Trots att krypto går igenom en nedgång 2018 fortsätter blockchain att gå framåt. Utvecklingen ökar på projekt som ser ut att sätta blockchain i arbete med verkliga användningsfall. Ett av de projekt som leder vägen i denna sektor är VeChain (VET). 2019 ser väldigt lovande ut och det finns många nya intressanta projekt som VeChain för närvarande arbetar med runt om i världen.

Den här guiden kommer att visa dig hur du får dina första VET-tokens via ett av världens mest populära börser, Binance.

Vad är VeChain?

I ett nötskal är VeChain BaaS – Blockchain as a Service. Det handlar om att ta fram användningsfall för blockchain på företagsnivå, där det ofta finns ett behov av en oföränderlig, förtroendefri informationsbok.

Det börjar med försörjningskedjan, med digitala produktidentiteter i blockchain för att spåra och spåra produkter under hela leverans och leverans. Användningsfallet utvidgas för att verifiera äktheten hos många varor med höga biljetter, såsom lyxtillbehör, vin, sprit och mycket mer – inklusive ett strategiskt partnerskap med Cypern. Det gör det genom att använda RFID-marker planterade i / på produkter, ladda upp data till blockkedjan så att människor kan ha oföränderliga bevis för att produkten de köper är legitim eller inte.

Användningsfall förväntas utvidgas ännu mer i framtiden, inklusive spårning inom fordonsindustrin, liksom sakernas internet.

VeChain är utan tvekan ett projekt med enorm potential och har väckt betydande hype från kryptosamhället sedan dess ICO i augusti 2017. Så låt oss se hur du kan få VET-tokens för dig själv.

VeChain har samarbetat med olika företag runt om i världen, inklusive Asien, en av platserna där blockchain-tekniken expanderar i privata och offentliga organisationer.. 

I den här artikeln kommer vi att förklara hur man köper VET-mynt med Binance-börsen. Denna plattform är en av de mest populära och erkända börserna på marknaden. Binance lanserades 2017 och skapade ett stort antal tjänster som gör det möjligt för investerare att få lättare tillgång till kryptovalutamarknaden.

Hur man köper VeChain

Steg 1: Registrera dig för ett konto på Binance

Den här guiden kommer att fokusera på Binance-börsen, eftersom det är ett av de säkraste och högsta volymerna i världen idag.

Samtidigt har Binance-börsen flera fördelar jämfört med andra digitala tillgångsbörser i rymden. Binance har en av de största likviditeterna för altcoins på kryptomarknaden och erbjuder ett stort antal handelspar. Under de senaste 24 timmarna hanterade Binance nästan 900 miljoner dollar i handelsvolym, enligt uppgifter från CoinMarketCap. 

VET kan bytas mot Tether (USDT), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) och även Binance Coin (BNB), den digitala tillgången som släpptes av Binance.

Om du inte redan har registrerat dig för ett konto. Processen kan vanligtvis slutföras mycket snabbt.

Det tar bara några enkla steg för att användare ska kunna börja handla digitala valutor på plattformen. Men om målet är att ha högre gränser behöver processen verifieras och det kan ta lite mer tid att slutföra.

binance register 1

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du kan börja handla måste du skicka in flera dokument för att få din verifiering bekräftad. Ställ in 2-faktor-autentisering och andra säkerhetsåtgärder för att hålla ditt konto säkert.

Steg 3: Skicka BTC, ETH, BNB eller USDT till ditt Binance-konto

Eftersom det fortfarande är en mycket ny kryptovaluta erbjuder få stora börser möjligheten att köpa yrkesutbildning med Fiat. Så ditt bästa alternativ är att få Bitcoin eller Ethereum och sedan handla för VET.

Om du inte äger något av dessa mynt redan, eller om du vill investera mer i krypto, kan du köpa dem med ett kredit- eller betalkort från webbplatser som Coinmama eller Changelly.

När du har ett av dessa två mynt måste du göra en insättning i din Binance-plånbok. Gå till menyn högst upp på sidan, välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.

Välj det mynt du vill skicka från rullgardinsmenyn. Du får en plånbokadress som du kan skicka dina mynt till. Se till att bara skicka det angivna myntet (dvs. BTC till BTC-plånboken, ETH till ETH-plånboken). Alla andra mynt som skickas till denna adress kan gå förlorade.

Som nämnts tidigare är det också möjligt att använda USDT- eller BNB-mynt för att köpa yrkesutbildning. Ändå är processen densamma. Vi måste skicka BNB, USDT, ETH eller BTC till Binance om vi vill förvärva yrkesutbildning. 

