Under de senaste åren har blockchain-tekniken visat att det är en av de mest lovande utvecklingen av vår tid, en som har potential att störa mer än bara finanssektorn. När tekniken växer har också industrin inom blockchain-konsultation, för att styra blockchain och företag i rätt riktning.

Faktum är att blockchain-tekniken är så livskraftig och dess potential är så enorm att fler och fler företag för närvarande vill utnyttja sin kraft för att förbättra sin verksamhet. Om inte annat är blockchain viktigt eftersom det decentraliserar makt från befintliga myndigheter genom användning av smarta kontrakt, kryptos och tillgångsägande. Blockchain-tekniken är också en giltig lösning på andra typer av problem som företagen vanligtvis har, såsom nätverksstopp och säkerhetsintrång.

Utan tvekan kan blockchain-tekniken spela en viktig roll för att kartlägga framtida väg för alla företag. Det enda (potentiella) problemet är det faktum att blockchain och kryptovalutor i allmänhet är mycket komplexa begrepp. Det är här blockchain-konsultföretag spelar in.

Lista över Blockchain-konsultföretag

Dessa företag erbjuder experttjänster, men de är också skickliga när det gäller att skapa blockchain-teknikappar. Vår lista innehåller några av de största namnen inom blockchain-rådgivning och blockchain-utveckling, design, applikationsbyggnad och så vidare.

LeewayHertz

Grundades 2007 och har sitt huvudkontor i San Francisco, LeewayHertz är ett av de mest populära konsultföretagen för cryptos / blockchain eller tjänster för blockchain-teknikleverantörer.

Företaget spelade en viktig roll i skapandet av över hundra stora digitala plattformar i företagsklass och är känt för sitt fokus på blockchain, AI, mobilappar, IoT, AR / VR-lösningar och molnplattformar..

Utvecklingsteamet består av skickliga utvecklare med mycket erfarenhet av blockchain-området. Leeway Hertz är också känt för att använda några av de bästa blockchain-teknikerna som Ethereum, Hyperledger, R3Corda och Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain-konsultföretag

Källa: Medium.com

Har du ett Blockchain-projekt att marknadsföra? Prova UseTheBitcoyns Blockchain Press Release Service!

Altoros

Altoros är ett annat populärt IT-konsultföretag som är känt för att utveckla, distribuera och hantera moln- och programvarulösningar av företagsklass. Andra områden där företaget är skickligt är big data, AI och blockchain-teknikutveckling.

Det Sunnyvale-baserade företaget (Silicon Valley) handlar om att förbättra arbetsflöden, uppnå transparens och förbättra företagens kundupplevelse. Företaget är också känt för att erbjuda blockchain-baserade lösningar och ramar, samt personliga lösningar för tjänster. Företaget har kontor i västra Massachusetts samt Norge, Danmark, Storbritannien, Minsk, Vitryssland, Buenos Aires och Santa Fe, Argentina.

Appinventiv

Appinventiv är ett New York-baserat företag som tillhandahåller ett stort antal krypto / blockchain-relaterade tjänster till sina kunder inklusive ICO-konsultation, smart kontraktsutveckling samt teknikrevisioner och IoT-implementering i blockchain.

Även om Appinventiv är ett relativt nytt företag (grundat 2014) lyckades det hjälpa många företag att revolutionera sitt arbetsflöde genom integrering av blockchain, något som verkar vara en viktig del i alla företags tillväxtpotential idag.

Några av företagets blockchain-utvecklingstjänster inkluderar utveckling och revision av smarta kontrakt, användning av Hyperledger, Wallet Development, Crypto exchange-utveckling, ICO-strategiutveckling, supply blockchain-utveckling och blockchain-integration i IoT.

ArcTouch

ArcTouch är ett mobilapp- och blockchain-utvecklingsföretag, känt för att hjälpa företag att få en konkurrensfördel på marknaden, för att genomföra intensiva teknikworkshops och tillhandahålla appstrategi, design, teknik och livscykelhantering.

Företaget har teknisk erfarenhet av att arbeta med Blockchain-as-a-Service-plattformar från AWS, Microsoft och IBM, med ledande blockchain-plattformar som Ethereum., Hyperledger, BigChain, och Stjärn, samt högklassiga plånbokstjänster och smarta kontraktspråk som TestRPC, Solidity och Truffle.

När det gäller blockchain-tjänster inkluderar ArcTouchs tjänster implementering av blockchain-baserade prototyper, dApp-utveckling på blockchain-plattformar, utvärdering av privata blockchain-nätverk för experiment och utveckling samt implementering och skapande av smarta kontrakt.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group är ett av de mest mångsidiga blockchain-konsultföretagen. Företaget är känt för att hjälpa toppföretag att utveckla och distribuera tillförlitliga och säkra kontrakt med Ethereum.

Teamet är också skickligt i säkerhetsrevision, i att köra automatiska och manuella tester, i att skapa testfall och erbjuda konsulttjänster i enlighet med ERC-20-tokenstandarderna.

Treehouse Technology Group

Källa: treehousetechgroup.com

ABES Lab

ABES Lab är ett nytt företag (grundat 2017) med huvudkontor i Philadelphia och är ett dotterbolag till ett stort mjukvaruutvecklingsföretag som heter Aplana Software Inc. Expertteamet erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar arkitekturdesign, blockchain-rådgivning, support och underhåll, tjänster och applikationsutveckling och smarta kontrakt.

Företaget är starkt fokuserat på implementering av innovativa lösningar relaterade till blockchain-teknik inom leveranshantering, samt kontrakthantering och genomförande. Det syftar också till att förvandla kontrakthantering till en helautomatisk process baserad på enkelt godkännande, utförande, skapande och spårning. Teamet är mycket skickligt i att skapa dApps, liksom att arbeta med Hyperledger, Solidity och Ethereum.

ChromaWay

ChromaWay är ett företag som handlar om att implementera smarta kontraktslösningar i myndigheter, finansinstitut och fastighetsföretag. Företaget är känt för att introducera ”Postkedja”(En konsortiedatabas) eller för att skapa SofiWay, ett innovativt program som förbättrade hur person-till-person-betalning fungerar. ChromaWay står också bakom ett spännande e-valutaprojekt E-krona.

Sedan starten 2014 har det Stockholm-baserade företaget varit hårt på att arbeta som banbrytande inom blockchain-industrin samt att hjälpa företag att få ut det mesta av den här tekniken har att erbjuda.

Kamtor

Kamtor erbjuder nya ålderslösningar baserade på både privata och offentliga blockkedjor för företag och privatpersoner. Tjänsterna som tillhandahålls av företaget inkluderar ICO-utveckling och distribution, smart kontraktutveckling (on Ethereum, EOS, eller HyperLedger), kryptovaluta och plånbok, utveckling av distribuerade appar på Ethereum och EOS samt skapande av privat blockchain.

kamtor blockchain-konsultföretag

Källa: www.kamtor.com

Andra hedervärda omnämnanden i vår lista över blockchain-konsultföretag inkluderar VironIT, Unicsoft, Neoterisk, Coinfabrik, Empirica, N-iX, Espeo, Kortfattad programvara, LimeChain, 10moln, och Ciklum.

Vi hoppas att vår lista hjälper dig att välja rätt blockchain-konsultföretag eller blockchain-teknikleverantör för att öka ditt företag så mycket som möjligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me