Letar du efter några av de bästa Basic Attention Token-plånböckerna för att hålla din Basic Attention Token-kryptovaluta? Basic Attention Token (BAT) är ett blockchain-baserat projekt som syftar till att radikalt förbättra effektiviteten i den digitala reklamindustrin. Det fungerar på Ethereum blockchain och kan utbytas mellan utgivare, annonsörer och användare.

Utvecklarna av BAT tror att förlag förlorar en stor del av sina intäkter på grund av de utmaningar som ständigt bedriver branschen. Till exempel under det senaste decenniet förlorade industrin nästan 66% av sina intäkter, justerat för inflation. Med detta i åtanke fortsätter utgivarna att minska intäkter, eftersom användarna känner sig alltmer kränkta. Följaktligen minskar annonsörernas förmåga att utvärdera tjänsternas effektivitet.

Basic Attention Token (BAT) är lösningen på dessa problem. Token erbjuder ett decentraliserat, transparent, digitalt annonsutbyte som fungerar på Blockchain. BAT samarbetar med Brave, som är en snabb, öppen källkod, sekretessfokuserad webbläsare som förhindrar tredjepartsannonser och spårare, och skapar ett huvudsystem som mäter användarnas uppmärksamhet för att belöna utgivare baserat på deras bidrag. Låt oss titta på vilken Basic Attention Token-plånbok som passar din kryptovaluta.

Brave använder BAT för att kompensera webbläsaranvändarna för deras uppmärksamhet samtidigt som de skyddar deras integritet. När du tjänar lite BAT behöver du en plånbok för att hålla dem säkra. Den här guiden tillhandahåller de bästa plånböckerna för Basic Attention Token, som du kan tänka på för säkerheten och förvaringen av dina BAT-medel.

Modig plånbok Plånböcker för uppmärksamhetstoken

Källa: basicattentiontoken.com

Modig plånbok | Grundläggande plånböcker för uppmärksamhetstoken

Brave Wallet-webbplats:https://brave.com/download

Modig Plånbokstyp: Web / Chrome-tillägg

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Brave Wallet är utvecklad av Brave-communityn och är den officiella och bästa kryptowebplånboken för BAT. För att komma igång kan du ladda ner webbläsaren Brave och lägga till den som ett tillägg. När du har laddat ner Brave-webbläsaren kan du helt enkelt lägga till BAT-tokens. Brave samarbetar med verifierade publicister för att hjälpa användare att tjäna mer intäkter än de gör med det nuvarande trasiga ad-tech-ekosystemet.

Viktigt är att du inte behöver någon registrering för att finansiera din BAT-plånbok. Som ägare kan du helt enkelt lägga till medel med Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller BAT genom en överföring till motsvarande plånbokadress. Det är viktigt att notera att Brave plånbok automatiskt omvandlar icke-BAT-medel som skickas till plånboken och saldot i BAT. Om du vill konvertera fiat-valuta till BAT kan du använda Vidmakthålla funktion eller andra utbyten. Men när du använder andra börser måste du betala för nätverket och eventuella utbytesavgifter som kan tillämpas. Det är viktigt att notera att Brave Wallet är enkelriktad. Som sådan kan du inte ta ut dina BAT-medel från det. Huvudsyftet med plånboken är att bearbeta belöningarna för utgivare som går med i programmet Brave Rewards.

Ledger Nano S Wallet Basic Attention Token Plånböcker

Källa: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Plånbok hemsida: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Plånbok typ: Hårdvara

Enkel användning: Mycket lätt att använda

Säker: Mycket säker

Kosta: Betald

Ledger Nano S är en kryptohårdplånbok som hittills är bäst på marknaden när det gäller säkerhet. Om du letar efter en av de bästa Basic Attention Toke-plånböckerna för att skydda dina kryptovalutatillgångar, kan du överväga den här första och den enda oberoende certifierade plånboken på marknaden. Ledger Nano S plånbok fungerar på ett säkert chip som ger maximal säkerhet.

Följande funktioner gör det till en av BAT: s bästa plånböcker att tänka på:

 • Högsta säkerhet: Till att börja med exponerar denna kryptovaluta plånbok aldrig din privata nyckel. Nyckeln finns kvar i ett PIN-skyddat säkert chip, liknande det som används i pass. Dessutom har Nano S plånbok full certifiering av ANSSI, den franska byrån för cybersäkerhet.
 • Enkelhet: Dessutom är enheten väldigt enkel att använda, med bara två knappar att använda. Alla åtgärder du utför bekräftas på skärmen. Det kommer också med Ledger Live app, som gör att du enkelt kan hantera alla dina kryptovalutatransaktioner.
 • Säkerhetskopiering och återställning: Det är viktigare att dina medel förblir säkra även om du förlorar enheten. Detta är möjligt med ett återställningsalternativ som fungerar som en säkerhetskopia för din enhet, som du kan använda för att återställa ditt konto på alla Ledger-plattformar.

