I den här listan över ICO: er hittar du de bästa kommande ICO: erna som snart kommer att lanseras. Om någon ICO ser spännande ut för dig, glöm inte att undersöka mer om det och vara en del av den kommande försäljningen om du är intresserad. 

EMX ICO

ICO: er

EMX är ett derivatbörs som erbjuder tillgång till de $ 1 200 biljoner globala derivatmarknaderna för råvaror, aktier och valutor. Denna plattform gör det möjligt för handlare att handla futures och eviga kontrakt på guld, euro, altcoin, amerikanska aktier och mer. 

Denna plattform syftar till att uppfinna världens befintliga derivatmarknader. Det kommer att revolutionera hela handelsmarknaden genom att göra det billigare, enklare och rättvisare. 

EMX avser att sänka handelskostnaderna avsevärt genom att utnyttja digital valuta och effektiv design. Denna plattform kommer att förvandla de traditionella rollerna som mäklaren, börsen och clearinghuset till en mer strömlinjeformad process. Detta möjliggör minskning av kostnaderna för att hantera risker och effektiviserar märknings-, clearing- och avvecklingsprocesserna. 

EMX-tokenförsäljningen börjar den 9 september 2019 till den 16 september 2019. 

ROKKEX ICO

ICO: er

RKX-tokens är strukturerade eviga obligationer som ger krav på emittenten för 15% av emittentens bruttovinst. Som sådan är en rörlig ränta kopplad till obligationen (Token) som gör det finansiella resultatet beroende av lönsamheten för emittentens verksamhet. Betalningen till tokeninnehavare kommer att göras varje kvartal. 

Denna token ger mjukvarusäkerhet av militär kvalitet för att ge Fort Knox-liknande miljö för handlare. Det är en kraftfull matchningsmotor, AI-assisterad KYC, stark skalbarhet och 24/7 kundsupport för bättre handel. 

Denna idé var inkorporerad under andra kvartalet 2018 och utveckling av MVP gjordes under tredje kvartalet 2018. ICO kommer att lanseras under fjärde kvartalet 2019, där det kommer att inkludera mönsteravkänning och förebyggande av bedräglig marknadsmanipulation. 

EMJAC ICO 

ICO: er

Detta är världens första DLT-projekt för grön förnybar energi. Det syftar till att bli världens första digitala plattform som omvandlar avfall till grön förnybar energi. 

Denna plattform kommer att utnyttja blockchain-teknik för att lösa det globala lagret för avfallsdäck. Det kommer att uppnås genom att skapa värde för avfallsdäck. Däcken kommer att spåras från källan till återvinningsanläggningen. 

Projektet kommer att integrera Ethereum blockchain-systemet, som är välkänt för sitt decentraliserade tillvägagångssätt som driver smarta kontrakt för att överbrygga och skydda förhållandet mellan EMJAC och tokenhållarna. 

Genom denna teknik kommer plattformen att förbättra spårbarheten för global hantering av avfallsdäck för att minska olaglig dumpning, säkerställa ansvarsskyldighet för logistik och produktion och skydda miljön. 

Startdatum för ICO är den 11 september 2019. För närvarande erbjuds 350 miljoner tokens och andra token kommer att distribueras 30 dagar efter att token-försäljningen slutar. 

Hawk Network ICO

Det här är världens ledande distribuerade intelligent Internet of Things, som kombinerar edge computing och blockchain-teknik för att förse företag med en ny generation av IoT-teknikinfrastruktur med lägre åtkomstkostnader och effektivare tillgänglighet. 

Genom att omvandla den nya ekonomiska modellen kombinerar Hawk Network digital ID och flera krypteringstekniker för att göra det möjligt för smarta terminaler, sakernas internet och användare att röra sig obehindrat i nätverket, vilket säkerställer tillgångs- och datasäkerhet. 

Plattformen tror att en era av universell intelligensuppfattning har kommit. 

Redan finns det planer på att starta ett IEO Global Meetup i oktober 2019 inklusive lanseringen av den första Dapp. Personerna bakom projektet räknar med att toppbörserna kommer att börja handla HAW inom samma period.  

EasyGuide (GCD) ICO

 Detta är en ICO som syftar till att få blockchain-lösningar till plattformsdivisionen. 