Binance erbjuder också möjligheten att köpa några digitala tillgångar med ett kreditkort. I framtiden kanske användare kan köpa yrkesutbildning med den här enkla metoden snarare än att skicka digitala tillgångar till börsen.

insättningsbalans

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Insättningar och uttag rensas ofta ganska snabbt, men beroende på nätverksbelastningen kan det ta lite tid. Vänta tills Binance ger dig en bekräftelse på att din insättning har lyckats.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När din insättning har gått igenom, flytta till utbytesdelen på webbplatsen. Håll navigeringsfältet högst upp på webbplatsen över “Exchange” och klicka på “Basic”.

Gå nu till rutan till höger på sidan. Välj det mynt du vill handla med (BTC, ETH, BNB eller USDT) och sök efter VET. Välj det par som kommer upp (t.ex. VET / BTC).

veterinärbinans 1

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder mycket data, som pris- och orderhistorik, för att hjälpa dig att göra affärer vid rätt tidpunkt. De ger dig också möjlighet att ställa in begränsningsorder. Det betyder att du ställer in det pris du vill köpa (eller sälja) VET för, och när det når det priset kommer bytet automatiskt att göra din handel.

Dessa avancerade handelsalternativ har skapats för de användare med mer kunskap om marknader och hur virtuella valutor och börser fungerar. Även om det verkar komplicerat är det mycket enkelt att använda för de användare med viss erfarenhet av kryptovalutamarknaden.

veterinärbinans 23

Steg 6: Välj hur mycket yrkesutbildning du vill köpa

I rutan “Köp” under prisdiagrammet anger du hur många yrkesutbildning du vill köpa och priset för att köpa den för. Alternativt kan du välja “Marknad” för att köpa till det aktuella priset (detta är bra för nybörjare).

Steg 7: Köp VET!

Klicka på den gröna knappen “Köp VET” för att slutföra din handel. När Binance bekräftar din transaktion är du klar!

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker VeChain-plånbok

Det är en bra idé att, när du inte handlar, flytta dina mynt från börsen och in i en säker plånbok som du kontrollerar. På det här sättet är säkerheten för dina medel i dina händer, du är inte prisgiven för börsens säkerhetsåtgärder.

För att göra detta behöver du en plånbok som stöder VET-tokens. De VeChain Thor mobil plånbok är den officiella plånboken som utvecklats av VeChain-teamet och är tillgänglig för iPhone och Android. Alternativ inkluderar Atomic stationär plånbok för Windows och Mac, eller för högsta säkerhetsnivå, en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S.

När du har en plånbok klar kan du ta ut dina tokens från Binance. Gå till menyn högst upp på sidan, välj “Fonder” och sedan “Uttag”. Välj VET från rullgardinsmenyn.

Tidigare påverkades Binance av ett hack som resulterade i förlusten av cirka 7000 BTC. Även om utbytet kunde ge användarna tillbaka de förlorade medlen är det alltid bättre att ha kontroll över de digitala tillgångarnas privata nycklar. 

Börser erbjuder standard säkerhet för användare att hantera sina digitala tillgångar. Om plattformen upplever en attack eller hackas skulle medlen verkligen gå förlorade. Hårdvara och plånböcker för kylförvaring är vanligtvis de bästa alternativen för att hantera kryptovalutor.

veterinärbinans 4

Lägg in adressen från din VeChain-plånbok som VET-uttagsadress. Dubbelkolla adressen är korrekt, välj hur mycket du vill ta ut och tryck på skicka. Binance kommer att bekräfta när din transaktion har slutförts.

När denna artikel skrivs är VET den 31: a största kryptovalutan på marknaden. Den digitala valutan har ett börsvärde på 274 miljoner dollar och ett pris per mynt på 0,00494 dollar. 

Under de senaste månaderna har VeChain arbetat med många olika företag för att förbättra sina tjänster och erbjuda bättre information till kunderna. Till exempel meddelade VeChain att de samarbetar med Walmart China för att driva Walmart China Blockchain Traceability Platform (WCBTP). Detta var en viktig milstolpe som företaget nådde. 

Om du vill veta mer om det och om den nuvarande återköpsplanen på 25 miljoner dollar som företaget startade och om Walmart-affären kan du läsa vår artikel om VeChain här. För att lära dig mer om denna blockchain-plattform kan du läsa vår artikel Vad är VeChain. 

… och det är allt du behöver veta för att börja investera i VeChain, ett av de mest lovande projekten fokuserade på verklig blockchain-antagande.

Vill du lära dig mer? Du kan kolla in vår fullständiga Vechain VET Price Prediction-artikel här, samt en teknisk analys av Vechain-handelspar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me