-C-kontakt. Dessutom, Ledger Nano X har en CC EAL5 + certifieringsnivå och marker ST33JM0 (säker) + STM32WB55.

Samtidigt har Ledger Nano X kommer att anslutas till datorn med Bluetooth. Det skulle vara mycket positivt om du kommer från en Ledger Nano S där du var tvungen att använda en USB-kabel. Detta är perfekt för användare som vill använda sina digitala tillgångar på språng och hålla sina pengar säkra. 

Även om vissa användare kanske känner att Bluetooth-alternativet är mindre säkert än kabeln, bekräftar Ledger att Bluetooth inte påverkar säkerheten Ledger Nano X. Du kan vara säker på att dina medel alltid är säkra. 

Lista över Ledger Nano X-funktioner

  • Kompatibel med mobila enheter och datorer via Bluetooth
  • Mycket säker (kylförvaring)
  • Erbjuder stöd till mer än 1500 tokens
  • Förbättrad design
  • Bättre material
  • Stor skärm (jämfört med Ledger Nano S)
  • Förbättrade knappar
  • Ökad lagring (upp till 100 applikationer)

Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Du kanske har hört att Ledger Nano S är den mest populära hårdvaruplånboken på marknaden. Detta är sant. Det har ett mycket överkomligt pris och det innehåller mycket användbara funktioner. Ändå skiljer det sig fortfarande från det förbättrade Ledger Nano X. Vi kan faktiskt tänka på Ledger Nano X som utvecklingen av den mest populära hårdvaruplånboken i världen. 

Du kan läsa vår fullständig Ledger Nano S vs Ledger Nano X guide klicka här

Olika design

Det första du kommer att märka om Ledger Nano X är att den kommer att ha en annan design jämfört med Ledger Nano X. De Ledger Nano X kommer att ha en större och bättre skärm med förbättrade knappar och den kommer att vara mer solid än Ledger Nano S.

Även om Ledger Nano S är en stark och bra plånbok, Ledger Nano X kommer att bli och känna mer premium för användarna. 

Ledger Nano X-kabel

Större skärm

Den större skärmen på Ledger Nano X kommer att underlätta för godkännande av transaktioner. Samtidigt blir det lättare att interagera med Ledger Live-appen. Detta kommer säkert att göra det mer användarvänligt än Ledger Nano S

Kabel vs Bluetooth

Det första vi kommer att märka är att Ledger Nano X kommer att kunna anslutas till en dator eller smartphone via Bluetooth. Under tiden har Ledger Nano S kräver din USB-kabel som medföljer. 

Ändå kan användare också använda kabeln som kommer bredvid Ledger Nano X. Detta kommer att göra det lättare att hantera dina digitala tillgångar. Dessutom kommer det att hjälpa användare att hantera sina mynt när de är på språng. 

Ledger Nano X

Batteri och användning

De Ledger Nano X kommer att arbeta med ett 100mAh batteri som kan ta flera timmar med skärmen påslagen. Samtidigt kan det också ta flera månader utan att laddas med USB-C-porten. Batteriet på Ledger Nano X skapades för att hålla i fem år. 

De Ledger Nano S fungerade bara om den var ansluten till en dator. Det är därför det är svårare att använda den på språng och långt ifrån en dator (såvida den inte var ansluten med en kabel). 

Pris

De Ledger Nano X kommer att bli dyrare än Ledger Nano S. Ta hänsyn till detta när du köper en plånbok för hårdvara. 

Slutsats Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Dessa två olika hårdvaruplånböcker kommer att erbjuda tjänster och lösningar för olika användare. Var och en av dem har fördelar och nackdelar. Du kan dock använda din Ledger Nano X för att hantera dina kryptofonder på språng och lämna din Nano S i ett hem eller i ett valv som säkerhetskopia. Ledger hävdar att Ledger Nano S kommer att fortsätta att få fullt stöd i framtiden. 

Ledger Nano X Review slutlig bedömning

De Ledger Nano X är definitivt en mördare hårdvaruplånbok. Det kan anses vara den mest avancerade hårdvaruplånboken för massiv användning på marknaden. Den stora skärmen, batteriets livslängd och dess Bluetooth-anslutning kommer att göra Ledger Nano X i en av de bästa hårdvaruplånböckerna i världen. 

Du kan använda din Ledger Nano X och din Ledger Nano S tillsammans för att njuta av fördelarna med bärbarhet och säkerhet. Samtidigt kommer du nu att kunna hålla dina pengar säkra och hantera dem på språng som du vill.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me