EasyGuide är en decentraliserad blockchain-lösning som gör det möjligt för resenärer att hitta medresenärer från olika länder, gå med i företag av människor med liknande intressen och tillsammans skapa turistrutter och dela säkert kostnaderna för denna organisation. 

Plattformen kommer att använda recensioner och betyg för att gruppera resenärer enligt dessa parametrar som matchar och utgör individuella förslag för var och en av dem. Denna plattform syftar till att hjälpa oberoende turister att snabbt och enkelt komponera idérutan med rätt resenärer. 

Med hjälp av blockchain-teknik kommer EasyGuide att göra det möjligt för dessa grupper från hela världen att säkert dela resekostnader och välja nödvändiga tjänster på ett ställe. 

EasyGuide ICO börjar den 10 september 2019 och slutar den 10 oktober 2019. Totalt kommer 6.500.000.000 GCD att skapas och utnyttjas under ICO. 

Dessutom kommer GCD-tokenförsäljning att betraktas som en framgång om de lyckas nå ett mjukt tak på 3 miljoner dollar. Icke desto mindre kan försäljningen avslutas tidigt om de lyckas nå ett hårt tak på 15 miljoner dollar. Under ICO-perioden kan investerare köpa GCD till 0,002 USD per token. 

Gingr ICO 

Detta plattform kommer att ta blockchain-lösningar till underhållnings- och evenemangssektorn. 

Denna plattform möjliggör direkt slut-till-slut bokning för prostitution med blockchain smart kontraktsteknik och digitala valutor. Plattformen är användarvänlig och humoristisk och gör det enkelt att betala sexarbetare. 

Gingr är den första ICO i Schweiz som är lagligt godkänd och syftar till att störa marknaden på 186 miljarder dollar med hjälp av GGC. 

ICO börjar den 1 oktober 2019 och slutar den 31 oktober 2019. Totalt finns 2 000 000 000 GGC-mynt och fem hundra miljoner kommer att utnyttjas under ICO-perioden. 

ICO kommer att betraktas som framgångsrikt om ett mjukt tak på 1 miljon EUR uppnås. Ändå kommer ICO att stängas om ett hårt tak på 20, 450 000 EUR nås tidigt. 

Under denna period kommer investerare att få köpa på GGC-mynt till 0,1364 USD. 

Virtual Rehab (VRH) ICO

Detta plattform utnyttjar framstegen inom blockchain-teknik, artificiell intelligens och virtual reality för psykologisk rehabilitering av marginaliserade befolkningar. 

Plattformen grundades 2017 och var den första som kommersialiserade användningen av AI och VR för missbruk och korrigeringsrehabilitering. Denna plattform betraktas som en ledande inom sin sektor. 

Teamet bakom VRH fick globala utmärkelser och erkännande från den kanadensiska och amerikanska regeringen, Wall Street Journal och FN. 

Dess lösning lovar att hjälpa till med smärtlindring, att förhindra missbruk av ämnen, förbättra kommunikationsförmågan hos autistiska individer och att rehabilitera upprepade brottslingar. 

 VRH anser att integritet och säkerhet för individens information är av yttersta vikt och försöker lösa denna fråga. 

För närvarande är dessa individs uppgifter exponerade för världen, och när de återhämtar sig blir det svårt för dem att accepteras eller snarare integreras tillbaka i samhället. 

För att lösa problemet försöker plattformarna använda en plånbokadress för att identifiera dessa individer istället för deras riktiga namn. Den enda verkliga informationen som kommer att samlas in är deras ålder, kön, ras, biometri och ögonspårning. 

ICO börjar den 2 oktober 2019 och slutar den 12 oktober 2019. Under denna period kommer totalt 400 000 000 VRH att skapas och 240 000 000 kommer att utnyttjas under myntutbudet. 

ICO kommer att betraktas som framgångsrik om de lyckas nå ett mjukt tak på 5 miljoner dollar. Men om de lyckas nå ett hårt tak på 20 miljoner dollar kommer försäljningen att stängas. 

Dessutom kan investerare köpa token till $ 0,1 under ICO-perioden. 

