Den här guiden tar dig steg för steg genom processen att köpa Power Ledger (POWR) -token på Binance Exchange.

Vad är Power Ledger?

Power Ledger är ett projekt som driver utvecklingen av förnybara energikällor. Det görs genom en Peer-to-Peer-energihandelsplattform, där producenter av förnybar energi med konsumenterna på blockchain. Konsumenter betalar med POWR-token, vilket ger kryptovalutan ett mycket verkligt användningsfall.

Efter att ha kört en framgångsrik ICO i slutet av 2017 (den 14: e största i världen hittills) har Power Ledger varit upptagen med att utveckla sin plattform, säkra partnerskap med ett antal australiska och Nya Zeelands energileverantörer. När detta skrivs är Power Ledger den 90: e största kryptovalutan i världen. Med ett börsvärde på drygt 60 miljoner dollar är det i stånd att potentiellt göra betydande vinster för sina investerare.

Låt oss se hur du köper dina första POWR-tokens.

Steg 1: Registrera dig på Binance

Med sitt relativt låga börsvärde erbjuder få plattformar möjlighet att köpa Power Ledger POWR direkt med Fiat-valuta som USD eller EUR. Så det bästa alternativet är att köpa Bitcoin eller Ethereum först och handla för POWR på en stor börs som Binance.

Det första steget, om du inte redan har gjort det, är att registrera ett konto på Binance.

binance register 1

Steg 2: Verifiera ditt konto

Binance kräver att du skickar in flera KYC-verifieringsdokument (känn din kund) innan du kan börja handla. Du bör också ställa in säkerhetsåtgärder, till exempel ett starkt lösenord och 2-faktor-autentisering för att hålla ditt konto säkert.

Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto

När du väl har godkänts måste du skicka Bitcoin- eller Ethereum-mynt till Binance Exchange. Om du inte har något av dessa mynt kan de köpas från Coinbase Exchange eller webbplatser som t.ex. Coinmama eller Changelly.

För att sätta in, gå till rubrikmenyn och klicka på “Fonder” och sedan på “Insättning”. Välj det mynt du vill skicka från menyn. Detta ger dig en adress att skicka din Bitcoin eller Ethereum till. Se till att alla mynt du skickar till den här plånbokadressen bara är den valutan – om du till exempel skickar BTC till en ETH-adress kan du förlora dina mynt

insättningsbalans 1

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Beroende på hur mycket aktivitet som finns i nätverket kan det vara en kort väntan på att din insättning ska bekräftas. Kontrollera att insättningen har gått igenom och BTC / ETH dyker upp i din Binance-plånbok innan du navigerar bort från sidan.

Steg 5: Leta reda på BTC- eller ETH-paret

När du har Bitcoin eller Ethereum på ditt Binance-konto är det dags att flytta till börsen. Klicka på “Exchange” från toppmenyn och klicka sedan på “Basic”.

När du är i Exchange-sektionen i Binance, hitta paret för POWR och det mynt du tidigare satt in. För att göra detta, gå till sökfältet längst upp till höger och ange POWR. Du kommer att se par för Bitcoin, Ethereum eller Binance Coin, Binances ursprungliga kryptovaluta (används för rabatterade handelsavgifter).

powr binance

Hitta paret du är ute efter. Detta kommer att visa handelsskärmen för Power Ledger POWR.

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance har verktyg och datakartor som hjälper dig att köpa lågt och sälja högt. Från handelsskärmen kan du se historiken om pris och order för ditt par. Du kan också ställa in köp- eller säljgränser. Detta innebär att du kan välja ett pris som du vill köpa eller sälja, och när POWR-priset når denna punkt kommer Binance att göra din handel automatiskt.

powr binance 2

Steg 6: Välj hur mycket POWR du vill köpa

Välj det pris du vill köpa till, eller klicka på fliken “Marknad” och köp det aktuella priset.

Du kan välja att köpa en viss mängd POWR eller att spendera 25%, 50%, 75% eller 100% av BTC / ETH på ditt Binance-konto.

Steg 7: Köp POWR!

Klicka på knappen “Köp POWR” för att slutföra din beställning.

köp powr

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker plånbok

Det är bästa praxis i krypto att hålla dina pengar i en säker plånbok som du kontrollerar, utanför en börs när du inte handlar.

De Ledger Nano S hårdvaruplånbok är ett av de säkraste sätten att hålla din krypto och stöder POWR. Alternativt kan du använda Coinomi mobilplånbok eller webbaserad MyEtherWallet.

När du är klar med din beställning och dina Power Ledger POWR-token har dykt upp i din Binance-plånbok, gå till “Fonder” och sedan “Uttag”. Välj POWR från menyn. Ange en uttagsadress (adressen från din POWR-plånbok) och den mängd POWR du vill ta ut.

powr binance 3

…och det är allt! Nu vet du hur du får Power Ledger-tokens på Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me