Trezor plånbok

Källa: toshitimes.com

Atomic BAT plånbok

Atomic Wallet

En av de populäraste lösningarna för att hantera Basic Attention Token på marknaden är Atomic BAT plånbok. Atomic är en icke-förvaringsplånbok med flera valutor som stöder BAT och andra topptillgångar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot med över 500 tokens. Den är tillgänglig för alla större operativsystem, iOS och Android och har en rad funktioner som redan har lockat mer än 500 000 användare till appen. 

Som redan nämnts kan du hantera inte bara BAT utan också alla de bästa kryptovalutorna och 500+ tokens, och tillägger att du kan köpa, satsa och byta dem i ett enda säkert gränssnitt.

För att köpa dina favoritkryptor kan du använda ett bankkort med 17 lokala fiatvalutor som är acceptabla över hela världen. Om du vill använda ett omedelbart utbyte får du en cashback för att byta över 60 kryptopar anonymt varje gång du gör det, glöm inte att gå med i Atomic Wallet-medlemskapsprogrammet. Plånboken erbjuder också en av de mest hyping-funktionerna under 2020 som är decentraliserad insats. Du kan få belöningar med 5-23% API för att satsa XTZ, ADA, ATOM och andra populära PoS som tar emot dem direkt från validerare och stöder nätverkets decentralisering.

Dessutom lagrar Atomic aldrig dina privata data eller dina pengar. Dina privata nycklar är krypterade på din enhet och bara du har full kontroll över den krypto du äger. Du kan också vara anonym eftersom ingen KYC, verifiering, skapande av konto krävs för att börja använda appen. Om du har några frågor, se till att fråga om dem från det enastående supportteamet som är tillgängligt för dig 24/7.

Trezor plånbok | Grundläggande plånböcker för uppmärksamhetstoken

Trezor plånbok hemsida: https://trezor.io/

Trezor Plånbok typ: Hårdvara

Enkel användning: Mycket användarvänligt

Säker: Ja

Kosta: Betald

Trezor är en relativt billigare version av en kryptomaskinplånbok men har nästan samma funktioner som Ledger Nano S.Det gör att du kan behålla full kontroll över din lösenfras och privata nyckel, vilket gör den mycket säker och en av de bästa Basic Attention Token plånböcker.

Med frölösenordet som medföljer plånboken kan du hämta dina pengar även om du tappar enheten. Trezor är enkel att använda, snygg och har funktioner som även nybörjare lätt kan förstå.

Utvecklarna av Trezor tror att informationen som lagras online är benägen för olika manipulationer från tredje part; till exempel kan någon enkelt kopiera och stjäla den. Dessutom har kryptovalutabörser online upplevt en serie hackingar, vilket gör dem ganska opålitliga.

Du kan undvika dessa problem genom att gå offline med Trezor Wallet, eftersom det uppfanns för att ge användarna digital frihet genom att säkra sina tillgångar på ett mycket enkelt sätt. Toppfunktionerna inkluderar:

Toppfunktioner i Trezor:

 • Transparent säkerhet: Säkerhetsforskare, som bekräftas av plånbokens resultat, granskar Trezor-plånboken.
 • 5-stjärnigt kundsupport: Experter är alltid redo att hjälpa dig.
 • Intuitivt och bekvämt användargränssnitt: plånboken är utformad för användarens förtroende och sinnesro.

MyEtherWallet Basic Attention Token Plånböcker

Källa: chrome.google.com (app)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet hemsida:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet typ: Hårdvara

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Myetherwallet är perfekt för lagring av ERC20-tokens. Den webbaserade kryptovalutaplånboken med öppen källkod förvarar data i webbläsaren på din maskin, där den förblir säker. Dessutom arbetar MEW med andra hårdvaruplånböcker, som Trezor och Ledger Nano S, vilket gör det enkelt för användare som vill ha ett större verksamhetsområde.