COVEX ICO 

 Detta är en allt i en digital plattform som gör det möjligt för handlare att handla digitala valutor, kopiera handelsfärdigheter och slutföra varandras affärer inom sina investeringsgrupper. 

Med andra ord har denna plattform social handel, marginalhandel och betalningsportaler, som kommer att köras i en transparent, decentraliserad och pålitlig blockchain. 

Huvudsyftet med denna plattform är att skapa ett gränssnitt där kryptohandlare, handlare, utvecklare, teknikentusiaster och entreprenörer kan ansluta. För detta åtagande erbjuder plattformen sitt mynt, CoVEX Exchange. 

ICO börjar den 1 november 2019 och slutar den 1 december 2019. Totalt kommer 15 miljoner COVEX att skapas och samma belopp kommer att utnyttjas under den perioden. 

Om en soft cap på $ miljoner uppnås kommer denna ICO att betraktas som framgångsrik. Försäljningen kommer dock att stängas när den når ett hårt tak på 40 miljoner dollar. Under denna period kommer ett COVEX-mynt att säljas till 0,85 dollar. 

Om du planerar att investera i kommande ICO, se till att du först förstår vad de erbjuder och följer upp alla kommande nyheter om samma.

Bonus

Nedan är en lista över några andra intressanta ICO: er som redan har ägt rum i år.

1. Geon Network ICO

ICO startdatum: 31 januari 2019

ICO slutdatum: 31 mars 2019

Geon är en plattform som syftar till att omdefiniera verkligheten genom att utöka den genom implementering av Augmented Reality (AR) -teknologi. Plattformen gör det möjligt för sina användare att skapa verkliga Geons som gör det möjligt för dem att enkelt överföra värde. På detta sätt underlättar Geon interaktionen mellan B2C och C2C på ett aldrig tidigare skådat sätt. Användare kan ordna villkor och definiera utmaningar som måste slutföras innan värdet överförs.

Plattformens ursprungliga valuta är Geon Token (GEON). GEON är en ERC20-baserad token som utfärdas av Ethereum blockchain. Användare kan använda GEON för att köpa Geon Coins och utbyta värde med andra användare, bland andra transaktioner.

geon nätverk ava

Källa: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

ICO startdatum: 15 januari 2019

ICO slutdatum: 15 mars 2019

MenaPay är en blockchain-baserad betalningsport i Mellanöstern och Afrika. Plattformens mål är att ersätta traditionella betalningsmetoder med en kryptovaluta som drivs helt av blockchain.

MenaPay kommer att fungera som en plattform som ansluter kunder direkt med handlare genom användning av blockchain. Handlare kommer att kunna integrera MenaPays teknik på sin plattform. De flesta handlare är försiktiga med att acceptera krypto som betalning på sin plattform på grund av utbetalningsproblem och prisinstabilitet.

Således skapade utvecklarna MenaCash. Detta mynt kan betraktas som ett stablecoin, eftersom dess värde backas 100% av den amerikanska dollarn. Krypto kommer att användas som en valuta för transaktioner på MenaPay-plattformen. På denna plattform har varje MenaCash-mynt ett värde på en dollar.

3. HotCoin ICO

ICO startdatum: 21 januari 2019

ICO slutdatum: 21 mars 2019

PRE-ICO startdatum: 7 januari 2019

PRE-ICO slutdatum: 21 januari 2019

HotCoin är en betalningslösning som stöder tillgänglighet, integritet och förtroende för vuxenunderhållningsindustrin för flera miljarder dollar.

hotcoin-plattform

Källa: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) använder Ethereums ERC20 blockchain-algoritm, som var utformad för att säkerställa anonymitet för användare som får tillgång till produkter och tjänster som erbjuds av vuxenunderhållningsindustrin. Teamet bakom projektet hävdar att deras token redan kan användas i detta syfte, så att användare kan använda webbplatser och tjänster för vuxna.

De strävar också efter att implementera andra produkter, inklusive en HotCoin-plånbok, en betalningsportal samt VR- och AR-lösningar.

4. OCEAN Poseidon Foundation

ICO startdatum: 16 februari 2019

ICO slutdatum: 24 mars 2019

OCEAN Poseidon är en ideell organisation som försöker tillhandahålla revolutionerande lösningar för att stoppa klimatförändringarna.

