Att göra kryptovalutabetalningar bekvämare har inte varit en lätt uppgift för många företag. Konsumenter står ofta inför utmaningar när de försöker hitta plattformar som accepterar betalningar i form av digitala valutor. Butiksägare ser fortfarande inte nyttan med sådana betalningar. Coinbase har dock utvecklat en lysande lösning på detta problem. Nedan är metoden för att ta ut kryptovaluta till PayPal.

Började med Coinbase

Coinbase—En amerikanskbaserad kryptovalutaplattform har vuxit i popularitet tack vare dess olika tjänster. När det gäller den dagliga handelsvolymen förblir denna börs bland de ledande börsplattformarna med i genomsnitt 160 miljoner dollar.

Coinbase lanserades av Brian Armstrong och Fred Ehrsman för ungefär 7 år sedan och har ett vänligt användargränssnitt. Nybörjare i kryptobranschen kan byta olika valutor på sin plats på plattformen. Dessutom åtnjuter användare en säkerhetsgaranti tillsammans med minimala handelsavgifter.

Dessutom har plattformen alltid strävat efter att skilja sig från andra börser genom att göra kryptotransaktioner extremt enkla. Coinbase-användare kan enkelt ta ut pengar från plattformen och överföra dem till sina bankkonton inom några dagar. Och nu har Coinbase lagt till fler funktioner för att minska denna väntetid från dagar till minuter.

Med den populära utbytesplattformen för kryptovalutor kan du ta ut kontanter direkt i din Paypal konto. Tack vare detta kan användare använda funktionen Instant Transfer med sina betalkort för att få sina pengar direkt för en liten avgift på $ 0,25, vilket är mycket bättre och bekvämare jämfört med att ta ut kontanter från din Coinbase-plånbok till ditt bankkonto.

Bara för att bekräfta låter den här funktionen dig inte köpa någon kryptovaluta från ditt PayPal-konto. Förhoppningsvis kommer detta att finnas tillgängligt snart, men för närvarande kan du bara ta ut pengar till din PayPal, vilket fortfarande är bra!

Innan vi går ut på ditt PayPal-konto, låt oss först förstå hur du lägger till ditt PayPal-konto i Coinbase.

Lägga till ditt PayPal-konto till Coinbase

Innan du lägger till ditt PayPal-konto till Coinbase, du måste logga in. Du kan använda en webbläsare på din smartphone eller dator. Och du kan bara utföra den här transaktionen från din Coinbase-plånbok.

När du har öppnat din Coinbase-plånbok via din webbläsare loggar du in i din plånbok. När du har loggat in går du till “Inställningar”, det finns högst upp i fönstret.

Ta ut kryptovaluta till PayPal

När du är i inställningarna klickar du på “Länkade konton”, du hittar det här på den övre fliken och klickar sedan på “Länka ett nytt konto” för att gå vidare.

Ta ut kryptovaluta till PayPal

Därifrån ser du en lista över kontoalternativ som dyker upp, klicka på “PayPal”. Efter detta steg omdirigeras du till inloggningssidan för PayPal. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

När du är på ditt PayPal-konto kommer du att skickas till en bekräftelsessida där PayPal kommer att be dig att ge Coinbase åtkomst till penningöverföringar – klicka på “Godkänn” för att länka båda kontona.

När du har länkat din PayPal till ditt Coinbase-konto, gå tillbaka till ditt Coinbase-konto.

Du kan nu ta ut pengar från Coinbase till PayPal mycket enkelt.

Hur man tar ut kryptovaluta till PayPal

För att ta ut pengar från Coinbase till PayPal, välj alternativet “Köp / Sälj” i Coinbase-verktygsfältet (till höger på instrumentpanelen) och välj “Sälj”. I avsnittet “Sälj från” väljer du plånboken du vill överföra pengarna från och väljer din PayPal-plånbok i avsnittet “Insättning till”.

Nästa steg är att verifiera transaktionsuppgifterna. Om du vill se betalningsinformationen ytterligare klickar du på avsnittet “Konto” i verktygsfältet. ”Härifrån kan du se den totala summan av transaktioner. Du kommer sedan att klicka på “Bekräfta sälj”.

Om alla systemen är korrekta kommer pengarna att återspeglas i ditt PayPal-konto direkt eller efter några sekunder.

Härifrån, om du vill överföra dina PayPal-medel till ditt bankkonto, följ bara instruktionerna från PayPal.

Instant Transfer-funktionen som tillhandahålls av PayPal är tillgänglig för amerikanska användare och säkerställer att medel överförs till ett bankkonto på några minuter, med en avgift på 0,25 USD för varje transaktion.

Så här tar du bort ditt PayPal-konto från Coinbase

Att koppla bort ditt PayPal-konto från ditt Coinbase-konto är mycket enklare än att länka båda kontona. Detta kan göras via ditt Coinbase-konto.

För att göra det, logga bara in på ditt Coinbase-konto, gå till “Inställningar” längst ner i fönstret och klicka sedan på “Länkade konton”.

Härifrån klickar du helt enkelt på knappen “Ta bort” som är placerad bredvid ditt PayPal-konto och klicka sedan på “Ta bort” i bekräftelsesrutan som dyker upp.

Stora bekymmer

PayPal har varit på plats för att frysa användarnas konton efter sitt infall och misslyckas med att följa regler som bankerna har ställt. Detta har gjort att företaget får många klagomål från sina användare.

Dessutom har betalningsplattformen en av de högsta valutakostnaderna i sektorn. Till exempel tar plattformen ut 5% för konvertering av valutor. Det betyder att det kostar en hel del $ 50 att konvertera $ 1000!

Nu förstår vi hur företaget gjorde vinst på 13 miljarder dollar 2017.

Förutom höga valutakostnader tvingas användarna att vänta upp till en vecka med att ta ut pengar från PayPal till sina bankkonton. Dessutom fortsätter företaget att höja sina avgifter, som ofta är högre jämfört med transaktionsavgifterna som debiteras av de flesta banker. Som sådan kan PayPal-användare sluta migrera till kryptovalutaöverföringar där transaktionen är nästan omedelbar och billig.

På samma sätt verkar Coinbase ha gått med PayPal för att ta ut mycket höga avgifter, liksom nitiska kontokontroller. Som ett resultat har många användare klagat på plattformen.

Börsen är bland de mest populära börserna tack vare dess stöd för flera kryptovalutor, liksom dess dagliga handelsvolym.

Integrationen med PayPal för att tillåta användare att ta ut medel är ett stort steg för båda plattformarna, och det visar att PayPal äntligen håller på att värmas upp för kryptovalutor. Ändå finns det många förbättringar som måste göras för att säkerställa att processen är perfekt.

Till exempel bör plattformen tillåta användare att sätta in pengar för att locka fler användare.

Slutsats

Det finns vägar att gå innan kryptovaluta integreras med större betalningssystem runt om i världen. Det finns dock sätt för kryptoanvändare att flytta medel via PayPal enligt ovan. När mer adoption antas kommer andra finansinstitut och tjänster sannolikt också att möjliggöra detta.

Vi hoppas att guiden om hur du tar ut kryptovaluta till PayPal har varit till hjälp för dig!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me