Denna kryptohårdplånbok sätter Ethereum-blockkedjan till hands. Designad av ett team av kryptovalutaentusiaster ger det det säkraste och mest intuitiva sättet att hantera och lagra dina ETH-mynt och ERC20-tokens. För oro som du kan ha som användare är teamet alltid där för att hjälpa.

De viktigaste funktionerna i MEW:

 • Support för hårdvaruplånbok: MEW stöder alla större hårdvaruplånböcker, som Ledger Nano S, Trezor och andra.
 • Byta: I partnerskap med Bity, Kyber Network, Changelly och Simplex tillåter MEW dig att växla mellan fiatvaluta och kryptovaluta, ETH och BTC, ETH och ERC20-token.
 • MEW-anslutning: Den här appen ger maskinvaruplånboksäkerhet till din Android- eller iOS-smartphone.

Metamask Wallet Basic Plånböcker för uppmärksamhetstoken

Källa: techllog.com

Metamask plånbok

Metamask plånbok hemsida: https://metamask.io/

Metamask plånbok typ: Webb / webbläsartillägg

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Liksom Brave plånbok är Metamask ett annat webbläsartillägg som du kan överväga att lagra dina BAT-medel. Den stöder främst ERC20-tokens och gör att du kan köra decentraliserade applikationer direkt i din webbläsare. Dessutom behöver du inte köra en fullständig nod i Ethereum blockchain.

Metamask är tillgängligt för alla webbläsare, inklusive Google Chrome, Opera och Mozilla. Enkelt uttryckt är tillägget en brygga som låter dig se morgondagens distribuerade webb i din webbläsare idag.

Viktiga funktioner i Metamask:

 • Öppen källa: webbplånboken är lätt tillgänglig online och är gratis att komma åt. Denna funktion gör det också möjligt för utvecklarna att granska programvaran och uppdatera den därefter.
 • HD-inställningar: Metamask kommer med hierarkiska deterministiska inställningar, som gör att du kan säkerhetskopiera ditt konto. Med den här funktionen har du en fröfras som du kan använda för att skicka förlorad kontoinformation igen.
 • Inbyggt myntköp: Metamask ger dig en direktlänk med två börser där du kan köpa kryptovalutor. Du kan välja att använda Coinbase för att köpa Ether eller ShapeShift för att köpa både Ether- och ERC20-tokens.

Andra framstående funktioner i Metamask inkluderar förstklassig kundservice, enkelt användargränssnitt, lokal nyckellagring och en livlig gemenskap.

Trust Wallet

Källa: usethebitcoin.com

Trust Wallet | Grundläggande plånböcker för uppmärksamhetstoken

Trust Wallet hemsida: https://trustwallet.com

Förtroende Plånbok typ: Mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Trust är en ledande Ethereum-plånbok som stöder ETH, de nya ERC223-tokens och mer än 30 000 ERC20-tokens, inklusive BAT; det blev ännu mer populärt efter att Binance förvärvade det.

Med Trust Wallet förblir dina privata nycklar lokalt lagrade, vilket innebär att du är ensam förvaltare av dina BAT-medel. Du har också möjlighet att interagera med Ethereum blockchain och köra decentraliserade applikationer (dApps).

De viktigaste funktionerna i Trust Wallet:

 • Enkelt och intuitivt: Du har en enhetlig mobil kryptoplånbokadress som du kan använda för att hantera Ethereum och alla tokens. Med samma adress kan du delta i ICOs eller airdrops. Du kan också skicka och ta emot Ethereum.
 • Tryggt och säkert: Trust plånbok säkerställer att dina transaktioner förblir anonyma hela tiden. Din anonymitet kommer först och styrs av följande principer:

· En serverfri miljö som helt lokaliserar alla installerade applikationer

· En klientbaserad infrastruktur som säkerställer att alla dina nycklar förblir lokalt på din enhet

· Bankstandardsäkerhet som skyddar dina digitala tillgångar från potentiella hot

· Ett autentiseringssystem på applikationsnivå som spärrar obehörig åtkomst via en olåst enhet

Slutgiltiga tankar

Basic Attention Token (BAT) -plattformen är redan igång och den första fasen som omfattar Brave-webbläsaren är redan klar. Brave tar ombord ett huvudsystem som mäter användarnas uppmärksamhet och belönar utgivarna exakt. För att uppnå detta effektivt finns det behov av stellar Basic Attention Token-plånböcker för att säkerställa att medlen förblir säkra och säkra, och du kan välja en som bäst uppfyller dina behov från den här guiden.

Du kan köpa BAT-tokens på Binance (den rekommenderade börsen för UTB-handlare).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me