Poseidons första lösning – en AI och blockchain-driven plattform som kallas reducera – länkar användarna till ett koldioxidkreditsystem, vilket kan hjälpa till att balansera koldioxidutsläppen.

minska ger användarna möjlighet att balansera klimatpåverkan av alla transaktioner, och med hjälp av ny teknik kan detta göras i liten skala (handel med gram istället för ton).

Till skillnad från de flesta projekt som använder Ethereums blockchain kommer Poseidons OCEAN-token att använda Stellar-plattformen, som de har funnit vara den mest miljövänliga blockchain-plattformen, eftersom det inte kräver en samförståndsmekanism som förbrukar en enorm mängd energi.

5. RAWG ICO

ICO startdatum: 1 mars 2019

ICO slutdatum: 15 mars 2019

Startdatum före försäljning: 22/05/2018

Slutdatum före försäljning: 01/03/2019

RAWG, inofficiellt kallad ‘IMDb of games’, är en videospeldatabas och upptäcktsplattform som innehåller mer än 50 000 titlar från alla populära spelplattformar som förvandlar dina spelkunskaper till produkter och tjänster.

Belöningar kommer att ges till spelare i RAWG-tokens för bedrifter i spelet från deras favoritspel. För användare kan tokens användas för att göra anspråk på specialerbjudanden från RAWGs partners och konvertera dem till andra kryptovalutor. Annonsörer kan också använda RAWG-tokens för att köpa annonser på RAWG-plattformen för att nå spelare.

Priset på en RAWG-token är knuten till priset för en annons placerad på RAWG – 100 tokens kommer att innebära 1000 visningar av en bannerannons.

rawg

Källa: producthunt.com

6. availCom ICO 

ICO startdatum: 15 januari 2019

ICO slutdatum: 15 februari 2019

ICO Token Supply: 835.000.000 AVL

Startdatum före försäljning: 15 november 2018

Slutdatum före försäljning: 15 december 2018

Pre-sale Token Supply: 70.000.000 AVL

Pris: 1 AVL = 0,03 USD

AvailCom är en plattform baserad på blockchain-teknik som kan användas för uthyrning av fastigheter, från lägenheter och hus till bilar och cyklar, med möjlighet att betala i fiat-valuta utan att ränta läggs till priset.

AvailCom är en plattform som kommer att påskynda sök- och leasingprocessen för alla fastigheter utan nycklar, samtidigt som behovet av tredje parts störningar elimineras. Genom att använda den här tjänsten kan vem som helst kunna förhandla och hyra fastigheter gratis från ägaren utan att behöva hantera täppt byråkrati och tidsfördröjningar.

7. HyperionX (TREE) ICO

ICO startdatum: 20 februari 2019

ICO slutdatum: 2019-12-31

Tokenpris: 1 TRÄ = 0,04 USD

HyperionX är en unik organisk gemenskap och en marknadsplats som uppmuntrar användare att titta på annonser och genomföra undersökningar.

HyperionX mål är att bygga något mer än bara en enkel marknadsplats som delar ut belöningar. Teamet tror att framväxande teknik som blockchain direkt kommer att förändra vårt sätt att interagera med samhället och hur vi ser på våra jobb. Deras mål är att bygga en fri marknadsplats och ett decentraliserat ekosystem där människor kommer att kunna skapa innehåll och ta emot tokens för att utföra olika aktiviteter.

Eftersom användare kommer att fortsätta använda HyperionX kommer de att låsa upp nya funktioner och decentraliserade applikationer som kommer att skapa nya sätt att interagera med samhället.

hyperionx

Källa: www.hyperionx.org

Slutsats

Om du vill hitta fler nya startups, kolla in dessa ICO-lista. CryptoTotem jämför olika betyg från de bästa analysbyråerna och de har en databas med mer än 5400 kryptoprojekt.

Om du är intresserad av att engagera dig i ICO, gör din egen forskning. Du kan läsa ytterligare täckning om ICO från vår webbplats i vår makroanalys av marknaden eller i den här artikeln om Vechains ICO. Slutligen, här är en annan analys av hur ETH-priser påverkar ICO-ekosystemet också.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me